Forum » Loža » Najemna pogodba za opremo
Najemna pogodba za opremo
xxl2stroj ::
Sem strojnik, ki se že več let ukvarjam z laboratorijskimi meritvami pomikov, temperatur, tlakov, sil in raznih plinov. Pred leti sem si sam kupil profesionalno opremo za meritve nekaterih teh parametrov v vrednosti 11.000 EUR brez DDV. To opremo sem za simbolično ceno uporabljal v službi. Sedaj menjam službo. Moj stari delodajalec želi, da pustim mojo priklopljeno opremo pri njem. Za začetek bi podpisali najemno pogodbo, pri čemer bi opremo odkupili od mene najkasneje v 2 letih. Ker se bom v prihodnje ukvarjal z drugimi stvarmi, je tudi v mojem interesu da prodam opremo. Prosim za pomoč, če mi lahko kdo posodi pogodbo o najemu opreme ter svetuje kako naj skalkuliram najemne in odkupne cene, da bova zadovoljna tako kupec kot jaz. Najemnina za opremo naj se tudi upošteva pri odkupnem računu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Novopečen v oddaji stanovanja hitro vprašanje (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 13751 (3169) | St235 |
» | Deložacija (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Loža | 71660 (64576) | Ishmael |
» | vprašanje za pravnike - prijava stalnega prebivališča v najemniškem stanovanju (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 28253 (26641) | Mavrik |
» | Najemodajalec = nategator (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Loža | 39557 (26032) | Timurlenk |
» | Kmetje napovedujejo proteste ?! (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Problemi človeštva | 15717 (12074) | Zheegec |