» »

Phillips MP3 - Nemogoč prenos datotek nanj

Phillips MP3 - Nemogoč prenos datotek nanj

Matej175 ::

Torej: že kakšno leto brez težav uporabljam Phillips Go Gear Aria 4GB.
Polni se z USB povezavo na računalnik - enako torej tudi nanj prenašam datoteke, neposredno, brez programov.
Prejšnji teden pa se je pojavila težava - ko sem želel na predvajalnik prenesti katerokoli datoteko se pojavi opozorilo: "Waiting: The GoGear Aria is busy". Tu se zaključi: prenos ni mogoč.

Na spletu nisem našel nikakršne pomoči za to težavo. Predvajalnik sem večkrat resetiral in ga - po nasvetu Philippsove online pomoči - formatiral. Enaka težava se pojavlja še naprej. Ko sem jih kontaktiral ponovno so mi arogantno odvrnili, da ne krijejo uporabnikov izven ZDA.

Kakršnekoli nasvet, kaj lahko storim?
Hvala.

hodu63 ::

A lahko napišeš točno kateri model imaš? Ariaz se izdeluje 3 leta in obstajajo 3 različni modeli (SA1ARA..., SA2ARA... in SA3ARA...).
Napiši tudi,s katerim programom si formatiral in po kakšnem postopku.
l.p.

Matej175 ::

Živjo.

Formatiral sem ga preprosto z desnim klikom na ikono playerja v "Mojem računalniku", kjer sem izbral opcijo formatiraj.

Model je pa sledeči: Phillips.

Zanimivo mi je, da ne obstaja noben podoben opis problema, ko zadevo pogooglam. A vendar dvomim da sem prvi s to težavo :).

hodu63 ::

Kot prvo dvomim, da imaš tak model, kot je na tvojem linku. Tvoj ima verjetno zadnji številki /02 in ne /37, kot je na tvojem linku (ti si prilepil link za ZDA). Torej najprej izberi kakšno evropsko državo (desno zgoraj na tvojem linku), klikni na levi strani napis Frequently asked questions, klikni na What should I do when my player is not recognized by my PC? in sledi navodilom.
Program za formatiranje/popravilo imaš na cd - ju, ki si ga dobil poleg predvajalnika, če tega nimaš več, si ga lahko snameš s philipsove strani (klikni na Software and drivers in nato na device firmware manager).

l.p.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Omrežja in internet
1086193964 (17145) markasaso12
»

3D video na tv

Oddelek: Zvok in slika
314201 (3115) Djz3l3
»

[DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 457 58 59 60 )

2954396007 (52503) NejcSSD
»

Usb ključ ne predvaja določenih formatov

Oddelek: Strojna oprema
1611777 (9682) Toros
»

[DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 48 9 10 11 )

53672158 (16920) LexLuthor

Več podobnih tem