Forum » Kaj kupiti » Kateri dvd predvajalnik
Kateri dvd predvajalnik
Volk| ::
Kupujem en dvd predvajalnik pa se ne vem odločit.
V Leclercu imajo AKAI DVD 402 za 44€ (KLIK)
Ali pa tegale SONY za 74€
Pomembno mi je da ima HDMI in pa usb. Zgoraj noben nikjer nima zapisano ali je podpora za podnapise.
Sony je ziher boljši, toda zakaj bi dajal več za nekaj, kar cenejši ponuja enako. Če gre 2 leti je itak odslužil svoje. Tako ali tako bo zastarel, glede na to da so zunaj že (pre)dragi bluray predvajalniki.
Ima kdo izkušnje z AKAI?
Še to: Kaj preko usb vhoda se da gledat tudi film ali je to samo za pregledovanje kakih slik pa poslušanje glasbe?
V Leclercu imajo AKAI DVD 402 za 44€ (KLIK)
Ali pa tegale SONY za 74€
Pomembno mi je da ima HDMI in pa usb. Zgoraj noben nikjer nima zapisano ali je podpora za podnapise.
Sony je ziher boljši, toda zakaj bi dajal več za nekaj, kar cenejši ponuja enako. Če gre 2 leti je itak odslužil svoje. Tako ali tako bo zastarel, glede na to da so zunaj že (pre)dragi bluray predvajalniki.
Ima kdo izkušnje z AKAI?
Še to: Kaj preko usb vhoda se da gledat tudi film ali je to samo za pregledovanje kakih slik pa poslušanje glasbe?
Preko USB se da gledati DivX-e, glej da ima podporo DivX. Podnapise pri DVD berejo vsi, podnapise pri DivX pa večinoma vsi, problem pa so šumniki, pred nakupom se pozanimaj pri prodajalcu ali najbolje vzemi en film samo in prosi če lahko sprobaš. Problem je včasih tudi velikost podnapisov, ponavadi so premanjhni.
Zakaj pa bi rad HDMI? Slika tako ne bo HD, to jaz nebi dal za pogoj v nakup.
Jaz bi kupil najcenejšega, ki ima USB in DivX ter SPDIF izhod za zvok. Cene so pod 40evrov in manj.
Mogoče tega, bere sigurno vse, podnapise z USB ključka in pri DivX pa sprobaš, v primeru da niso OK pa predvajalnik vrneš :) http://www.mimovrste.com/artikel/111005...
Zakaj pa bi rad HDMI? Slika tako ne bo HD, to jaz nebi dal za pogoj v nakup.
Jaz bi kupil najcenejšega, ki ima USB in DivX ter SPDIF izhod za zvok. Cene so pod 40evrov in manj.
Mogoče tega, bere sigurno vse, podnapise z USB ključka in pri DivX pa sprobaš, v primeru da niso OK pa predvajalnik vrneš :) http://www.mimovrste.com/artikel/111005...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkyEye90 ()
kmetek ::
Bluray predvajalniki predragi? Dobrih 100EUR že dobiš. Če je že nuja, drugače bi raje lepo en HD player pa LAN povežeš na TV, pa furaš vse preko PCja. Naštimaš sheranje DVDja na PCju, pa tam daš DVD notr, če je že nuja.
Mozart ::
Jest sem nabavu tegale http://www.akcija.si/izdelek/83616/Mult...
in imam težavo rešeno :)
in imam težavo rešeno :)
Volk| ::
Preko scarta ne mores gledati filme HD, kaj šele fulHD, zato pa bi rad da ima HDMI, ker pol vse laufa.
Za Akai me skrbijo podnapisi. Nikjer nisem našel podpore.
Za Akai me skrbijo podnapisi. Nikjer nisem našel podpore.
Ti bi rad gledal FullHD DVD-je? DVD ni FullHD, edino kar boš preko HDMI imel res HD, je meni predvajalnika o upscaling-ih pa nebi zgubljal besed, to ti pa itak počne potem TV če imaš Full HD...
Metanko ::
Kupi najcenejšo no-name stvar. Igral bo vse oblike tudi pirate... in ne bo ti žal, ko se ga boš naveličal. mislim, da je to že zelo staro pravilo.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63310 (15800) | Buffy |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39547 (11596) | JanezC |
» | DVD snemalniki s trdim diskom in DVB-C (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 22978 (10193) | Yossarian |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24854 (9468) | bizi72 |
» | [divXvid] Sony predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 13455 (5056) | Kocovan |