» »

The Elder Scrolls 5: Skyrim

The Elder Scrolls 5: Skyrim

««
17 / 37
»»

SuperKobeD ::

Zlato rudo najdeš v Kolskeggr Mine vzhodno od Markartha. Rudnik je povezan tudi z mini questom in sicer v Left Hand Mine poleg Markartha najdeš enega možaka za katerega moraš "očistit" tist tudnik.
[With the lights out]

T-h-o-r ::

kje so kaj še daedra questi? naredil sem zakleto hišo v markarthu, mind of madness, melhrune's razor, ljudožersko

več pa ne, menda jih je okrog 15
Why have a civilization anymore
if we no longer are interested in being civilized?

Izi ::

Tukaj poglej: Daedric Quests
Vsak Daedra lord ima en quest in njih je 16. Ampak en je že del verige questov za Thieves guild. Torej še 15 questov, ki so med seboj nepovezani.
Vsak ti za nagrado prinese 1 Daedric artefakt, ki jih moraš potem na koncu imeti 16.

todman74 ::

T-h-o-r je izjavil:

kje so kaj še daedra questi? naredil sem zakleto hišo v markarthu, mind of madness, melhrune's razor, ljudožersko

Tole sem prejle delal.....ampak namesto, da bi onega Siliusa (al kaj že je) ubil, sem ga pustil živet, pa je daedra lord poslal dva svoja "vojaka", ki sta spravila zgoraj omenjenega nesrečnika, na oni svet. Seveda sta se potem lotila še mene, ampak nista imela šans...:D

No in ko sem vstopil v tisti tempelj, je bila notri samo ena soba (poleg dveh butalcev), sicer polna zlata, orožja.....moti pa me, da sem pobral ven vse, kar je bilo kaj vrednega, pa ta "lokacija" še zmeraj nima oznake "cleared".

Sem kaj spregledal?

jaz sem ga pa ubil

pa je vseeno poslal nadme 2 vojaka, just for fun, kot se je izrazil

Saj imaš walkthrough na linku, ki sem ga prilepil zgoraj. Piše, da ko končaš quest tistemu vojaku, ki si ga ubil vzameš ključ in ta ti odpre vhod v notranjost. Šele tam boš lahko začel čistiti, da bo na koncu oznaka počiščeno.

samo vseeno malo pogrešam izlete v oblivion

fajn se je bilo umakniti od vse bedne narave in bednih smrtnikov v pekel :)

Meizu ::

Eko. Mi je uspelo z napoji in smithing jewelrijem improvat daedric armor še bolj, tako da imam sedaj tam okoli 650 armorja.

Potem sem pa našel še verižico in prstan, ki mi data skupaj tam okoli 50% one handed damage.

A se da te enchante spravit na armor? Že ves čas mi hodi po glavi do konca improvan daedric set z vsemi napoji, ter komplet set enchantan z 1h dmg boostom. Blocka imam očitno že tako več kot dovolj, saj mi na expert na trenutnem levelu 31 ne morejo do živega, edini problem, mi delajo še čarovniki (ta močnejši). A je kakšna efektivna obramba proti njim? Ker razlika je očitna. Medtem, ko me z dvignjenim shieldom najmočnejši melee nasprotnik do sedaj oskubi za manj kot 1mm life bara, me čarovniki še vedno skubijo kar fajn. Sm poskusu z jewelryjem z magic resistance... Pa saj neki pomaga, ampak spet ne vem kako ne. Ne dovolj, da bi se mi splačalo nosit namesto 1h dmg boosta.

Pa še vedno mi ni jasno - imam 50% magic resistance od block skilla. Sem si dal gor še verižico z 50% fire resistance, kar naj bi pomenilo skupaj 100% fire resistance. A še vedno delajo dmg? Kako je to sploh narejeno v tem špilu? Je mogoče v ozadju kakšna številka, ki ponazarja magic resistance, pa se potem ti buffi nanašajo nanjo? Ker očitno 100% fire resistance ne pomeni imunosti proti ognju.

Tudi kot Nord imam že default 50% frost resistance ter 50% frost resistance iz block skilla, pa mi še vedno mraz škodi. Sej mi ne nardi dosti škode, dela jo pa vseeno.

fajn se je bilo umakniti od vse bedne narave in bednih smrtnikov v pekel

heh, meni je blo pa glih tisto še najbolj bedno :)

bedno je bilo zato, ker so bili vsi enaki oz. prekopirani

todman74 ::

Izi je izjavil:

Saj imaš walkthrough na linku, ki sem ga prilepil zgoraj. Piše, da ko končaš quest tistemu vojaku, ki si ga ubil vzameš ključ in ta ti odpre vhod v notranjost. Šele tam boš lahko začel čistiti, da bo na koncu oznaka počiščeno.

Saj v notranjosti sem že bil, edino če je še kje kak skrit vhod, pa sem ga spregledal....

Meizu je izjavil:

Pa še vedno mi ni jasno - imam 50% magic resistance od block skilla. Sem si dal gor še verižico z 50% fire resistance, kar naj bi pomenilo skupaj 100% fire resistance.
Magična zaščita je omejena na največ 85%
Poleg tega pa igra loči med magično zaščito (vsi trije elementi skupaj) in elementarno zaščito (posamezni elementi).

Tole je formula po kateri igra računa koliko magic damage boš prejel:
damage taken = (damage incoming * ( 1 – magic resist ) ) * ( 1 – elemental resist )

Če imaš torej 50% magic resistance in 50% fire resistance in nate leti ognjena krogla s 100 damage, gre takole:
damage taken = (100 * ( 1 – 0,5 ) ) * ( 1 – 0,5 ) = (100 * 0,5 ) * ( 0,5 ) = 50 * 0,5 = 25
25 od 100 pomeni 75%
50% magic resist + 50% fire resist = 75% zaščita proti ognju

Če pa obe nabiješ na maksimalnih 85% ali več se računa takole:
damage taken = (100 * ( 1 – 0,85 ) ) * ( 1 – 0,85 ) = (100 * 0,15 ) * ( 0,15 ) = 15 * 0,15 = 2,25
Se pravi teoretično je možno doseči 97,75% magično zaščito.

85% magic resist + 85% fire resist = 97,5% zaščite proti ognju

Tvoj nord pa ima 50% ledeno zaščito od rase, 50% magično zaščito od ščita in 50% ognjeno zaščito od verižice.
Se pravi, da si proti ognju in proti ledu zaščiten 85%, proti elektriki pa 50%. Pa še to samo med dejansko blokado. Tisti čas ko mahaš z orožjem se magična zaščita od ščita ne upošteva, čeprav ga držiš v roki.

Med Blokado ti torej manjka še 35% magične zaščite in pa 35% elementarne zaščite za vsak element. Med udarjanjem pa ti manjka še 85% magične zaščite in 35% elementarne zaščite za vsak element.

In pozabi na kakšne 1 handed damage enchantmente. Ko se boš prvič spopadel z Ancient Dragonom boš videl, da nujno rabiš samo zaščito proti magiji.
Ancient Dragoni so pa v tej igri tako svinjsko močni, da človek ne ve ali bi se smejal ali jokal.
Že visoko z neba te zasipajo z velikanskimi kot hiša velikimi ognjenimi kroglami, od blizu te kurijo in zamrzujejo po 10 sekund skupaj, čeprav je nemogoče preživeti tudi 5 sekund direktnega ognjenega ali ledenega diha, če mu prideš pred gobec te živega požre z oklepom vred v enem grižljaju. Pa še z repom tolče po zemlji s tako silo, da povzroča potrese, ki te hudo ranijo tudi če te ne zadane direktno pa še vrže te daleč po tleh.
Skratka Ancient Dragon je ubijalska mašina z velikansko količino življenja in ga je treba tolči dalj kot minuto z najhujšimi do konca nadgrajenimi orožji, čeprav ob njem ne preživiš več kot 5 sekund naenkrat če imaš vse do konca in še čez nadgrajeno.
Najhujši šefovski čarovniki levela 50 imajo smešno šibko magijo proti Ancient Dragonom, pa še umrejo po enem samem udarcu, medtem ko je treba zmaja udariti okoli 50 krat.
Ubil sem že 3 ampak vsak boj, oziroma moje bežanje in zdravljenje, je trajalo minimalno pol ure.
Na wiki sicer piše, da naj bi Ancient Dragoni prišli nekje po level 30, ampak pri meni so prišli šele po level 40. Za primerjavo naj omenim, da Elder Dragona ubijem približno s tremi udarci in nedotaknjenim zdravjem. Ancient Dragon pa mene ponavadi ubije v treh sekundah, če nisem pripravljen :))

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Izi ()

kmetek ::

Zelnick je izjavil:

kmetek je izjavil:

Recimo, da imaš prav....samo ena igra je bila dobra pred 2-3 leti pa se hudiča ne spomnim....podoben stil igranja, questi, orožja, čaranje ipd...Prišel si na konju v en grad itd...zanimmiva igra in ne prav kratka...Še to se spomnim, kako moteči so bili strupeni pajki v kakih ozkih predorih ali tunelih pod zemljo.
Konec je bil pa tak, da si imel 2-3 možnosti....Super igra.

Dragon Age: Origins

Nope ni ta, starejša je 2007/2008.

detroit ::

dark messiah?
Skero

frudi ::

Izi - you're doing it wrong :).
Resno... z destruction magom sem ancient zmaje kuril za šalo. Zahvaljujoč Impact perku ga efektivno v nedogled stun-lockaš, zahvaljujoč 100% Fortify Destruction pa ofenzivni uroki, tudi najmočnejši, 'stanejo' 0 magicke in jih torej lahko spamaš po želji.
Z archerjem ni bistveno težje, čeprav se zmaj v tem primeru trudi nekaj bruhat in grizt nazaj. Ampak legendary daedric bow s 600 dmg ga ustavi v par strelih. In ker imam na sebi Resist Frost in Resist Fire opremo (2x 43% za vsak element), me v tistih par sekundah, kolikor dolgo živi, ne uspe skuriti. Če pa si že kaj preveč domišlja, ga pa en fus-ro-dah zmede dovolj dolgo, da mu vmes v gobec pošljem še zadnjo puščico ali dve. In če bi se želel res izživljat, bi si naredil še zalogo +130% Fortify Marksman napojev, samo za boje z zmaji. Sploh tiste speče, ki jih lahko še sneak-attackaš za 3x damage :)
1ACDoHVj3wn7N4EMpGVU4YGLR9HTfkNhTd... in case I've written something useful :)

kako pri vragu pridete do takšnih cifer?? 8-O 600 dmg pa take fore...

Gray_Warden ::

600 dmg? say what?
Why so serious?

Enostavno, če izkoristiš kar ponujajo Enchanting, Alchemy in Smithing. V končni fazi rabiš daedric bow, nadgrajen s pomočjo Fortify Smithing opreme in napojev - 4x +29% na opremi in +130% iz napoja. Nato pa še 4x +29% Fortify Marksman opreme, 100 Arhcery skill in imaš daedric bow s 593 dmg.

Gray_Warden ::

Nice:)

Lepo je slišat, da je Marksman končno uporaben! V Oblivionu namreč ni bil učinkovit, zato ga v Skyrimu niti nisem kaj dosti uporabljal.
Why so serious?

Naslednji char je archer :) Pravkar sem na netu zasledil tipa, ki si je scraftal bow s 1300+dmg...

Ja, če k temu, kar sem prej napisal, dodam še +130% Fortify Marksman napoj in daedric arrows, dobim skupno 1418 damage :). Plus sneak attack za 3x škodo... hm, bo treba sprobat, če se da one-shotat ancient zmaja :)

edit:
 uber bow :)

uber bow :)

Kot omeni tudi tip v Meizuvem videu, se pravi damage sploh ne prikaže prav na samem loku in je za pravo cifro treba gledat spodaj: Damage 1418 (+1260)

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: frudi ()

ABX ::

Zgleda zanimivo dokler sam tega ne narediš, enkrat ko 2 shotaš ancient dragon-e na master ni več zanimivo.
Vaša inštalacija je uspešno spodletela!

Furbo ::

Jaz tudi nalašč ne grem iskati informacij po netu, potem stalno samo iščeš najmočnejši kos tega in onega, najbolj optimalni način za ta in oni quest, brez veze, raje uživam v igri in se pustim presenetiti.
i5-13600K, Noctua NH-D15, STRIX Z790-F, 32GB DDR5, 2TB Samsung 990PRO,
Toughpower GF3 1000W, RTX3070, ALIENWARE AW3423DWF, Dell S2722QC

Ne rabiš nič iskati po netu, da ugotoviš, da se Alchemy, Enchanting in Smithing lepo dopolnjujejo. Ko najdeš prvi kos Fortify Smithing in Fortify Alchemy opreme in ko odkriješ Fortify Smithing in Fortify Enchanting učinke na alkemijskih sestavinah, ni težko sešteti 1 + 1. Nato malo eksperimentiraš in hitro ugotoviš, kaj vse se da narediti. Tako sem si naredil prvi set +116% Fortify Smithing/+116% Fortify Alchemy opreme, preden sem sploh prvič odprl elder scrolls wiki.
Nenazadnje je to eden od čarov TES iger - eksperimentiranje, kaj vse je možno. Tako kot smo že v Morrowindu skakali čez celoten kontinent, pač sedaj v Skyrim spet zlorabljamo meje možnega.

Po eni strani je sicer res, da ko boj postane trivialen, postane tudi bolj dolgočasen. Ampak po drugi strani je pa to tudi klasični RPG recept in daje svojevrstno zadovoljstvo - videti, kako se tvoj lik iz mevže, ki si pri level 10 ne upa napasti niti lastne sence, spremeni v napol božansko sejalo smrti in uničenja :). Problem TES iger je predvsem to, da so tako ogromne, da se tak nivo neuničljivosti da doseči že, ko je recimo polovica igre še vedno pred tabo... in te potem šef Companions napoti h kovaču po novo orožje (nek beden skyforge meč), češ da to kar imaš (legendary daedric bow vreden 15k zlatnikov), ni dovolj dobro :)

frudi je izjavil:

... in te potem šef Companions napoti h kovaču po novo orožje (nek beden skyforge meč), češ da to kar imaš (legendary daedric bow vreden 15k zlatnikov), ni dovolj dobro :)

.... in potem vržeš orožje na tla ker ni vreden niti ga prodat in ti začne varnostnik srat da to se ne spodobi. Malo prerokovanja kasneje pol mesta je mrtvega. :)

zato pa je mage malo bolj užitek igrat kot fajterja ker un z enmu hitom pokolje pol mesta, dočim se mora mage mal pošvicat da sploh naredi kaj škode. Ker kakor jaz vem ni nobenga spell dmg modifierja.
Skero

Truga ::

detroit je izjavil:

zato pa je mage malo bolj užitek igrat kot fajterja ker un z enmu hitom pokolje pol mesta, dočim se mora mage mal pošvicat da sploh naredi kaj škode. Ker kakor jaz vem ni nobenga spell dmg modifierja.

Jaz sem bil pri visjih levelih prisiljen skraftat si opremo ki zmanjsuje kok magicke pozrejo spelli. Na master navadnih enemyjov nisem mogel vec normalno pobijat, ker mi je prec zmanjkalo soka. Trenutno mam -90% cost na destruction (archmage robe = -15%, ring, necklace, circlet = -25% vsak), in lahko 1 minuto spemam fireball preden mi zmanka (en mi pozre samo 6 magicke). Se da spet normalno igrat.

Hehehe, sami fanatiki tukaj. En set opreme za varjenje napitkov, drug set opreme za kovanje, tretji set za enchanting, četrti set za uporabo loka, peti set za čaranje, šesti set za vlomilske pohode.... Orožja s 600 in več damage, ...
Moj "junak" pa ima en sam set opreme in v roki močno nadgrajeni daedric meč, ki dela 100 damage in to se mi je zdelo izredno veliko. Med boji se mora nujno skrivati za svojim ščitom, ker drugače hitro zagrize v tla. Sicer je šele level 50 in ga čaka še dolga pot.
Verjetno bo čas, da se loti še malo alkimije, do sedaj je vse zdravilne rožice, ki jih je našel skrbno spravljal v omaro, zvaril pa samo kakšnih 10 napitkov.

Ima kakšno stanovanje svojo kovačijo? :)

Jaz imam samo dva seta opreme... enega za Alchemy in Smithing, drugega za boj (Fortify Archery, Frost in Fire Resist, Health Regen, itd.). Nosim pa s seboj še par napojev za Fortify Smithing in Fortify Enchanting. Vse skupaj par kg opreme, glede na to, da z ustreznimi perki armor itak ne tehta nič, ko ga nosiš.

Mipe ::

Furbo je izjavil:

Ima kakšno stanovanje svojo kovačijo? :)

Tisto v Whiterunu je prikladno blizu kovačije.

any add ons incoming?:)
Skero

Mipe ::

Izi je izjavil:

Hehehe, sami fanatiki tukaj. En set opreme za varjenje napitkov, drug set opreme za kovanje, tretji set za enchanting, četrti set za uporabo loka, peti set za čaranje, šesti set za vlomilske pohode.... Orožja s 600 in več damage, ...
Moj "junak" pa ima en sam set opreme in v roki močno nadgrajeni daedric meč, ki dela 100 damage in to se mi je zdelo izredno veliko. Med boji se mora nujno skrivati za svojim ščitom, ker drugače hitro zagrize v tla. Sicer je šele level 50 in ga čaka še dolga pot.
Verjetno bo čas, da se loti še malo alkimije, do sedaj je vse zdravilne rožice, ki jih je našel skrbno spravljal v omaro, zvaril pa samo kakšnih 10 napitkov.

Orožje z ~400 dmg lahko dosežeš z kupljeno robo v trgovinah, edino smiting potrebuješ na 100.

Če za-loop-aš alchemy in enchanting prideš na > 1000.

Magic res pa lahko nabiješ skoraj do konca takoj ko prideš ven iz prve jame. Pridno leveliraj smiting in že pri L10, te ne bo več nič ubilo. Ne boš še delal grozne dmg, ampak ne boš več crknil.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

kmetek ::

detroit je izjavil:

dark messiah?

da ;)

Se pravi, da že danes dobimo nov popravek.
V spisku je najbolj razveseljiv tale popravek:
- ESC button can now be used to exit menus (PC)
Nikakor se nisem mogel navaditi, da je za ven iz menija potrebno pritiskat TAB, še vedno vztrajno pritiskam ESC. Tole je resnično najbolj uporaben popravek :D

Baje da ta popravek ima en hud BUG in uniči magic resistance / affliction.
http://forums.bethsoft.com/index.php?/t...

A ta bug je tudi v PC verziji? A je PC patch sploh že zunaj? Meni Steam ni še nič updatal danes...

PS3 in xbox za zdaj.

Meni je ravnokar nekaj DLjal steam. Pri verziji piše 1 2 12 0, zdaj pa nisem ziher če je to kaj več kot prej.

EDIT: Definitivno imam novo verzijo, ESC že dela. :D

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Furbo ()

Our current ETA for Xbox 360 and PC players is this Wednesday, November 30th.

So what does the new update cover? Details below...

UPDATE 1.2 NOTES (all platforms unless specified)

Improved occasional performance issues resulting from long term play (PlayStation 3)
Fixed issue where textures would not properly upgrade when installed to drive (Xbox 360)
Fixed crash on startup when audio is set to sample rate other than 44100Hz (PC)
Fixed issue where projectiles did not properly fade away
Fixed occasional issue where a guest would arrive to the player's wedding dead
Dragon corpses now clean up properly
Fixed rare issue where dragons would not attack
Fixed rare NPC sleeping animation bug
Fixed rare issue with dead corpses being cleared up prematurely
Skeleton Key will now work properly if player has no lockpicks in their inventory
Fixed rare issue with renaming enchanted weapons and armor
Fixed rare issue with dragons not properly giving souls after death
ESC button can now be used to exit menus (PC)
Fixed occasional mouse sensitivity issues (PC)
General functionality fixes related to remapping buttons and controls (PC)

figula ::

OMG, ali je že kdo bil v dwarven votlinah pod Alftand-om (rdeče nirnroot rastlinice). Mislim, da je tako veliko območje da bom 3 dni goodies ven nosila :)). Če hodite naokoli brez krampa - sem ga vsekakor morate prinesti (dobijo se tudi diamanti, black soul gemi, ...

Jaz sem bil, noro. Na srečo je več izhodov, da se vmes lahko skoči v CityPark akhem mislim do trgovcev.

Truga je izjavil:

detroit je izjavil:

Jaz sem bil pri visjih levelih prisiljen skraftat si opremo ki zmanjsuje kok magicke pozrejo spelli. Na master navadnih enemyjov nisem mogel vec normalno pobijat, ker mi je prec zmanjkalo soka. Trenutno mam -90% cost na destruction (archmage robe = -15%, ring, necklace, circlet = -25% vsak), in lahko 1 minuto spemam fireball preden mi zmanka (en mi pozre samo 6 magicke). Se da spet normalno igrat.

imam čez 100 v restoration in destruction in lepo spammam:D
Skero

JC Denton ::

Lahko bi uporabili idejo iz, kaj je že bila una igrca, k si lahko psa poslal v mesto, da ti je robo prodal? Tu bi pa lahk pomočnika poslal, da ti domu nese robo ali pa proda.

Malce je tečno ker jo moraš prej še dokovati, ko imaš poln nahrbtnik robe moraš naložiti še kup surovin, da to narediš, postane monotono.

Zdaj ko sem nabil kovanje in enchantment na 100, igram bolj light, padlim pobiram samo še zlatnike, puščice (0 teže), ebony zadeve in res drage kose. Pa še to ne bi bilo treba.

flood ::

no če koga zanima kako se hitreje premikat na vodi: ko ste s konjem v globoki vodi greste iz konja in potem nazaj na njega in lahko jahate na vodi :)
Asus A7N8X-X, Athlon xp 2700+, Radeon 9550 Gt, 1Gb ram, 120Gb Hitachi,...
laptop: i3-330m, ati 5650, 4gb ddr3, 500Gb,...

Kaj ima večji dmg output? Bow al daggerji? Kaj je sploh največji dps build v tej igri?

http://forums.bethsoft.com/index.php?/t...

All of the Above + the Orc Berkserker Rage
The 100% damage bonus of Berserker Rage seems to stack with everything!

Full Daedric Armor: 2469 Armor
Daedric Bow: 2583 Damage - So much the display reads 258!=P
Daedric Dagger: 787 Damage Sneak attacks for 23.6k
Daedric Two Handed Sword: 6399 Damage!
Daedric One Handed Sword: 5485 Damage Sneak attacks for 32.9k

P.S: Mace ima 75% armor ignore.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: ABX ()

Kot kaže je res bolje pustiti onemogočeno avtomatsko posodabljanje za sedaj, da se igra ne posodobi avtomatsko na verzijo 1.2.
Sicer popravek 1.2 popravi nekaj malenkosti, ampak popolnoma izgine vsa magična in elementarna zaščita. Za tolažbo je treba omeniti, da ne izgine samo na našemu junaku, ampak prav vsem vključno s sovražniki. Bug lahko preverite, če prikličete Fire Atronacha, ki bi moral biti imun na ogenj, in vanj izstrelite Fireball, ki ga po vseh pravilih ne bi smel poškodovati.
Že tako so Ancient Dragoni nenormalno močni s svojo magijo, kdor pa sedaj, v verziji 1.2, uspe ubiti Ancient Dragona, pa si res zasluži medaljo.
Nekako jim je tudi uspelo pokvariti skripto za Zmaje. Večina Zmajev sicer ni skriptana, tisti, ki pa so kakorkoli povezani s kakšnimi questi pa uporabljajo skripto, ki je sedaj pokvarjena in Zmaji letijo nazaj namesto naprej :)) in se sploh obnašajo popolnoma kaotično.
Tudi shranjevanje predmetov v domačih skrinjah jim je menda uspelo nekaj pokvariti. Po poročanju nekaj igralcev predmeti izginjajo, nekaterih pa se ne da več vzeti iz omare.
Pa še, če enkrat posodobite na verzijo 1.2 ni več poti nazaj, ker posnete pozicije ne delujejo več s starejšimi verzijami. Dobite obvestilo, da loading ni mogoč, ker je napačne verzije.

Meni 1.1 deluje brez problemov, razen nekaj malenkostnih bugov pri raznih questih, tako da se bom zaenkrat držal pregovora, da ne popravljaj kar ni pokvarjeno.

hmm sec kako se full deadric nabije na 3600 ker jst imma like 360 pa imam 100enchance bs alchemy in sm imel 32% enhacning bonus. Mogoče mi iz heavy armorja perk ali 10 manjka ampak da je tok razlike...
Skero
««
17 / 37
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Starfield (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Igre
1974229787 (8588) Gregor459
»

Fallout 76 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

36878195 (2952) todman74
»

The Elder Scrolls Online (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

764152684 (7687) oo7
»

Kingdoms of Amalur: Reckoning (strani: 1 2 3 )

12024543 (8218) Twixz

Več podobnih tem