Forum » Zvok in slika » Problem z DVD-playerom
Problem z DVD-playerom
bananahobby ::
Lep Pozdrav!
Na starem televizorju sem imel prikloplen DVD-player firem Xoro preko Scart kabla. Zdaj sem kupil nov televizor Philips pfl5405hin preklopil DVD-player in je napisalo ni video signala. Opazil sem da je Scart kabel poškodovan (manjka mu en konektor) in lepo priklopim z novim Scart. Napisalo je ni video signala zopet... Potem sem na DVD-playeru pritisnil tipko I/P in je stvar zacela delovat, samo ne pravilno. Sedaj predvaja vse filme DvD, divx ... ne predvaja pa mi slik iz fotoaparata ki sem jih zapekel na CD... na prejsnem TV-ju pa jih je predvajalo pa tudi MP3je predvaja tak da nevidis napisov skladb pise samo Xoro ozadje...
Kaj bi blo tukaj narobe pa kaj sploh je tista I/P tipka?
Na starem televizorju sem imel prikloplen DVD-player firem Xoro preko Scart kabla. Zdaj sem kupil nov televizor Philips pfl5405hin preklopil DVD-player in je napisalo ni video signala. Opazil sem da je Scart kabel poškodovan (manjka mu en konektor) in lepo priklopim z novim Scart. Napisalo je ni video signala zopet... Potem sem na DVD-playeru pritisnil tipko I/P in je stvar zacela delovat, samo ne pravilno. Sedaj predvaja vse filme DvD, divx ... ne predvaja pa mi slik iz fotoaparata ki sem jih zapekel na CD... na prejsnem TV-ju pa jih je predvajalo pa tudi MP3je predvaja tak da nevidis napisov skladb pise samo Xoro ozadje...
Kaj bi blo tukaj narobe pa kaj sploh je tista I/P tipka?
The Spartans do not ask how many but where they are...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33875 (7706) | copkacopi |
» | Slaba slika na vseh digitalnih TV, dobra na analognih CRT TVOddelek: Zvok in slika | 7928 (5855) | Senitel |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227658 (38164) | fr33sat |
» | povezava PC-TV?Oddelek: Pomoč in nasveti | 10309 (9370) | LordTado |
» | Kateri DVD + Divx predvajalnik do 15K SIT? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 24858 (9472) | bizi72 |