Forum » Zvok in slika » Izkoristek LG 50PK350
Izkoristek LG 50PK350
Dromar ::
Pozdravljeni!
Torej. Sem lastnik LGjeve plazme 50pk350! Sem zelo zadovoljen z njo, vendar pa sem zadnjič videl v neki temi, da se da plazmo nekako posodobit, da lahko imaš na njej THX...Pisal sem gospodu na ZS, pa mi ni odgovoril, prav tako sem googlal veliko, pa še vedno ne vem.
Saj veste; vsak bi rad svoje stvari izkoristil do maximuma.
Me pa zanima poleg tega še nekaj in sicer, glede na to, da je za tako stvar potrebno odklenit televizijo al karkoli že pač, če kljub temu ostane pod garancijo.
Pa vprašal bi še, kako se odklene USB, da lahko gledaš filme direktno s ključka.
Torej. Sem lastnik LGjeve plazme 50pk350! Sem zelo zadovoljen z njo, vendar pa sem zadnjič videl v neki temi, da se da plazmo nekako posodobit, da lahko imaš na njej THX...Pisal sem gospodu na ZS, pa mi ni odgovoril, prav tako sem googlal veliko, pa še vedno ne vem.
Saj veste; vsak bi rad svoje stvari izkoristil do maximuma.
Me pa zanima poleg tega še nekaj in sicer, glede na to, da je za tako stvar potrebno odklenit televizijo al karkoli že pač, če kljub temu ostane pod garancijo.
Pa vprašal bi še, kako se odklene USB, da lahko gledaš filme direktno s ključka.
- spremenil: Dromar ()
DarwiN ::
Slabo si googlal : klik
Torej preko skritega service menuja se to omogoči. Potrebuješ pa univerzalni daljinec kot je Harmony in sledit tem napotkom.
Ali z drugimi besedami - Pozabi, ker zadeva itak ne bo opazno boljša.
Garancije seveda na izgubiš, filme pa mora iti že v osnovi predvajat s ključa, sem sam ravno pred dnevi testiral (le DTS zvoka ne špila).
Torej preko skritega service menuja se to omogoči. Potrebuješ pa univerzalni daljinec kot je Harmony in sledit tem napotkom.
Ali z drugimi besedami - Pozabi, ker zadeva itak ne bo opazno boljša.
Garancije seveda na izgubiš, filme pa mora iti že v osnovi predvajat s ključa, sem sam ravno pred dnevi testiral (le DTS zvoka ne špila).
You don't see faith healers working in hospitals
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
for the same reason you don't see psychics winning the lottery!
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [PS3] Nakup PS3 (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Konzole | 51344 (26692) | hojnikb |
» | Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4 … 151 152 153 154 )Oddelek: Kaj kupiti | 1198291 (422662) | antonija |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 64480 (41450) | rezator |
» | Kje lahko kupim TV s PayPalom?Oddelek: Kaj kupiti | 5656 (4943) | dunker |
» | Kaj kupiti?Oddelek: Konzole | 2420 (2021) | St235 |