» »

HTC Desire in SD kartica PROBLEMI!!!!

HTC Desire in SD kartica PROBLEMI!!!!

uros86 ::

Imam en probelm...
Nikakor ne morem z telefonom prit do map ki so na SD karici.
Nemorem prit do same kartice, da bi videl katere mape so vse na njej.
Pomoč!!!!

Drugače pa mi normalno predvaja glasbo in slike, pdf,........ Če uporabljam katero od teh aplikacij....

gendale ::

maš naložen kak pregledovalnik datotek?
privzeto se mi zdi da ga ni

BladE_ ::

EStrongs File Explorer... obstaja jih še več ampak ta je eden izme top explorerjev...

LP

uros86 ::

hvala, sem že rešil težavo preko aplikacije Market, tam pa sem dol potegnil aplikacijo File Maneger

Lp

shadeX ::

Lep pozdrav. Bom kar tukaj vprašal, ker je tema zelo podobna. Uglavnem cel mesec sem sanjal o tem telefonu, nakar zberem denar in se odpravim v LJ na simobilov center po ta telefonček ker so ga že povsod po sloveniji razprodali. Uglavnem kupim telefon in se vesel odpravim nazaj proti mojemu domu. ko pridem domov, odprem škatlo upalim telefon, in sanje so se mi uresničile. vendar ne za dolgo....

Naslednji dan sem ugotovil, da baterija v standby načinu ne zdrži niti kaj preveč dolgo. Lahko malo več kakor en dan. Druga stvar je bil zvočnik oz. audio na tem telefonu. totalna nočna mora v primerjavi s prejšnim telefonom ( nokia n95 8gb ) tako za poslušanje glasbe kakor za klice. V ozadju se stalno pojavljajo "šumske motnje". Nato sem imel isti problem kakor uros86, vendar sem tudi jaz rešil problem z file managerjem. Nato ugotovim da se ob 5minutni uporabi telefona baterija segreje da že dobesedno "greje v roke".

Nato updejtam na android 2.2 . V pričakovanju izbolšanja. zakon navigacijo so dodali. pridm ven, niti satelitov ne dobi.. in na KONCU sem hotel še sprobat IGO program ( podobno kot garmin ), da bi se le prepričal v delovanje mojega GPSJA, me čaka hladen, čene povsem mrzel tuš. naložim igo, nato da bom dal mapo slovenije v folder igo-ja na sd kartici - le tega ni. Kje je??! pogledam in vidim da je inštaliralo na telefon. Probam inštalirat na sd kartico. SE NE DA!!!!!!!!!!! pa dobro KAJ zaboga mi bo telefon z 300 mb internega spomina???? nisem še obupal. gledam za kakšen program na marketu ki bi rešil to težavo.( da bi izbral kam inštalirat programe ... ) dobim ga že ves vesel. inštaliram in vidim da ne dela. neka napaka. iščem po googlu zakaj ne dela in ugotovim da je potreben root telefona. do učeraj niti nisem vedel kaj to pomeni!!! da bi se lotil te zadeve si pa popolnoma neupam, ker se bojim da mi potem nebo updejtalo na novejše verzije androida....

torej kaj mislite. ali potem res ne obstaja program ki brez roota to omogočal? če se to nebo rešilo bom najbrž moje "sanje" moral prodati, in še najprej uporabljati mojo nokio n95 8gb! hvala usem za predloge, napišite pa še vi svoje izkušnje o tem telefonu prosim.

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

HTC Desire (strani: 1 2 3 452 53 54 55 )

Oddelek: Mobilne tehnologije
2733473863 (216149) Rupa
»

HTC Wildfire (strani: 1 2 3 412 13 14 15 )

703126496 (63094) majstr77
»

Android - uvod za novince? (strani: 1 2 3 )

14220283 (14594) Jst
»

Android telefon (strani: 1 2 3 )

12321398 (13909) Mrakw
»

Samsung Omnia problemčki in nasveti?!? (strani: 1 2 3 422 23 24 25 )

1227123574 (32400) Kunte

Več podobnih tem