» »

Android telefon

Android telefon

1
2
3

OmegaBlue ::

Seveda, drži nad vnosnim poljem in izberi input method, ali pa v nastavitvah tipkovnice.
Never attribute to malice that which can be adequately explained by stupidity.

WildChild ::

Hvala za tole. Sem pa opazil par stvari pri tem telefonu (LG optimus one) na katere ne vem odgovore. Prva stvar je opera mobile. Šel sem na android market in jo tudi namestil iz tam. Včasih se mi kar zapre sama od sebe, ko kliknem na link. Druga stvar je GPS. Sateliti so vklopljeni wifi je tudi. In ko prižgem odprilani časi aplikacijo mi javlja Čakam na trenutno lokacija, po določenem času pa: Lokacije mi ni supelo doboti. Poizkusi znova ali pa prekliči... nič ne pomaga, če dam poizkusi znova. Kako preverim, če mi gps pravilno deluje? proper test?
in da mood

Mavrik ::

Kako preverim, če mi gps pravilno deluje? proper test?


Postaviš se nekje zunaj, preveriš da imaš GPS vklopljen in odpreš Google maps, ki ti mora pokazati lokacijo po parih minutah (lahko ej tudi 5 minut če si lihkar vklopo GPS in rabi dobiti almanah) na kakih 10m natančno.
The truth is rarely pure and never simple.

WildChild ::

Ok to dela, hvala. Sam da sm okno odpru pa je prisel svez zrak :)
in da mood

Mavrik ::

Če nimaš vidne črte do neba potem nekak GPS naprave ne delajo lih dobro ;)
The truth is rarely pure and never simple.

WorlOcK ::

q6600,EP45-DS3,HD3870 512MB,4GB RAM...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: WorlOcK ()

Mentalist ::

Jaz bi si mogoče kupil HTC Wildfire pa me zanima če za Orto v Nulo paket 130€ dobim kakšnega boljšega (Samsung recimo)
Lool.

Mare3 ::

Lg Optimus One za 90€ je boljši od tega Wildfire, tako da če ne izbereš nič drugega potem namesto wildfire vzami lg-ja ker je hitrejši, baterija boljša, boljša resolucija itd...

Pebkac ::

Se strinjam z Mare3, Optimus One imam že dva meseca in sem z njim zelo zadovoljen. Ima rahlo hitrejši CPU, več RAMa, 2x večjo resolucijo ekrana kot Wildfire, pa še cenejši je. Če ti ni vseeno za resolucijo ekrana, potem boš definitivno opazil veliko razliko med 240x320 in 320x480. Edino kamero ima Wildfire 5 megapixlov proti 3 megapixlom Optimusa, ampak od telefona tako ali tako ne moreš pričakovat kakšne pretirane kvalitete slik.

djordjevic ::

Jap, resolucija na wildfiru je slaba. Sem ravno zadnjič primerjal s svojim legendom. Ni primerjave. :)
No grave is deep enough to keep us in chains.

Mare3 ::

Mah meni osebno je čisto v redu kamera na LG-ju, itak je ta kamera samo za to da slikaš sliko ali dve na mesec ne pa za fotografiranje, če ti je pomembna dobra slike potem kupi cenejši telefon + digitalc pa boš imel dobre slike :D

marrre ::

Jaz bi prosil,da mi kdo razloži zakaj je android tako priljubljen? Ne spim več, ker me to mori...
Namreč kupil sem GalaxyPro in iz odličnega Windowsa(OmniaPro) pristal na tem sekretu od androida.
Sicer nisem nek privrženec telefonskih tehnologij in ne vem koliko se vmesnik razlikuje pri različnih telefonih.
Neumnosti Androida na Galaxyu Pro so sledeče:
-Za določiti mp3 zvonenje moraš it v predvajalnik glasbe?!?!
-Ne da se določiti dodatnih melodij za SMS ali Alarm
-Ni profilov
-Vibracije delujejo samo v tihem ali samo v glasnem načinu, v obeh hkrati ne?!?!
-Ne da se izbrati načina vibracije, kakor tudi načina zvonenja (1x, naraščajoče...)
-V tasku ne moreš izbrati aplikacijo, ki teče, jo lahko samo "ubiješ"?!?
-Ne da se nastavljati glasnost tipk
-Za izbiro BT, WIFI naprave na katero se želiš povezati moraš it v nastavitve?!?!
-Ne da se nastavljati časa osvetlitve tipkovnice
-Predvajalnik glasbe čeprav ima izključeno ponavljanje in izbereš samo en mp3 predvaja brez prestanka vse mp3je v tej datoteki?!?!?

St235 ::

Nimam specifičnega telefona ampak desire:

- Za določiti mp3 zvonenje moraš it v predvajalnik glasbe?!?! Če je melodija v diretoriju namenjenem zvonenju potem lahko brez težav nastaviš za zvonenje. Če se nahaja kar nekje na telefonu/kartici lahko anstaviš iz programa za predvajanje glasbe.

-Ne da se določiti dodatnih melodij za SMS ali Alarm
Enako kot zgoraj, če so na pravem mestu se jih da nastavit.

-Ni profilov
Go to android market.

-Vibracije delujejo samo v tihem ali samo v glasnem načinu, v obeh hkrati ne?!?!
Ne razumem kaj hočeš povedat. vibration je ločena nastavitev od jakosti zvoka. Vibrira skos razen če je funkcija sklopljena ali daš na silent

-Ne da se izbrati načina vibracije, kakor tudi načina zvonenja (1x, naraščajoče...)
Go to android market

-V tasku ne moreš izbrati aplikacijo, ki teče, jo lahko samo "ubiješ"?!?
Hitro preklapljanje med aplikacijami ki tečejo v ozadju je možno tako da pridržiš tipho HOME.

-Ne da se nastavljati glasnost tipk
nimam tipk na desire, preveri market.

-Za izbiro BT, WIFI naprave na katero se želiš povezati moraš it v nastavitve?!?!
na desire maš widget Powercontrol, ki doda te funkcije na namizje. ŠE boljši je Extended controls, ki ga najdeš na Marketu. Drugač pa ko prvič povezuješ napravo moraš v nastavitve, potem je avtomatično ko prižgeš wifi/BT.

-Ne da se nastavljati časa osvetlitve tipkovnice
Na desire je ta funkcija pod setting - display - screen timeout.

-Predvajalnik glasbe čeprav ima izključeno ponavljanje in izbereš samo en mp3 predvaja brez prestanka vse mp3je v tej datoteki?!?!?
Popolnoma normalno, tudi cd predvaja naslednji komad, ko je enega konec. Drugače imaš na marketu malo morje glasbenih programov.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

marrre ::

Jah pismo to so pa ja basic funkcije, ki jih je imel Čuk leta 96, ne pa da moraš 1001 app pobrat, da dobiš funkcijo, ki je na telefonu v 21. stoletju samoumevna.

Bias ::

@Marrre preveč si trd in apriori proti...zato ti je težko u lajfu.

Mare3 ::

Pa ga prodaj in pejt nazaj na windows ane? Kaj se sikiraš tut men ne paše symbian ato sm šou na android... pa se ne nerveram zarad bedarij res ti je težko 3x več kliknt in izbrat kar potrebuješ, jaz večino nastavitev opravim ko serjem ker nimam kaj za delat ;)

prizma ::

Prosila bi nekoga, če bi mi prooosim lahko pomagal. Imam LG Optimus One in ne vem naslednjih stvari:

-kako naj "spravim" imenik in sms-e iz prejšnjega telefona na tega. V navodili lg piše, da si z njihove uradne strani preneseš program in je to to, ampak jaz ga ne najdem pa da je ne vem kaj. Lahko naredim to kako drugače?

-je nujno, da ga rootam? Jaz se resnično ne bi rada spuščala v to:)?
-zakaj aplikacije, ki jih ne uporabljam in sem jih zaprla, še vedno delujejo v ozadju? Pod Aplikacije, Upravljanje, Se izvaja, jih laufa ogromno. Je to ok al mi samo baterijo požira? Lahko kaj naredim, da to preneha. Nekatere sem "na silo" zaprla, ampak me je tisto opozorilo "da mogoče večne bodo delovale pravilno" malce prestrašilo, (saj vem saj vem, popoln nevednež:))?
-sinhronizacijo sem ročno izklopla (zarad baterije), net sproti izklapljam (ni šanse da mi ta stvar laufa cel čas)je še kaj takšnega kar bi mi lahko žrlo baterijo razen aplikacij al si naj naložim task killer in je to to?
-bi mi lahko negdo grobo opisal kaj in kako z wifi omrežjem?

Pogruntala sem ostale stvari teh važnih pa ne morem. Sem čista začetnica pri teh androidih in prooosim za pomoč.
Verjetno sem vas nasmejala, ampak če ne vem, ne vem:).
Hvala že vnaprej;)!

black ice ::

Task killer je popolnoma nepotrebna zadeva, večinoma jo odsvetujejo. Pozabi na to, ko (če) bo potreba, bo OS sam zaprl aplikacije. Drugače aplikacije privzeto delujejo v ozadju. Android pač tako deluje.

Root dostop ni potreben, telefon je popolnoma uporaben tudi brez njega.

Za imenik lahko narediš sledeče: skopiraj vse kontakte na sim kartico, jo vtakni v nov telefon in vse skopiraj na telefon.
Druga varianta je (seveda v primeru, da si pri Mobitelu), da uporabiš storitev M:Rokovnik. S to drugo varianto lahko skopiraš tudi SMS-e.

GeForce ::

Apliakcije delujejo le v RAMu, in naj nebi porabljale nič baterije, ter tako kot je @black ice rekel, ko zaženeš novo aplikacijo/igro in ta potrebuje več rama kot je prostega bo Android sam zaprl nedejavne aplikacije in sprostil več RAMa.
WiFi - greš v Nastavitve-Povezave in omrežja-Wi-Fi obkljukaš. Pod Wi-Fi nastavitve izbereš svoje brezžično omrežje, po potrebi vpišeš geslo omrežja in stvar naj bi delovala.
Glede sinhronizacije pa pazi tudi na prenos podatkov, da nebo na kocu meseca ;(( račun.
Upam da sem pomagal in pa se opravičujem za kakšen napačen prevod menuja, ker imam sam angleški android :D

Mare3 ::

Mene pa samo zanima zakaj bi kopirala sms-e?

prizma ::

black ice - hvala, to mi olajša zadevo, da še tega ni potrebno naštimavat:).
Imenik sem kopirala v sim in potem v telefon, je šlo:). Hvala ti. Sicer sem sprobala M:Rokovnik, ki je s stare Nokie šel brez problema, ko pa sem ga hotela nastaviti na LG, pogledam za podrobnosti telefona in vidim, da ga ne podpira, ni važno, glavno da mam imenik:).

GeForce - hvala. Mi je bolj jasno. Sinhronizacijo jaz izklapljam redno, omrežja pa mam tudi vsa izklopljena (GPS, 3G vglavnem vse), če jih ne rabim, že zarad baterije.

Mare3 - sms-e bi mela, ker si pač določene, meni važne, prenašam že ene par let in mi jih je škoda :)So potem "izgubljeni" al jih lahko še kako dobim gor?

Bi pa še vprašala, koliko oz. kdaj vi polnite te svoje androide? Eni pravijo, da je priporočljivo vsak dan, drugi, ko je baterija okrog 6%, itd. In polnijo vse od 3 do 8 ur (prvič celo 16). Jaz sem ga prvič polnila dokler ni napisalo polno in je bilo to to. Ga lahko polnim kadarkoli, ko mam čas?

Mare3 ::

Naj ne bi bilo nič narobe da ga polniš ko imaš čas ker če si pozorna ko vklopiš recimo USB kabel v telefon da bi na računalnik kaj prenesla se avtomatsko začne polnjenje, kar pa mislim da ne škoduje bateriji. Drugače bi moja že šla po gobe ker sem ga tolikokrat vklopil in izklopil iz računalnika. Polniš ga pa dokler ne napiše napoljnjeno, če se ne motim ti tudi napiše da je telefon napolnjen in ga zaradi varčevanja z energijo izklopi iz napajanja, tako nekako.

prizma ::

Ok, super. Sem videla, da se polni tudi preko računalnika ja, ampak nikoli ne veš:). Hvala, upam, da mi bo baterija trajala en čas:).

black ice ::

Ne pričakuj čudežev. Samrtphone in avtonomija 3+ dni enostavno ne gre skupaj.

prizma ::

Saj to vem, primarno se mi gre za to, da stvar polnim tako kot treba. Na to, da se hitro prazni sem pa bila opozorjena:). V glavnem, ne bi rada po lastni neumnosti baterije "pokvarila".

St235 ::

Baterije ne boš pokvarila, jaz mojega polnim kadar pač je. V službi ga ponavadi vtaknem v dock, čez vidkende ga polnim čez noč, v avtu kadar rabim GPS... Pri tem ne gledam koliko procentov še ima baterija in podobno. Po enem letu še kar dela.

Glede SMS - kakšen je bil ta star telefon? Namreč ni problem spravit smsjev v android, ponavadi je težje iz starega telefona jih ven dobit. Za android priporočam program SMSBackup+ si ti samodejno shranjuje SMSje v gmail. Naredi nov label SMS in tja kopira vse smsje. Če kdaj formatiraš telefon jih lahko brez težav skopiraš nazaj v telefon.

Root v večini priemrov ni nujen. Koliko notranjega ponilnika ima tvoj telefon? Če več kot 1GB potem roota nikoli ne boš rabila.

@marrre: Tudi wm 6.5 glede tega ni bil nič boljši. moral si snet nebroj precej dražjih programov (pustimo travnik) preden si dobil vsaj približno delujoč cegel. Brez naprimer SPB phone/suite je bil telefonski del lesen da glava peče. Konrketno pa za 10 vprašanj, ki si jih postavil rabiš market za 3.

Mare3 ::

Root je dober če bi se rada znebila smeti kot so facebook, twitter itd. skratka euporabnih aplikacij ki so nameščene žeob nakupu in naj se jih nebi dalo zbrisati. To ti root omogoča tako da se odloči če te motijo ali ne.

St235 ::

Sam z brisanjem teh aplikacij ne dobiš praktično nič, razen manj ikonc. Reskiraš pa garancijo. IMO je root za povprečnega uporabnika nepotreben, sploh od kar so zgruntal, da se da vse aplikacije (no, skoraj vse) prenest na kartico tudi brez roota.

prizma ::

Lakotnik29 - OK, torej ga bom polnila ob priliki:). Hvala.

Stari telefon pa je bil NOKIA 5320 XpressMusic (zaradi tega se bom morala navaditi na baterijo, ker ta (nokia) mi je držala kar dolgo. Pred tem sem mela Nokio N70 in med njima sem podatke sinhronizirala kar direkt med telefonoma, v enem sim drug brez povezave in je šlo super. Je pa res, kot si rekel, da pa smsev zdaj iz xpressmusic nisem uspela spravit v računalnik ali kamorkoli drugam (razen M:Rokovnik, ki pa mi ga LG ne podpira:().
Sem si inštalirala SMSBackup+, ampak me, ko bi morala app povezati z gmailom, pošlje v google in ko kliknem dovoli dostop me vrže v smse. Od tam naprej pa nikamor. Kaka ideja?

Notranjega pomnilnika ima 170MB, ampak sem kar nezahteven uporabnik, tako da...

Mare3 - Facebook in Twitter me ne motita, oboje namreč uporabljam;), tako, da jaz po nepotrebnem, če se le da, ne bi rada posegala v telefon.

Pa še to, zakaj mi nekatere aplikacije shrani na sd kartico druge pa v telefon? To je tisto ko si - Lakotnik29 - omenjal, da jih moram znat prenest na kartico? Ah, ta android:).

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: prizma ()

St235 ::

ok, po vrsti:
Smsbackup+: ob prvem zagonu ga povešež z gmailom - pelje te na eno stran kjer moraš potrdit da doviliš dostop. Ko ga naslednjič odpreš smsbackup+ mora bit kljukica pri conected in potem z majhnim spodaj piše conected as xxxx@gmail.com. Potem mu na vrhu rečeš back up in bo vse do sedaj skopiral na gmail. Osale bo backapiral sproti, ko bo imel internetno povezavo.

170 MB je precej malo notranjega pomnilinika moj Desire ma nekaj takega in bi ubijal za več:) Glede prenosa aplikacij na kartico pa je tako, da če aplikacija sama podpira to možnost potem se da brez težav prenest na SD. Pomagaj si sprogramom app2sd, ki samodejno najde katere grejo same od sebe.
Problem so tiste, ki tega nočejo na pamet mi pride naprimer iGo in adobe flash, ki skupaj pobereta kakih 50MB pa za to ni nobene potrebe. Tukaj je treba malce več domišljije ampak se zadevo da rešit brez roota preko software development kita. Če boš rabila povej ti dam linke/navodila. Dela pa samo na froyo 2.2.
Drugače pa na SD kartico nikakor ni mogoče prenesti sysetmskih programov (na primer market) in pa programov, ki za delovanje uproabljajo widgete. Slednji se sicer dajo prenest samo potem widgeti ne delajo.

prizma ::

Lakotnik29 - lepa hvala za tako hitre odgovore. Sem poskusila, ampak SMSBackup+ še vedno ne deluje. Vrže me v smse in je to to. Tam, pod ZA (pač komu pošiljaš) piše - //gmail -, sem poskusila POŠLJI in seveda zavrne, ker ni dober naslov. Je možno, da moram kaj v nastavitvah spremeniti? Pri aplikaciji na marketu piše, da je treba nastaviti pravi časovni pas, kar sem, in pa dovoliti IMAP server (kaj pa to je pa pojma nimam:/).
App2sd sem inštalirala in deluje, sem že prenesla par stvari. Edino, napiše če želiš odstraniti app cache. Kaj je to in lahko kliknem ok, odstrani?

Lahko mi daš linke in navodila, kdo ve, mogoče pa kdaj rabim:). Hvala.

St235 ::

imap server moraš nastavit v gmailu. pod nastavitvami. To je protokol, ki omogoča oddaljen dostop do gmail pošte tudi drugim programom. Recimo original mail progrma na androidu. Kaj točno je narobe pa ti ne znam pomagat, ker mene nikol ne vrže v pošto, smsBackup+ je svoj program, ki meni odpre neodvisno od smsjev. Tam je potem par nastavitev, kot so intervali shranjevanja, povezava z gmailom, zadnji back up, možnost restore in podobno.

app2sd ti bo premaknil kakih 50% programov, če jih hočeš premaknit več so tukaj navodila (zahteva računalnik in cmd) kako to naredit brez root dostopa. Tako lahko premakneš kakih 90% programov, kar je za povprečnega uporabnika več kot dovolj. http://mobiputing.com/2011/04/how-to-mo...

Zadeva je zelo enostavna in NE vpliva na garancijo. Ko prideš do konca navodil, resitiraš telefon in app2sd bo kar naenkrat lahko premaknil dosti več programov. Edino ne premikat programov ki uporalbjajo alarme/widgete in podobno.

Cache, ki ga hoče app2sd zbrisat so začasne datoteke, ki jih ustvarijo programi med svojim delovanjem. to lahko brez težav počistiš.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

prizma ::

Hmm, saj sama aplikacija mi je jasna, ampak nastavitve mi pa ne delujejo. Mah, saj nima veze, bom že preživela brez.
Hvala za link, ko bom potrebovala bom to naložla.

Te lahko še samo vprašam (saj me je že malo sram:/) zakaj mi sinhronizira samo mejle telefonskih kontaktov pa ne. V gmailu mam vse mejle, pod stiki pa samo sebe. Ko vklopim sinhronizacijo mi vse uredi razen kontaktov.

Hvala ti še enkrat.

St235 ::

Fora je v tem, ker andorid deluje po sistemu ločenih računov. Torej en račun za stike gmail, en račun za stike phone, en račun za stike PC sync, enega za facebook... in računov med sabo NE meša.
Funkcija people ti pokaže vse račune skupaj in jih potem lahko linkaš med sabo, da ti osebo, ki jo imaš na več računih prikaže kot en vnos. V ozadnju pa on še vedno loči različe vnose in ti če spremeniš vnos pod Phone, ne šari po računu gmail.

Tako bo zmeraj sinhroniziral gmail- gmail, ne pa tudi phone - gmail.

Če želiš, da se ti novi kontakti sinhronizirajo z gmailom moraš pri vnosu izbrat tip kontakta Google - ta se potem lepo sinhronizira.

Ta ločene obravnava (enako dela z na primer koledarji) je bistvena prednost Androida pred konkurenčnimi sistemi. Ker jaz na primer ne bi nikoli hotel, da mi podatke iz facebooka trajno združi z kontaki in podbno. Tako imam hkrati na voljo podatke iz outlooka (velika večina telefonskih), kontakte iz gmaila (emaili) ter facebook (kontakti ki jih drugače ne bi mel), ob enem pa se ti podatki med samo ne križajo in mi v outlook naprimer ne naserje par 100 emailov in FB kontaktorv.

Če želiš imet vse na google je najlažje, da sinhroniziraš telefon preko htc sync z outlookom in potem outlook z gmailom. Potem se ti bodo vsi ti kontakti prenesli ob naslednji sinhronizaciji na telefon. Edin problem bo da ti bo to ustvarilo praktično vse vnose dvakrat (račun phone in račun gmail) in jih moraš potem polinkat med sabo.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

prizma ::

Ok, jaz sem si to čist drugače predstavljala, zdaj mi je bolj jasno kako in kaj.
Velika hvala ti za pomoč.

fyf ::

Pozdrav

Rabim pomoc pri izbiri. Trenutno imam v lasti (novega) Samsunga omnio 7, ampak mi sistem windows ne odgovarja. Namen imam zamenjati nekaj od androida za tak denar, se pravi 350 - 400€.
Katerega mi svetujete?

Lonsarg ::

Kake so želje. Velik ekran? Design? Tankost? Dobra kamera? Da je dvojedrnik(v tem primeru imaš na izbiro samo LG Optimus 2X, ostalih še ni ali pa so dražji)

Najlažje je, da greš na tole stran:http://www.gsmarena.com/

In čisto zgoraj desno klikneš advanced search. Potem pa filtriraš, kaj mora imeti telefon in ti jih bo vn vrgel. Vedno bolj dodajaj specifične želje, potem pa ko je že manj telefon se pa gled na obliko ali pa kakovost fotoaparata(gsmarena ma tm pod specifikacijami telefona klikneš "check quality" in te vrže na eno noro dobro primerlajno stran za kvaliteto fotoaparata med mobiteli, namreč piksli kaj malo povedo o tem)

Pod filtre dodej, da je 2011 ali kasnejši model, z tem se ful šare znebiš, tko maš potem sodoben telefon, ki bo še nekaj časa dobival update. Potem dej da je android, pa 5Mpixlov minimumpa nujno flash, če hočeš kot fotoaparat uporablat, pa tankost dej less than 14 vsaj(jaz dam less than 10, pa dobim samo 4 zadetke in ni težko ugotovt, katerega od teh 4ih dobim:D) Rama NUJNO 512MB minimum. To jih da 35 vn, pol pa začni še specifike vpisvat, ki so pa zate specifične, to moraš pa ti vedit kaj rabiš, mal sprobavi. Osebno niti slučajno ne grem pod 4" ekran, morda je pa tebi že 3.7 dovolj, who knows:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lonsarg ()

St235 ::

Da je dvojedrnik(v tem primeru imaš na izbiro samo LG Optimus 2X, ostalih še ni ali pa so dražji
)

Kar seveda ni res.

Za 400€ dobiš samsung s2, ki je trenutno po vseh standardih najboljši Android telefon. Desire S je tudi odličen telefon (še enojedern) za manj kot 300€.
LG je pa bolj meh, kot kaj drugega. sem ga imel par dni in me ni prepričal.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

fyf ::

No če bi S 2 dobil za 400€ se sprašujem če bi za mojo omnio dobil 350€? Drugače pa Desire S v mojem rangu.

St235 ::

Desire S ma punca in je z telefonomo zelo zadovoljna. Odpravili so bistveno omanjkljivost prvega desire in iscer občutno premalo pomnilnika. So pa naredili kronsko napako ker so prestavili usb vhod na stranico telefona.

amacar ::

fyf, omnia 7 je vredna največ 220€, saj se nova že dobi za 269€ na mobisvet.si

Lonsarg ::

Dj lakotnik pozanimaj se mal o cenah, preden začneš ven metat da je SGS2 400EUR lol. I wish, potem bi ga z približno 150EUR subvencije, ki jo ima Tuš na Vesolje paketu dobil za 250, mokre sanje žal:)

St235 ::

se posipam z pepelom, cene, ki sem jih navedel so pri orto v nulo, ker sem ravno pred kratkim rihtal telefon in so mi ostale v spominu. Cene za galaxie s2 so v prosti prodaji okol 550EUR.

Meni cene v prosti prodaji niso ravno faktor, ker naročnino moram za telefon v vsakem priemru imet sklenjeno.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: St235 ()

Lonsarg ::

Jah tkole se je najbolš odločt o telefonu. "vzel bom Tušmobil vesolje, kjer je okoli 150EUR subvencije, pripravljen sm dati 250EUR, torej iščem telefon, ki je v prosti prodaji 400EUR"

profii ::

Če komu hodi viška kakšen HTC desire bi ga bi kupil :)

filip007 ::

Ste vsi potem za LG Optimus One, mene bi motila samo teža, 129g je malo preveč že. Testiram Samsung Galaxy 3 5800 pa me moti samo glossy plastika pa display ni za preveč dolgo za bulit, pa še GPS nekaj štrajka.
Palačinka z Ajvarjem in stopljenim sirom v mikrovalovki.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: filip007 ()

masterpsi ::

Prejšni teden sem dobil HTC Desire S in do sedaj lahko povem za (samo) 1 slabo lasnost: wifi lovi slabše kot laptop, kar je verjetno za pričakovat, ampak če ga pa primeš z obema rokama tako:



izgubi cca. 20-30dB signala. To je cca. polovica. tik ob routerju mi kaže -30dBm, v sosedni sobi mi kaže cca. -60dBm, če primem kot kaže zgornja slika pa pade pod -90dBm kar je meja in se prekine signal.
To je moja izkušnja s telefonom. Drugih pripomb nimam.

Zgodovina sprememb…

St235 ::

zanimivo, bom danes sprobal. Verjetno tako glih prekriješ anteno ali kaj podobnega. A nime Iphone celo tkao, da če si ga narobe prijel je zgubil GSM signal?

jazbec ::

ja iphone4-to je bila ena od napak
zaradi tega sem bil tudi vesel ko sem se ga rešil

amacar ::

Mogoč prve verzije iphona 4, sam sem ga kupil septembra in te hibe ni imel (lahko si držal, kako si hotel), enako je bilo potem ko sem ga kupil novembra (brez hibe).
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Nokia C6-01 ali C7 (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
549493 (7434) krneki0001
»

Kateri telefon naj kupim?

Oddelek: Kaj kupiti
184624 (3091) kerco46
»

Nakup mobitela

Oddelek: Mobilne tehnologije
92767 (2470) HDvideo
»

Mobitel do 200€

Oddelek: Mobilne tehnologije
476659 (5386) gregor
»

Best buy Android

Oddelek: Mobilne tehnologije
122009 (1472) adinfinito

Več podobnih tem