» »

Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa

Matej Lahovnik izstopil iz Zaresa

1
2
3 4

zee ::

@kmetek: natanko to.
zee
Linux: Be Root, Windows: Re Boot
Giant Amazon and Google Compute Cloud in the Sky.

Gregor P ::

Sam še vedno menim, da ni odgovorno početje odstopati s tako pomembnega oz. ključnega položaja ravno sredi gospodarske krize:8)

Sedaj, če je resnično težava v tem, da nikakor ni mogel opravljati svoje naloge odgovorno, strokovno in učinkovito ker so mu koalicijski kolegi vedno metali polena pod noge, potem imamo državljani zelo resen problem; če pa je sam uvidel, da je vse skupaj zavoženo in se je še v zadnjem momentu pognal v morje s potapljajoče se ladje (kot radi rečemo), potem imamo državljani prav tako resno težavo.:(

Le da v drugem primeru morda vlada le še lahko najde "rešitelja", medtem ko bi imeli pa v prvem brezizhodno situacijo, ker kateri "neodvisni strokovnjak", bi pa želel delati v takšnih razmerah?:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Mr.B ::

Odstopil je na način, da pač vladi ne zabije žeblja do konca. Sami si ga namreč potiska počasi a vztrajno. Toda človek, bi pričakoval da po dveh letih ne ukrepanja v sami gospodarski krizi, ki je sedaj lahko tudi posledično postala zelo problematična finančna kriza, odstopi na način kot se spodobi, torej z Jajci, ne pa, ah užaljen sem na temo Golobiča, in nove politike.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

lexios ::

PaX_MaN je izjavil:

Mislil sem na kapital za filanje lastnih riti...

Pol gre pa druga polovica BDPja aka espeji, ki so točno to.


Ti so za razliko vsaj produktivni in transparentno vzamejo (v tem primeru ovcam), zakamuflirajo ter dajo v svoj žep, pri unih drugih pa niti ne veš od kje in zakaj so ti kaj vzeli! Pa še vzamejo navadno več... >:D

Mr.B ::

Danes je Golobič podal izjavo:.....da niti ničesar, zakar bi se odrekel ultri......., to je izjava, zaradi katere bi Pahor moral odstaviti Golobiča, saj je dal PRednost _Ulti pred minstrskim položajem, ...


Kos bo ugotovil, da je vse skladno z zakonom....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

kmetek ::

hehe država sux.

lexios ::

GG: "Ta delež /*(Ultra)*/ postaja moj upor proti zmagi podležev, hinavcev in nasilnežev!"

...1

Ne morš belivat! Zaboga, naj PR že prepove javne nastope teh glupcev! Sami sebe demantirajo, čakam še kakšn nastop tipa Bush* in ponovno izvolitev v parlament!


*
"In terms of the economy, look, I inherited a recession, I am ending on a recession." --George W. Bush, Washington, D.C., Jan. 12, 2009

"Our enemies are innovative and resourceful, and so are we. They never stop thinking about new ways to harm our country and our people, and neither do we." --Washington, D.C., Aug. 5, 2004

...2

Thomas ::

Ne ti men tlele Busha šimfat! To si kar drugo temo odpri in uživaj, vsaj dokler te ne napadem! >:D
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

lexios ::

>:D Eh, Bush je že car, sicer pa ga mam na sumu, da je le hlinu...

noraguta ::

men je take všeč od ministra gregorjA
>>Med etiko in moralo je velika razlika, morda gre celo za nasprotje. Moralna večina je na strani oportunizma in prilagajanja mnenjskim anketam; je na strani ugodja. Etika pa nasprotuje temu in je zmeraj v manjšini.<<
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

donfilipo ::

Ja NI takega nabora inteligence kot sta oba Busha, v vsej zgodovini USA8-)

Tole z Lahovnikom je pa drugače. Pa šlogajmo. Glede na Golubičeve kapitalistične joke, gre za udarec Janše, ki se je spravil na esenco kapitalizma. In na navezo kapital - oblast. Ker je tu tako očitna, noben ne verjame, da je zato bolj poštena:)) Bolje je, da premoženje napišeš na brata in mrzlo teto, ali dobro tudi topla 'teta', danes ni za odmet>:D

Pomeni, obraz dojenčka, ki je kljub krutim zakonom ekonomije, ostal najbolj priljubljen politik v Slo., namerava JJ v naslednjem mandatu uporabiti. Probleme okoli levičarstva in desničarstva bo pač pometla stroka, ki konec koncev, kaj veliko balinanja na začrtani poti, ali v kapitalizem, s katere smo že malce zabredli,... ali v fevdalizem, na katero nas bodo napeljali lažni birokratski in salonski levaki,....kaj veliko prostora ni. Država se mora zmanjšati, vključno z davki... in to kar progresivno. Potem bomo imeli nekakšen kapitalizem. S par 'švabskimi baroni', ki so že siti lichtensteinskega princa in njegove 'topline' in švicarske natančnosti. Pri nas bo poceni dobil pol litra šnopsa, na glavo od kekca klobuk in kljub nezavesti, bo eden najbolj treznih. To nam je edina šansa:)) Poslovno neverjetno spretno plemstvo tipa Linchtenstein, smo že davnaj postrelili, tako da nam fevdalizem v bistvu ne ustreza;((

No če se ta scenarij uresniči, pomeni, da so politiki predvidljivi ko lačen cigan;(( In na drugi strani, da je morda čas, da se garniture cigajneraja malce zamenjajo!
In times of Universal Deceit, telling the truth
becomes revolutionary act. Orwell

poweroff ::

Tle se lepo vidi. Desničarji niso sposobni samokritike.
sudo poweroff

noraguta ::

poweroff je izjavil:

Tle se lepo vidi. Desničarji niso sposobni samokritike.

pa kaj imajo tukaj desničarji?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

WarpedGone ::

Matej sanja o njih, dan za dnem...
Tablet pa noče vzet.
Zbogom in hvala za vse ribe

poweroff ::

Lexios je primerjal butaste izjave Golobiča z bušizmi. Dejstvo pač je, da je Bush imel precej zelo butastih izjav. Pod nivojem.

Pol pa Thomas izdavi:

Thomas je izjavil:

Ne ti men tlele Busha šimfat


Očitno desničarji res niso sposobni priznati, da ga Golobič serje vsaj ene tolko kot ga je sral Bush (z neprimernimi izjavami).
Nekredibilno.
sudo poweroff

Limit-sky ::

poweroff je izjavil:

Lexios je primerjal butaste izjave Golobiča z bušizmi. Dejstvo pač je, da je Bush imel precej zelo butastih izjav. Pod nivojem.

Pol pa Thomas izdavi:

Thomas je izjavil:

Ne ti men tlele Busha šimfat


Očitno desničarji res niso sposobni priznati, da ga Golobič serje vsaj ene tolko kot ga je sral Bush (z neprimernimi izjavami).
Nekredibilno.

Whatever makes you happy.

noraguta ::

eh dvomim , da je politična orientacija povezana z statistiko produciranih nebuloz.
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

dzinks63 ::

Pojavljajo se neke nove fobije, katere imajo čudne posledice na beleženje umotvorov, katerim ni para,

luli ::

BUSH je bil zelo slab voditelj. Pravzaprav bi ga bilo najbolje primerjati z našim Pahorjem. Po srcu niti ni bil slab. Ukvarjal se je z žvečenjem prest in streljal bušizme, podobno kot naš Pahor pahorizme. Razlog njegove nepriljubljenosti je njegova ekipa (BlackWater,...), ki je njegovo predsedništvo izrabila za svoje interese na ne najbolj demomratičen in zakonit način. Za razliko od nekaterih "desničarjev" njegovo vladavino ocenjujem kot slabo. Prav tako pa za razliko od nekaterih "nepristranskih strokovnjakov s FDV-ja" tudi Pahorjeve vladavine ne vidim kot dobre.

Dokler bomo v Sloveniji gledali na vaše/naše in dopuščali da "državna" podjetja, sklepajo, da nam lahko kradejo denar, saj se po njihovih izračunih zaradi stroškov sodbe nihče ne bo tožil, tako dolgo ne moremo pričakovati sprememb na bolje.

Upam, da bodo jesenski protesti pokazali oblastnikom, da je čas, ko so lahko brezkompromisno lagali in kradli mimo. Če bomo samo menjali oblast nismo naredili ničesar, vseeno pa zgleda, da brez tega vseeno ne bo šlo.

Thomas ::

Za razliko od nekaterih "desničarjev" njegovo vladavino ocenjujem kot slabo.


Počasi se boste morali odločiti, kdo je desničar in kdo ni.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

poweroff ::

luli je izjavil:

Prav tako pa za razliko od nekaterih "nepristranskih strokovnjakov s FDV-ja" tudi Pahorjeve vladavine ne vidim kot dobre.

Lahko navedeš kakšnega takega strokovnjaka?
sudo poweroff

luli ::

Ne vem sicer kako bi ti ocenil to vlado. Na tvojem mestu si ne bi upal dati ocene, preveč maš na kocki, zato je bolje da se neposredni oceni diplomatsko izogneš.

Drugače pa imaš teh strokovnjakov malo morje.

Recimo oni kaliber Miheljak. Za njega strokovnost in poštenost ZARES-a ni bila nikoli vprašljiva.
Pa recimo obrambna ministrica. Tudi ona si po vzoru enoumja ne bi upala soditi drugače.
Za Pahorja itak ni dvoma. Njemu so se že pred cajtom prižgali semaforji.
...

poweroff ::

Jaz kako bi ocenil vlado? Porazno. Trop samozaglednih in med sabo skreganih nesposobnežev. OK, saj kakšno zadevo so izpeljali pozitivno, večinoma pa so preveč neodločni in preveč nesposobni da bi naredili kakšne potrebne spremembe. In to lahko povem tudi v službi - ne samo da lahko povem, sem ŽE povedal.

Na kocki bi seveda morda imel službo, če bi imel kakšnega desničarskega šefa in bi kritiziral Janšo... ali pa pač ne. Ker poznam svoje pravice, se ne pustim zastrašiti.

Za razliko od tebe, si jaz upam misliti kritično do vseh in to tudi na glas povedati.
sudo poweroff

Blisk ::

Menda je imel Lahovnik dovolj laganja in zvezanih rok!

luli ::

če bi imel kakšnega desničarskega šefa


Koga recimo? Pavčka, Golobića, Bavčara?

Utk ::

poweroff je izjavil:

Tle se lepo vidi. Desničarji niso sposobni samokritike.

Ja desničarji bi res lahko imeli tolk samokritike kot je imajo levičarji. Recimo Golobič, ki pravi laži "napaka". Pa Kresalova, katere mamica dela velike goljufije, sama se vozi 160, in ostalim pridiga o pravni državi (ne, za ministra ni dost, da ga obsodijo, če kaj narobe naredi, ampak mora še prej odstopit. Poln samokritike je tudi Križanič, ki je po vseh številkah najslabši finančni minister od Karantanije do danes, njegovo finančno znanje se pa konča pri dvigovanju trošarin, ampak to ga ne ovira, da se ne bi (samo)razglasil za najboljšega finančnega ministra ever. Pa recimo Pahor, katerega vlada nas je v konkurenčnosti pripeljala na nivo Kambodže, danes pa lapa, da se mora konkurenčnost dvignit in je to edina naloga novega ministra. No shit. Res ogromno samokritičnosti je tu.
Jaz pa vidim, da se je levičarjem težko sprijaznit z realnostjo in so začeli jemat težke droge, da lahko živijo sami sabo in z vlado, ki so je izvolili.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Beli_Zajcek ::

Utk je izjavil:

Ja desničarji bi res lahko imeli tolk samokritike kot je imajo levičarji. Recimo Golobič, ki pravi laži "napaka". Pa Kresalova, katere mamica dela velike goljufije, sama se vozi 160, in ostalim pridiga o pravni državi (ne, za ministra ni dost, da ga obsodijo, če kaj narobe naredi, ampak mora še prej odstopit. Poln samokritike je tudi Križanič, ki je po vseh številkah najslabši finančni minister od Karantanije do danes, njegovo finančno znanje se pa konča pri dvigovanju trošarin, ampak to ga ne ovira, da se ne bi (samo)razglasil za najboljšega finančnega ministra ever.


Se kdo spomni, ko je El Bajucco prejel nagrado kot super-duper financ minister za uvedbo evra? Pa praktično ni imel nič s tem...

Utk ::

Ja levičarji pa res radi prirejata resnico:
Ljubljana - Andreja Bajuka, finančnega ministra v vladi Janeza Janše, je ugledna londonska revija The Banker (Bančnik) razglasila za finančnega ministra leta. The Banker je v utemeljitvi med drugim zapisal, da si je Bajuk omenjeni naziv prislužil z ukrepi za preoblikovanje davčnega sistema, zaradi katerega bi država postala vlagateljem prijaznejša.

Kako je sistem preoblikoval Križanič, da bi postali bolj konkurenčni? Dvignil trošarine na vse živo. Padli za 30 mest.

noraguta ::

a ne morte 2+2 povezat pa ugotovit , da gre za boj med "domačimi" za en orenk razpis?
Pust' ot pobyedy k pobyedye vyedyot!

Karaya 52 ::

Beli_Zajcek> Se kdo spomni, ko je El Bajucco prejel nagrado kot super-duper financ minister za uvedbo evra? Pa praktično ni imel nič s tem...

A bejž bejž. Tovariš Križanič dlje od prvega poglavja samopravljanja ni prišel, prvi pa znižal davke in zvlekel proračun iz rdečih številk. Ne samo da so levičarji brez samorefleksije, živijo v utopiji da so v vsem najboljši in da imajo vedno prav, pač Dunning-Krugerev efekt. Zato pa imamo na srečo statistiko in revijo The Banker, levičarji pa Jano in njihovo izbranko Katarino.

Utk ::

Tudi če ne bi blo nobene krize in bi imeli čisto normalno gospodarsko rast, bi Križanič verjetno dvigoval trošarine. Samo razlogi bi bli drugačni. Sicer ne ve kakšno je vprašanje, ve pa da je odgovor nanj "dvignimo trošarine".

Mr.B ::

CrniE, ti kar verjemi Statističnemu uradu, pa planskemu proračunu, pa semaforjem. Ostali vemo kaj je DDV, BDP, JAvni dolg, kratkoročni krediti države....
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Balandeque ::

Ja desničarji bi res lahko imeli tolk samokritike kot je imajo levičarji. Recimo Golobič, ki pravi laži "napaka".


In kdo ga je najbolj nažigal? Levičarska POP TV. So v Demokraciji/Reporterju/Delu pod Jančičem, kdaj kaj slabega rekli o JJ?

Da Kučan leta 1992 ni plačal davka od volilne kampanje je par let zatem izbrskala in objavila Mladina. Ja levičarji imajo vsaj kanec samokritike. Desničarji pa preprosto verujejo, da je Bajuk vedel kaj je BDP.

Ko mi je Bajuk enkrat kazal en preprost graf, je morala vskočiti PR deklica, da mu je prišepnila kaj je x in kaj y os.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mr.B ::

Balandeque, ko Golobič izjavi, da ima njegovo privatno dobro, prednost pred pomenom: kaj je dobro za državljane in državo, potem imaš en hud problem, kje živiš. Vrjetno ne v državi ampak v podjetju. PS: kaj takega si politiki stare garde, kot je tipa Kučan, nebi privoščili.
Pa če ne znaš računat, rebalans je bil napovedan pred mesecem Junijem. Torej je planski proračun izpraznil blagajno prej kot v šetih mesecih. Torej če bi bil proračun 9 miljEUR, kot leta 2009, so do sedaj spičkali 9 milEUR, problem pa je še šest mesecev preživeti. PA nič skrbeti tistih 5 miljard EUR minusa, boš ti in tvoji otroci veselo plačevali. Uh sreča da ne bom kolateralna škoda ovc.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

Utk ::

Ja, sej znanje levičarjev o financah se konča nekje pri grafih, semaforjih in podobnim. Še najbolj jim je všeč graf višine trošarin na vse živo.
Sicer bi pa težko kaj desničarski mediji izbrskali, glede na to, da jih ni. So morali ravno levičarski. Drugo vprašanje pa je kako so bli novinarji potem "nagrajeni". Pa da se levičarji koljejo med sabo tudi ni nič novega, niti ni s tem nič narobe, ampak to še ne pomeni, da se zavedajo ali priznavajo napake.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

Balandeque ::

Se strinjam in ga veselo kritiziram. Ga bo zagotovo tudi Mladina in čez uro pa pol (skoraj stavim) na Dnevniku tudi Miheljak. O tem govorim.

Ko pa da Janša pretepsti civilista, preseljuje Rome, handla Mercator ali pa tala denar "Društvom matematikov in astronomov Kopra", pa desničarji kimajo. Ni notranje opozicije pri naših konservativcih. Oz., če je, hitro izgine, ker se pojavi papir ali hobotnica.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mr.B ::

Ti. pripadniki levega trojčka, imajo moralno obligacijo in moralni problem, saj so duhovno prepričani, da so za stanje gospodarstva krivi desničarji, z Bajukom na čelu. Nikakor pa ne razumejo, da so imeli transparentni referendum o meji s hrvaško,kjer je vsaka vernik trojčka razumel, vse člene arbitraže, le strokovnjaki so bili neenotni, potem pa imajo VHODNE proti krizne strategije, pa IZHODNE proti krizne strategije, pa semaforje, potem pa jih Pahor Junija 2010 , preseneti s prvim proti kriznim ukrepom, ki ga RAZUMEJO, torej prvega od leta 2008, ko je Avgusta 2008 tudi uradno nastopila gospodarska kriza.
Potem pa so še bolj začudeni, kako lahko tak proti krizni ukrep, ki je namenjen lažjemu odpuščanju, in manjšim odpravninam, pomaga k konkurenčnosti gospodarstva. No morda pa ima globlji pomen v odpuščanju v negospodarskem sektorju.
Kaj huje imajo ti. Samooklicani Levičarji, ki še vedno ne razumejo da LiberTarizem, ravno nima veze z Liberalizmom, da so v prvi vrsti krivi Sindikati, s svojim SOCIALNIM dialogom, ko so nastavili sistem, ki dejansko nikakor ne more spodbuditi delavca k boljšemu delu, saj mu manj, ko minimalca po zakonu res ne moreš dati.

Balandeque , Mercator handla ti. Levi trojček. In tisto hadlanje ki ga opisuješ, je drobiž, v primerjavi kaj so tvoji handlali v gradbeništvu, razlika je vsaj v dveh nulah na koncu.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Mr.B ()

Double_J ::



>:D
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

Balandeque ::

Sploh nisem govoril o tem, kdo več krade. A si pls lahko pribeležiš?

Govoril sem o tem, da levi mediji odkrivajo tako leve, kot desne pi..rije.

Desni mediji pa ne. In ja, obstajajo: Demokracije, Reporter... jih pa ni več ravno zaradi opisanega načina dela. Klanjanje svoji opciji deluje kratkoročno, sicer pa naročniki raje berejo kaj svetovnonazorsko zanje spornega, a potihem bolj kredibilnega.

Stavim, da sem bil edini na tem forumu naročen na Slovenca od prve do zadnje številke. Pa na Demokracijo od začetka do leta 2006 in nekaj časa celo na Družino. Zato vem kaj govorim.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mr.B ::

Balandeque, potem se strinjaš, da v tem trenutku rabimo politično opcijo Krščanskih socialistov, samo ne teh današnjih, ampak tistih izpred druge svetovne vojne ?
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Utk ::

Desni mediji so takšni kakšni so, ker so umetno narejeni. Po 60 letih komunizma, ki še kar traja, ne moreš pričakovat, da bo kar iz lufta nastal normalni desni, oz. vsaj nevtralni, cajtng. Od koga, za koga? Saj več kot 5 pravih desničarjev v Sloveniji tako ni. Pustimo stranke, ki so itak poglavje zase...pol SDS-a ni nič manj komunajzerskega od SD-ja. Ampak to itak ni nič pomembno, glavno je kaj dela potem vlada, in ta levičarska je katastrofa. Kolk se tudi ta vlada vtika povsod kjer ji ni mesto, je blo pa na tem forumu tudi že parkrat obdelano. V ničemer ni boljša kot prejšna, v marsičem pa slabša, to je vse kar je pomembno.

Balandeque ::

Zakaj pa Krščanske socialiste? NJihova vloga se zdi bleščeča samo zato, ker so po Kočevskem zboru izginili. Rabimo samo par ljudi iz obstoječe konservativne struje, da bodisi vržejo Janšo in si postavijo normalnega predsednika. Takega brez črne knjižice zamer in totalitarnih teženj - ali pa ustanovijo novo stranko.

Ekipa okoli Turka bi bila obetavna. Ampak takoj ko se bo našel tak konservativec, ki se bo zavzemal za malo bolj liberalno državo, cerkev postavil v njeno folklorno vlogo in pozabil domobrance - ga ne bo nihče več volil.

Ker je desničarjem vse ono opletanje bolj pomembno. Pa ne morem ugotoviti zakaj?
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mr.B ::

Mislil sem način vladanja, ne moralne zadržke.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Utk ::

Balandeque, težko zanikaš, da ni bla najpomembnejša, če ne edina, točka na programu trojčka "zrušitev Janše". Dokler je tako z levičarji, smo lahko samo tiho kdo opleta z ideologijo. Jaz sem za partizane, sovražim cerkev, ampak Bajuk je bil prvi, ki je znižal ceno bencina, še leta 2000, znižal dohodnino, javno porabo, prvi ki je naredil Slovenijo vsaj malo bolj konkurenčno. Ampak to ni nič pomembno. Važno je, da je bela svinja, zdaj imamo pa našega Francija Trošarinskega in smo vsi dosti bolj sproščeni.

Balandeque ::

Balandeque, težko zanikaš, da ni bla najpomembnejša, če ne edina, točka na programu trojčka "zrušitev Janše".


Jaz ne vem kam s tem meriš, ampak to je cilj vsake stranke. Nikoli pri zdravi pameti ne verjami onim, ki lajnajo o poslanstvu za narod. Treba je samo vzpostaviti varovalke, da se ne bo toliko kradlo.

Niso se pa Janše lotili z ničemer tako zelo groznim. Jaz za razliko od tebe ne verjamem, da je Cvikl sposoben kupiti finsko in avstrijsko tožilstvo.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Mr.B ::

Dejmo se vrniti k prvotni temi. Problemi države se nahajao v drugi temi...

Problem programa trojčka na volitvah, je bil ta, da so se v nepravem času spravili na oblast. Je pa res, da bi morda, če bi bil Janša na oblasti, marsikater ti. Tajkun sedel, kaj šele zgodba Darsa, in njegovih 2 miljardah preplačane Avtoceste, to bi imeli komisarji, slabe dneve....Sej res, se kaj govori, kdo bo odgovarjal, za teh 2 miljardi preplačanega, in kdaj bo le to prišlo nazaj. teh 2 miljardi bi danes iz privatnega v državni proračun pomenilo dosti.
France Rejects Genocide Accusations Against Israel in Gaza,
To accuse the Jewish state of genocide is to cross a moral threshold

Utk ::

Sej niso rabili nič groznega proti Janši. Ljudjem je bilo dobro in so mislili, da bo zmeraj tako, tudi če sam hudič pride na oblast, so pa padli na fore, da "niso sproščeni" naenkrat, da ni več demokracije in ne vem kakšne vse bedarije. No, Patrijo so tudi napihnili do amena, imeli kaj zraven ali ne, zakaj še zdaj nihče ne sedi, če je blo tolk podkupovanj? Zakaj ne prekinejo pogodbe?
No, ampak Pahorjeva sposobnost uničevanja gospodarstva je po moje fascinirala tudi samega hudiča.
Da je bil Janša edina točka levega programa se je pa potem hitro izkazalo in se kaže še danes. Sploh ne znajo kaj delajo, po dveh letih nimamo niti vhodne niti izhodne strategije (razen višanja davkov, seveda), samo vsak vleče na svoj konc. Kaj točno je ta vlada naredila v dveh letih? Kakšno reformo?

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Utk ()

WarpedGone ::

Ko berem tele levake, je jasno si bolš vlade ne zaslužijo ...
Naj vam tekne, dober tek.
Zbogom in hvala za vse ribe

srus ::

Moje mnenje glede Golobiča in Ultre je sledeče (še iz časov, ko se je odkrivalo Golobičevo prikrito lastništvo): Urbanija in Golobič Vizjaku pod nos nosita, da se je želel zaposliti v Ultri pa ga niso sprejeli, sedaj se jim pa hoče maščevati. Seveda Vizjak s svojo strokovno izobrazbo s področja na katerem deluje Ultra ne more konkurirati sveže pečenemu diplomantu filozofske fakultete, ki je v Ultro prinesel potrebno ehm "širino". Odločitev vodstva Ultre, da zaposli Golobiča se je pokazala za pravilno, saj je tam naredil bliskovito kariero. Takoj je postal novi soizumitelj že obstoječega Ultrinega patenta za mobilno plačevanje, kasneje pa še solastnik podjetja. Bliskovita kariera na katero Vizjak verjetno še pomisliti ne bi mogel.

Glede golobradega ekonomista pa sledeče - sem ga pred leti začel opažati takole na raznih sjedalkah po TV, ko je vedno imel kaj lucidnega za pripomniti, pa tudi izjave je ob različnih prilikah okoli njega frlečim novinarkam zelo rad dajal, potem smo ga celo tu pri nas v Kranju za poslanca izvolili (pa ga nismo videli nikoli, ne pred volitvami, ne po njih), potem pa jo je ta novoizvoljeni kljukec, ki je medtem postal minister v vladi, že po nekaj mesecih ministrovanja hotel popihati v lepo evroposlansko bruseljsko/strasbourško sinekurico. Če bi bil jaz predsednik vlade, bi takega ministra, na tako odgovornem položaju pospremil do vrat, se mu zahvalil za sodelovanje in mu dal dobro brco, da bi lahko do bruslja letel brez adrie.

Moje mnenje je, da mu je aferica golobič/ultra le priročen izgovor, da spet stisne rep med noge in se bolj ali manj (ne)častno umakne s položaja t.j. poišče osebnoizhodno strategijo.

poweroff ::

luli je izjavil:

če bi imel kakšnega desničarskega šefa


Koga recimo? Pavčka, Golobića, Bavčara?

To so zate desničarji?
sudo poweroff
1
2
3 4


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Pogledi Slovenije (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Loža
33452177 (39602) Gregor P
»

Odštevanje do padca trenutne vlade (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Loža
1974145942 (96792) krneki0001
»

SDS ponareja dokumente (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
814101703 (85888) imagodei
»

Krizanic se poslavlja (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
22727031 (23337) noraguta

Več podobnih tem