» »

Pogledi Slovenije

Pogledi Slovenije

««
«
1 / 7
»»

USS Liberty ::

Po sinočnjem ogledu Slakove oddaje Pogledi Slovenije se sprašujem, koliko časa bo obstajala ta oddaja ali jo bodo bodo naši levi fašisti, lopovi, tajkuni, ki nam vladajo, ukinili, tako kot so Trenja...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Pyr0Beast ::

Trenja je-so bila-i oddaja ? Sem mislil da je bil šov ..
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

3p ::

Nimitz: levi fašisti so ukinili trenja na POP TV, potem pa se je Slak s preimenovano oddajo prestavil na sam levo-fašistični center Slovenije RTVSLO?

Samuel ::

to je logika Nimitza, jap :)

dbevfat ::

Res impresivna logika.

Kljub uradni izjavi direktorja Pro Plusa:
Zelo narobe svet. Uroš Slak se je resda sam odločil, da odide, z Bojanom Travnom pa smo pogodbo prekinili enostransko. Zaradi vrste razlogov. Glavni razlog za prekinitev ni bilo mejno novinarstvo, ki se je res občasno pojavljalo tako v Slakovih Trenjih kot v Travnovi oddaji Svet na Kanalu A. Nekoliko pa je tudi to pripomoglo k naši prekinitvi pogodbe. Glede Trenj smo ocenili, da je format oddaje, kjer se ljudje slabi dve uri prepirajo o eni temi, preživet in ne zadovoljuje več naših gledalcev v taki meri, kot jih je v prejšnjih sezonah. To je edini resničen in pravi razlog za ukinitev Trenj.
nvr2fat

Samuel ::

tudi ta izraz "levi fašisti" je nekje pojerabal..

imagodei ::

Aja, to je oddaja za desničarje? Zdej je jasno, zakaj Slaka in Trenj nisem nikoli prebavljal. Očitno je desničarjem všeč nepovezano in odrezano jecljanje, skakanje v besedo... Skratka format oddaje, kjer voditelj gosti več gostov, kot jih je sposoben obvladovat (in s tem kaže svojo nesposobnost), pač samo za to, da je oddaja senzacionalistično-rumena.

Samo sem vedno mislil, da desna/leva usmerjenost nima nič pri tem, a so ti Trenja/Pogledi Slovenije všeč; pač pa da oddaja cilja na profil manj izobraženih večnih nezadovoljnežev, ki jim je všeč rumeni pomp. Gledalcem Sveta na Kanalu A, pač.
- Hoc est qui sumus -

USS Liberty ::

Slak je pač eden redkih novinarjev pri nas, ki se v tej levi talibanski državi upa razkrivati svinjarije vladajoče leve elite. To nekatere, ki podpirajo levico zelo moti, nimajo argumentov proti temu, kar Slak razkrije, pa ga napadajo osebno, da jeclja, da skače v besedo, da format oddaje ni taprav, da je rumen... Ja, najbrž je najboljši takšen format oddaje s takšnimi "novinarji", kot so bili nekoč intrvjuji na Rtvslo, ko je bil gost Milan Kučan, ki si je izbral osebnega novinarja Vlada Krejača, vprašanja, ki so mu jih zastavili, so mu pa že par dni prej poslali v njegov kabinet, da se je pripravil...

Mislim, da levi fašisti ne bodo dolgo gledali Slaka na rtvslo... Kmalu ga bodo cenzurirali, tako kot so ga na pro plusu... Včerajšnja oddaja zelo peče... Jankovič je že na pol oddaje pobegnil iz studija in najbrž z Golubičem in Dimicevo danes telefonarijo in lobirajo, da se utiša Slaka.

Slak in Finance so edini svetilnik svobodnega novinarstva pri nas!
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zeberdee ::

Svobodno novinarstvo po mojem mnenju tudi pomeni, da tisti, ki svobodno piše o nečem, tudi svobodno odgovarja.

opeter ::

Kako sploh veš, da si ti levi ali desni strani? Kaj si v primeru, da na eni volitvi glasuješ za kandidata/-e npr. SDS, NSi, SLS morda SNS na drugih volitvah pa na kandidate iz tabora LDS, Zares ipd.?
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Lion29 ::

opeter... mi skorajda beres misli!

meni to deljenje na leve in desne ze od nekdaj preseda... pa na fasiste, komuniste, etc... kot da mora folk biti v enem ali drugem taboru.. in da so tabori idejno tako razlicni med sabo, da je to muz....

jaz sam sveta (in politike) ne gledam tako.. pa tudi vidim ga ne tako...

tiste, ki pa zadeve tako ozkogledo in dvobarvno gledajo, pa pomilujem... se bolj se mi smilijo ljudje, ki tako energicno in zolcno vedno iscejo oz. umetno delajo zdrahe.. in se trudijo na vse nacine ustvarit 2 tabora, ki se skozi borita med seboj...

valda, ce ni belo, je crno...

oz. ce ni rdece je ...?
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

USS Liberty ::

http://www.finance.si/292143/Zdru%BEenj...

Združenje Yes in Kučanov F21 imata konkurenco
Omrežje >>Enajst<< vodi Miloš Čirič, med člani pa naj bi bil tudi namestnik predsednika protikorupcijske komisije Rok Praprotnik


Upam, da bo Slak naredil še kakšno oddajo podobno kot je bila včerajšnja in bo raziskal tudi kaj Praprotnik, ki je sedaj namestnik prptikorupcijske komisije, dela tukaj zraven... Najbrž so ga lobiji spravili v prptikorupcijsko komisijo, da bo pomagal prikrivati korupcijo...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

imagodei ::

USS Nimitz> "Slak je pač eden redkih novinarjev pri nas, ki se v tej levi talibanski državi upa razkrivati svinjarije vladajoče leve elite."

Vozovnice iz te gnile dežele so še dokaj ugodne. Še danes lahko rezerviraš svojo.
- Hoc est qui sumus -

Pyr0Beast ::

Pravzaprav. A zberemo denar pa mu jo kar kupimo ?

Lion29. Meni najeda enako. Ampak demokracija se danes gre na to kdo je bolj popularen, ne kdo ima boljše ideje. :)
Some nanoparticles are more equal than others

Good work: Any notion of sanity and critical thought is off-topic in this place

imagodei ::

opeter> "Kako sploh veš, da si ti levi ali desni strani?"

No, madona, to pa menda ni tako hudo pogruntat? Ena random stran na to temo:
Liberals tend to believe that government should have limted authority over your private life and behavior. Liberals expect more government authority over peoples' wealth and earnings and more regulation of businesses.

Conservatives tend to expect more government authority over morality and more regulation of your behavior. Conservatives prefer limited government authority over peoples' financial matters and prefer less regulation of businesses.


opeter> "Kaj si v primeru, da na eni volitvi glasuješ za kandidata/-e npr. SDS, NSi, SLS morda SNS na drugih volitvah pa na kandidate iz tabora LDS, Zares ipd.? "

Lahko da si čuk brez lastnega prepričanja, vendar pa levi/desni nazori ne pogojujejo nujno, točno katero stranko boš volil. Očitno, če si za socialo in za regulacijo gospodarstva, potem ne boš volil neke stranke, ki propagira, da so bogati preveč obdavčeni. Ampak v današnjih razmerah v Sloveniji ti je načeloma oproščeno. Obstaja možnost, da si razočaran nad ponudbo. Pri nas smo še preveč nezreli in politiki so tukaj po večini isti drek, ne glede na to, ali so levi, ali desni. Raja pa bi seveda najraje drug drugega pri živem telesu odrla, ko gleda na videz nadpomembne politikantske zdrahe. Senzacionalizem. Rumeni tisk. Pomp.
- Hoc est qui sumus -

Lion29 ::

stvar je v temu da ima vsaka stranka pester program... in v nekaterih pogledih se doloceni pogledi dolocene stranke ujemajo z mojimi v drugih pac ne... izmed celotnega opusa strank je potrebno potem izbrati "lesser evil"....

kot receno... se mi pa zdi zalostno, da folk svoje nazore prilagaja doloceni stranki (beri taboru)... in bo vedno volil "ta leve" oz. "ta desne" in enako stranko, pa ceprav se njegovi nazori bolj ujemajo s kaksno drugo stranko
Founder and CTO @ Article-Fatctory.ai

Gregor P ::

Torej o tem, da bi oddaja bila lahko boljša, voditelj bolj profesionalen ipd. se da vse lepo razpravljati, meni pa je najbolj pomembno, da sploh imamo oddajo, kjer se nekaj razpravlja v živo; ne pa da je recimo oddaja že v naprej posneta kot npr. Tarča.

Za mene namreč je bolj kot to, kaj govorijo, pomembno, kako se neki gosti v takšni, ali drugačni oddaji obnašajo, ko so soočeni s vprašanji s katerimi upam da niso bili že vnaprej seznanjeni (s samo temo že), z drugimi gosti. Kako dobro odreagirajo, kako dobro argumentirajo, kakšen je njihova mimika ipd. to mi veliko več pove, kot pa neka vnaprej dogovorjena uradna javna izjava za medije.

Zato sem resnično pogrešal Trenja, pa čeprav že nisem več prenesel tistega "takoj po oglasih" na vsake 5 minut. Na srečo so bili vsaj še Odmevi, kjer si imel tudi možnost soočenja.:)

Kar se pa deljenja na leve in desne v Sloveniji tiče, je pa po mojem mnenju to vsaj zaenkrat povsem irelevantno. Namreč iz enopartijskega totalitarnega režima, kjer preprosto ni bilo drugih kot levih v takšni, ali drugačni različici (recimo krščanski socialisti ipd.) in smo bili vsi šolani (hočeš, nočeš) v tem enopartijskem duhu, je sedaj kar cel kup strank, praktično istih ljudi (s pomladki vred), ki kar naenkrat trdijo, da so pa po novem desni8-O Kar tako, sedaj so pač desni:D Ali pa nekateri so kar bojda nacionalisti;(( ipd. nebuloze ... obenem pa niti ne vedo točno, kaj naj bi pravzaprav predstavljali:| Verjetno se še spomnite npr. kako je bila SDS (Slovenska demokratska stranka) najprej Socialdemokratska zveza Slovenije (SDZS), potem pa Socialdemokratska stranka Slovenije (SDSS) kar se vsaj meni sliši nekako levo, danes pa so SDS in člani evropske poslanke skupine EPP, torej bolj desnih.

Skratka stranke pri nas se ob vsej korupciji in nepotizmu še iščejo, zaenkrat so v glavnem vse "bolj leve" in šele v nekaj desetletjih bomo morda razvili malo bolj demokratično miselnost od delitev na samo "rdeče in ta črne". Nekaj kar je v ostalih državah z malo daljšo zgodovino demokracije nekaj povsem samoumevnega.
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Blazz ::

uss nimitz, preiskave glave opravljajo desničarji, vendar z levo roko. Upam da te ne bo motilo, ko se boš prijavil na čimprejšnem pregledu.

Samuel ::

nimitz, daj razjasni nam, kaj so to levi fašisti??

Gregor P ::

Samuel je izjavil:

nimitz, daj razjasni nam, kaj so to levi fašisti??

Wikipedija pravi naslednje:
Left-wing fascism (sometimes also known as left fascism) [1] is a term used to describe tendencies in left-wing politics that contradict or violate the progressive ideals with which the Left is usually associated.
(Wiki)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Samuel ::

In kdo med nami naj bi to bil??

cekr ::

Dajte nehat s predalčkanjem.
Zanimivo je, da tisti, ki največrat druge obkladajo s fašisti, nacisti... ne pomislijo, da so le ti produkti skrajnega levičarstva. Hitler, Musulini, Stalin, Titek, Mao... - to so vsi predstavniki skrajnega levičasrstva. Razlike so samo v odtenkih, predvsem v tem, koliko je kdo pustil trupel za seboj in v odnosu do lastnega naroda. Nekateri so bili najbolj agresivni do lastnega naroda in ti se naj bi imeli za levičarje.

Ko slišim, da nekdo propagira, da je levičar, se primem za denarnico.

Smo res samo Levo/desno ? Kaj drugega ne more biti?
Sinclair ZX Spectrum [Zilog Z80A - 3.5 MHz, 48kB, dvojni kasetofon,
TV-OUT, radirke, Sinclair-Basic], Sinclair ZX-81 [Z80A, 3.25MHZ, 1kB]

Samuel ::

Ne, fora nimitza je v tem, da v vsakem threadu tukaj na tem forumu praktično hujska proti raznim "opankarjem", "jugo" muziki in podobno. Torej, de facto je fašist.

Zdaj, kot protiutež, je privlekel na plan nek blesav konstrukt "levi fašist", ki praktično ne pove nič. Ali pa je popolnoma napačna interpretacija.

Okapi ::

Ko slišim, da nekdo propagira, da je levičar, se primem za denarnico.
Ko slišim, da se nekdo propagira za desničarja, se primem za pištolo.

O.

WarpedGone ::

Nekateri ne nosimo pištol s sabo ...
Zbogom in hvala za vse ribe

imagodei ::

> "Hitler, Musulini, Stalin, Titek, Mao... - to so vsi predstavniki skrajnega levičasrstva."

Res?
- Hoc est qui sumus -

Samuel ::

Hitler??
Hitler je prepovedal komunistično partijo, njegove člane pa pregnal v logorje.

St235 ::

Cekr, preden se še bolj osmešiš priporočam branje Far-right politics @ Wikipedia
Ključni elementi skrajne desnice so poveličevanje naroda, čistost rase, nasilje do tujcev....

Zdaj se pa še enkrat vprašaj kaj so Hitler, Musolini...

Double_J ::

Tle so nekateri levi v oddaji, saj je pač kriza in ne morejo biti vsi pri koritu, začeli udrihati po lastnih kolegih.

Vse pove Penko, da te protikorupcijske komisije in podobne komisije, so tudi same nastale kot odraz interesov teh omrežij. Tako je bil imenovan v nekaj takega z navodilom, da naj bo mir in se ne brska.

V ta omrežja so drugače povezani gospodarstveniki, tožilci, sodniki, novinarji, ki si pomagajo tako in drugače. To se ne bo nehalo, dokler jih ne bo neka vlada res prestrašila.

Nekaj jih bo moglo res hudo nastradati, vlada ima orodja da to naredi. Če na "zakonit" način ne bo šlo, ker so si napisali zakone, ki jim služijo, potem pač na nezakonit način. Potem bodo zadeve hitro razpadle, ker si bodo skušali rešiti kožo s tožarjenjem podobno kot v tej oddaji.
Dve šivanki...

USS Liberty ::

Človek se sprašuje, a so tako imemovani levičarji, ki tukaj pisarijo, vsi pri koritu, da tako branijo ta lopovski režim, ki nam vlada in pleni to državo... ker če niso pri koritu, potem jim res ni pomoči...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Zgodovina sprememb…

KaiV6 ::

USS Liberty je izjavil:

Človek se sprašuje, a so tako imemovani levičarji, ki tukaj pisarijo, vsi pri koritu, da tako branijo ta lopovski režim, ki nam vlada in pleni to državo... ker če niste pri koritu, potem jim res ni pomoči...


S cigavega korita pa se ti hranis ?
<insert>podpis.html</insert>

Double_J ::

Na forumu so samo razni brezvezniki, ki iščejo pozornost.
Dve šivanki...

Okapi ::

:))
m si pozabil v so.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Okapi ()

KaiV6 ::

Double_J je izjavil:

Na forumu so samo razni brezvezniki, ki iščejo pozornost.


In glede na to, da si ti na taistem forumu, lahko nadaljujemo sklepanje naprej ? :)
<insert>podpis.html</insert>

Samuel ::

USS Liberty je izjavil:

Človek se sprašuje, a so tako imemovani levičarji, ki tukaj pisarijo, vsi pri koritu, da tako branijo ta lopovski režim, ki nam vlada in pleni to državo... ker če niso pri koritu, potem jim res ni pomoči...


edinemu, ki mu ni pomoči tukaj, si to ti.

imagodei ::

Dobro, brez osebnih obračunavanj.
- Hoc est qui sumus -

Double_J ::

In glede na to, da si ti na taistem forumu, lahko nadaljujemo sklepanje naprej ? :)


Najbolj so problematični tisti, ki se ne znajo pogovarjati o temi. Sicer pa tu se ni dosti za pogovarjati, ker stanje je takšno kot je bilo predstavljeno.

Edino predlagane rešitve ne bodo funkcionirale, to je jasno. Te ljudi je potrebno prestrašiti do te mere, da se bodo samorazpustili, ter zašpecali ostale, da si rešijo kožo.

Janša si seveda ne bo upal kaj takega storiti.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

KaiV6 ::

Ta tema je eno samo nabijanje, to ni noben problem clovestva.. USS Nimitz najde kost, pa jo vrze ostalim, da jo bomo z enako vnemo glodali, ce bi bil zelo zaljiv bi rekel, da je USS Nimtz za politiko to, kar je DeusVult za religijo.

Argumentirana debata ok, saj se lahko ustavimo ze na prvem postu, a je PopTV (sicer komercialna televizija) leglo, ne levicarjev, ampak fasistiscnih levicarjev ? kaj to je zeana besedna zveza tipa kot nimfomantska devica ?
Kako lahko imamo sploh argumentirano debato, ce je vsaka kritika vzornika krivda neke paradrzave, vsaka pohvala pa edina resnica in dejansko stanje.

PopTV je zahteval od slaka, gledanost od neki viziji, ki podjetju, ki ga je najelo odgovarja. Ce ne dosega kriterijev delodajalca, pa naj gre oz. da se oddaja ukine. Pa RTV, ga ja tudi sprejel zaradi gviga gledanosti, in ne njegovih pogledov pac.

Ali je res, da je v vsakem javnem dejanju, rdece-crno ozadje ? vsakem ? cisto vsakem ? ne me basat. To je hrana junkijev, ki nestrpno cakajo svoj naslednji fix, imho.

EDIT: no spregledal da smo v lozi, argumentirana debata odstavek odpade, me je imagodei zavedel TBH :)
<insert>podpis.html</insert>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: KaiV6 ()

Double_J ::

Meni se zdi brezveze razpravljati o oddaji sami, kaj pa je to važno ali je neka oddaja zanič ali ne.

Pogovarjaj se o posamezni tematiki, ki jo je sprožila. Tematika sama je skoraj vedno zanimiva, tu oddaje ne grešijo, drugo pa je konkretna izvedba.
Dve šivanki...

USS Liberty ::

Double_J je izjavil:

Meni se zdi brezveze razpravljati o oddaji sami, kaj pa je to važno ali je neka oddaja zanič ali ne.

Pogovarjaj se o posamezni tematiki, ki jo je sprožila. Tematika sama je skoraj vedno zanimiva, tu oddaje ne grešijo, drugo pa je konkretna izvedba.


se strinjam... namesto, da bi se pogovarjali o lopovščinah Jankovića, Kresalove, Golobiča, Kordeža, Dimicove... kar razkriva Slak v njegovi oddaji, nekateri tukaj raje razpravljajo, ali Slak gostom skače v besedo in tudi napadajo ter žalijo mene, ki sem odprl to temo.

Oddaje Trenja pa Slaku niso ukinili zato, ker je gostom skakal v besedo, niti zato, ker bi imel slabo gledanost, ampak zato ker je dregnil v osje gnezdo nekaterih pri nas, ki mislijo, da so nedotakljivi...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Icematxyz ::

No pa smo jo dočakali... Temo o Pogledih Slovenije.

Glede Trenj smo ocenili, da je format oddaje, kjer se ljudje slabi dve uri prepirajo o eni temi, preživet in ne zadovoljuje več naših gledalcev v taki meri, kot jih je v prejšnjih sezonah. To je edini resničen in pravi razlog za ukinitev Trenj.


Potem pa svizec zavije čokolado v folijo.

Drugače pa sem si ogledal del zadnje oddaje. Pa prejšnji del o davku na nepremičnine. Jaz ne vidim izrazite desne ali leve politike. Vidim samo človeka, ki ostro pove na glas to, kaj si večina misli. Vprašanja so popolnoma na mestu. Pa tudi če so neprijetna. Populizem ali resnica, ki je direktna? Brez celofana? Vsak naj presodi sam. Takšna oddaja je potrebna. Slak je pa primeren voditelj za njo.

rejven ::

ta o tajkunih je sploh fina, glede na to, da so glavni "tajkuni" ratal ravno pod janševo vlado. Šele, ko so ratal močnejši kot on ( šrot ) in ga na kurac nataknal se je začela t.i. "protitajkunska vojna" z veliko gobcanja in nič rešenega. Zakon je še vedno enak, samo trenutno noben ni sposoben dobiti kredita za izpeljat tak posel. Govorit samo o levici kolk so bed in oh sploh lopovi je pa malo smešno ( šrot ?:)). Drugače je pa jasno, da so vsi za v ljubljanco tunkat :D

Double_J ::

Janša nima resnega vpliva glede zadev o katerih govorimo. To pač niso stvari, ki nastanejo v enem mandatu neke vlade. Nej tudi on enkrat gre, je pa zagotovo veliko manjši problem on.
Dve šivanki...

Okapi ::

kaj pa je to važno ali je neka oddaja zanič ali ne.
V temi o oddaji je to edino pomembno. Če se hočeš kregati o tajkunih, ali o davku na nepremičnine, ali o Jankoviču, imaš druge teme.

O.

Double_J ::

V prvem postu imaš nakazano tematiko. In to je sinočnja oddaja pogledov, tako da ne moti pogovora. Če pa tega nikakor ne razumeš, ti bo avtor pojasnil kaj je mislil.
Dve šivanki...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Double_J ()

dbevfat ::

USS Liberty je izjavil:

Oddaje Trenja pa Slaku niso ukinili zato, ker je gostom skakal v besedo, niti zato, ker bi imel slabo gledanost, ampak zato ker je dregnil v osje gnezdo nekaterih pri nas, ki mislijo, da so nedotakljivi...

Seveda je to, kljub uradno navedenim razlogom, tista prava resnica, kajne? Podprta z dokazi in te fore. Uradna verzija ni možna, ker ... ker je uradna in torej ne more biti resnična.

Če obstaja le teoretična možnost, da je bila zarota (torej da je oddajo ustavil vladar sveta iz Murgel), mora to biti absolutna resnica, ne potrebuješ nobenih dokazov. Ta vzorec me spominja na ... čisto vse ostale paranoične teorije zarot.
nvr2fat

Gregor P ::

Mimogrede tega tudi sam ne razumem, zakaj so ukinili eno najbolj gledanih oddaj na komercialni TV ... ne vem, kakšni razlogi so bili v ozadju, ampak ekonomski verjetno niso bili, razen če imajo v istem času še bolj gledano in dobičkonosno oddajo?:|
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

Icematxyz ::

Saj pa so povedali. Zdaj če to drži, kaj je višje nekdo citiral. In je to res uradno stališče komercialne televizije.

Glede Trenj smo ocenili, da je format oddaje, kjer se ljudje slabi dve uri prepirajo o eni temi, preživet in ne zadovoljuje več naših gledalcev v taki meri, kot jih je v prejšnjih sezonah. To je edini resničen in pravi razlog za ukinitev Trenj.

Zgodovina sprememb…

jrtjtejtt ::

Eh ta Slak je isti patron kot Štefančič Jr. Nonstop skače v besedo, ne pusti človeku da zaključi misel, itd. Glavni problem Slaka je, da ne zna moderirati in mu vse uide izpod kontrole, čeprav pomoje namerno, da je večji šov (vsaj na trenjih je blo tako, Pogledov še nisem spremljal). Greh Štefančiča pa je, da kr namesto gostov vleče njihove lastne zaključke in jim kr polaga neke besede v usta. Te oddaje so eno zapravljanje cajta. Raj gledam dokumentarc o nastanku vesolja na NG :D

Gregor P ::

Dosedaj jih ni preveč skrbelo za zdravje gledalcev, amapak pri Trenjih so pa naredili častno izjemo in se posledično odpovedali vsemu denarju iz reklam? 8-O Razen seveda, če je bilo zaradi tematike oddaj reklam vedno manj, vemo pa kdo ima v rokah večino podjetij, ki reklamirajo po naši TV 8-)... pa smo zopet nazaj pri teoriji zarote:D
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
««
«
1 / 7
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Planet TV (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13631416 (26198) zuz3k

Volitve 2011 (strani: 1 2 3 429 30 31 32 )

Oddelek: Problemi človeštva
1588162516 (134538) Ziga Dolhar

Več podobnih tem