Forum » Pomoč in nasveti » Simobil na iphonu
Simobil na iphonu
sanjaa ::
Lep pozdrav vsem skupi
Imam nekaj vprašanj!
Zdaj imam Sony Ericsona w595 ki sem ga kupila pri simobilu.Imam še približno po leta do konca pogodbe ampak bi si rada kupila iphona 3gs.Zdaj mee pa zanima ali bom lahko dala sim kartico iz Sony Ericsona v iphone če bo iphone odklenjen?Bo vse delalo normalno?
Hvala za odgovore -_-
Imam nekaj vprašanj!
Zdaj imam Sony Ericsona w595 ki sem ga kupila pri simobilu.Imam še približno po leta do konca pogodbe ampak bi si rada kupila iphona 3gs.Zdaj mee pa zanima ali bom lahko dala sim kartico iz Sony Ericsona v iphone če bo iphone odklenjen?Bo vse delalo normalno?
Hvala za odgovore -_-
- spremenil: KoMar- ()
sanjaa ::
Ok,zdaj pa res eno noro vprašanje-pač,ne spoznam se na te stvari
Če grem na paket izame pri simobilu,kako dolgo lahko uporabljam 2GB prenosa podatkov?Koliko minut/ur na netu?
hvala -_-
Če grem na paket izame pri simobilu,kako dolgo lahko uporabljam 2GB prenosa podatkov?Koliko minut/ur na netu?
hvala -_-
Lonsarg ::
Podatkov se ne da kar tako pretvorit v čas. Je pa 2 GB zadosti za brskanje za cel mesec, pomoje samo z brskanjem ne moreš čez. Edini konkreten podatek, ki ga imam je da je 40minut pogovarjanje preko MSN-ja porabilo 1MB, vendar je šlo za veliko tipkanja, pomoje ne porabi praktično nič, če si samo povazan.
Brskanje po netu je pa odvisno od strani, kaka 24ur.com samo enkrat odpreš pa je skoraj 1 MB :)
Pač preverji stanje porabljenosti enkrat na teden, pa boš dobil filing. Lahko ti pa povem, da z mobitelom ne vem za nobeno osebo, ki bi ji uspelo priti čez 1GB samo z uporabo mobitela. Če se uporabla to povezavo za navaden računalnik je druga zgodba...
Brskanje po netu je pa odvisno od strani, kaka 24ur.com samo enkrat odpreš pa je skoraj 1 MB :)
Pač preverji stanje porabljenosti enkrat na teden, pa boš dobil filing. Lahko ti pa povem, da z mobitelom ne vem za nobeno osebo, ki bi ji uspelo priti čez 1GB samo z uporabo mobitela. Če se uporabla to povezavo za navaden računalnik je druga zgodba...
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Nakup Mobitela (strani: 1 2 3 4 … 48 49 50 51 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 529117 (25427) | Leko |
» | Me2 - nov slovenski operater (strani: 1 2 3 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 15849 (7917) | šernk |
» | Simobil live (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 60373 (23272) | ttommy |
» | kateri telefon imate? (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Mobilne tehnologije | 33819 (23492) | LuGi |
» | Simobil-Gprs (strani: 1 2 3 )Oddelek: Omrežja in internet | 12910 (7672) | [_MW_] |