Forum » Omrežja in internet » Simobil-Gprs
Simobil-Gprs
billy ::
Aja telefon pride 10 jurijev pa narocnik mors bit za 2 leti.
Kaj tale IR povezava je odvisna kako plato mas? Namrec jaz mam Abit SE6 zdaj pa me zanima kateri "adapter" bi moral dokupit?
Ima kdo izkusnje s tem aparatom in simobil unlimited gprs ponudbo? Predvsem me zanima realen prenos, stabilnost ter odzivni casi?
Kaj tale IR povezava je odvisna kako plato mas? Namrec jaz mam Abit SE6 zdaj pa me zanima kateri "adapter" bi moral dokupit?
Ima kdo izkusnje s tem aparatom in simobil unlimited gprs ponudbo? Predvsem me zanima realen prenos, stabilnost ter odzivni casi?
matter ::
Mal postov višje poglej. Q2 ne boš špilu :), za to ostane volja hehe. Plata mora podpirat IR. Mislm da vse novejše podpirajo, če moja Bh6 stara podpira pol verjetno vse abitke. Telefon 10 jurjev? a ni 15 :)
Samo prej raje probi, ker ne vem kak je kej odvisno od signala. Če ma kak kolega GPRS telefon, po možnosti S45, probej pa boš vidu če ti ustreza.
Jst bom isto naredu
Samo prej raje probi, ker ne vem kak je kej odvisno od signala. Če ma kak kolega GPRS telefon, po možnosti S45, probej pa boš vidu če ti ustreza.
Jst bom isto naredu
Kolko jaz quake preigram bo pa ze navaden isdn dovolj :)
Ja plata podpira IR. Sam je pa pol tu se ena stvar: UTMS...tale telefon ne podpira in ce bo cez pol leta to prislo ven, bom moral spet zamenjat telefon. Kaj pa pol... nebom vc mogu kupit enga v akciji(ker bom ze imel 2 letno pogodbo za tegale) in bom dal za nek zmogljiv utms telefon malo morje dnara :(
Ja plata podpira IR. Sam je pa pol tu se ena stvar: UTMS...tale telefon ne podpira in ce bo cez pol leta to prislo ven, bom moral spet zamenjat telefon. Kaj pa pol... nebom vc mogu kupit enga v akciji(ker bom ze imel 2 letno pogodbo za tegale) in bom dal za nek zmogljiv utms telefon malo morje dnara :(
Paramedic ::
billy: sej če maš pogodbo za dve leti, lahko skleneš še eno, pa si še bolj podaljšaš pogodbo. Majo omejitev na dve pogodbi pr Mobitelu.
End transmission.
Jaz bom najverjetneje se malce pocakal. Logicno bi bilo da bi tudi mobitel ponudil kaj takega. Mogoce se bolj ugodno :)
matter ::
Sej je res. Ampak preden bo UMTS...
Takrat bo že možen ADSL :))))
Takrat bo že možen ADSL :))))
Zgodovina sprememb…
- spremenil: matter ()
Baje bo utms nekje konec tega leta, ali zacetek naslednjega. Kdaj bo pa pri nas ADSL pa sam bog ve :(
kuglvinkl ::
Kdaj bo pa pri nas ADSL pa sam bog ve :(
Za moje kraje še Bog ne ve...
Za moje kraje še Bog ne ve...
Your focus determines your reallity
servo ::
Imam siemens M50 in se mi poveže na net z max. hitrostjo 19200 - ali ni bilo rečeno da šiba GPRS veliko hitreje?
kakšna ideja kaj je narobe?
kakšna ideja kaj je narobe?
MrScorp ::
Ja jaz imam GPRS in siemensa s45. Ima 4+1 kanale, kar pomeni 4kanale za download (4X1,4 KB/s* ; 1X1,4KB/s* ... natančnih podatkov ne vem koliko vleče en kanal... mislim da 14400 bit/s... nisem pa šur)...
V praksi to deluje 1KB/s upload (štala do konca) in solidnih 4 do 4,5 KB/s download...
dostopni časi:
C:\>ping www.arnes.si
Pinging kanin.arnes.si [193.2.1.66] with 32 bytes of data:
Reply from 193.2.1.66: bytes=32 time=751ms TTL=247
Reply from 193.2.1.66: bytes=32 time=671ms TTL=247
Reply from 193.2.1.66: bytes=32 time=901ms TTL=247
Ping statistics for 193.2.1.66:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 671ms, Maximum = 901ms, Average = 806ms
Ali zadevo priporočam?
DA in NE... če imate možnost kabla ali adsl-ja, potem vsekakor NE. Povezava s 4 KB/s je za v čase pred potopom...
DA... v primeru, da nimate možnosti kabla ali adsl-ja, kar v praksi pomeni da ste na navadnem modemu... preračunajte pa si koliko časa ste lahko za 10 000sit povezani preko navadnega modema (toliko v praksi pride naročnina gprs)...
Stroški:
10 000 SIT siemens s45 z prklopom (4000 SIT) v omrežje Orto paket (3000 SIT/mesec... teh 3k lahko porabite za pogovore, 1k pa podarijo še na mesec naslednjih 12 mesecev... ne vem če to še velja)...
gprs 10k / mesec... + priključnina cca. 4k
IR vmesnik, ki ga priklopiš na usb... cca. 14k
Kakorkoli že, se splača, če si prej imel mesečno po 25k telefonskega računa... meni se je, ker pa sem našel drugo varianto, ne bom več imel gprs-ja...
V praksi je pametno, da preizkusite prenose oz. vsaj pogledate koliko je omrežje simobil močno tam kjer boste uporabljali gprs... v šiški (pri unionu) mi dela povezava nadvse dobro... na viču (pri viški cerkvi) pa sux do konca... verjetno odvisno od baznih postaj itd...
upam, da je to skrapucalo komu pomagalo!
V praksi to deluje 1KB/s upload (štala do konca) in solidnih 4 do 4,5 KB/s download...
dostopni časi:
C:\>ping www.arnes.si
Pinging kanin.arnes.si [193.2.1.66] with 32 bytes of data:
Reply from 193.2.1.66: bytes=32 time=751ms TTL=247
Reply from 193.2.1.66: bytes=32 time=671ms TTL=247
Ping statistics for 193.2.1.66:
Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss),
Approximate round trip times in milli-seconds:
Minimum = 671ms, Maximum = 901ms, Average = 806ms
Ali zadevo priporočam?
DA in NE... če imate možnost kabla ali adsl-ja, potem vsekakor NE. Povezava s 4 KB/s je za v čase pred potopom...
DA... v primeru, da nimate možnosti kabla ali adsl-ja, kar v praksi pomeni da ste na navadnem modemu... preračunajte pa si koliko časa ste lahko za 10 000sit povezani preko navadnega modema (toliko v praksi pride naročnina gprs)...
Stroški:
10 000 SIT siemens s45 z prklopom (4000 SIT) v omrežje Orto paket (3000 SIT/mesec... teh 3k lahko porabite za pogovore, 1k pa podarijo še na mesec naslednjih 12 mesecev... ne vem če to še velja)...
gprs 10k / mesec... + priključnina cca. 4k
IR vmesnik, ki ga priklopiš na usb... cca. 14k
Kakorkoli že, se splača, če si prej imel mesečno po 25k telefonskega računa... meni se je, ker pa sem našel drugo varianto, ne bom več imel gprs-ja...
V praksi je pametno, da preizkusite prenose oz. vsaj pogledate koliko je omrežje simobil močno tam kjer boste uporabljali gprs... v šiški (pri unionu) mi dela povezava nadvse dobro... na viču (pri viški cerkvi) pa sux do konca... verjetno odvisno od baznih postaj itd...
upam, da je to skrapucalo komu pomagalo!
Ip3t3rI ::
MrScorp;
Če lahko mi povej katero drugo varianto si našel (razen ADSL ali kabel)?
Drugače imam tudi sam to varianto od Simobila. Bi se pridružil mnenju od MrScorp-a. Če ni druge variante (kabel, ADSL) in želite imeti neomejen dostop je kar v redu varianta. Seveda je odvisno od signala. Pri meni je signal popoln, tako da s tem ni problema.
http://www.iskalniki.com ---> +2500 Iskalnikov in Imenikov na enem mestu!
http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**
http://ecestitke.on-your.net **Pošljite brezplačno elektronsko čestitko svojim najdražjim**
Flamer ::
Ej, koliko pa ima n3650 IR hiter. Aja pa en problem imam, prek GPRSja se lah povežem sam je kakor en cajt povezano, grem odpret IE in grem slo-tech pa se prekine. any idea?
jRk0 ::
ce je 3650 tolko trmasta kot moja 7650, ma vcasih finte in kar prekine povezave za brezveze...:)
malo resetiraj telefon pa bo...upaj;)
malo resetiraj telefon pa bo...upaj;)
You fuck up once, you loose two teeth.
Miki23232000 ::
Jaz imam gprs-Simobil priblizno 6 mesecev in sem vsak dan skonektan na net cca 16 ur racun za gprs je 8k paket pa je unlimited kar se najbolj splaca jaz sem imel prek telefona mislim telekom-siol racune da ne recem aj aj .S45 se mi skonekta na 57600 in dela kot je treba res ni hitrost adsl ali cena paketa gprs proti adsl je pa kar lepa razlika že v startu
Drugače pa obstaja satelitski internet obiščite stran http://www.turbomuzika.com
Drugače pa obstaja satelitski internet obiščite stran http://www.turbomuzika.com
Frgazor ::
a to da gsm ob gprsjanju moti vse naokrog sebe, zacensi z monitorjem in zvocniki pa nobenga ne skrbi? :) da ne omenjam blagodejnih vplivov sevanja ob 24h/dan uporabi. pa se zanima me koliko let zdrzi gsm ob taki intenzivni uporabi :)
CaqKa ::
tebe ne skrbi ko se sprehajaš 10m beg od transformatorske postaje.... pa ko se sprehajaš pod visokonapetostnimi daljnovodi... veš kako sevanje je to?
ma briga me... tud nism en izmed tistih ki protestirajo ko na lokalnem gasilskem domu postavjo gsm oddajnik, ki itak miljardokrat manj seva kot povprecen gsm.
ce bi dobro prebral, bi videl da se nanasa predvsem na to, da gsm moti naprave kot so zvocniki, monitor in podobno. in je zato rahlo zoprno zadevo uporabljat vec kot pa minut na dan.
BigFoot ::
Zdravo. jest sem dons na laptopu sprobu tole. Pa mi ne dela.
Mam pa Nokia 6310i, povezava s laptopom je pa preko IR.
A mi lahko en pove kero telefonsko moram vpisat, in pa ker username in password
thanx! :)
Mam pa Nokia 6310i, povezava s laptopom je pa preko IR.
A mi lahko en pove kero telefonsko moram vpisat, in pa ker username in password
thanx! :)
LG 77CX OLED TV; Marantz SR6010 7.2: 5x Focal Sib, 2x Focal Cub, 2x Focal
Little Bird; PS5, Xbox Series X, PS4 Pro, Xbox One, PS3, Vero 4K, Samsung
UBD K8500 4K UHD, Philips BDP2180/12
username: simobil
pass: internet
st. *99#
potem ti gprs vklopi...
glede motenja naprav. Mobitel je v drugi sobi in prek bluetootha povezan in nic ne moti nobene naprave;) sicer pa so zvocniki magnetno zasciteni:)
res pa je da me bluetooth zajebava dostikrat. vcasih dela 8 ur nonstop, pol pa dela 15 minut pa prekine. ne vem kaj je to.
pass: internet
st. *99#
potem ti gprs vklopi...
glede motenja naprav. Mobitel je v drugi sobi in prek bluetootha povezan in nic ne moti nobene naprave;) sicer pa so zvocniki magnetno zasciteni:)
res pa je da me bluetooth zajebava dostikrat. vcasih dela 8 ur nonstop, pol pa dela 15 minut pa prekine. ne vem kaj je to.
bf4ed ::
Mater niti adsl niti gprs prek simobila ne morem met.Adsl predaleč, gprs nimam simobil signala tu pri meni. Eh samo še ta kurčevi dial up mi ostane.
SkIDiver ::
Mene pa zanima kater mobilnik se bolj splača po vašem mnenju nabavit za povezavo preko GPRS-a v internet. Nokia 8310 ali 6310. Drugi mi je bolj po godu pa še bluetooth ima. Kako je vaše mnenje?
Preko katerega ponudnika je boljše uporabljati GPRS storitev? Mobitela, SiMOBILA ali Vege(če ponuja stroritev-nisem na tekočem). Trenutno sem uporabnik mobisistema pri mobitelu. Odločam se za naročnino, ker pri Mobitelu ni mogoča storitev GPRS za mobi uporabnike. Je SiMOBIL ugodnejši in ali imajo v sistemu HALO tudi lahko GPRS?
Preko katerega ponudnika je boljše uporabljati GPRS storitev? Mobitela, SiMOBILA ali Vege(če ponuja stroritev-nisem na tekočem). Trenutno sem uporabnik mobisistema pri mobitelu. Odločam se za naročnino, ker pri Mobitelu ni mogoča storitev GPRS za mobi uporabnike. Je SiMOBIL ugodnejši in ali imajo v sistemu HALO tudi lahko GPRS?
jest bi ti priporočal 6310i in simobil (majo neomejen paket, mobitel ga nima kokr jest vem).
Ma 8 tisočaku mi pa tud ni volja dajat za neomejen paket. Mal drago, ker tako krvave potrebe pa spet ni. Poleg tega se mi naročnina pri SiMOBILU ne splača, ker naredim 80% klicev v Mobitelova omrežja.
Aja 6310i nima bluetootha in mi pošteno povedano ne diši ravno zaradi tega. Stvar za premislt. Hvala za mnenje vseeno. Mogoče pa tudi pride v poštev, če so bluetooth umesniki za USB še kolikot toliko dragi.
Aja 6310i nima bluetootha in mi pošteno povedano ne diši ravno zaradi tega. Stvar za premislt. Hvala za mnenje vseeno. Mogoče pa tudi pride v poštev, če so bluetooth umesniki za USB še kolikot toliko dragi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: SkIDiver ()
Prvič, če si se že v bistvu odločil da boš ostal na mobitelu, zakaj sploh sprašuješ na kerga operaterja it.
Drugič, sam imam 6310i in ti lahko 100% zatrdim da IMA bluetooth.
Drugič, sam imam 6310i in ti lahko 100% zatrdim da IMA bluetooth.
Po tistem sem že prebral ponudbo simobila in nato še malo preračunal kolk več stroškov bi mel pri simobilu. Bi pa vseeno GPRS uporabljal preko simobila, če bi bil le ta možen pri halo paketu. Nisem pa nikjer zasledil, da je tudi ta možnost.
Glede 6310i sem gledal specifikacije na www.nokia.com in nisem nikjer zasledil, da bi ta model imel bluetooth.
Glede 6310i sem gledal specifikacije na www.nokia.com in nisem nikjer zasledil, da bi ta model imel bluetooth.
ne delaj se vec bedaka in se ze daj prepricat da 6310i _IMA_ ModriZob™.
http://www.mobisux.com/aparati/opis.phtml?id=413&subtitle=Nokia+6310i
http://www.mobisux.com/aparati/opis.phtml?id=413&subtitle=Nokia+6310i
dwinxp ::
Ola!
Jst mam takole zadevo..... uporabljam ISDN dostop prek studentskega narocniskega paketa pri siolu, mam porabo na mesec nekje 7500, 8 300 sit. Telefoncek mam Siemens S55 z gprs class 11 kar naj bi po zagotovilih siemensa omogocal povezavo do 128k/bit na sek, vendar vem da v sloveniji nasi operaterij omogocajo najvec 57.600bit/s . pa me nekaj zanima a se mi meni spalaca vtzeti to narocnino pri simobilu, namrec jst bi ful rabil 24-urno povezavo za net, saj ceprav majhni zmogljivosti prenosa podatkov bi rad downloudal kak divx z neta... aja slisal sm tut pr mobitelu neke gprs narocnine pa me zanima ce kdo ve vec o tem?? drugace pa res kaj svetujete, aja doma mam ze na pc-ju tudi bluetooth antenco tko da s povezavo na racunalnik in polnjenjem baterije nimam problema
:) zdej me samo muci vase menje? :))) HVALA!!
DragonXP!
Jst mam takole zadevo..... uporabljam ISDN dostop prek studentskega narocniskega paketa pri siolu, mam porabo na mesec nekje 7500, 8 300 sit. Telefoncek mam Siemens S55 z gprs class 11 kar naj bi po zagotovilih siemensa omogocal povezavo do 128k/bit na sek, vendar vem da v sloveniji nasi operaterij omogocajo najvec 57.600bit/s . pa me nekaj zanima a se mi meni spalaca vtzeti to narocnino pri simobilu, namrec jst bi ful rabil 24-urno povezavo za net, saj ceprav majhni zmogljivosti prenosa podatkov bi rad downloudal kak divx z neta... aja slisal sm tut pr mobitelu neke gprs narocnine pa me zanima ce kdo ve vec o tem?? drugace pa res kaj svetujete, aja doma mam ze na pc-ju tudi bluetooth antenco tko da s povezavo na racunalnik in polnjenjem baterije nimam problema
:) zdej me samo muci vase menje? :))) HVALA!!
DragonXP!
v bistvu ne razumem kaj natančno bi rad izvedel?
to da se lahko povežeš preko grpsa na net?
lahko se. vsaj ti.
potreboval še boš edino ustrezni simobilov paket z gprsom...
za cene pa poglej po tej temi.. cene se namreč niso spremenile kaj prida v teh časih.
to da se lahko povežeš preko grpsa na net?
lahko se. vsaj ti.
potreboval še boš edino ustrezni simobilov paket z gprsom...
za cene pa poglej po tej temi.. cene se namreč niso spremenile kaj prida v teh časih.
TyKee ::
Ne bom odpiral nove teme, bom kar tukaj noter napisal (Se opravicujem ce je ze bilo povedano ...)
V glavem, eden je iz SiMOBIL GPRSja poslal email, kot fake, in je navedel moj email ... in je vse skupaj izgledalo kot da sem jaz poslal ... kar pa je zelo narobe!
Kaj storiti, ce imas IP posiljatelja... da bi izvedel podatke narocnika ? Hmmz.Se da kako? Upam da sploh razumete! kaj zelim vprasat!
Lep pozdrav!
V glavem, eden je iz SiMOBIL GPRSja poslal email, kot fake, in je navedel moj email ... in je vse skupaj izgledalo kot da sem jaz poslal ... kar pa je zelo narobe!
Kaj storiti, ce imas IP posiljatelja... da bi izvedel podatke narocnika ? Hmmz.Se da kako? Upam da sploh razumete! kaj zelim vprasat!
Lep pozdrav!
zelo korektno bi bilo pomojem obvestit simobil. povej da naj porihtajo da ti ta user več nebo povzročal takih nevšečnosti. oni namreč vodijo točno kdaj se jim je kdo konektal... tudi vodijo kater ip so mu dodelili.
Saj.
Imam IP, imam uro kdaj je bilo poslano ...
Pa sem pisal na SiMOBIL v cetrtek zvecer, pa nekako nisem dobil odgovora.
Pisal pa sem jim: Kaj storiti, da priti do uporabnika tega IPja ob doloceni uri...
Hmmz.
Imam IP, imam uro kdaj je bilo poslano ...
Pa sem pisal na SiMOBIL v cetrtek zvecer, pa nekako nisem dobil odgovora.
Pisal pa sem jim: Kaj storiti, da priti do uporabnika tega IPja ob doloceni uri...
Hmmz.
tega ti ne bodo naredli.. oni ti ne smejo tega podatka izdat...
ti njim pošlji naj oni temu uporabniku to onemogočijo.. oziroma naj mu gprs izklopijo.
podatka ti pa ziher nebojo izdali.
ti njim pošlji naj oni temu uporabniku to onemogočijo.. oziroma naj mu gprs izklopijo.
podatka ti pa ziher nebojo izdali.
To sem itaq pricakoval :) In odgovor je bil enak (Od simobila)
Glede blokade GPRSja pa hmmz, brezveze ker zdaj je ze kaj je... bomo vidli
V emailu od simobila sem dobil se naj se obrnem na policijo hmmz :) Bom zadevo prestudiral ce se splaca :) Cya
Glede blokade GPRSja pa hmmz, brezveze ker zdaj je ze kaj je... bomo vidli
V emailu od simobila sem dobil se naj se obrnem na policijo hmmz :) Bom zadevo prestudiral ce se splaca :) Cya
hmmm. verjetno se ti ne splača. razn če bo zadeva objavljena na slehernem mediju kjer bo povdarjeno da je takšno zlorabljanje kaznivo... potem se ti je splačalo.. za dobrobit nas tukaj namreč :)
pluto ::
Jest mam irda na usb dal sem 9990SIT v Link Trgovini Miška(www.gsm-cable.com) v Kranju ,zdej ga majo za 8990SIT.
Mam pa GPRS pri SiMobilu pa mi z SE T310 vleče od 6-7kB/s.Pingi 400 - 600ms
PS: Verjetn zato ker sem 100m oddaljen od odajnika
Simobil GPRS narocnine
1.Osnovni do 1MB:10SIT/10kB od 1MB naprej 1SIT/10kB
2.Priključnina:3.000 SIT ; Naročnina: 3.000 SIT ; Vključenih 80MB ; od 80 MB naprej 1SIT/10kB
3.Naročnina:8000SIT ; Priklučnina 3000SIT ; neomejena količina prenesenih podatkov
Mobitel:
1.osnovni do 1MB:1SIT/1kB od 1MB naprej =0,1SIT/1kB
2.GPRS Maksi :Narocnina 2000SIT ; vklučenih 50MB podatkov; od 50 MB naprej 1SIT/10kB
Mam pa GPRS pri SiMobilu pa mi z SE T310 vleče od 6-7kB/s.Pingi 400 - 600ms
PS: Verjetn zato ker sem 100m oddaljen od odajnika
Simobil GPRS narocnine
1.Osnovni do 1MB:10SIT/10kB od 1MB naprej 1SIT/10kB
2.Priključnina:3.000 SIT ; Naročnina: 3.000 SIT ; Vključenih 80MB ; od 80 MB naprej 1SIT/10kB
3.Naročnina:8000SIT ; Priklučnina 3000SIT ; neomejena količina prenesenih podatkov
Mobitel:
1.osnovni do 1MB:1SIT/1kB od 1MB naprej =0,1SIT/1kB
2.GPRS Maksi :Narocnina 2000SIT ; vklučenih 50MB podatkov; od 50 MB naprej 1SIT/10kB
De_Rasor ::
Ja, jazst sem se probal povezat v GPRS, ki mi celo dela , samo, zdi se mi, da ne z največjo hitrostjo..na Nokii 9210 communicator. Zanimivo, da lahko nastavim največjo možno hitrost do 43.200 kbit/s, kaj več pa ne...glede na prejsnje poste, ko imajo nekateri uporabniki najvecjo možno hitrost. 43.200 mi tudi ne dela, zdi se mi da dela 28.800 kbit/s, ker v to se mi poveže. Jutri itak dobim še IrDA konektor, tako da bom povezal s PCjem in bom videl kaj bo.
Vprašanje pa mam, ali je od telefona odvisno, kako hitro gre GPRS? Recimo, ko vsi govorite o Simensu S 45, da je najboljši?
Vprašanje pa mam, ali je od telefona odvisno, kako hitro gre GPRS? Recimo, ko vsi govorite o Simensu S 45, da je najboljši?
Kakšen je pa postopek povezave telefona z računalnikom v internet? Imam Nokio 6510 in Win XP ENG. Vem, da moram dati novo povezavo, a nevem katero. Pa zakaj se mi nonstop sklaplja IR na Nokii? Dela samo neki časa?
verjetno se ir izklopi ko ga nekaj časa ne uporabljaš...
em kak se poveže? zraven telefona morš dobit drivere za gprs modem ki je v telefonu.. te driver inštaliraš in uporabiš ta modem za novo povezavo.. klicna številka za gprs pri simobilu je *99#, username je simobil, geslo pa internet.
em kak se poveže? zraven telefona morš dobit drivere za gprs modem ki je v telefonu.. te driver inštaliraš in uporabiš ta modem za novo povezavo.. klicna številka za gprs pri simobilu je *99#, username je simobil, geslo pa internet.
Noče se mi povezat prek tel. modema v net. Sm inštaliral gonilnike s cdja za nokio, restartal,...nič. Napiše, da je povezava blokirana, al neki tazga. Nevem, vse sm poskušu, pa nič...sm mogoče na kaj pozabil?
Sm poskusu tudi s Siemensom S 45 in dela brez problema...sploh mi ni blo treba inštalirat gonilnikov s cdja samo pokazal sm ga IRju in že je lepo deloval. Hitrost interneta sm testiru s tistim programom od Aaunique, mi dela s povprečno 40 kbit/s, ping na Siol.net pa povprečno 930-1000 ms. Problem je v tem, da je ta tel. od starga, moja Nokia 6510 še vedno ne dela. Morda je problem v gonilnikih?
morda.. jaz vem da je nokiin softver za telefon na fotrovem kompu zblokiral COM1 port.. totalno.. pol sem odinštaliral vse skup...
jaz ti tak predlagam.. vse kar je z nokio povezano odinstaliraj.. potem pa se povezi kot da bi se hotel s simensom.. nakar namesto da daš simensa pred ir mu daj nokio.
jaz ti tak predlagam.. vse kar je z nokio povezano odinstaliraj.. potem pa se povezi kot da bi se hotel s simensom.. nakar namesto da daš simensa pred ir mu daj nokio.
Zgodovina sprememb…
- zavaroval slike: Gandalfar ()
Tudi to sem probu, vse odinstaliru, restartal, pa se vedno se mi noče povezat... Sumim, da je neki s telefonom narobe, da je ena finta v kasnem meniju.
to maš na simobilu al na mobitelu?
kakorkoli.. pokliči njih tam pa jim zagnjavi...
pa morda naredi svojo temo v oddelku o mobilni tehnologiji morda pa tudi na mobisuxu. nebo škodilo...
čeprav verjamem da je napaka softverkse narave.
kakorkoli.. pokliči njih tam pa jim zagnjavi...
pa morda naredi svojo temo v oddelku o mobilni tehnologiji morda pa tudi na mobisuxu. nebo škodilo...
čeprav verjamem da je napaka softverkse narave.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Simobilov internet unlimited preko gprs-ja se splačaOddelek: Omrežja in internet | 3738 (2703) | tictac |
» | Telefon samo za GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1864 (1637) | Plocnik |
» | Kateri mobitel z BT in GPRSOddelek: Mobilne tehnologije | 1517 (1440) | Caligula |
» | SMS preko GPRSaOddelek: Loža | 2072 (1855) | Primoz78 |
» | Mobilna konkurenca ADSL/KABEL ponudnikom?Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 2733 (2733) | alien-w |