Forum » Programska oprema » MSN
MSN
Journalist ::
Pozdravljeni,
Dolgo časa sem uporabljal Yahoo MSN, sedaj sem se odločil, da si zdownloadam windowslive MSN. Pa je takoj nastala težava, saj si ga z njihove strani enostavno ne morem dol dobit.
Prosil bi vas, če je kdo tako prijazen, da mi posreduje kakšen link, da si bom končno dolzvlekel en dober MSN.
Najlepša hvala že vnaprej,
LP
Dolgo časa sem uporabljal Yahoo MSN, sedaj sem se odločil, da si zdownloadam windowslive MSN. Pa je takoj nastala težava, saj si ga z njihove strani enostavno ne morem dol dobit.
Prosil bi vas, če je kdo tako prijazen, da mi posreduje kakšen link, da si bom končno dolzvlekel en dober MSN.
Najlepša hvala že vnaprej,
LP
- premaknilo iz Operacijski sistemi: overlord_tm ()
Ravno v tem je težava, iz te strani ne morem nič zdownloadat, zato bi rabil kakšen drug link.
Vseeno hvala perko,
LP
Vseeno hvala perko,
LP
jan01 ::
Na direkten link, če ne znaš klikniti na download
http://wl.dlservice.microsoft.com/downl...
http://wl.dlservice.microsoft.com/downl...
Jan, ne skrbi, znam klikniti download
Kot sem že dejal, problem je, da iz te osnovne strani ne morem prav nič downloadat. Na karkoli kliknem, se izpiše Oops! Internet Explorer could not find www.microsoft.com !!!
Torej me zajebavajo windowsi, imam pa na tem računalnku xp-je.
Če kdo ve kaj je narobe in se da uredit, kar z besedo na plano
LP
Kot sem že dejal, problem je, da iz te osnovne strani ne morem prav nič downloadat. Na karkoli kliknem, se izpiše Oops! Internet Explorer could not find www.microsoft.com !!!
Torej me zajebavajo windowsi, imam pa na tem računalnku xp-je.
Če kdo ve kaj je narobe in se da uredit, kar z besedo na plano
LP
detroit ::
hmm mala možnost je da je kdo host datoteko ti editov, oz. to že na kak virus problem meji
Skero
Zgodovina sprememb…
- spremenil: detroit ()
Sedaj sem pa že malo obupan, tudi ta dva linka mi ne odpreta strani. Odgovor je enak tistemu, če hočem iti na microsoft.com.
Glede na to, da nisem ravno računalniški mojster (daleč od tega), tale nevšečnost zna biti trd oreh.
Bo treba na novo naložiti Windowse?? Upam, da vendarle ne.
Glede na to, da nisem ravno računalniški mojster (daleč od tega), tale nevšečnost zna biti trd oreh.
Bo treba na novo naložiti Windowse?? Upam, da vendarle ne.
5er--> ::
Prenesti moraš tista 2 programa in posodobitve definicij (na drugem računalniku), jih prenest na ta bogi pc in ga pregledat.
Aha,hvala Peter. Za neumnosti mi oprosi, kot sem že dejal, računalništvo ni moje področje.
Bom storil kot si dejal, prenesel programa na moj PC, potem pa dal vse skupaj na ta bogi laptop ter preveril delovanje.
Še enkrat hvala, grem na delo
Bom storil kot si dejal, prenesel programa na moj PC, potem pa dal vse skupaj na ta bogi laptop ter preveril delovanje.
Še enkrat hvala, grem na delo
5er--> ::
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 441680 (7361) | jedateruk |
» | [INFO] Windows Live Messenger/MSN Messenger (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Programska oprema | 76330 (16971) | tilinho20 |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30602 (17109) | KontraCepec |
» | Microsoft predstavil animiran spletni iskalnik Tafiti (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Omrežja / internet | 10177 (7221) | Matek |
» | Windows XP SP2 (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Operacijski sistemi | 47481 (21158) | R33D3M33R |