» »

Fitnes naprava

Fitnes naprava

«
1
2 3

BlueBerry ::

Pozdravljeni!

Odločam se za odprtje domačega fitnesa, ker nimam časa obiskovati fitnes si ga bom ustvaril kar doma zanima me kaj priporočate, ker začenjam iz nule bi za začetek kupil pack uteži iz Hoferja 14€ 10kg in pa kako multifunkcijsko napravo, da bi imel več možnosti vadbe na eni napravi pa me zanima kaj priporočate gledal sem:
http://www.bolha.com/oglas383840292/fit...
http://www.bolha.com/oglas383742138/sli...
http://www.bolha.com/oglas383941430/fit...
http://www.topshop.si/fitnes_naprava-14...
http://www.topshop.si/fitnes_naprave-93...

Leks ::

Vadba v domačem okolju ne bo tako intenzivna kot v fitnesu, sploh če boš sam. Preverjeno!

#000000 ::

Zakaj pa ne ?

Zheegec ::

Se strinjam, sem imel tudi sam takšno idejo in sem naročil nekaj opreme in je čisto drugače, kot v pravem fitnesu. In kvaliteta naprave in samo vzdušje so čisto drugačni.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

nejko8 ::

te naprave so bl za en k. Raje denar nameni za enoletno ali polletno karto za fitnes.

gendale ::

to kar maš ti namen kupit je sranje

če že hočeš imet doma si kupi (urejeno po pomembnosti):
http://www.fitnes-oprema.com/product_in...
http://www.fitnes-oprema.com/product_in...
http://www.fitnes-oprema.com/product_in...
pa čez 6-12 mesecev boš rabil še kakih 40kg dodatnih uteži za dead lift (in mogoče tudi počep)

samo te stane enako kot vsaj 3 ali 4 letne karte

Sportmania ::

Eh kaj ga serjete pa človeku zbijate moralo.

Sam sem storil točno to in naj povem, da mi je uspelo iz 72kg na 85kg (mišic). Kupil sem podobne naprave multifunkcijske, uteži in še nekaj za trebuh ter tekaško stezo in mi je uspelo.

Vse je v glavi in motivaciji tako, da če si odločen ni važno ali delaš v kleti ali na fitnesu.

LP


wade ::

To je res, samo je vseeno veliko bolje delat v fitnesu kot doma. Mam izkušnje z obojim, za delo doma moraš met dobro motivacijo (čeprav nikoli ne dosežeš take, kot če greš na fitnes), no jst sem jo kar mel in sem delal, vendar nastane problem drugje - vaje bodo enolične, kar pomeni slabši napredek. Seveda lahko to rešiš za nakupom dodatne opreme, sam je fitnes enostavno cenejši ;)


Tako da res samo če nimaš totalno nič časa (kar nekako ne bi smelo, ker si boš moral tud doma vzet čas, a vseeno boš prihranil nekje 30min - 1h) delaj doma, vendar morš pač računat, da bo za kvalitetno vadbo treba kar nekaj investirati...

Avenger ::

jaz mam doma prostora dovolj, fitnes je 10 minut vožnje daleč, pa niti nisem premišljal o tem, da bi imel kaj doma, ker ni smiselno. Predvsem bi moral v železo zmetat vsaj 3000 eur, da bi imel vsaj približno kvaliteto vadbe (in ja, upoštevam to, da so proste uteži najboljše, ampak ne morš skoz vsega tko delat), potem je tu še ne toliko motivacija, kot tisto, 'danes je sreda, dan za fitnes in moram it'. Če maš doma, si lahko rečeš oh bom že kasnej, pa je potem ura že noč pa se ti ne da, pa pride kaj vmes, pa te kdo zmoti itd itd itd.

Je pa vzdušje čisto nekaj drugega, če si med folkom, si ne morte predstavljat kakšna razlika je, če recimo treniraš sam, ali pa če je še kdo zraven.
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

strictom ::

Ste fukjeni, 400EUR za uteži??? 200EUR za jebeno klop???

...

Kupi rabljene proste uteži na bolhi al pa v salomoncu. Mišicam je vseeno a delaš ti na brand new al 15 let starimi zaruštanimi utežmi.

Te multifunkcijske naprave so povečini za en drek. Sam imam v planu delat za zgornji del telesa in lahko praktično vse vaje delam s prostimi utežmi in benchem. Sam ene 100EUR je treba vložit pa je.
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Sriple Tix ::

Sam sem hodil v fitness cca. 10 let, vendar sem si z vselitvijo v novo hiso glede na razkosje prostora omislil svojega. Naj povem, da sem ze prej v dogovoru z lastnikom obiskoval fitness v casu, ko je bil uradno zaprt, saj me ostali ljudje med telovadbo, kjer skrbim zgolj sam zase pac ne motivirajo. V naprave in utezi sem resnicno vlozil precej denarja, vendar se mi je strosek povrnil v cca. stirih letih.

Prednosti: Obiskujem ga lahko ob vsakem casu, ni mi potrebno cakati na proste naprave/rocke/klopi, brez motecih elementov se lahko posvetim vajam, ne tratim casa s potjo do telovadnice in po vadbi si med kolesarjenjem na sobnem kolesu lahko ogledam film po svoji zelji. To zadnje se morda slisi smesno, vendar tako sicer dolgocasna ura in pol potenja mine kot bi mignil
Pomankljivosti: Potrebujes veliko samodiscipline in lastne motivacije, pri bench press/potisk utezi nad glavo/počepi bi vcasih potreboval nekoga za pomoc ter dejansko, na razpolago nimas toliko trenažerjev kot v profesionalnih fitnesih.

Zgolj moje izkusnje in nikogar nocem prepricevati v svoj prav.

BlueBerry ::

Hvala vsem za komentarje malo ste me zbegal sedaj ampak dejstvo je, da v moji okolici ni fitnesa oziroma je res zelo daleč tako, da vožnja preprosto ne pride v poštev.
Kar se tiče motivacije nimam nikakršnega problema vadil sem že brez pripomočkov vsak dan 1h samo ob sobotah ne pač to so bile klasične vaje (počepi,sklece,dvigi...) sedaj pa bi rad malo povišal zahtevnost.

Sam nimam ravno ogromno denarja kot kolega pred mano (hec) vendar me res zanima v kaj se splača investirati zanimivo, da večina od vas odsvetuje multifunkcijsko napravo osebno pa se mi zdi, da je ravno to vredu, ker je veliko vaj na enem mestu in to različnih z različnimi težavnostmi?

Strictom je povedal pravilno mišicam je vseeno s čem dela važno je kako se dela.
Sriple Tix morda ti ali kdo lahko pove katere so naprave, ki jih najbolj uporabljaš in brez njih nebi šlo?

LP

Sriple Tix ::

Rocke za 12 evrov, ki jih najdes povsod (Intersport, Hervis), bench klop, dolgi drog in cca.60kg utezi. S temi zadevami ne mores kvalitetno izvajati edino vaj za hrbet (ok, lahko enorocno veslanje v predklonu), zato si omisli trenazer, kjer imas moznost veslanja, torej kabel napeljan tudi spodaj vodoravno ter drog za priteg od zgoraj (latmašina po domace). Nekaj v stilu tega trenazerja http://www.fitnes-oprema.com/product_in... .

S tem bos zaenkrat povsem pokril vse misicne skupine. Ko se telo navadi naporov oziroma ti bo 60kg premalo, si preprosto dokupis ustrezno kilazo.

Nashina ::

Lahko tudi dvoročno z dolgim drogom, good morning, deadlift,...

Avenger: lol
Science flies you to the moon. Religion flies you into buildings.

BlueBerry ::

A ročke v tem smislu ? http://www.fitnes-oprema.com/product_in... ravno to sem mislil vprašat kako se kaj izplačajo te ročke kako ti pomagajo in zakaj ?

@Sriple Tix, če sem te prav razumel predlagaš:
- Ročke: http://www.fitnes-oprema.com/product_in... 15.00EUR
- Bench klop: http://www.bolha.com/oglas383282585/klo... 105,00 EUR
- Dolgi drog: http://www.sportniksi.com/dolgi-drog-za... 37,91 EUR
- http://www.fitnes-oprema.com/product_in... 370.00EUR

Uteži bom kupoval spotoma kaj tistih majhnih se ne rabi za eno roko in to se vse dela z dolgim drogom, če grem na ta plan? A si mislil vse te stvari ali sem narobe zastopil?

Skupna cena: 527,91EUR

Hvala!

Sriple Tix ::

Rocke - http://www.hervis.si/index.cfm?CFID=296... Nekaj v tem stilu, da lahko menjas težo (dobijo se tudi cenejse).
Bench - http://www.fitnes-oprema.com/product_in... Ta ima poleg stojala kamor odlozis drog, sicer ga bos moral kupiti posebej.

Tisti trenazer sem dal le kot primer, kajti mislim, da bi podobnega z enakimi karakteristikami dobil tudi ceneje.

strictom ::

- Ročke: http://www.fitnes-oprema.com/product_in... 15.00EUR
- Bench klop: http://www.bolha.com/oglas383282585/klo... 105,00 EUR
- Dolgi drog: http://www.sportniksi.com/dolgi-drog-za... 37,91 EUR
- http://www.fitnes-oprema.com/product_in... 370.00EUR

Ročke je pomojem mislil kot kratke štange. S temi praktično pokriješ 4/5 vseh mišic.

Glede multifunkcijske varijante. Meni je to razmetavanje denarja. Vse kar lahko tam delaš, lahko delaš kamot če imaš klop in enoročne/dvoročne uteži (ajde par vaj za rame in noge bi blo bol problem skombinirat).
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Zheegec ::

večina multifunkcijskih naprav je izredno slabe kvalitete. Pa verjemi mi, tako kot je pri prostih utežeh važno da delaš pravilno, je važno kakšne kakovosti naprave uporabljaš. Sem že telovadil redno v nekje 5 različnih fitnesih in se zelo pozna.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BlueBerry ::

Aha se pravi multifunkcijsko se nadomesti s klopjo in pa ročkami. Zanima me samo te ročke za sklece se to kaj splača?
http://www.fitnes-oprema.com/product_in...

Sriple Tix in ostali kaj pa je potem razlika med Trenažer: http://www.fitnes-oprema.com/product_in...

In multifunkcijsko: http://www.topshop.si/fitnes_naprava-14...


Sriple ti praviš, da rabim oboje (trenažer in še uteži in ostalo).

Pa ne, da bi koga kaj obtoževal ali karkoli hvaležen sem za nasvete samo zanima me, ker nisem dovolj v tem, da bi videl razliko med napravami. Katere vaje se potem izvaja s tem in kje kako, če lahko malo poveš Sriple ali kdo?

HVALA!

Zheegec ::

s prostimi ročkami lahko treniraš kompleten zgornji del. Za vsako mišico imaš več različnih vaj. Vedno se pri vaji izolira mišico - torej pri eni vaji se dela samo biceps, pri drugi samo triceps in tako dalje. Nikoli ni ena vaja za celo roko.

Tiste ročke za sklece so poceni in super priročne, ker greš bolj dol kot ponavadi dosti bolj treniraš hrbet.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BlueBerry ::

Aha hvala za obrazložitev ALIEn3001

Sriple Tix ::

Z rockami ne mores delati vaj za hrbet. Ok, le eno, ki sem jo navedel malce visje ali z obilo domisljije morda se kaksno, vendar vprasanje, koliko bodo ob tem dejansko obremenjene hrbtne misice.

Tiste dve napravi sta si v osnovi zelo podobni.

strictom ::

BlueBerry, vseeno bi ti priporočal da za vsaj par mesecev obiskuješ fitnes. Gre se zaradi znanja. V fitnesu spoznaš folk, ki se s tem ukvarja in večina ti bo z veseljem pokazala kako se pravilno izvajajo razne vaje, kakšne dodatke k hrani jemat, pravilno sestavljen program, ...
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

thramos ::

Za hrbet so ena od najboljših vaj zgibi. Brez kletke pa boš težko treniral največje mišice v telesu, noge.

Avenger ::

Ja v bistvu bi bile čist osnovne stvari benč, stojalo za štango, ki bi ga lahko uporabil za na benč, s čimer bi delal prsi, rame in hrbet, triceps, pa kletko za zgibe in noge. Normalno da rabiš štango in en fajn set plat za gor, pa ročke s čim bolj enostavnim sistemom za dodajanje teže, če že ne bi kupoval kompletnega sortimenta. Sam še zmer tole ni majhen denar, kar poglej kok je sam štanga...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Heisenberg ::

sicer sem tole temo na hitro preletel, ampak če kdo želi doma imeti hišni fitnes..potem pride v postev samo kaj takega vse ostalo je "jajce" !


lp, Domen

poskušam še 1x ker link ni prijel.......http://www.megafitness-shop.info/Kraftg...

Zgodovina sprememb…

#000000 ::

Mah ne ga srat da treba met ravno profi opremo, zdej če bi hotu met oreng opremo bi ga ta stala tam cca 4-5 tisoč evrov pa še vedno bi mu manjkal precej.
Jest mam fitnes mašino ki sem jo par let nazaj plačal 600 evrov in tekaško stezo ki mislm da stala takrat enako. Sicer nista neke supre kvalitete ampak za doma bolšega ne rabim, ko zunaj lije, piha al pa je mraz k pr norcih, mi ne pride na pamet da bi se po 20-30 minut vozil na fitnes škoda cajta.

Heisenberg ::

sej to niti ni profi oprema ....jaz doma vse delam s pomočjo prostih utezi a si bom kmalu nabavil to kar sem omenil zgoraj, zaradi varnosti in zato ker sem dosegel limit pri prostih utezeh in si preprosto ne upam vec....zaradi poskodbe ali pa da bi mi kaj zdrsnilo iz rok....

torej ce se kdo resno bavi s fitnesom potem tudi potrebujes resno opremo......za vsakodnevnega rekreativca je pa tudi hervis dober...


moje mnenje......

BlazP ::

S power rackom, klopjo z moznostjo nastavitve naklona, par rock, dolga ravna stanga, cel kup razlicnih kolutov se kvalitetno naredi celo telo! Hrbet ni nobena izjema!

power rack:

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

tsh2 ::

strictom je izjavil:

Ste fukjeni, 400EUR za uteži??? 200EUR za jebeno klop???

...

Kupi rabljene proste uteži na bolhi al pa v salomoncu. Mišicam je vseeno a delaš ti na brand new al 15 let starimi zaruštanimi utežmi.

Te multifunkcijske naprave so povečini za en drek. Sam imam v planu delat za zgornji del telesa in lahko praktično vse vaje delam s prostimi utežmi in benchem. Sam ene 100EUR je treba vložit pa je.



prav imaš. dovolj težki uteže (dumbbells) so vse kar rabiš. morajo biti dovolj težke da bo učinek, ker če narediš več kot 12 ponovitev treniraš samo še vzdržljivost mišic. jaz sem dumbbelle naredil kar sam iz betona. prišparal 100 evrov. tako sem zadovoljen s svojim izdelkom, da sem jih slikal :) :

6kg

15 kg

20 kg




BlueBerry je izjavil:

Aha se pravi multifunkcijsko se nadomesti s klopjo in pa ročkami. Zanima me samo te ročke za sklece se to kaj splača?
http://www.fitnes-oprema.com/product_in...

te ročke za sklece so zato, da si ne poškoduješ zapestja, ker ga ni dobro ukrivljati. jaz sklece delam na pesteh, tako da so zravnane z roko. noge na klopi, roke v zimskih rokavicah in na žaklju, da me ne bolijo kosti v dlaneh, ko pritiskajo na tla. ko grem gor eksplozivno, ko grem dol čim bolj počasi.

Zgodovina sprememb…

  • zavarovalo slike: WarpedGone ()

Heisenberg ::

haha tole je pa zakon ! ;)

si bom sam tudi kaj takega skup spacal...rabil bi pa dva dumbella vsak po 30 in 40 kg..pa eno debelo stango z 150kg za "farmers walk" ;)

Avenger ::

Kakšen brdavs si pa ti, da boš 40 kilske ročke dvigal?
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

Zheegec ::

Avenger je izjavil:

Kakšen brdavs si pa ti, da boš 40 kilske ročke dvigal?

Saj jih že jaz dvigam, pa sem 172/80Kg :)
Pač ne za biceps in to, ampak s 40Kg lahko delaš "enoročno veslanje v predklonu" če se prov spomnim izraza in pa recimo isto kot bench, samo da s prostimi ročkami. Pa še kaj se najde.
Če pa dela s telim biceps in triceps je pa pravi bradavs, ja :)
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

BlueBerry ::

@DM

Lahko poveš kolko si kaj napredoval od začetka do sedaj, ko ti navadne ročke niso več dovolj to me namreč zanima koliko se napreduje brez profesionalnih naprav? Vem, da lahko ogromno ampak koliko si ti?

@Tsh2 svaka čast ;) lahko poveš kaj še uporabljaš in jasno kako si kaj napredoval s tem izjemnim delom ala Mcajver :D

tsh2 ::

koliko sem napredoval? neredno dvigam uteži že eno leto (večkrat tudi po mesec nisem nič vadil), s tem da sem 20 kilske naredil šele zdaj, 15 kilske pa pred ene pol leta. po videzu itak ne dosti, ampak se pozna, da sem bolj širok. najbolj so opazne spremembe pri prsnih mišicah in "lats" (najbrž od dviganja in sklec). tudi opazim, da sem močnejši. ko sem naprimer menjal ena težka vrata, ki jih menjam vsako leto, sem opazil, da bi jih letos lahko držal še pol ure, prejšnja leta sem jih pa komaj držal toliko časa, da sem jih naravnal na ležaje. najbolj se pozna pa pri kondiciji. v glavem, zelo se je splačalo začeti s tem. drugače pa tale tudi trenira doma, če hočeš vedeti, kakšni rezultati so možni od doma: http://www.scoobysworkshop.com/, poglej posebej tole: http://www.scoobysworkshop.com/homeEqpt...

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: tsh2 ()

BlueBerry ::

Kaj lats je hrbet? Zanimivo jaz bi to delal redno zato prosim, če lahko kdo pove kaj se splača kupiti predvsem iz izkušenj veliko ste že povedali in sem hvaležen vsem.

Doma se da to je dejstvo tudi ne z ravno velikim vložkom, kar kaže tudi tale scooby vendar on je malo nad tem kar želim jaz :D

LP

tsh2 ::

"lats" (ne vem kaj je slovensko ime): Latissimus dorsi muscle @ Wikipedia

Alfonzo ::

Široka hrbtna mišica je to. %C5%A0iroka hrbtna mi%C5%A1ica @ Wikipedia

BlueBerry ::

Kaj pa glede hrane, če smo že pri treningu?

Lahko kdo od vas uspelih napiše kak je kaj priporočljiv menu?
Saj ni treba ravno pisat koliko se poje to se že sproba in vidi koliko telo potrebuje samo tako kake so kaj priporočljive jedi?

Če bi kdo dal gor svoj menu za dan ali teden pa hvala lepa !

ZaLoMaT ::

Glede hrane, huhhhh to je prava mala znanost;)
Med treningom veliko vode! Po treningu pa kakšne proteine, vsekakor moreš jesti veliko beljakovin(s hrano jih boš težko vnesel toliko kot jih telo potrebuje, zato po kakem mesecu seži po proteinih) in seveda sadje, ki pa nikakor ne sme biti zadnji obrok dneva!

Odvisno kaj želiš, definicija ali masa? Glede na to da se bliža poletje, bi rekel, da delaš na definiciji.
Čez dan naj bodo obroki razporejeni čim bolj pogosto in časovno usklajeno (cca. na 2-3ure) obroki naj bodo manjši, zjutraj lahko vzameš tudi Omega 3 kapsule (super zadeva - ribje olje, skrbi za večjo prekrvavljenost telesa, posledično tudi izguba maščob). Tudi kakšna skuta ni slaba,...

nejko8 ::

obroke (5 do 6 dnevno) si sestavi iz:
-beljakovin (pusto meso, ribe, jajčni beljaki, pusta skuta, proteinski praški, ipd) 40%
-kompleksnih ogljikovih hidratov (zelenjava, testenine, riž, nerafinirana žita ala ovseni kosmiči, maltodekstrin) 40%
-zdravih maščob (ribje, laneno, lešnikovo/orehovo olje) 20%

če hočeš biti hitro masa po (dokaj) naravni poti si vsekakor kupi kreatin monohidrat, ki je poceni in te precej "napumpa".
če ti je želja bit hitro definiran pa poseži po kakšnem fat burnerju, poleg kvihtanja izvajaj še aerobni trening in spremeni sestavo obrokov na večji odstotek beljakovin in manjši odstotek OHjev (npr B: 60%, OH: 20%, M: 20%)

Heisenberg ::

sam se s fitnesom ukvarjam rekreativno ze kar nekaj let...vem da ce hocem lahko dosezem vse, a vem tudi da ce se ne dopovem potici ne bo nic ;)

zase sem ugotovil cisto preprosto formulo za izgubo mascobe in poudarek misic....NIC NAVADNEGA BELEGA SLADKORJA in NIC BELE MOKE!
No pa poglejte kaj sem s tem vse iznicil (od coca cole do testenin, itd...)
Potem je pravilo da jem na vsake tri ure neglede na to ali sem lačen ali ne in ko se telo navadi ritma je problem da ponavadi sploh nisi lacen a MORAS jesti...
seveda morajo biti obroki primerno majhni,....ce pogledas na procijo v gostilno to deli z 2 in razdeli na dva obroka...
drugace pa jem vse razen nastetega.....s tem sistemom mi je uspelo lansko leto redno izgubljati 0,5kg/teden in prvic v zivljenju sem zagledal svoj sixpack ;)

drugace pa treniram 3-4x tedensko v domačem fintnesu in tečem ( v povprečju 50-70km/teden) ter poleti se gorsko kolesarjenje, badbinton itd......

a sem se zelo zapustil v zadnje pol leta in bo treba pred poletjem spet malce stare zapiske preveriti ;)

BlueBerry ::

Aha kak fitnes pa maš doma?

Heisenberg ::

uteži od 0,5 - 20kg,...ročke, ravno štango, krivo štango, klop, stojala za ravno štango za bench press in pa nekaj najboljšega, ki nadomesti skoraj vse naprave ki so v standard fitnesu ... Bodylastics.....poglej na www.bodylastics.com

BlueBerry ::

Kaj a to špago kje si jo pa kupu za kolk pa kam si jo obeseu?

Kaj je razlika ravne pa krive štange vem kake sta vsaj mislm da vem ena ma pač tko na notr ukrivlen prov za prijet tko samo kaj je razlika vaj? Dolžina je ista če prav vem?

Heisenberg ::

tko je....ravno stango sem kupil 2m dolgo, kriva je krajša mislim da 120cm....s krivo delas lahko bicepse in si s tem ne krivis zaspestja - so bolj naravni gibi, pravtako jo lahko uporabljas za tricepse in še kaj se najde....z dolgo pa delam prsa - bench press, deadlift, veslanje v predklonu itd...

ta "spaga" je SUPER in jih uporabljam ze ene 3 leta.....z lahkoto lahko nastavis tezavnost in ko ti ni vec dosti pac dodas se kako elastiko...kupil sem direkt na www.bodylastics.com ...kasneje sem jih pa dobil tudi ze na ebayu v nemčiji in angliji ...samo so ponaredki, ki sicer niso tako dobri a so uporabni in predvsem cenejsi pa prej pridejo pa odpade strosek davka in carine.....

mlace pobrskaj se po netu naprimer http://maxximum-portal.com/clanek/treni...
in pa še video predstavitev vaj s sexi zenskico :) http://maxximum-portal.com/vaje

BlueBerry ::

Kam si jo pa pritrdu špago?
Drgač pa epic tale naprava vidm, da kr zmaguje na vseh področjih mišic se jo, da uporabljat. Samo sem bral v Hoferju majo eno nabrž fake za 17EUR al tam nek pa piše, da ma dve težavnosti kako ma ta tvoja pa kaka je kaj težavnost mislim kolko časa si ti treniral z eno, da si rabil dve? Pa kolko vaj kej izvajaš dejansko?

Zgodovina sprememb…

Alfonzo ::

Ja DM mene tud mal zanima glede tekih špag. A si ti vzel srednjo verzijo z 134lbs? A so za kej, mislem se da dobro delat z njimi?

Avenger ::

gumice so super, sploh pa tistele v linku, ampak ni to nadomestek treninga z utežmi, pač pa dopolnilo...
It is better to be hated for what you are than to be loved for something you are not.

ZaLoMaT ::

Imam 1vprašanje: S čim je najboljše mešati proteine?
-Alpsko mleko 3,5
-Alpsko mleko 1,6
-Domače mleko
-Voda
(kaj od tega je najboljše za mišično maso)?
«
1
2 3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Fitness (was: Poceni(zastonj) fitnes za študente?) (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
25428783 (17571) Zheegec
»

Fitnes naprava

Oddelek: Loža
232273 (1723) CleanPower
»

Poceni fitness oprema (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6812470 (8458) Heisenberg
»

Kako pridobiti maso? (strani: 1 2 3 4 5 )

Oddelek: Loža
23925972 (15149) CleanPower
»

Zdravje - bildanje (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
27730184 (20294) Avenger

Več podobnih tem