» »

Poceni fitness oprema

Poceni fitness oprema

«
1
2

frenk ::

Jest sm pred kratkim od frenda slišal za TOLE stran in se mi zdi da so cene zelo vredu in bom verjetno kar tukaj kupu...kva pa vi kej mislte?...ma mogoče kdo že kakšne izkušnje?...sem pa to zadevo tud v živo vidu pri kolegu in se mi tud zdi zelo vredu:)

frenk ::

nč...grem iskat:D

para! ::

Ugodne cene, poročaj o nakupu.

Lp
Death before dishonor!

frenk ::

evo zadevo mam že doma, jutr bom pa pomoje mal probal...druzga pa tko nimam za rečt:D

iskra ::

Ti samo upaj, da niso uteži iz kake poceni sive litine in da so profili, iz katerih je narejena naprava dovolj močni! Poznam primer, ko je tip kupil neko cenejšo multifunkcijsko fitness napravo nekega x proizvajalca in nato končal v bolnišnici s hudimi poškodbami. Vse se je zlomilo in fino padlo na njega ... :O

Probaj spustit uteži na tepih iz 1m višine -- če poči, potem to ni ravno dober nakup :\

BlackHole ::

Frenk, povej malo kaj si kupul in koliko si plačal. Sicer se meni zdi tole prešvoh za kake večje obremenitve (nad 50kg). Pa ne mislim, da bi se kaj porušlo, ampak po moje se vse upogiba in trese zraven, če kake večje teže delaš.
Poročaj malo Frenk o tej robi.

frenk ::

iskra: ne morem metat ker sm v bloku:D

blackhole:kupil sem osnovno klop za 23k sit in serijo uteži za 24k sit...sicer klop ni nevemkako robustna ampak za cca. 80kg kot tehtajo uteži + palica je dovolj...dons tud še nism nč probal, ker sm do ceu dan delou...jutr mam pa pavzo:D

BigWhale ::

Rocky je sel v mesnico in je boxal svinjske/telecje polovice. Potem je se malo drva sekal.

To je ful cheap, pa se mocen ratas, Rocky je zmagal!

frenk ::

BigWhale: jah ampak rocky je rocky:D...jest se velik laži pripravm do telovadbe če mam profesionalno narejeno opremo...nekj časa sm hodu na fitnes ampak tole je pa še velik bolš, ker ne zgublaš časa na poti na fitnes in nazaj...pa tud če tolk dnarja not vložiš se tud kr mal prsilš h delu:)

grex ::

Pa boš lahko vse vaje s tem delal?

Vem, da je sicer možno, sam a ni malo zoprno, če nimaš butterflaja za pektoralise, ker če leže z utežmi delaš, moraš imeti veliko prostora levo in desno.

LP, Grex

frenk ::

no ja sej zdej večinoma samo bencham, ker mi je res zakon ;), bom pa pomoje zdej še ostalo mal...metulčka kot si že reku BP delaš na klopi, prostora ja pa tud dost(sm mizo vn vrgu:D)...tale klop je res zakon...sm že skor odvisen>:D


sicer sm pa najdu eno zlo dobro stran glede fitnesa(je bila že objavljena na s-t)

http://www.maxximum-portal.com/

...do poletja računam da bom pršu do cca. 80kg:)

...a je mogoče kdo med vami probal tiste proteine al karkol že...me mal mika:)

p.s.: opažam da mam desno roko dost močnejšo kot levo...le zakaj:\ :D

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: frenk ()

meacho ::

Kot začetnik dodatnih proteinov še nerabiš nujno, ko boš imel mal več izkušen in mišične podlage pa vsekakor negre brez dodatkov! Za začetek bo dovol če boš pazil da ješ 5x - 6x na dan in poješ čim več beljakovin z redno prehrano.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: meacho ()

Tody ::

Jah če nimaš kej oblikovat ti tud nevem kake uteži ne bodo pomagale... Potem si pa kupi kak MEGAMASS (itak da ga bodo spluval) pa boš imel zadost beljakovin za mišice delat + navadna prehrana seveda

frenk ::

no sej konckoncev mam pa še dost maščobnih zalog:D

...dons pa učer sm grešiu...sm biu na vikendu pa sm ful mal kvihtal:(

Popeye ::

MEGAMASS so sami OH, od tega vecina cukra. Ce ze misls kupovat kakrsne koli dodatke je so najbolsi whey proteini za pred pa po treningu. Pa ne pricakuj kaksnih cudezev z dodatki.....:D

Drugac sm tud js ze gledu tele utezi pa klopco. Zgleda cool. Pa itak, ce pol leta hods na fitnes das tok dnarja za karte kle mas pa usaj neki kar je tvoje.:) Pa s tem kompletom lohk delas use vaje za zgornji del. Ker si bl zacetnik te pa noge verjetn niti ne zanimajo prevec......>:D

Drugac pa pejt pogledat mal na http://www.hardcore-forum.com/. Cool forum kjer lohk uprasas kar hoces. Maxximum dost reklamira izdelke iz svoje trgovine......pa tud Prosport.

MaX ::

@frenk: če imaš možnost, mal poslikaj te uteži, ker se tudi jaz zanimam za nakup8-)

frenk ::








...naj opozorim samo da tiste dve tamali uteži čisto na desni strani okenske police nista priloženi, pravtako pa tud tisti dve na tleh...koneckoncev pa itaq na njihovi strani piše kakšne uteži so zraven;)

Zgodovina sprememb…

  • zavaroval slike: Gandalfar ()

frenk ::

moče kdo ve kje bi lahko nabavu tisto "klop" za trebušnjake?

meacho ::

Nerabiš posebne klopi, ker lahko delaš na tej klopi ali pa ne tleh bolše trebušnake kot pa na posebni klopi!!
Pa ne pozabit, da trebuh nebo izginil z trebušnaki ampak se boš moral znebiti maščobne obloge okol z dieto predvsem...

frenk ::

maščobne obloge bojo že šle...poznam dieto>:D...sam jest sm že navajen na tisto klop za trebušnjake...in sm 100% odločen da jo kupm...samo ne vem še kje:8)

gappee ::

frenk dj plis povej če se oprema še drži skup, ker bi jst tud kupu kej. :)

frenk ::

seveda se skup drži...samo zdele zadn tedn nism nč kvihtal, ker sm mal preteral mišico...bom v pondelk spet začel pa bomo vidl kako se bo držala:D...drgač morm pa poslikat enkrat še klop za trebušnjake ki sem jo dobil v hervisu za 15k, pa zdej sm še elastične pomoje kupu za pod rokavice da bom loh začel še mal box-at>:D

gappee ::

Zdele je huda akcija za 26.000 sit:
-2x2,5kg
-2x5kg
-2x10kg
-2x20kg
-2xdrog 33cm
-2xdrog 160cm

Sam ne vem, a bi kupu taenostavno al ta"dopolnjeno" klop. Taenostavna me dost cenej pride. :\

frenk ::

lol...tale akcija je bla prej pomoje 24k, zdej jim je pa zalaufal pa so mal dvignl:D

...ti kr kup dopolnjeno samo brez dodatkov...te pride cca. 29k sit, ampak prej ga raj poklič kakšna je cena

enostavne raj ne kupovat če mislš kolkrtolk resno telovadt, ker jest mam enostavno in se je ne da nadgradit, zdej mi je pa žal da nism dal par jurjev zravn za dopolnjeno

gappee ::

Dopolnjena je 54k in ne 29k. :|

frenk ::

jah men je osebno reku da je 29k...sej pravm da ga poklič;)

N I C O ::

Rabim eno informacijo glede uteži in onega 166 cm droga! Bo drog zdržal večjo kilažo al se mi bo začel zvijat? Kakšne izkušnje imate s temi kupljenimi utežmi v http://www.fitness-oprema.com/.

Kaj pa premer koliko je 30 mm ali 28 mm?

gappee ::

Jst sm šou pol kr u hervis pa u sport2000 pa nabavu uteži, 2 droga(krivga pa 180cm) in klopco(brez stojala za bench) pa sm dal 60k. Doma sm naredu še stojalo.

Zakaj pa mislš, da drog ne bo zdržu večje kilaže? :\ Dvomim da bi ga lohk kr prelomu. :D Z unimi utežmi, k jih dobiš u kompletu ga zih ne boš. >:D
Gappee

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: gappee ()

frenk ::

ja premer je 28mm...s temi utežmi ki so v kompletu bi mogu delat BP...jest sm ga zaenkrat preizkusu samo z 2x20kg + 2x2.5kg...več kot 75kg(kar je celotna kilaža uteži ki so v akciji) pa itaq ne mislm dvigovat, ker ne mislm bit nevemkašn sumo:D

jest bi tkole reku...če si začetnik kup tisto osnovno klop + une uteži ki so v akciji, če ti bo pa 83kg premal pa pač kup eno res kvalitetno klop in uteži

pa še nekj...ko boš dvignu 83kg ti dam za gajbo:D

gappee: zakva pa nis tle kupu...men se zdi 60k mal preveč:D...no ja verjetno je bol kvalitetna, ampak če mene drži tale klopca glede na to da mam 100kg je čist vredu:)

gappee ::

Veš zakva nism...hotu sm to čimprej :P pa u bistvu bl zarad tega ker je klopca ful previsoka tle pa še hotu sm met 180cm dolgo štango.
Gappee

frenk ::

ja klopca pa je mal visoka ja:D...sej bi blo ubistvu fajn če bi jo mal znižal:\ :)

Iztok Smolic ::

No jest pa iscem samo uteži za klop. tiste za 26k ne vem ce bi .. bi rajs dobu kej cenejga (neglede na to da je slabse kvalitete), klop bo pa tko brat mi doma naredu.

Veste torej se za kake on-line firme z utezmi da bi pregledu cene mal .. ?

Zgodovina sprememb…

N I C O ::

Jaz mislim, da so te uteži dokaj poceni, a ne?

frenk ::

pomoje je edina cenejša varianta da jih sam uliješ:D...ampak to se mi sploh ne zdi problem, glede na to da se svinc hitr stali;)

Jeronimo ::

frenk: jaz sem podobno razmišljal kot ti. Nabavil sem si klopco, štange in za 160 kg uteži. potem pa enkrat ugotoviš, da za večje teže klopca doma ni primerna. Za nekatere vaje moraš imeti drog v višini ram (počep, rame, .... ipd. ). Nasploh pa je imeti fajn enga kateri ti čuva glavo, ko teže postanejo prevelike za nek kontroliran gib. tko da zdej že tri mesece hodim na fitnes - kljub domači opremi. Seveda pa je razlika med nekim resnim treningom in rekreacijskim treningom. Če bi se rad kaj bolj natančno pogovoril o treningih mi pošlji sporočilo na ZS.

LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

ripmork ::

jaz mam pa najbolj simpl npravo za fitness:star drog za perilo sušit(stabilen jasno8-) ),pa se počasi dvigujem....potem ko pa ne moreš več pa še kolikor moreš počasnih sklec...pa si fertik;)

prismo ::

In kakšen je rezultat? :) Kakšno serijo delaš?

ripmork ::

rezultata še ni ravno ker sem glih začel:8) ,mam pa namen vadit čez poletje...tam največ dve seriji,moraš razumet da tukaj dviguješ svoje lastno telo,kar je zagotovo težje od 2x5kg uteži:D ....mam doma dve petkilske uteži sam jih mam že zadosti-nekako zabavno se mi zdi da se dviguješ na drogu:)

Iztok Smolic ::

Ze vem .. iz betona bom ulil uteži, eno polno palico zelezno pa eno staro klopco iz parka (naslonjalo ji odrezem za stojalo za utez pa uporabim 4 gajbe ... je dobr ?

gappee ::

Men pa dvigat se na drogu ni prov nč zabavno. :)
Gappee

frenk ::

izisilver: lol...probaj, tako nekak je kvihtal moj tamau na začetku:D

ripmork: kva pa ostale mišice?

jeronimo: mah jest ne mislm nevemkako profesionalno, ker zaenkrat tud ne mislm kadarkoli kakšnih proteinov pa tega jest...to mam tko mal za rekreacijo...pa če bom kmal začel še v vrečo box-at pa brcat bo pa to čist dost zame...nog tud ne mislm trenirat, ker ni potrebe...jest mislm da bi blo najbol če se nabildam kolikor se pač že bom, pol pa samo še maščobe zgubim in vse skupaj samo še vzdržujem...zdele mam 95kg in preko tega niti pod razno ne mislm it več...še najraj bi spustu na 90kg al pa 85kg...aja pa še nekaj me zanima...kva od navadne hrane morm jest pred treningom in kva po treningu...zdej jem po treningu beljake, sam ne vem kolk je dost

ripmork ::

hja,nikol ni zadost:\ ....proteinov ti ziher ne rabiš,razen če hočeš bit Hulk:D ,pa jej kakšne ovsene kosmiče z mlekom.Pa ne pozabi na veliko vode!8-) ....ma jst to z drogom bolj za hec kot zares jemljem,tak me zanima kolikokrat se bom konec poletja dvignil zaporedoma če bom redno vadil;)

frenk ::

proteinov ti ziher ne rabiš,razen če hočeš bit Hulk


sej točn to jest pravm...nobenih proteinov samo navadna hrana...pa tud ko bom mel že preveč mase bom znižal težo uteži...al bom pa sam še box-al tisto vrečo:)

agasfer ::

mam jaz eno super stvar za fitness in body building.
pa nič ne rabiš tistih okornih uteži


http://www.cpsc.gov/cpscpub/prerel/prht...

Zheegec ::

RIPMORK: Tako sem tudi jaz začel, samo nabavi si rokavice ali pa obloži drog s kakšnim blagom, potem pa to recimo zalimaj... ker drugače boš imel puno žuljev...resno.
Naslednja stopnja so bile 10Kg uteži, sedaj pa hodim v fitnes.

Frenk: Veliko vode, potem pa beljakovine -- kakšna jajca, mleko, polnozrnat riž,... poglej na www.mojtrener.com, seveda sadje ne pozabit...

Sam sem sedaj pri "benchu" pri 75Kg, delam po 15 ponovitev. "Bench" pa zato ker delam z napravo, ne pa s prostostoječimi utežmi -> učinek je isti, samo dokler si komolcev ne pozdravim ne bom delal pravega bencha, ker tam je poleg gor-dol treba še držati drog v ravnovesju, to je pa hudo za komolce ;((
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Jeronimo ::

Frenk: Pravilno se prehranjevati je zelo težko. računaj na okoli 3g beljakovin na kg suhe telesne mase (pri rednem in resnem treniranju). Če računamo: ti jih imaš 95 kg, od tega verjetno ene 15% maščob - pridemo do 80 kg suhe telesne mase - 80x3 - 240 g čistih beljakovin. Če nato preračunamo koliko mesa bi moraj pojesti. V čistem belem mesu kure je približno 50-60% beljakovin - torej - 1 kila kure vsebuje tudi 75% vode - torej če zadevo dehidriramo dobimo od 1 kile kure 250 g mesa in od tega je 50-60% beljakovin. Torej - iz ene kile BELEGA mesa dobiš okoli 120 - 150 g beljakovin. Kot vidiš to ni enostavno. Da ti ne govorim koliko OH je potrebno zaužiti ...... in še marsičesa. Z raznimi praški si prišparaš želodec, čas in denar. Če bi jaz jedel toliko mesa, kolikor spijem beljakovin, bi obubožal in še želodec bi mi razneslo.

O prehrani si preberi :
Dacio's Fitness
MAXXIMUM - Gašper Grom - klikni na prehrano



Za dober in kvaliteten trening rabiš tri stvari.

TRENING - PREHRANA - POČITEK

Če nečesa od tega nimaš - si delaš samo škodo.

Glede jajčnih beljakov - imajo zelo veliko alergenih snovi. In če si nagnjen k alergijam, boš slej ko prej začutil posledice prekomernega uživanja beljakov.

Moja prehrana na dan treninga (imam 108 kg pri 185 cm - 10-15 % maščobe) - trening ob 19.00.

Zjutraj 50 g proteinov s postopnim sproščanjem (8 ur), ob ene 15.00 zopet isto, nato ob 18.00 100 g OH, napitek med treningom vsebuje 150 g OH, vitamini, kalcij, magnezij, 1g C vitamina. Takoj po treningu 50 g čistih beljakovin iz sirotke - ne sproščajo se postopoma. In nato pred spanjem 75 g proteinov s postopnim sproščanjem. (proteini z postopnim sproščanjem vsebujejo 70% beljakovin (ostalo so še neki dodatki) - iz tega ven izračunamo, da na dan treninga zaužijem ~ 170 g beljakovin dodatno - seveda se normalno prehranjujem - torej sva na ~ 1.3 kg belega mesa kure DODATNO)

Na dan ko ne treniram imam 75 g proteinov pred spanjem (TO JE ZELO POMEMBNO). Največ regenracije se opravi med spanjem.

Treniram 3x na teden.


Še nekaj glede treninga. In tudi to je ZELO POMEMBNO!!!! Če misliš trenirati za MOČ, potem moraš nujno v svoj trening vključiti vaji počep in dead lift !!!!! To sta osnovni vaji za moč!!! Če teh dveh vaj ne boš delal, boš imel mnogo manjši napredek kot sicer.

Ena odlična stran kjer lahko vidiš različne vaje za mišice:
VAJE - preglej zadevo.

LP
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!

moj_nick ::

Od počepa pa dobiš pol tole?

>:)
110111001001010001010000

frenk ::

aha...tnx obema:)

...jest ubistvu ne delam na moč, ampak morm samo znižat procent telesne maščobe...a pol morm še vsen tiste beljakovine jest?...tud nočem bit nevemkako nabit, samo da telo dobi neko vredu obliko...jest delam trening vsak drug dan z izjemo v soboto in nedeljo, ker sm na vikendu...kakšno uro al pa dve pred treningom kaj pojem, pa še potem po treningu tistedva beljaka...seveda je pa med in [EDIT]pred[EDIT] treningom velik vode:)

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: frenk ()

Zheegec ::

Tudi med treningom naj bi pil veliko vode, samo spljoh ne morem.
Če pa se želiš znebiti maščobe (pa ne vse :D ) moraš pa prvo porabiti več energije kot je vneseš, drugo - 5 obrokov na dan, pa tako da pomisliš kaj boš počel preko naslednje 3 ure in ješ temu ustrezno.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014

Jeronimo ::

Kot razumem frenk imaš 3 treninge na teden. Belakovine so obvezne. Nujno jih potrebuješ za regeneracijo. Lahko pa opustiš OH. Vsekakor pazi, da imaš aerobne vaje PO dvigovanju uteži - zaradi poškodb. Najprej dvigovanje uteži in nato aerobni trening.

In še tole - boks je trening in ga kot to tudi jemlji. Počitek nujno potrebuješ. Lahko nadomestiš en trening uteži z boksom. Boks ni za vmes med treningi uteži - preveč trpijo mišice - ni počitka (lastne izkušnje!).

ALIEN3001: 5 obrokov na dan je krasno, dokler to lahko zmoreš časovno in finančno.
JURIŠ !!!
Preko vode do slobode!
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Kako se kvalitetno zrediti ? (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
6327328 (25579) _IKE_
»

Vaje z utežmi (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
14827905 (24843) Okapi
»

Fitnes-trening (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
10614628 (8935) ripmork
»

Fitnes naprava (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
13921195 (18175) BlueBerry
»

Kako pridobiti na kilaži (strani: 1 2 )

Oddelek: Loža
9620828 (16765) Saladin

Več podobnih tem