Forum » Zvok in slika » Pinnacle studio - izgubljen projekt, nujno pomoč!
Pinnacle studio - izgubljen projekt, nujno pomoč!
Mira ::
V pinnaclu 14 sem montirala eno zadevo, lepo sproti shranjevala, skratka brez težav. Potem sem pa spet nekaj montirala in se odločila, da tega ne bom shranila - pritisnila sem na X, ko me je vprašal, če želim shraniti, sem pritisnila na NO. Ko sem projekt znova odprla, sem dobila sporočilo o napaki, da se bo program samodejno zaprl. Ok. Se zapre, jst ponovno odprem projekt in mi napiše, da se je program zaradi napake zaprl: ali želim, da a) nadaljujem, kjer sem ostala, b) odprem nov projekt, c) odprem obstoječ projekt. Valda kliknem na možnost c. Potem pa se zgodi to, da mi sploh ne pokaže tistega okenčka, ko nalaga projekt, ampak kar direkt to stran za montažo. Tam pod ikono za video so naloženi moji surovci, pod časovnico (kjer bi moral biti zmontirani material) pa je prazno - montiranega materiala nikjer. Med surovimi video materiali zgoraj pa se pojavita dve datoteki - ena z imenom, ki sem ga prvotno shranila, druga z imenom in (.1). Ko kliknem na katerokoli, se odprejo samo nove poddatoteke, pa spet nove... nič pa ne morem prenest v časovnico. Ta datoteka se nahaja tudi na desktopu. Kam je šel moj material? Ali se morda skriva v teh "zakodiranih" datotekah in kako tega hudiča odprem? Plis pomagajte! 2 tedna trdega dela sem vložila v to zadevo.
stefp ::
Podatki so skoraj zagotovo ostali shranjeni. Studio je verjetno samo izgubil pot do njih. Ker Pinnacla ne uporabljam več, bom poskušal po spominu.
Klikni "odpri datoteko" (nekje levo zgoraj). V oknu ki se odpre, išči med datotekami po računalniku, v kolikor ne veš točno kam je bilo shranjevano. Ko najdeš, klikni in odpri. Če je slučajno datoteka poškodovana, išči med začasnimi datotakami, katere ustvarja avtomatsko.
Druga pot je, da zapreš studio in iščeš po disku vse kar je označeno s Pinnacle. Studio ponavadi samodejno ustvari mapo v "Mojih dokumentih", če ni bilo ukazano drugače. Pred podatki je običajno značilna pinnaclova ikonca. Ko najdeš, dvoklikneš nanjo in studio se odpre z izbranim projektom.
Bolj podrobno se žal ne spomnim.
Lp
Klikni "odpri datoteko" (nekje levo zgoraj). V oknu ki se odpre, išči med datotekami po računalniku, v kolikor ne veš točno kam je bilo shranjevano. Ko najdeš, klikni in odpri. Če je slučajno datoteka poškodovana, išči med začasnimi datotakami, katere ustvarja avtomatsko.
Druga pot je, da zapreš studio in iščeš po disku vse kar je označeno s Pinnacle. Studio ponavadi samodejno ustvari mapo v "Mojih dokumentih", če ni bilo ukazano drugače. Pred podatki je običajno značilna pinnaclova ikonca. Ko najdeš, dvoklikneš nanjo in studio se odpre z izbranim projektom.
Bolj podrobno se žal ne spomnim.
Lp
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109513 (14117) | Morison |
» | napaka pri nalaganju straniOddelek: Pomoč in nasveti | 2025 (1253) | jedateruk |
» | GitHubOddelek: Programiranje | 4575 (4321) | BigWhale |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30514 (17021) | KontraCepec |
» | [uradna tema] Pinnacle (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 20143 (7689) | dire |