Forum » Pomoč in nasveti » win7 + AMD 4800 + Philips 240SW - rdeči pixli
win7 + AMD 4800 + Philips 240SW - rdeči pixli
mjk ::
Živjo!
Imam win7 32bit.
AMD 4800 serijo grafične
Philips Brilliance 240SW
Če ekran priklopim preko dvi kabla mi ne zna pikazovati nekaterih odtenkov in prikazuje namesto njih rdeče pixle.
Glede na to, da imam dva ista philipsova monitorja in na obeh enako deluje ne more biti kar tako okvara monitorja. Če priklopim gor Samsunovega SyncMaster P2450 mi stvar deluje brez problema.
posodobil sem oba driverja (grafične in monitorja) na zadnjo različico in še vedno stvar zajebava.
Tudi DVI kabel sem že poizkusil zamenjat ... isti rezultat
Pa na sosednjem računalniku, ko ima tudi DVI izhod je isti problem (philips ne dela brez šumov, ostali delajo ... pa drugače je ista grafa not)
ima mogoče serija 4800 probleme z philipsom?
ima še kdo kako idejo, kaj bi lahko bilo oz. kako to rešit?
Imam win7 32bit.
AMD 4800 serijo grafične
Philips Brilliance 240SW
Če ekran priklopim preko dvi kabla mi ne zna pikazovati nekaterih odtenkov in prikazuje namesto njih rdeče pixle.
Glede na to, da imam dva ista philipsova monitorja in na obeh enako deluje ne more biti kar tako okvara monitorja. Če priklopim gor Samsunovega SyncMaster P2450 mi stvar deluje brez problema.
posodobil sem oba driverja (grafične in monitorja) na zadnjo različico in še vedno stvar zajebava.
Tudi DVI kabel sem že poizkusil zamenjat ... isti rezultat
Pa na sosednjem računalniku, ko ima tudi DVI izhod je isti problem (philips ne dela brez šumov, ostali delajo ... pa drugače je ista grafa not)
ima mogoče serija 4800 probleme z philipsom?
ima še kdo kako idejo, kaj bi lahko bilo oz. kako to rešit?
mjk ::
P.s.: HDMI in VGA kanala delujeta brez problema
... tko da ja ... sem se nehal ukvarjati ... samo bi še vedno bilo lepo vedet, če ima kdo kako idejo zakaj ne deluje :)
... tko da ja ... sem se nehal ukvarjati ... samo bi še vedno bilo lepo vedet, če ima kdo kako idejo zakaj ne deluje :)
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Vse o LCD od A-Ž (strani: 1 2 3 4 … 165 166 167 168 )Oddelek: Kaj kupiti | 1029400 (24798) | KTr1sk |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 585939 (25268) | Dominator |
» | Povezava VGA na HDTV preko HDMI (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 20166 (9679) | kozorog |
» | DVI(PC)--->HDMI(TV) ni zvoka (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 21751 (10863) | BorutK-73 |
» | LG LCD L1730S 17col.Oddelek: Kaj kupiti | 1566 (1154) | _marko |