Forum » Zvok in slika » Xtreamer - IPTV predvajanje
Xtreamer - IPTV predvajanje
misek ::
vunzvraga, saj ne da ne bi hotel pomagati ampak enostavno včasih ne vem kaj napisati. Moja navodila so pa tudi bolj tako, tako...
Vse kar si napisal bi moralo biti ok. Edino kar mi v tem trenutku pade na pamet je da morda UPnP sploh ni vključen na Xtreamerju. V menuju Settings imaš nekje možnost (onem-)omogočiti FTP, Web in tam je tudi UPnP. Preveri da je res omogočen. Pa poskusi namestiti brez sprememb datotek in povej ali kaj vidiš pod UPnP. Pa v nastavitvah moraš videti samo Wifi aktiven. Ethernet se vključi v ozadju.
Bom pa zvečer to isto skripto naložil na mojega in preveril če deluje. Morala bi.
Vse kar si napisal bi moralo biti ok. Edino kar mi v tem trenutku pade na pamet je da morda UPnP sploh ni vključen na Xtreamerju. V menuju Settings imaš nekje možnost (onem-)omogočiti FTP, Web in tam je tudi UPnP. Preveri da je res omogočen. Pa poskusi namestiti brez sprememb datotek in povej ali kaj vidiš pod UPnP. Pa v nastavitvah moraš videti samo Wifi aktiven. Ethernet se vključi v ozadju.
Bom pa zvečer to isto skripto naložil na mojega in preveril če deluje. Morala bi.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: misek ()
gzii ::
laguna ::
Pozdravljen
Gzil, tudi meni ni nikoli delovalo, da bi se eth avtomatsko vklopil. Vedno grem ročno na nastaqvitve in vklopim eth, nato ugasnem XT (samo na daljincu, ne iz elektrike), počakam par sekund, vklopim nazaj XT, izpiše se mi ip eth, nato grem na upnp in tam imam potem te tv kanale. Uporabljam pa IPTV 0.4.1, saj tudi meni ni možno usposobiti delovanja IPTV 0.4.2.
Tako da vunzvraga poskušaj s skripto IPTV 0.4.1 in ne z IPTV 0.4.2.
Tudi meni ni jasno, kaj je narobe z IPTV 0.4.2.
Pa še nekaj, kako lahko gledam IPTV preko RSS (par postov nazaj), saj mi ne preklopi iz wifi na eth. Če pa ročno vklopim eth, pa ne morem do datoteke internet live.
LP
Gzil, tudi meni ni nikoli delovalo, da bi se eth avtomatsko vklopil. Vedno grem ročno na nastaqvitve in vklopim eth, nato ugasnem XT (samo na daljincu, ne iz elektrike), počakam par sekund, vklopim nazaj XT, izpiše se mi ip eth, nato grem na upnp in tam imam potem te tv kanale. Uporabljam pa IPTV 0.4.1, saj tudi meni ni možno usposobiti delovanja IPTV 0.4.2.
Tako da vunzvraga poskušaj s skripto IPTV 0.4.1 in ne z IPTV 0.4.2.
Tudi meni ni jasno, kaj je narobe z IPTV 0.4.2.
Pa še nekaj, kako lahko gledam IPTV preko RSS (par postov nazaj), saj mi ne preklopi iz wifi na eth. Če pa ročno vklopim eth, pa ne morem do datoteke internet live.
LP
lagunaaaa
Zgodovina sprememb…
- spremenil: laguna ()
vunzvraga ::
Super. Hvala za odgovore. Bom poizkusil zvečer.
Mišek je zapisal, da se ETH zažene v ozadju. Sem razumel kot da ni viden kot aktiven v meniju "Settings/Network". Tam je zmeraj viden samo WiFi vmesnik?
@Mišek: lahko potrdiš?
@Mišek: lahko tudi potrdiš, da tebi zadeva deluje z IPTV 0.4.2?
@Mišek: Prav tako - a je menjava med WiFi in ETH ter posledično reset Xtreamerja zmeraj potreben, če želiš gledati IPTV?
@Laguna: Sej, zato morata biti aktivna oba vmesnika...
Zdaj pa fusbal pubeci. Gremo navijat!!
LP.
Mišek je zapisal, da se ETH zažene v ozadju. Sem razumel kot da ni viden kot aktiven v meniju "Settings/Network". Tam je zmeraj viden samo WiFi vmesnik?
@Mišek: lahko potrdiš?
@Mišek: lahko tudi potrdiš, da tebi zadeva deluje z IPTV 0.4.2?
@Mišek: Prav tako - a je menjava med WiFi in ETH ter posledično reset Xtreamerja zmeraj potreben, če želiš gledati IPTV?
@Laguna: Sej, zato morata biti aktivna oba vmesnika...
Zdaj pa fusbal pubeci. Gremo navijat!!
LP.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: vunzvraga ()
telexdell ::
Sem pred časom imel instalirano skripto 0.4.2 in je normalno delala. Pod mrežno povezavo mi je kazala le WiFi povezavo. Sem pa kasneje raje riskiral 20EUR in nabavil svič, ter sedaj uporabljam 0.4.1 z združenim signalom internet in IPTV.
Malo prej mi je po tej povezavi pokazalo tudi gol Angležev.
Malo prej mi je po tej povezavi pokazalo tudi gol Angležev.
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Dobre novice.
Potrjujem, da IPTV 0.4.1 deluje, 0.4.2 pa ne :)
Aampak - smo korak naprej.
Mišek, sporoči pls kako je s 0.4.2 verzijo.
Hvala vsem.
lp
A
p.s. - dejmo bolj navijat. naši premal napadajo!!
Potrjujem, da IPTV 0.4.1 deluje, 0.4.2 pa ne :)
Aampak - smo korak naprej.
Mišek, sporoči pls kako je s 0.4.2 verzijo.
Hvala vsem.
lp
A
p.s. - dejmo bolj navijat. naši premal napadajo!!
moral bi biti bolj točen pri odgovoru.
IPTV deluje samo v primeru, ko preklopim na ETH vmesnik - se pravi, izklopim WiFi.
Da bi oba vmesnika delovala hkrati mi še ni uspelo :(
Mišek - imaš kakšno idejo?
lp
A
IPTV deluje samo v primeru, ko preklopim na ETH vmesnik - se pravi, izklopim WiFi.
Da bi oba vmesnika delovala hkrati mi še ni uspelo :(
Mišek - imaš kakšno idejo?
lp
A
gzii, s search/replace: udp://@ zamenjaš s http://127.0.0.1:81/udp/
vunzvraga, zagotovo je skripta 0.4.2 delovala vsaj enkrat uporabniku, ki ima AMIS, tam pa je potrebno nastavljati MAC naslov in to dela samo ta verzija. UPnP deluje samo na eth vmesniku (bug v konfiguraciji). Pod mrežno povezavo pa kaže samo aktiven WiFi. Ethernet pa se postavi v ozadju in tega ne vidiš. No če dela potem vidišš tudi to
V naslednjih dnevih si bom namestil to verzijo in preveril kako in kaj. Pa morda kaj izboljšal. Zagotovo bo delovalo. Tako ali drugače! Ker sam nimam iptv lahko vse samo simuliram. Realno pa uporabljate samo vi uporabniki.
vunzvraga, zagotovo je skripta 0.4.2 delovala vsaj enkrat uporabniku, ki ima AMIS, tam pa je potrebno nastavljati MAC naslov in to dela samo ta verzija. UPnP deluje samo na eth vmesniku (bug v konfiguraciji). Pod mrežno povezavo pa kaže samo aktiven WiFi. Ethernet pa se postavi v ozadju in tega ne vidiš. No če dela potem vidišš tudi to
V naslednjih dnevih si bom namestil to verzijo in preveril kako in kaj. Pa morda kaj izboljšal. Zagotovo bo delovalo. Tako ali drugače! Ker sam nimam iptv lahko vse samo simuliram. Realno pa uporabljate samo vi uporabniki.
Fajn bi bilo če bi se uporabljala navadna m3u, kot je zdaj slučaj za live9, prilagojen za SLO, skripto je izdelal vpeter.
Kako, da nimaš iptv? Te ne zanima ali nimaš možnosti?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gzii ()
http://gator884.hostgator.com/~xtreamer...
Odzivnot škatle je boljša. Izbira iptv podnapisov ne povzroča več 2-minutnega pokockavanja.
Dodana rubrika za moviejuxebox. Glede na 2.3.1 je določen napredek.
Toda, kot se vidi, je ta beta deset (10) izšla 11 junuja, kar pomeni, da imajo velike težave
s sdk ali pa nesposobnostjo fw-teama.
Odzivnot škatle je boljša. Izbira iptv podnapisov ne povzroča več 2-minutnega pokockavanja.
Dodana rubrika za moviejuxebox. Glede na 2.3.1 je določen napredek.
Toda, kot se vidi, je ta beta deset (10) izšla 11 junuja, kar pomeni, da imajo velike težave
s sdk ali pa nesposobnostjo fw-teama.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gzii ()
flier ::
Prebral sem celotno temo a sem nasel samo delni odgovor na vprasanje ki se mi poraja. Namrec kako je s prestavljanjem programov, je mozno prestaviti samo na naslednji/predhodni program ali je mogoca izbira programa s stevilko (kot na STBju)? Hvala za odgovor.
Miško, načrtuješ kak popravek bugov? Xtreamer_iptvrec_0031
Datoteke ni možno dl v določemo mapo, ff daje xml error,
konfiguracija m3u ni trajna, ampak gre zmeraj na sample...
Datoteke ni možno dl v določemo mapo, ff daje xml error,
konfiguracija m3u ni trajna, ampak gre zmeraj na sample...
Vse se da če je čas. Tega pa žal nimam na pretek. Še tekočih stvari več ne uspem obdelati...
flier ::
misek, iscem spodobno skatlico ki bi mi sluzila kot predvajalnik in kot nadomestilo za IPTV STB. Ce je to kar potrebujem mozno izvesti na xtreamerju bi le-ta vsekakor povsem zadovoljil moje potrebe. Tudi ce bom zato moral investirati nekaj dni da sam dodam podporo za manjkajoco funkcionalnost. Najprej moram pa prebrati vseh 70+ strani teme o xtreamerju da si ustvarim vtis kaj naj pricakujem od predvajalnika.
laguna ::
Pozdravljeni
Mene pa zanima če je možno samo z enim routherjem level one wbr-3408 narediti nekako poovezavo, da bi oba signala (internet + iptv) združil in po kablu ali pa wifi prišla do extreamerja, kot je že napisano v tem forumu vendar je tam dodan še en switch. Ali je ta drugi switch potreben? Imam pa TUŠ paket internet 30 (internet, iptv in telefon),modem draytek vigor2700v, na katerem sta dva porta data (internet) dva pa video. Prosim če je mogoče brez dodatnega switcha da mi kdo obrazloži kako vezati in če ne gre ali bom z nakupom switcha s tem kar imam naredil povezavo in združil oba signala? Za odgovor se že lepo zahvaljujem.
LP
Mene pa zanima če je možno samo z enim routherjem level one wbr-3408 narediti nekako poovezavo, da bi oba signala (internet + iptv) združil in po kablu ali pa wifi prišla do extreamerja, kot je že napisano v tem forumu vendar je tam dodan še en switch. Ali je ta drugi switch potreben? Imam pa TUŠ paket internet 30 (internet, iptv in telefon),modem draytek vigor2700v, na katerem sta dva porta data (internet) dva pa video. Prosim če je mogoče brez dodatnega switcha da mi kdo obrazloži kako vezati in če ne gre ali bom z nakupom switcha s tem kar imam naredil povezavo in združil oba signala? Za odgovor se že lepo zahvaljujem.
LP
lagunaaaa
Pozdravljeni
LP
Sam sem na routerju WL 500gp nastavil opcijo acces point. S tem se je iz 4 vratnega routerja spremenil v pet vratno stikalo z možnostjo brezžične povezave. Na ena vrata sem pripeljal IPTV signal in na ena vrata internet (kjer so bila prej WAN vrata). Ostala so mi še tri vrata za priklop naprav (xtreamer in 2x računalnik). En prosti IPTV izhod na modemu sem vezal na SIOL komunikator in en prosti internetni preklop na NAS disk. Ta konfiguracija mi je delovala več kot pol leta, nato sem dodal še en računalnik in sem bi prisiljen dokupiti stikalo.
S tem, ko router spremeniš v dostopno točko mu moraš spremeniti IP naslov. Sam imam modem na 192.168.1.1, router pa na neki cifri izven avtomatskega naslavljanja (DHCP) modema (npr. 192.168.1.199). To je pomembno, da boš lahko obeh dostopal preko računalnika in spreminjal nastavitve.
Mati ::
Imam eno vprašanje.
Sam sem si naštimal IPTV in t2 playlisto. Vse deluje super, le ena zadeva me mori. Vsakič, ko ugasnem XT mi zginejo vse playliste in na novo jih moram nalagat prek http.
Para živce.
Sam sem si naštimal IPTV in t2 playlisto. Vse deluje super, le ena zadeva me mori. Vsakič, ko ugasnem XT mi zginejo vse playliste in na novo jih moram nalagat prek http.
Para živce.
Ko vklopiš xt, je treba malo počakati, ka jr odvisno od processov in odzivnosti linije. Takarat bi ti morale priti
playliste. ~4minute.
playliste. ~4minute.
joze67 ::
Kaj pa če bi na modemu, kjer imaš dva data porta (ki delujeta kot switch), na enega povezal video port, potem na drugem data portu dobiš data+video in s tem na router?
Kaj pa če bi na modemu, kjer imaš dva data porta (ki delujeta kot switch), na enega povezal video port, potem na drugem data portu dobiš data+video in s tem na router?
Najbolj enostavno je, da preveriš in potem poročaš o rezultatih.
plattfuss ::
Včeraj sem prejel naročenega Xtreamer Sidewinder-ja, ki je imel gor FW 2.3.2s.
Pa sem update-al na 2.4.b20 RC3.
Pognal vse instalacije za JukeBox in xLive.
Pregledal, če so še kje kaki popravki....a IPTV mi tudi pod razno ni šel skozi..niti 0.4.1 niti 0.4.2 verzija.
Na kateremkoli PCju pa preko VLCja dela OK.
Ali ve kdo, kje se da sneti originalen FW 2.3.2s za Xtreamer Sidewinder?
Pa sem update-al na 2.4.b20 RC3.
Pognal vse instalacije za JukeBox in xLive.
Pregledal, če so še kje kaki popravki....a IPTV mi tudi pod razno ni šel skozi..niti 0.4.1 niti 0.4.2 verzija.
Na kateremkoli PCju pa preko VLCja dela OK.
Ali ve kdo, kje se da sneti originalen FW 2.3.2s za Xtreamer Sidewinder?
astras ::
si lahko instaliral ali nisi mogel preko weba na xtreamerja?
***Ce bil bi vedez...... ne bil bi ...... revez***
Instaliral, zagnal m3u, videl listo programov, a vse kar se je zgodilo je to, da se je po kaki sekundi izrisal prečrtan krogec desno zgoraj....
T-2 optiko.
DD-WRT multicast na routerju vklopljen, na PC-jih VLC dela brez problema.....
DD-WRT multicast na routerju vklopljen, na PC-jih VLC dela brez problema.....
Sine64 ::
Pozdravljeni!
navdušila me je uporabnost Xtreamerja, zato sem si omislil Xtreamer PRO ter zadevo poskusil uporabiti kot STB na T2. Glede na to da sem čisto nov pri teh zadevah mi nikakor ne uspe usposobiti zadeve, mogoče PRO verzija ni enako podprta kot navadni Xtreamer?
namreč naložil sem IPTV 0.4.2 in kasneje tudi 0.4.1 na PRO, instaliralo normalno, vse po navodilih iz beri.si, glede na to da imam dodano wifi anteno, sem tudi spremenil vse nastavitve v datotekah ter preko php vse instaliral kot je treba.
zadeva pa je sledeča. Namreč pod Upnp v media library mi ne najde nobene m3u datoteke, tudi če wifi izklopim in vklopim samo LAN (sprva imel DHCP avtomatsko, vendar mi najde IP 89.x.x.x, kar baje ni ok, zato sem nastavil statični IP 10.x.x.x in primerno tudi podmasko.), vendar še vedno brez uspeha, pod uPNP ne najde nobene m3u.
ima kdo kakšno idejo zakaj upnp ne najde nič? aja pa seveda imam upnp vklopljen ;) T2 multicast je povezan direktno v Xtreamerja (namesto STB), wifi pa deluje preko TP-link routerja.
hvala in LP
navdušila me je uporabnost Xtreamerja, zato sem si omislil Xtreamer PRO ter zadevo poskusil uporabiti kot STB na T2. Glede na to da sem čisto nov pri teh zadevah mi nikakor ne uspe usposobiti zadeve, mogoče PRO verzija ni enako podprta kot navadni Xtreamer?
namreč naložil sem IPTV 0.4.2 in kasneje tudi 0.4.1 na PRO, instaliralo normalno, vse po navodilih iz beri.si, glede na to da imam dodano wifi anteno, sem tudi spremenil vse nastavitve v datotekah ter preko php vse instaliral kot je treba.
zadeva pa je sledeča. Namreč pod Upnp v media library mi ne najde nobene m3u datoteke, tudi če wifi izklopim in vklopim samo LAN (sprva imel DHCP avtomatsko, vendar mi najde IP 89.x.x.x, kar baje ni ok, zato sem nastavil statični IP 10.x.x.x in primerno tudi podmasko.), vendar še vedno brez uspeha, pod uPNP ne najde nobene m3u.
ima kdo kakšno idejo zakaj upnp ne najde nič? aja pa seveda imam upnp vklopljen ;) T2 multicast je povezan direktno v Xtreamerja (namesto STB), wifi pa deluje preko TP-link routerja.
hvala in LP
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Sine64 ()
Sine64 ::
Ok, zadevo sem za silo usposobil, sicer mi nikakor ne uspeva istočasno vklopiti Wifi in LAN preko skripte, čeprav vpišem 10.x.x. in 255.x.x.x za podmasko, gateway pa nastavim na 127.0.0.1
preko Upnp mi najde šele če ročno vklopim samo LAN, vendar pa potem programov sploh ne predvaja, pokaže le ime programa (npr. POPTV...avi) ter v preview izpiše invalid file, predvaja pa jih ne, se pokaže prekrižan krog.
T2 playlista je primerna (http://127 in tako naprej...) vendar ne predvaja...
kak nasvet?
preko Upnp mi najde šele če ročno vklopim samo LAN, vendar pa potem programov sploh ne predvaja, pokaže le ime programa (npr. POPTV...avi) ter v preview izpiše invalid file, predvaja pa jih ne, se pokaže prekrižan krog.
T2 playlista je primerna (http://127 in tako naprej...) vendar ne predvaja...
kak nasvet?
urosbe ::
Je že komu uspelo predvajati T-2 IPTV na firmware 2.3.2S (firmware, ki pride originalno z Xtreamer Sidewinderjem - torej modelom, ki ima že tovarniško vgrajeno pasivno hlajenje). Skripta se mi lepo inštalira, le pod uPNP mapo ni ničesar (tudi po nekaj minutah testiranja). Preizkusil sem tako 0.4.1 kot 0.4.2. Na 2.3.1 je delovalo odlično.
peterpp ::
vunzvraga, bi ti pomagal če bi znal. Meni vedno deluje ampak nima iptv-ja
Najprej povej kako imaš zadevo zvezano. Boš uporabljal oba ethernet vmesnika sočasno (žično in wifi)?
Pa še malce samoreklame: http://forum.xtreamer.net/viewtopic.php...
Linki na forum xtreamer.net ne delajo več, in to že nekaj časa. Tam je bila objavljena tudi zadnja skripta "scripts2a.zip". Ali kdo slučajno ve, ali je nedostopnost te teme na xtreamer.net trajna ali začasna?
Ali kdo ima oz. ve kje dobiti originalni firmware 2.3.2s za Xtreamer Sidewinder?
Sem si povozil originalnega z 2.4b20 RC3, pa bi vseeno naredil downgrade na 2.3.1 ali 2.3.2s.
Sem si povozil originalnega z 2.4b20 RC3, pa bi vseeno naredil downgrade na 2.3.1 ali 2.3.2s.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: plattfuss ()
@Misek: Boš morda imel kaj časa, da se uredi predvajanje IPTV na novem modelu Xtreamer Sidewinder, ki ima že serijsko nameščen 2.3.2S firmware? Težava je, da Xtreamer v uPNP menuju ne prikaže nobenih playlist.
frenkb ::
Sicer nima veze z IP TV, ampak vseeno:
Zanima me, kakšna je razlika med navadnim XT in Sidewinderjem, ker zgleda, da imata tudi različen FW (vsaj po oznakah sodeč).
Hvala
Zanima me, kakšna je razlika med navadnim XT in Sidewinderjem, ker zgleda, da imata tudi različen FW (vsaj po oznakah sodeč).
Hvala
urosbe: težko, ker ga nimam da bi lahko videl kaj je narobe. Načeloma sta to enaka modela in bi moralo delovati.
razlika med navadnim Mk1 in SideWinder modelom je v HD Audio support-u, in pa tudi, SideWinder ima "serijsko" dvostransko hlajenje ohišja.
SideWinder lahko preda HD Audio (Dolbi Digital +, Dolby TrueHD, DTS-HD MA, DTS-HD HR..)nepredelano preko HDMI-ja, certificirano HDMI 1.3a.
SideWinder lahko preda HD Audio (Dolbi Digital +, Dolby TrueHD, DTS-HD MA, DTS-HD HR..)nepredelano preko HDMI-ja, certificirano HDMI 1.3a.
gelendr ::
Glih sem ga kupu pri Net-it pa je prodajalec opozoril ,da na njem IP tv še ne deluje.
Lahko kdo to potrdi ?
Lahko kdo to potrdi ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: gelendr ()
gelendr ::
Ja sej je ziher že Mišek to poštimu pa prodajalci to ne vedo.
Hvala bom probu pa povem,če dela..;)
Hvala bom probu pa povem,če dela..;)
Hm, meni na 2.3.2S firmware-u ne prikaže playliste, nisem pa poskusil z nameščanjem 2.4... saj je še beta, pa sem poskusil tako skripto 0.4.1 kot 0.4.2.
Tukaj so dokaj nazorno predstavljene razlike med starim in novim modelom Xtreamerja:
http://www.cekarcek.si/index.aspx?sourc...
Tukaj so dokaj nazorno predstavljene razlike med starim in novim modelom Xtreamerja:
http://www.cekarcek.si/index.aspx?sourc...
Lahko potrdim, da T-2 IPTV brezhibno deluje na Xtreamer Sidewinder in ravnokar nameščenim firmware 2.4 (final).
Saso_C ::
Fantje, kapo dol.
Včeraj sem naložil 2.4 in vse lepo dela (prej na 2.3.1 so mi SD Divxi malo štekali, sedaj dela BP). Naložil sem tudi Xlive in XJukebox. Xlive (slo) je odličen, TV T2 dela BP, EPG je uporaben, podcasti delajo, ...
Jukebox me pa ni prepričal. Zadeva je počasna, opise filmov, serij, risank pa večinoma ne zadane. House M.D. je preimenoval v film The House, Shaun the sheep je Indiana Jones , ...
Konec koncev je bil Xtreamer odličen nakup. Zadeva je neproblematična in zelo uporabna. Uporabljam ga kar namesto T2 STBja.
P.S. Kakšen je password v xLive za 18+ vsebine? 4 znaki?
Včeraj sem naložil 2.4 in vse lepo dela (prej na 2.3.1 so mi SD Divxi malo štekali, sedaj dela BP). Naložil sem tudi Xlive in XJukebox. Xlive (slo) je odličen, TV T2 dela BP, EPG je uporaben, podcasti delajo, ...
Jukebox me pa ni prepričal. Zadeva je počasna, opise filmov, serij, risank pa večinoma ne zadane. House M.D. je preimenoval v film The House, Shaun the sheep je Indiana Jones , ...
Konec koncev je bil Xtreamer odličen nakup. Zadeva je neproblematična in zelo uporabna. Uporabljam ga kar namesto T2 STBja.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Saso_C ()
Kdo bo miška in aspira na pir povabil?! (pir je nemška spakedranka za pivo in sinonim za svatbo)
uvz123 ::
Na tej strani Forum pravi:
(7) Restricted Adult Content Section - The XXX Adult Content section on the Xteramer live will be automatically protected by the system default password . (0000) . The password is based on the 'Folder Lock' password and can be updated on the Settings page
Sam ga še nisem uporabil, tako da ne vem, če je ta pravi!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: uvz123 ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 756121 (31813) | bbobst |
» | Instalacija UDPxy na DD-WRTOddelek: Operacijski sistemi | 10338 (3757) | bimmer-mb |
» | SiOLTV updated listaOddelek: Omrežja in internet | 15260 (5823) | Veron |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106717 (23084) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127221 (51421) | Looooooka |