Forum » Zvok in slika » Xtreamer - IPTV predvajanje
Xtreamer - IPTV predvajanje
novitibo ::
misek in ostali uporabniki: ali lahko kdo preveri preko telneta, če Xtreamer preneha prejemati UDP paketke po ustavitvi snemanja? HD in SD
iptv rec mi sinoči ni posnel, danes sem ugotovu da ni mel deamona zagnanga, kljub instalirani startup skripti
kaj bi lahko bilo narobe (se lahko startup skripta zgubi. če večkrat restartamo Xt?
kaj bi lahko bilo narobe (se lahko startup skripta zgubi. če večkrat restartamo Xt?
misek ::
novitibo, mogoče se je zrušil zaradi kakšnega bug-a. Žal se mi zadnji čas dogaja preveč stvari naenkrat in ne zmorem vsega narediti. Si bom vzel čas in preveril stvari. Sem dobil tudi kar nekaj opomb od nekoga in jih bom vključil.
V bistvu sem pa tudi malce v dvomih, koliko je celotna zadeva sploh smiselna. Ni bilo ravno nekega feedback-a, zato sem dal zadevo na stranski tir.
btw: kam si zgino z X chata? Jaz sem tam kot vpeter.
V bistvu sem pa tudi malce v dvomih, koliko je celotna zadeva sploh smiselna. Ni bilo ravno nekega feedback-a, zato sem dal zadevo na stranski tir.
btw: kam si zgino z X chata? Jaz sem tam kot vpeter.
misek, opazil sem bug pri IPTVREC: če nastaviš timer okoli 00, ne izračuna prav in tudi ne začne snemat
Ok novitibo, vidim da bi to res uporabljal. Takoj ko najdem nekaj free časa se lotim odprave problemov (vikend?). Žal sem tik pred koncem določene zadeve (preveč) spreminjal in nisem preveril vseh kombinacij.
Oglasi se ob priliki na chat-u pa kakšno rečeva.
Oglasi se ob priliki na chat-u pa kakšno rečeva.
telexdell ::
Misek ti se nič ne boj, da mi tega ne bi uporabljali. Sedaj je pač zimski čas, smo več doma in tiste oddaje pač pogledamo direkt. Že s pomladjo pa bo snemalnik precej bolj obremenjen.
Sam sem snemalnik uporabil že nekajkrat pa mi je delal brez težav (tisto z uro pa si uredil).
Sam sem snemalnik uporabil že nekajkrat pa mi je delal brez težav (tisto z uro pa si uredil).
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
No dobro. Potem pa imam še nekaj mesecev časa
Malce heca. Si bom res čimprej vzel čas in zadevo dokončal.
Malce heca. Si bom res čimprej vzel čas in zadevo dokončal.
telexdell ::
Mišek si kaj zasledil na uradnem forumu temo o streamanju videa in IPTV brez UpNp. Če se ne motim, se je tam govorilo tudi nekaj o time shiftingu?
Precej je treba vedeti, preden opaziš, kako malo veš.
Sem gledal ja. In malce že potestiral. Ampak to menda ne bo šlo, vsaj tako mi je zatrdil avtor xtreacker-ja. Bom pa vseeno preveril zadevo, ker bi delovala precej boljše. Pustimo se presenetiti. Nikoli se ne ve...
antireal ::
Pa ta zadeva nej bi delovala samo z etrayz al tud brez?
Jz bi bil drgač čist zadovoln z skripto od misek-a z epgjom.. :)
Jz bi bil drgač čist zadovoln z skripto od misek-a z epgjom.. :)
antireal, zadeva je narejena za eTRAYz ampak sem ga jaz in še nekdo uporabil tudi na Xtreamerju. Ampak prvi rezultati niso vspodbudni za IPTV saj je load trajal skoraj 20 sekund.
Sicer pa tudi load filma iz vgrajenega diska traja najmanj 3 sekunde (kolikor sem sam štopal), kar pomeni da za IPTV ne more iti hitreje. Nekaj prinese buffer za stream, nekaj pa UPnP. Pa je vsaj 5 sekund tukaj.
Oglašam pa se glede EPG-ja. A kdo pozna kakšno spletno stran, kjer so objavljeni sporedi v obliki XML-ja ali za branje preko RSS? Vsebina pa bi morala biti takšna, kot jo želite imeti sami. Se nekaj igram...
Sicer pa tudi load filma iz vgrajenega diska traja najmanj 3 sekunde (kolikor sem sam štopal), kar pomeni da za IPTV ne more iti hitreje. Nekaj prinese buffer za stream, nekaj pa UPnP. Pa je vsaj 5 sekund tukaj.
Oglašam pa se glede EPG-ja. A kdo pozna kakšno spletno stran, kjer so objavljeni sporedi v obliki XML-ja ali za branje preko RSS? Vsebina pa bi morala biti takšna, kot jo želite imeti sami. Se nekaj igram...
antireal ::
Avtor programa multicasttv ima na strani nek xml grabber. Mogoče ti lahko to kaj pomaga ? KLIK!
extboris ::
antireal, zadeva je narejena za eTRAYz ampak sem ga jaz in še nekdo uporabil tudi na Xtreamerju. Ampak prvi rezultati niso vspodbudni za IPTV saj je load trajal skoraj 20 sekund.
Tu je vse misek....: http://www.vidmar.net/download.aspx?fil...
Zgodovina sprememb…
- spremenil: extboris ()
jasko9 ::
imam eno veliko prošnjo
na xtreamerju ne morem nastaviti ne ip tv ne povezave z pc,
ali je kakšen junak,ki je iz lj,da mi pomaga to inštalirat,ker bom fasal živčnega
ko sem vpisal ip pc je zahteva po imenu in pass,ampak kateri koli vtipka je login faild
lp jasko
na xtreamerju ne morem nastaviti ne ip tv ne povezave z pc,
ali je kakšen junak,ki je iz lj,da mi pomaga to inštalirat,ker bom fasal živčnega
ko sem vpisal ip pc je zahteva po imenu in pass,ampak kateri koli vtipka je login faild
lp jasko
Zgodovina sprememb…
- spremenil: jasko9 ()
jmav ::
Živjo,
pregledal sem ta forum, vendar nisem opazil nastavitev za VLC.
Kaj je moj namen: želim streamat signal ki ga prejmem iz dvb-t usb kartice na xtreamer.
Problem je ker po Miškovih navodilih nisem uspel usposobiti VLC UDP strema običajnega filma na xtreamer.
MREŽNA nastavitev:
pc 192.168.1.70
xtreamer 192.168.1.34
VLC nastavitev:
lokalni divx file
stream output: udp port:1234 na:192.168.1.70
(:sout=#std{access=udp,mux=ts,dst=192.168.1.70:1234})
XTREAMER nastavitev:
local_pc.m3u
Prosil bi miška za pomoč, kako to on testira, ko mi bo uspelo stremat film, se bom poigral tudi z DVB-T kartico.
pregledal sem ta forum, vendar nisem opazil nastavitev za VLC.
Kaj je moj namen: želim streamat signal ki ga prejmem iz dvb-t usb kartice na xtreamer.
Problem je ker po Miškovih navodilih nisem uspel usposobiti VLC UDP strema običajnega filma na xtreamer.
MREŽNA nastavitev:
pc 192.168.1.70
xtreamer 192.168.1.34
VLC nastavitev:
lokalni divx file
stream output: udp port:1234 na:192.168.1.70
(:sout=#std{access=udp,mux=ts,dst=192.168.1.70:1234})
XTREAMER nastavitev:
local_pc.m3u
#EXTM3U #EXTINF:0,1 - VLC local PC direct (70) http://192.168.1.70:1234 #EXTINF:0,2 - VLC NTB IP70 http://127.0.0.1:81/udp/192.168.1.70:1234
Prosil bi miška za pomoč, kako to on testira, ko mi bo uspelo stremat film, se bom poigral tudi z DVB-T kartico.
JMav
Zgodovina sprememb…
- spremenilo: jmav ()
jmav, v tem primeru sploh ne potrebuješ multicasta. V VLC-ju izberi za output HTTP z lokalnim IP naslovom (192.168.1.70) in ne UDP. Na Xtreamerju pa izbereš prvi stream (VLC local PC direct). Mora delati.
Če pa že uporabljaš multicast, torej UDP, moraš tudi pravi multicast naslov (npr. 239.1.1.115).
A lokalno ti VLC predvaja (mislim sočasno s streamanjem)?
Če pa že uporabljaš multicast, torej UDP, moraš tudi pravi multicast naslov (npr. 239.1.1.115).
A lokalno ti VLC predvaja (mislim sočasno s streamanjem)?
jasko9, skica povezave?
ko povežem x-a v pc povezavo prek modema mi pokaže ip in pa vso tv shemo,ampak mi ne predvaja kanala,ko ga dam nazaj v iptv povezavo mi ga sploh ne zazna,ko se povežem z pc mi zahteva geslo in up. ime in tu nastane problem,ker kar koli vpišem je login faild.ali moram x-a povezati z komunikatorjem,kar mislim da nima smisla
obrnil sem se na vas,ker nimam več idej,skuham kavo in malico...
lp jasko
joze67 ::
@jasko9: kateri OS imaš na PC? Za Win Vista/7 je potrebno nekaj telovadbe, da se da dostopati z Xt.
Kateri ponudnik (T2/SiOL/?)?
Drugače smo iz Lj tu, če ne bo šlo drugače...
Kateri ponudnik (T2/SiOL/?)?
Drugače smo iz Lj tu, če ne bo šlo drugače...
visto-jajca in pa siol,drugače bi najrajši videl koga ,ki je fizično prisoten in da spije kakšno kavo,ker se mi že kisa
jmav ::
@misek: ja lokalno mi vlc dela, se pravi en vlc streama drugi vlc pa sprejema.
-> Če pa že uporabljaš multicast, torej UDP, moraš tudi pravi multicast naslov (npr. 239.1.1.115).
Zdej mi je bolj jasno, sem pogledal (http://tldp.org/HOWTO/Multicast-HOWTO-2...)
-> Če pa že uporabljaš multicast, torej UDP, moraš tudi pravi multicast naslov (npr. 239.1.1.115).
Zdej mi je bolj jasno, sem pogledal (http://tldp.org/HOWTO/Multicast-HOWTO-2...)
JMav
jasko9, glede povezave na PC ti ne morem pomagati, saj je nisem nikoli nastavljal da bi delovala. Pa niti rabim je ne.
Glede IPTV pa naslednje: a si uspel na Xtreamer namestiti moje zadeve? Torej skopirati program na disk ali ključ in instalirati? Ker potem moraš samo še nastaviti IP naslov, masko, ... in mora delovati.
Glede IPTV pa naslednje: a si uspel na Xtreamer namestiti moje zadeve? Torej skopirati program na disk ali ključ in instalirati? Ker potem moraš samo še nastaviti IP naslov, masko, ... in mora delovati.
Ip naslov sem nastavil,samo ne vem ali je pravilen,ker sta 2,getaway ali tisti prvi?
ne vem pa kaj je maska
ne vem pa kaj je maska
Matko ::
PC1: VLC streama preko http
ob vsaki spremembi datoteke se na xtreamerju ustavi, medtem ko sprejem preko VLC na drugem PC-ju nima težav.
Tudi če izberem kopijo, predvajane datoteke.
Je kakšna rešitev?
ob vsaki spremembi datoteke se na xtreamerju ustavi, medtem ko sprejem preko VLC na drugem PC-ju nima težav.
Tudi če izberem kopijo, predvajane datoteke.
Je kakšna rešitev?
Krigl ::
Najprej bi se rad zahvalil vsem ki so prispevali k temu da IPTV dela preko xtreamerja. da sem vse usposobil mi je vzelo slabo uro, resitev se je prikazal sele ko sem na switch priklopil data in video signal z Sinopeja. pa ze po naravi sem bolj 'pocasen' :)
sedaj me zanima, ce ima kdo pri SIOLu priklopljena dva TV-ja, enega prek xtreamerja in drugega preko siolovega STBja? jaz sem probal, in sliko dobim na obeh, se pa prevec zatika da bi lahko gledal. ce ugasnem STB dela preko xtreamerja normalno, ce ugasnem xtreamerja dela preko STBja normalno. imam pa ADSL, ne optike, ker sem bolj na vasi.
hvala in lp
andraz
sedaj me zanima, ce ima kdo pri SIOLu priklopljena dva TV-ja, enega prek xtreamerja in drugega preko siolovega STBja? jaz sem probal, in sliko dobim na obeh, se pa prevec zatika da bi lahko gledal. ce ugasnem STB dela preko xtreamerja normalno, ce ugasnem xtreamerja dela preko STBja normalno. imam pa ADSL, ne optike, ker sem bolj na vasi.
hvala in lp
andraz
mitfif ::
@krigl, odprt imaš samo en kanal (TV), se pravi prenizko sinhronizacijo modema. Lahko pogledaš v modem Sinope (192.168.1.1, upo. user, pass user). Naredi spremembo priključka na 2 TV, ampak je odvisna oddaljenost od centrale.
stashrudolf ::
Se opravičujem v naprej, ampak meni IPTV-ja še vedno ni uspelo usposobiti.
Moja situacija je sledeča: T-2 z dvema Amino sprejemnikoma, dvema telefonskima priključkoma in internetom. Internet izhod je vezan na Linksys WRT54GL router ki deli žični in brezžični internet naprej.
Kako in kam naj povežem XT? in kako in kam modem in linksys router?!?!
Naredil sem vse po navodilih in ko poskusim predvajati program iz playliste se ne zgodi nič!! Če pritisnem gumb PREVIEW mi javi Invalid File.
A ve kdo kaj bi bilo narobe??
Hvala vsem
S.
Moja situacija je sledeča: T-2 z dvema Amino sprejemnikoma, dvema telefonskima priključkoma in internetom. Internet izhod je vezan na Linksys WRT54GL router ki deli žični in brezžični internet naprej.
Kako in kam naj povežem XT? in kako in kam modem in linksys router?!?!
Naredil sem vse po navodilih in ko poskusim predvajati program iz playliste se ne zgodi nič!! Če pritisnem gumb PREVIEW mi javi Invalid File.
A ve kdo kaj bi bilo narobe??
Hvala vsem
S.
G-Rega ::
Meni pa tole nikakor noče zalaufati. Če imam Xtreamer v routerju potem vse lepo nainštaliram in tudi UPNP vidim, samo ne dela, ker pač ni TV signala. Če pa preklopim kabel v TV output na Sinope, pa XTreamer ne dobi IP-ja, pa tudi UPNP se ne vidi. Včasih sicer piše XTREAMER_IPTV:1, programov pa notri pač ni. Imam pa 2.1.3 in pa 0.4.2 verziji. Kaj predlagate?
Ja če pa TV kabel vtaknem v PC in zalaufam VLC, mi pa normalno dela. Sem poskusil tudi skupaj oba kabla - router in TV, pa tudi nič. Kot je že nekdo zgoraj omenil: Invalid file v preview.
Ja če pa TV kabel vtaknem v PC in zalaufam VLC, mi pa normalno dela. Sem poskusil tudi skupaj oba kabla - router in TV, pa tudi nič. Kot je že nekdo zgoraj omenil: Invalid file v preview.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: G-Rega ()
G-Rega, na Xtreamerju nastavi pravi IP naslov, masko (prehod) - takšne kot na PC-ju - in ga priključi na TV izhod na modemu. Mora da dela.
G-Rega ::
Sem nekako uspel. Xtreamer sem vtaknil v video od Siolovega routerja, pa drugi video na en vhod od WRT160, kjer imam DHCP, pa dela. Res, da nekaj časa sedaj traja, da se vse zgodi, pa včasih ko izberem program napiše Ustavljam predvajanje, pa moraš večkrat kliknit.
Sem pa poskušal nastaviti, da bi mi XTreamer predvajal preko Video WLAN na siolovem routerju, kot mi to dela moj PC preko VLC-ja. Samo ne vem kateri IP naj nastavim, ker preko Videa DHCP ne da adrese. Kabel na Xtreamerju pa bi imel vtaknjen v moj WRT160 router. Prišparam tako 2 porta.
Sem pa poskušal nastaviti, da bi mi XTreamer predvajal preko Video WLAN na siolovem routerju, kot mi to dela moj PC preko VLC-ja. Samo ne vem kateri IP naj nastavim, ker preko Videa DHCP ne da adrese. Kabel na Xtreamerju pa bi imel vtaknjen v moj WRT160 router. Prišparam tako 2 porta.
@krigl, odprt imaš samo en kanal (TV), se pravi prenizko sinhronizacijo modema. Lahko pogledaš v modem Sinope (192.168.1.1, upo. user, pass user). Naredi spremembo priključka na 2 TV, ampak je odvisna oddaljenost od centrale.
na Sinopeju imam nastavljena 2 data porta in 2 video porta.
en data in en video port peljem na switch kamor imam priklopljen tudi xtreamer, siolov STB pa je dan direkt v sinopeja na 2. video port. drugi data port je se neizkoriscen.
preko servisnih strani na siolu sem sel gledat koliko prikljuckov za tv imam in izgleda da imam 2. najbrz sem res predalec od centrale
hvala in lp
andraz
@stashrudolf
Imaš na routerju Tomato firmware in omogočen Multicast?
Nimam Tomato ampak dd-wrt in kljukice pri filter multicast nimam obkljukane!!
Kaj zdaj??
S.
na Sinopeju imam nastavljena 2 data porta in 2 video porta.
en data in en video port peljem na switch kamor imam priklopljen tudi xtreamer, siolov STB pa je dan direkt v sinopeja na 2. video port. drugi data port je se neizkoriscen.
preko servisnih strani na siolu sem sel gledat koliko prikljuckov za tv imam in izgleda da imam 2. najbrz sem res predalec od centrale
hvala in lp
andraz
Idi v Sinope in pod zavihkom status ali DSL port vidiš sinhronizacijo, ki bo verjetno 4,5M. Poročaj, koliko je ta hitrost.
@stashrudolf
Najprej omogoči Multicast in sporoči rezultat.
Kljukice nimam pri Filter multicast. A bi morala biti?
Mora biti kljukica ja. S tem ga omogočiš.
OMG, thanks
jaz sem razmišljal totalno v drugo smer ;-)
bom probal in javim
pa vseeno ne dela
Zgodovina sprememb…
- spremenil: stashrudolf ()
Idi v Sinope in pod zavihkom status ali DSL port vidiš sinhronizacijo, ki bo verjetno 4,5M. Poročaj, koliko je ta hitrost.
Mislim da je moj sinope rahlo drugacen od tega ki ga imas ti v mislih. Edina nastavitev ki je bila podobna tej ki jo menjas je tu:
Downstream Line Rate 7744 kbps
Upstream Line Rate 448 kbps
lp andraz
Ja, imaš več vrst Sinopejev in s tem tudi firmware-jev. Našel si pravilno. To je sinhronizacijska hitrost za 1M interneta + 2 TV MPEG4 ( 7744 kbps ).
Po mojem ti z Xtreamerjem odpiraš MPEG2 listo in takrat imaš premajhno hitrost za 2TV. Na Xtreamerju gledaj programe z MPEG4 listo in takrat bi ti moralo delati brez težav 2 TV.
Po mojem ti z Xtreamerjem odpiraš MPEG2 listo in takrat imaš premajhno hitrost za 2TV. Na Xtreamerju gledaj programe z MPEG4 listo in takrat bi ti moralo delati brez težav 2 TV.
Ja, imaš več vrst Sinopejev in s tem tudi firmware-jev. Našel si pravilno. To je sinhronizacijska hitrost za 1M interneta + 2 TV MPEG4 ( 7744 kbps ).
ja, drzi. tocno to delam :)
hvala za nasvet, ko pridem domov poskusim.
lp andraz
sasostef ::
AMIS, Xtremer in IPTV???
Je kdo na forumu, ki je usposobil IPTV preko Xtremerja od ponudnika Amis?
Sam nisem najbolj doma v teh vodah, a vseeno bom zapisal svoje izkušnje. Na PC-ju mi je preko VLC-ja ali tudi Multicast-a (kjer deluje tudi snemanje) uspelo vzpostaviti IPTV. Seveda sem moral MAC mrežne, ki sem jo uporabljal v ta namen nastaviti na MAC od Amisovega STBja. Zadeva je laufala le na isto MAC od STBja, iz tega je potem že razvidno, da istočasno nisem mogel spremljati enega programa na PCju preko VLCja in drugega programa preko STBja, saj je prišlo do zastoja (predvidevam, da zaradi iste MAC adrese) obeh programov takoj, ko sem ob delujočem VLCju vključil še STB ali ob prižganem STBju vklopil še VLC. Ko sem eno zadevo izključil je druga začela delovati...OK, do tukaj mi je vse jasno. Ne razumem pa zakaj sta mi istočasno delovala dva STBja - stari še od AMIS TV1 in novi, ki sem ga dobil za AMIS TV2, ko pa sem en STB odklopil in na isti kabel z isto MAC adreso (kot odklopljeni) priklopil PC in startal VLC se je ponovila stara zgodba. Sam sem pričakoval, da bosta VLC na PCju in STB sedaj, ko imata vsak svojo MAC adreso lahko istočasno delovala, tako kot sta oba STBja. Ima kdo kako idejo?
P.S. Kako v Xtremerju (le ta mi ne dovoli spremembo MAC adrese) oz. v ushare ali drugem programu za vzpostavitev IPTV na Xtremerju nastavim MAC na željeno vrednost?
Hvala za pomoč! Hvala tudi Mišku za njegov trud, da dobi zanimive zadevce za Xtremer kar največ uporabnikov...spindown in podobni programi so nadvse uporabni!
Je kdo na forumu, ki je usposobil IPTV preko Xtremerja od ponudnika Amis?
Sam nisem najbolj doma v teh vodah, a vseeno bom zapisal svoje izkušnje. Na PC-ju mi je preko VLC-ja ali tudi Multicast-a (kjer deluje tudi snemanje) uspelo vzpostaviti IPTV. Seveda sem moral MAC mrežne, ki sem jo uporabljal v ta namen nastaviti na MAC od Amisovega STBja. Zadeva je laufala le na isto MAC od STBja, iz tega je potem že razvidno, da istočasno nisem mogel spremljati enega programa na PCju preko VLCja in drugega programa preko STBja, saj je prišlo do zastoja (predvidevam, da zaradi iste MAC adrese) obeh programov takoj, ko sem ob delujočem VLCju vključil še STB ali ob prižganem STBju vklopil še VLC. Ko sem eno zadevo izključil je druga začela delovati...OK, do tukaj mi je vse jasno. Ne razumem pa zakaj sta mi istočasno delovala dva STBja - stari še od AMIS TV1 in novi, ki sem ga dobil za AMIS TV2, ko pa sem en STB odklopil in na isti kabel z isto MAC adreso (kot odklopljeni) priklopil PC in startal VLC se je ponovila stara zgodba. Sam sem pričakoval, da bosta VLC na PCju in STB sedaj, ko imata vsak svojo MAC adreso lahko istočasno delovala, tako kot sta oba STBja. Ima kdo kako idejo?
P.S. Kako v Xtremerju (le ta mi ne dovoli spremembo MAC adrese) oz. v ushare ali drugem programu za vzpostavitev IPTV na Xtremerju nastavim MAC na željeno vrednost?
Hvala za pomoč! Hvala tudi Mišku za njegov trud, da dobi zanimive zadevce za Xtremer kar največ uporabnikov...spindown in podobni programi so nadvse uporabni!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: sasostef ()
V mojem zadnjem paketu za IPTV lahko sočasno nastaviš Wifi in ethernet. Na ethernetu pa potem lahko nastaviš tudi MAC naslov poleg IP, maske, gw. Očitno še noben AMIS-ovec tega ni sprobal. Morda pa boš ti prvi...
Kolikor sem sam zajemal promet se je MAC naslov dejansko spremenil in zaenkrat ne vidim zakaj ne bi delovalo.
Kolikor sem sam zajemal promet se je MAC naslov dejansko spremenil in zaenkrat ne vidim zakaj ne bi delovalo.
dela :)
hvala in lp
andraz
Blond ::
Misek ... ali je možno IPTV naložiti tudi na Patriot Office Box ???
www.galea.si
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Odkup, prodaja in obnova nepremičnin
Posredovanje v prometu z nepremičninami
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Xtreamer - media player (strani: 1 2 3 4 … 102 103 104 105 )Oddelek: Zvok in slika | 756135 (31827) | bbobst |
» | Instalacija UDPxy na DD-WRTOddelek: Operacijski sistemi | 10338 (3757) | bimmer-mb |
» | SiOLTV updated listaOddelek: Omrežja in internet | 15260 (5823) | Veron |
» | Siol TV <-> client za PC, etc... (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Omrežja in internet | 106717 (23084) | jurre |
» | IPTV na PC: STB vs. VLC (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Omrežja in internet | 127224 (51424) | Looooooka |