» »

LCD monitor in grafična

LCD monitor in grafična

Camel ::

Pozdrav!

Kupil sem nov racunalnik z grafično kartico ATI radeon 9800 GT in nov LCD monitor Samsung T220 22".
Driverje za graficno kartico sem nalozil pod "priporočeno" ot. "recommended", vendar se mi je pojavil problem, saj mi monirot vsake toliko ugasne in spet prizge. V bistvu se monitor ne ugasne, ampak samo zgine slika(postane crna) za 1-3 sec. Vcasih je na monitorju opaziti tudi nekakšne crne crtice, ki se pojavijo za trenutek in spet izginejo.
Mi lahko kdo pomaga in mi pove zakaj se to dogaja? Je kaj narobe z driverji za graficno ali kaj podobnega. Vsaka pomoč bi mi zelo prav prisla. Hvala.

LP

StandAgainst ::

Najprej preveri kable, če so dobro "vštekani".

sem preveril in so. Res je da se mi to ne dogaja non-stop, vcasih. Najveckrat takoj ko prizgen racunalnik...
Dolce far niente

jan01 ::

ati radeon 9800gt ne obstaja!

1. katero grafično imaš->pojdi na nvidiino oz atijevo stran za nove driverje

se opravicujem zamenjal sem z graficno, ki sem jo gledal pred nakupm rac. Ima graficno Ati radeon 4800 Series. Čeprav ne vem zakaj v katalogu pise, da je noter 4850, katero najdem na interentu, driverjev za njo pa ni na uradni strani ATI-ja. Aja driverje sem update pa ni neke razlike? Je kakšna razlika na kateri izhod od graficne prikljucis monitor? Sicer ne vem zakaj bi bilo saj sta oba izhoda DVI.
Dolce far niente

sem zamenjal izhod na graficni kartici in zaenkrat dela ok. JE mozno, da je bil to vzrok?
Dolce far niente

duff ::

možno.

jan01 ::

Je tako težko najt driverje?! http://support.amd.com/us/gpudownload/P...

ce bi prebral celo temo bi vidu, da sem driverje ze updatu...
Dolce far niente

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
!

PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 437 38 39 40 )

Oddelek: Zvok in slika
1962583467 (22796) Dominator
»

Radeon 4870 - problemi z driverji

Oddelek: Pomoč in nasveti
385437 (2500) dziht
»

ATI Grafične kartice (strani: 1 2 3 415 16 17 18 )

Oddelek: Strojna oprema
87560612 (24850) Galaxy
»

Nastavljanje ločljivosti monitorja

Oddelek: Pomoč in nasveti
182246 (1902) mat123
»

Katero grafično kartico naj kupim? (strani: 1 2 )

Oddelek: Kaj kupiti
705069 (4250) ross|e20

Več podobnih tem