Forum » Pomoč in nasveti » Radeon 8500LE- težave
Radeon 8500LE- težave
Tzar ::
Nabavu sem ATI Radeon 8500LE od proizvajlaca PowerMagic, kupljen pa je pri Mlacomu (to omenjam v primeru, če gaje mogoče še kdo).
In sicer težava je v tem, da vsakič ko prižgem računalnik ali samo restartam, se mi vedno avtomatično vključi tudi TV out na TV-ju in je potem slika na monitorju podn, osveževanje slabo pa še ful je raztegnjena. Tko da moram vedno potem popravljat preko nastavitev zaslon. Se je komu to že zgodilo?
Druga težava pa je v tem, da mi kartica deluje samo s priloženimi gonilniki!!! Sem probal vse sorte od ATI-ja, powered by ATI, build by ATI, vendar se mi monitor enostavno ugasne ko se Win2000 SP3 zaženejo.
Any ideas?
p.s. Drgač je pa Radeon zakon in bom kr ostal pri njem, čeprav sem že od samega začetka Mx-ov bil pristaš nVidie
In sicer težava je v tem, da vsakič ko prižgem računalnik ali samo restartam, se mi vedno avtomatično vključi tudi TV out na TV-ju in je potem slika na monitorju podn, osveževanje slabo pa še ful je raztegnjena. Tko da moram vedno potem popravljat preko nastavitev zaslon. Se je komu to že zgodilo?
Druga težava pa je v tem, da mi kartica deluje samo s priloženimi gonilniki!!! Sem probal vse sorte od ATI-ja, powered by ATI, build by ATI, vendar se mi monitor enostavno ugasne ko se Win2000 SP3 zaženejo.
Any ideas?
p.s. Drgač je pa Radeon zakon in bom kr ostal pri njem, čeprav sem že od samega začetka Mx-ov bil pristaš nVidie
Življenje je lepo!
para-site ::
a se ti, ko pride v winse, pojavi črn zaslon?
če je tko, potem takoj po instalaciji driverjev, še pred rebootom popravi frekvenco in globino barv pa jasno resolucijo na željeno vrednost in šele potem rebootaj...
če je tko, potem takoj po instalaciji driverjev, še pred rebootom popravi frekvenco in globino barv pa jasno resolucijo na željeno vrednost in šele potem rebootaj...
para-site ::
Kar se tiče tv-out probi odklopit svhs kabl iz televizije, ker kartica zazna povezavo med tv-out in tv in se zato štarta v tem načinu.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | PC na TV - splošni nasveti (strani: 1 2 3 4 … 37 38 39 40 )Oddelek: Zvok in slika | 584681 (24010) | Dominator |
» | 22" monitor in resolucija 1680x1050Oddelek: Zvok in slika | 4334 (3095) | tony10 |
» | Dva monitorja na eni kišti (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Strojna oprema | 18899 (12415) | Ursus |
» | TV-out istocasnoOddelek: Kaj kupiti | 2205 (1705) | Kawl6 |
» | RADEON™ 9000 PRO ali RADEON™ 8500 128MBOddelek: Kaj kupiti | 2191 (1131) | kuglvinkl |