Forum » Pomoč in nasveti » Samodejno posodabljanje programov v win 7
Samodejno posodabljanje programov v win 7
rsroki ::
Včeraj sem namestil windows 7...pa moram povedat da sem zadovoljen v splošnem z njim. Pojavila se mi je pa ena težava. Namreč namestil sem en program, a ko sem zagnal ni deloval...kasneje pa sem ugotovil, da win sam išče nove verzije tega programa in vztraja pri edini rešitvi - posodobitvi programa oz. dolvleko nove verzije programa - tega pa jaz ne želim in poleg tega se mi to zdi butasto. A se da kje izklopit v windowsih, saj jaz te opcije nisem našel oz. kaj sploh narediti, da win 7 ne bi sam preverjal tega ?
rsroki
win64 ::
windows sam ne išče posodobitve za ta program, lahko pa da je program na seznamu slabokompatibilnih programov in ti zato windows sam napiše opozorilo
Zgodovina sprememb…
- spremenil: win64 ()
..hmm, ne napiše mi, da za omenjeni program obstaja nova verzija in mi ponudi prenos nove verzije s proizvajalčeve strani..druge opcije pa mi ne ponudi..
rsroki
..sicer sem potegnil dol novo verzijo, jo namestil in dela...ampak se bojim, da ko bo zopet nova verzija da bo windows počel isto..ali ?
..uff bi z veseljem ampak trenutno nisem doma in ne morem..
..uff bi z veseljem ampak trenutno nisem doma in ne morem..
rsroki
Zgodovina sprememb…
- spremenil: rsroki ()
Mavrik ::
Tole definitivno ne dela Win7, tako da išči nastavitev v programu samemu
The truth is rarely pure and never simple.
...upam da res ne...vendar v programu ni nastavitev za samodejno posodabljanje.....
rsroki
..v bistvu me ne moti..samo je lahko precej nadležno, če se bo to dogajalo pri vseh programih ali ne ?
rsroki
Hvala vsem za pomoč..bom detaljno pregledal program, verjetno se res on dela neumen....drugače pa so win 7 res fajn
rsroki
Sem rešil zadevo. Šlo je za nekompatibilnost programa z win 7..hmm zanimivo je bilo tudi to, da program tudi ni delal v združljivostnem načinu. Zadnja verzija pa sedaj dela ok. Hvala vsem za pomoč
rsroki
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109640 (14244) | Morison |
! | [WINDOWS 8] Vprašanja in težave (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Operacijski sistemi | 440219 (5900) | jedateruk |
» | Razlika med Windows 7 in 10Oddelek: Pomoč in nasveti | 1788 (1446) | Han |
» | Windows 8 neuradno drugo leto (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Operacijski sistemi | 23089 (20111) | darkolord |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30540 (17047) | KontraCepec |