Forum » Sedem umetnosti » Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Stargate Universe in druge Sci-fi serije
Samsung06 ::
Včasih se sprašujem, če smo gledali isto serijo oz isti del?
Ali niso rekli, da se je ladja ustavila, ker je nekdo postavil tako SONCE kot PLANET na njihovo pot!
O obelisku se jim ne sanja kaj pomeni, tako da ne moremo reči, da je obelisk postavil planet in sonce. Večja verjetnost je, da je preprosto namen obeliska:
1) lastništvo sistema
2) poglejte kaj zmoremo... we are the one ...
3) verski simbol (planet je pomemben za nekoga), tujcev ne bodo veseli
4) kaka pomembna točka v vesolju kjer so postavili reley station...
5) dost za enkrat :D
Ali niso rekli, da se je ladja ustavila, ker je nekdo postavil tako SONCE kot PLANET na njihovo pot!
O obelisku se jim ne sanja kaj pomeni, tako da ne moremo reči, da je obelisk postavil planet in sonce. Večja verjetnost je, da je preprosto namen obeliska:
1) lastništvo sistema
2) poglejte kaj zmoremo... we are the one ...
3) verski simbol (planet je pomemben za nekoga), tujcev ne bodo veseli
4) kaka pomembna točka v vesolju kjer so postavili reley station...
5) dost za enkrat :D
Lonsarg ::
Sam to, da je ladja kar šla iz FTl za 1 MESEC zaradi ene boge zvezde je tudi za lase prvlečeno. Oziroma razlaga, da gravitacijski efekt moti FTL LOL. Kolkrat so leteli že blizu Sonca, tu so se pa nekam daleč ustavili.
Lohk bi saj naredili drugačno razlago, recimo najbrž se je ustavla za raziskovanje novega planeta, ker ga ni na seznamu, sam en mesc lol:)
Lohk bi saj naredili drugačno razlago, recimo najbrž se je ustavla za raziskovanje novega planeta, ker ga ni na seznamu, sam en mesc lol:)
Beli_Zajcek ::
Ista fora, kot ko smo se pogovarjali o moči kanonov na ladjah. Kanoni so močni kolikor je to potrebno za trenutno zgodbo. Tudi FTL je podvržen gravitacijskim spremembah kolikor to ustreza zgodbi.
Osebno se mi pa zdi, da je obelisk aliene poklical. Oz. sporočil, da je nekdo prišel na planet.
Osebno se mi pa zdi, da je obelisk aliene poklical. Oz. sporočil, da je nekdo prišel na planet.
Gregor P ::
In pa tudi Young bo verjetno točno vedel, da je oče, ko bo enkrat spoznal, da je noseča; ali pa se morda otroci delajo drugače v SGU
P.S.: dopuščam možnost, da on sploh ni varal z njo žene in da gre pri njunem razmerju za nekaj povsem drugega; čeprav TJ ni ravno zanikala, kdo naj bi bil oče
P.S.: dopuščam možnost, da on sploh ni varal z njo žene in da gre pri njunem razmerju za nekaj povsem drugega; čeprav TJ ni ravno zanikala, kdo naj bi bil oče
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Gregor P ()
Okapi ::
recimo najbrž se je ustavla za raziskovanje novega planeta, ker ga ni na seznamu, sam en mescSaj se je zato, in če bi jo znali pilotirati, bi se lahko ustavili za dlje časa.
Obelisk je pa poklical Magratejce, da so se eni skvoterji vselili
O.
Nikec3 ::
Tole sem našel na blogu od producenta SGU.
Vprašanje: Eli said, in reference to the large structure on the planet (in "Faith"), "...markings like some kind of alien language"... so it's probably not Ancient (unless the Ascended Ancients have another language or another race that Ascended), though curiosity is through the roof: did the Ancients, the Space aliens, or another race create that star, planet, and/or structure? (Or probably a safer question: Will that question be answered this season?)
Odgovor: Elements of this particular storyline will be picked up at a later date. Cryptic, no?
Vprašanje: Did they leave people behind, and if so, who?
Odgovor:Yes. Caine stayed behind with about a half dozen of his fellow crew members.
Vprašanje: Eli said, in reference to the large structure on the planet (in "Faith"), "...markings like some kind of alien language"... so it's probably not Ancient (unless the Ascended Ancients have another language or another race that Ascended), though curiosity is through the roof: did the Ancients, the Space aliens, or another race create that star, planet, and/or structure? (Or probably a safer question: Will that question be answered this season?)
Odgovor: Elements of this particular storyline will be picked up at a later date. Cryptic, no?
Vprašanje: Did they leave people behind, and if so, who?
Odgovor:Yes. Caine stayed behind with about a half dozen of his fellow crew members.
V bistvu je tako, da sploh ni nobene normalne razlage, da bi lahko planet nastal po naravni poti, torej ga je moral skupaj s soncem nekdo v izjemno kratkem času ustvariti; morda je ta nekdo tudi postavil ta obelisk tam, ni pa nujno.
Zgodovina sprememb…
fosil ::
Ni nujno, da je planet nastal/bil ustvarjen tam.
Lahko so ga tja pripeljal od kje drugje, oziroma je tla "zalutal". Sončni sistemi se tudi premikajo okrog po vesolju.
Lahko so ga tja pripeljal od kje drugje, oziroma je tla "zalutal". Sončni sistemi se tudi premikajo okrog po vesolju.
Tako je!
Berserker ::
Po eni strani bi blo kul če bi Young pustil tiste civiliste na planetu oz. bi moral še kr preostale civiliste( razen rusha, pa par znanstvenikov) z destiny nagnat na planet potem pa kr FTL vključit pa odit z ladjo.
Jst ::
Mogoče je Obelisk en takšen senzor, ki se vklopi, ko na planetu evulira življenje.
Islam is not about "I'm right, you're wrong," but "I'm right, you're dead!"
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
-Wole Soyinka, Literature Nobelist
|-|-|-|-|Proton decay is a tax on existence.|-|-|-|-|
Lion29 ::
Naglas pa ima tak kot da bi bil z kakšne mađžarske.
tel me you are kidding, right?
Founder and CTO @ Article-Factory.ai
http://www.imdb.com/news/ni2143090/
MGM je brez denarja, zato je preložen tudi Bond in mi se čudimo, kako to, da sta prestavljena tudi Stargate: Extintion in Stargate: Revolution. Samo da je dovolj denarja za SGU!
MGM je brez denarja, zato je preložen tudi Bond in mi se čudimo, kako to, da sta prestavljena tudi Stargate: Extintion in Stargate: Revolution. Samo da je dovolj denarja za SGU!
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
FlashForward spoiler alert
are they going to ditch Joseph Fiennes from the series? The only character/actor I don't like
it'd be so cool
are they going to ditch Joseph Fiennes from the series? The only character/actor I don't like
it'd be so cool
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lion29 ()
Kako se vam je zdela epizoda Human? A-zgodba se mi je zdela fantastična, tudi Carlyle in Shanks sta odigrala odlično. Vendar pa so pokvarili B-zgodbo z nekaj nesmisli. Naprimer to, da je do skoka Destiny še pol ure in vojaki odmikajo kamenje, kot da imajo časa nekaj tednov. Pa tudi to, zakaj preprosto niso dali roke v zvezdna vrata in tako pridobili na času?
Epizoda, ki sledi bo enostavno fantastična, drugače ne more biti:
Epizoda, ki sledi bo enostavno fantastična, drugače ne more biti:
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Nikec3 ()
Še nekaj slikic:
http://stargate.mgm.com/
Spoiler:
Videli bomo kar nekaj planetov, veliko potovanja z vrati, dinozavre, Destiny varčuje z energijo, ker se pripravlja na skok v drugo galaksijo, medtem pa poskušajo Eli, Cloe, Scott in Greer priti nazaj na Destiny, Rush in Young pa tudi iščeta izgubljeno četverico. Imamo tudi pogovor med Youngom in TJ, ter prikazano Greerovo preteklost. Vse to vem iz trailerjev, nič še nisem gledal :D
http://stargate.mgm.com/
Spoiler:
Videli bomo kar nekaj planetov, veliko potovanja z vrati, dinozavre, Destiny varčuje z energijo, ker se pripravlja na skok v drugo galaksijo, medtem pa poskušajo Eli, Cloe, Scott in Greer priti nazaj na Destiny, Rush in Young pa tudi iščeta izgubljeno četverico. Imamo tudi pogovor med Youngom in TJ, ter prikazano Greerovo preteklost. Vse to vem iz trailerjev, nič še nisem gledal :D
Zgodovina sprememb…
- zavarovalo slike: gzibret ()
black ice ::
Da malo preklopim na BSG: prišel sem do 11. dela 4. sezone in še vedno mi ni jasna cylonska ciklična predstava časa. "Vse se je zgodilo že prej in se bo še enkrat (n-krat) ponovilo".
Torej so ujeti v časovni zanki? Se vse ponavlja popolnoma isto ali so določene razlike med "ponovitvami"? Kako sploh ti cylonski hibridi in ostali cyloni vedo, kaj se je zgodilo in kaj se bo, ostali (ljudje) pa nimajo pojma?
Torej so ujeti v časovni zanki? Se vse ponavlja popolnoma isto ali so določene razlike med "ponovitvami"? Kako sploh ti cylonski hibridi in ostali cyloni vedo, kaj se je zgodilo in kaj se bo, ostali (ljudje) pa nimajo pojma?
Da malo preklopim na BSG: prišel sem do 11. dela 4. sezone in še vedno mi ni jasna cylonska ciklična predstava časa. "Vse se je zgodilo že prej in se bo še enkrat (n-krat) ponovilo".
Pri BSG se moraš sprijazniti s tem, da serija postavlja veliko vprašanj in bolj malo odgovorov. Veliko stvari je še po koncu serije prepuščeno tvoji domišljiji.
Meni je nekdo na tem forumu povedal da se vse le ponavlja da ljudje zgradijo civilizacijo potem ustvarijo AI ti potem nadvladajo čez čas na ljudmi, sledni potem bežijo na zemljo(trinajsta kolonija) nakar se vse ponovi in spet bežijo na 12 kolonij kobola. Me pa zanima kdo so ti primitivci na koncu serije ki jih najdejo na zemlji in kam so šli ostali peteri cyloni.
Primitivci so naši predniki, civilna flota jih nauči osnovne stvari in ti ljudje se nato začnejo sami razvijati, ter razvijejo civilizacijo, ki jo poznamo danes.
Kar se tiče SGU. Lost je res bila fantastična epizoda, ki ponuja ravno to, kar je smisel Stargate serij. Nove svetove, nova bitja, akcijo, avanture, dramo. Veliko stvari smo zvedeli o Greeru, da ga sedaj lahko lažje razumemo. Konec je pa tudi bil povsem nepredvidljiv, tako da že komaj čakam novo epizodo.
Trailer za Sabotage:
Spet bomo srečali "Modre vesoljce", upam da se bodo vkrcali na Destiny.
Kar se tiče SGU. Lost je res bila fantastična epizoda, ki ponuja ravno to, kar je smisel Stargate serij. Nove svetove, nova bitja, akcijo, avanture, dramo. Veliko stvari smo zvedeli o Greeru, da ga sedaj lahko lažje razumemo. Konec je pa tudi bil povsem nepredvidljiv, tako da že komaj čakam novo epizodo.
Trailer za Sabotage:
Spet bomo srečali "Modre vesoljce", upam da se bodo vkrcali na Destiny.
black ice ::
Meni je nekdo na tem forumu povedal da se vse le ponavlja da ljudje zgradijo civilizacijo potem ustvarijo AI ti potem nadvladajo čez čas na ljudmi, sledni potem bežijo na zemljo(trinajsta kolonija) nakar se vse ponovi in spet bežijo na 12 kolonij kobola. Me pa zanima kdo so ti primitivci na koncu serije ki jih najdejo na zemlji in kam so šli ostali peteri cyloni.
Kako so lahko ljudje na Zemlji primitivni, če so oni kot trinajsta kolonija prvi bežali/prišli na Zemljo?
jest10 ::
Kako so lahko ljudje na Zemlji primitivni, če so oni kot trinajsta kolonija prvi bežali/prišli na Zemljo?
To sta 2 različni Zemlji.
Heh dve različni zemlji ? To mi razloži ? Ali slučajno sploh niso priši na pravo zemljo oz so na nekem drugem random planetu ?
Nikec3
Kaj je že nov del zunaj ? Ni tak da hodijo ob torkih novi deli ?
Nikec3
Kaj je že nov del zunaj ? Ni tak da hodijo ob torkih novi deli ?
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Berserker ()
tr33k ne razumeš, tle je mislil zemljo z malo začetnico, kot planet, kjer pride do samouničenja z tehnologijo in se nato selijo v kolonije. Čeprav na kolonijah pride potem do uničenja, preko stvarjenja cylonov:)
In ne ob sobotah hodi nov del, če si kolikor toliko spodoben gledalec raznih serij, potem moraš biti prijavlen na myepisode.com. :)
Vse serije, ki jih imaš dodane ti kaže katero moraš nasledno gledat, kdaj pride itd, pa obklukaš kaj si že gledal, pa še izračuna ti, koliko si vse skupaj porabil za gledanje vseh serij, zelo uporabna stran, a must have account tam, če spremlaš več serij.
In ne ob sobotah hodi nov del, če si kolikor toliko spodoben gledalec raznih serij, potem moraš biti prijavlen na myepisode.com. :)
Vse serije, ki jih imaš dodane ti kaže katero moraš nasledno gledat, kdaj pride itd, pa obklukaš kaj si že gledal, pa še izračuna ti, koliko si vse skupaj porabil za gledanje vseh serij, zelo uporabna stran, a must have account tam, če spremlaš več serij.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Lonsarg ()
LuGi ::
Za spremljanje uporabljam kar tvmonitor gadget - http://ooije.se/Applications/Show/TvMon...
Prikaze vse potrebne informacije&odsteva kdaj bo naslednja
Prikaze vse potrebne informacije&odsteva kdaj bo naslednja
@tr33k, nova sezona bo prihajala ob torkih, do konca prve je še ob sobotah.
Vsaka Zemlja je najprej random planet, nakar se na njej razvije človeška civilizacija in ta civilizacija, da temu planetu potem ime Zemlja. Vse se ponavlja, na različnih lokacijah, vendar z isto okvirno zgodbo.
Vsaka Zemlja je najprej random planet, nakar se na njej razvije človeška civilizacija in ta civilizacija, da temu planetu potem ime Zemlja. Vse se ponavlja, na različnih lokacijah, vendar z isto okvirno zgodbo.
Tnx za razlago zdaj mi je bolj jasno. Torej če gledamo tako so na koncu bsg našli "našo" zemljo ko bodo stroji razviti pa bodo iskali naslednjo ki jo bodo spet poselili.
ENkrat so pa našli planet ki je bil že razdejan torej še eno "zemljo" ali random planet. Čez par takšnih ponovitev ustvarjenja civiizacij pa se vrnejo na 12 kolonij kobola.
Upam da nisem kaj zamešal.
ENkrat so pa našli planet ki je bil že razdejan torej še eno "zemljo" ali random planet. Čez par takšnih ponovitev ustvarjenja civiizacij pa se vrnejo na 12 kolonij kobola.
Upam da nisem kaj zamešal.
Približno tako, kot sem že prej dejal, je veliko stvari prepuščeno tvoji domišliji. Če si serijo že do konca pogledal, potem ti ostane še film The Plan, ki razjasni nekaj stvari s cylonske perspektive. Upam tudi, da veš, da je ta Zemlja na koncu, serije, Zemlja na kateri mi sedaj živimo (v seriji seveda).
Zero0ne ::
Včeraj sem dobil vse dele stargate, pa sem malo zmeden. Kako si sledijo oziroma v kakšnem vrstnem redu naj bi to gledal? (Stargate film, Stargate SG-1, Stargate Atlantis)
uname -o
Ker na internetu res nikjer ne piše teh informacij ane? lol. Najprej imaš originalen film iz 198x leta, potem pa se prec iz tega filma nadaljuje SG-1(sicer z večinoma drugačno igralsko zasedbo:)), ki ima na koncu tudi zaključni film, ter še en je posnet, ki je samostojen.
Atlantis je pa ločena serija sicer, čeprav je fajn pogledati SG-1 vsaj še do vključno prvih dveh delov osme sezone, ker takrat časovno gledano glede na SG-1 se Atlantis začne dogajati, potem so pa hkrati predvajal, to so bla fajn leta, vsak vikend 2 nova dela za pogledat:)
Seveda nič se pa ne primerja z originalnimi sezonami SG-1, kar spomin bi si zbrisal, pa jovo na novo:)
Atlantis je pa ločena serija sicer, čeprav je fajn pogledati SG-1 vsaj še do vključno prvih dveh delov osme sezone, ker takrat časovno gledano glede na SG-1 se Atlantis začne dogajati, potem so pa hkrati predvajal, to so bla fajn leta, vsak vikend 2 nova dela za pogledat:)
Seveda nič se pa ne primerja z originalnimi sezonami SG-1, kar spomin bi si zbrisal, pa jovo na novo:)
matr... spomnim se casov, ko sem sg-1 spremljal na kanalu A... najbolj se spomnem cliffhangerja, ko je O'neal prvic "pristal" pr azgardih... tisti njegov pogled... in... konec dela
cel teden sem cakal kot budala na novin del
cel teden sem cakal kot budala na novin del
Ta zadnja epizoda z sgu je res svetovna potovanje čez zvezdna vrata, napetost, me prav zanima kako se bodo oni trije rešli. Sicer kje je zdaj izi da pokometira kot je to storil na začetku epizode.
Meni je pri tej seriji ravno to všeč, da sploh nobenega ne pogrešam in me niti ne zanima, če bo kdo sploh kdajkoli prišel nazaj
Zgodovina sprememb…
Jaz za te tri mi je čist vseeno. scott je bolj kot ne posran, chloe b****, eli g33k na trenutke je malce duhovit, edino greera je bilo skorajda škoda.
Neeee v novem delu so spet kamni, ko bi se le razleteli. Sicer mi ni jasno kako to da jih alieni vedno najdejo.
sulaco ::
SGU: v bistvu mi je bil tale "sabotage" del zelo dober...mal akcije, mal negotovosti, veliko delnih zgodb-kar tako naprej. Potencijal v robotu bi bil lahko večji :) Le kam je izginil "pilot" ???
V: Totalno nategovanje, postaja dolgčas-spet je noter "90210", bi znali gledati še 9 sezon, preden pridejo V-ladje
FF: Totalno nategovanje epizod, okvir zgodbe je dober, a bi morali posnet samo 1 (največ2) sezono in potem bi postali legendarna serija. Tako pa pišejo epizode s skakanjem v preteklost, mašenjem z XY vzporednimi zgodbami in tudi tu bomo dočakali 6 blackoutov in 9 sezon. WTF mešajo noter Somalijo, Afganistan....ker je kao up to date?!?!
Fazit: Zaradi požrešnosti producentov se serije dolgovezijo, počasi zgubljajo "hardcore" občinstvo, saj noter tlačijo gaye, črnce, azijce, mladiče-vse samo zato, da postane serija za celo družino in jo dobro prodajo na kabelski TV. Da se razumemo-to bi tudi jaz naredil, a serija (npr.24, Lost) s tem zgubi čar, legitimnost.
Namreč zgoraj omenjene serije niso tipa Eureka, kjer lahko prikazuješ "life in small town" v nedogled (tudi BSG je taka), pri zgoraj omenjenih serijah imaš pa zaplet-jedro-zaključek.(PIKA!) Tako je bila narejena SG-1 in zato je bila tako uspešna (10sezon-10let) (pa tudi tu se strinjam, da bi morali zaključit zgodbo z Goauldi in potem nov SG-Oraii)
To je moj IMHO, LP
V: Totalno nategovanje, postaja dolgčas-spet je noter "90210", bi znali gledati še 9 sezon, preden pridejo V-ladje
FF: Totalno nategovanje epizod, okvir zgodbe je dober, a bi morali posnet samo 1 (največ2) sezono in potem bi postali legendarna serija. Tako pa pišejo epizode s skakanjem v preteklost, mašenjem z XY vzporednimi zgodbami in tudi tu bomo dočakali 6 blackoutov in 9 sezon. WTF mešajo noter Somalijo, Afganistan....ker je kao up to date?!?!
Fazit: Zaradi požrešnosti producentov se serije dolgovezijo, počasi zgubljajo "hardcore" občinstvo, saj noter tlačijo gaye, črnce, azijce, mladiče-vse samo zato, da postane serija za celo družino in jo dobro prodajo na kabelski TV. Da se razumemo-to bi tudi jaz naredil, a serija (npr.24, Lost) s tem zgubi čar, legitimnost.
Namreč zgoraj omenjene serije niso tipa Eureka, kjer lahko prikazuješ "life in small town" v nedogled (tudi BSG je taka), pri zgoraj omenjenih serijah imaš pa zaplet-jedro-zaključek.(PIKA!) Tako je bila narejena SG-1 in zato je bila tako uspešna (10sezon-10let) (pa tudi tu se strinjam, da bi morali zaključit zgodbo z Goauldi in potem nov SG-Oraii)
To je moj IMHO, LP
meni je V kul, dobri igralci, fajn zapleti.... edino kar mi je glupo je Chad in ta duhovnik...totalno neverjetno je prisel chad na sled petemu stebru...in duhovniku... on pa bi moral biti totalen retard, da bi mu kar tako zaupal,. brez xda bi ga prej testiral
FF malo manj, predvsem zaradi ag. Balford (al kaj je ze)...tudi zgodba ne deluje, da bi se prevec vlekla...
in VEDNO mi je bilo zanimivo gledati te paradoxe s time travel... ful mi je zal, da so ukinli serijo time cop, ki je bla meni zakon, pa recimo day break in juorney man... zakon serije!
SGU pa ne gledam vec ze kar nekaj casa... vidim pa, da je postalo bolje... bom verjetno po koncui serije naredil maraton
FF malo manj, predvsem zaradi ag. Balford (al kaj je ze)...tudi zgodba ne deluje, da bi se prevec vlekla...
in VEDNO mi je bilo zanimivo gledati te paradoxe s time travel... ful mi je zal, da so ukinli serijo time cop, ki je bla meni zakon, pa recimo day break in juorney man... zakon serije!
SGU pa ne gledam vec ze kar nekaj casa... vidim pa, da je postalo bolje... bom verjetno po koncui serije naredil maraton
Okapi ::
petemu stebru
Ni peti steber, ampak peta kolona. A se v šoli nič več ne učite zgodovine?
Peta kolona @ Wikipedia
Fifth Column @ Wikipedia
O.
ne, priznam, me niso ucili tega pr zgodovini, pa tudi sam nisem vedel... jaz sem kar direktno prevedel, nevedoc, da je izraz ze uveljavljen
TESKAn ::
Ma dejte no, ne moreš gledat tega, ko ti nek zdolgočasen rus "prevaja" zraven...
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
No tale zadnji "ameriški" del je bil zopet na nivoju ostalih. Kar naenkrat znajo uporabljati robota, potem ko se ga prvič niti vključiti niso upali za vsak slučaj ker sploh niso vedeli, kaj naj bi počel; razumem da "v sili tudi hudič muhe žre", ampak da potem kar naenkrat veselo vari zunaj na ladji ... potem pridejo "za vedno izgubljeni" kar tako nazaj na ladjo kot da je to pač navaden del delovnega dneva, vključno s hladnim sprejemom kolegov ("aha fajn uspelo vam je"); čeprav razumem, da je bila ladja očitno pač še v dometu vrat, ko se je ustavila, ampak najprej smo gledali celo episodo o tej drami, ki jo je bilo v 10 sek konec kot v kakšni mehiški nadaljevanki... da ne govorim o tem, da bi lahko preko kamnov poslali na ladjo ogromno znanstvenih umov, ki bi morda znali rešiti kakšno težavo hitreje od "zafustriranih stručkotov" na ladji ... do seveda konca, ko se jim je zopet uspelo rešiti v zadnjem trenutku z deus ex machina (morda bi še bilo nekako zanimivo, če je ladja "absorbirala" Franklina oz. se je ta "upload-al" v ladijski računalnik in bodo preko njega imeli nadzor nad ladjo, ali kaj podobnega).
V ruščini sem pogledal vse preostale epizode prve sezone SGU. Kljub temu, da veliko nisem razumel, moram reči, da je bil to najboljši konec sezone kar sem jih kdajkoli videl v Stargate franšizi.
SPOILER:
Epizoda se konča v taki negotovosti, da za polovico glavnih karakterjev ne vemo, če bodo preživeli, kot tudi ne kako se bo ladja sama rešila iz situacije.
SPOILER:
Epizoda se konča v taki negotovosti, da za polovico glavnih karakterjev ne vemo, če bodo preživeli, kot tudi ne kako se bo ladja sama rešila iz situacije.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Zvezdna vrata - Stargate SG1 (strani: 1 2 3 4 … 23 24 25 26 )Oddelek: Sedem umetnosti | 93092 (17701) | Barakuda1 |
» | Battlestar Galactica (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Sedem umetnosti | 48450 (13786) | vostok_1 |
» | SG - Goa'uld, Tok'ra, Jaffa... (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 11816 (9247) | Jst |
» | Battlestar Galactica: Blood and Chrome (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12742 (10897) | yoco |
» | Caprica (strani: 1 2 )Oddelek: Sedem umetnosti | 12810 (9990) | Brane2 |