Forum » Sedem umetnosti » DVD_DiVX tezave
DVD_DiVX tezave
mamut ::
cau
imam tezave s prikazovanjem Divx fajlov. Prikazuje jih le Power DVD, BSPlayer pa ne. Nekaj se mi je moglo zjebat ker sem z njim ze gledal filme. Isto je z Alpha playerjem. Instaliran imam Divx 502 bundle.
Druga tezava pa je v DVD_ROMU, ki iz DVDja predvaja samo zvok. A je treba met kak poseben drajver, morda so tezave povezane??
imam tezave s prikazovanjem Divx fajlov. Prikazuje jih le Power DVD, BSPlayer pa ne. Nekaj se mi je moglo zjebat ker sem z njim ze gledal filme. Isto je z Alpha playerjem. Instaliran imam Divx 502 bundle.
Druga tezava pa je v DVD_ROMU, ki iz DVDja predvaja samo zvok. A je treba met kak poseben drajver, morda so tezave povezane??
mamut ::
No resitev tezave je v nastavitvi Default Single Display. Imam sicer dva monitorja z dvema karticama. Ne vem kako je to povezano ma ce bo imel kdo podobne tezave naj se s tem poigra.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 54044 (8869) | Spajky |
» | [divXvid] Gorenje predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 33894 (7725) | copkacopi |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63373 (15863) | Buffy |
» | [divxvid] Quart predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 4201 (2539) | boss98 |
» | Gledanje DVD filmov na TV izhoduOddelek: Zvok in slika | 2825 (2389) | buhica1 |