» »

UPC - programi brez zvoka

UPC - programi brez zvoka

buick ::

Imam UPC digitalno kabelsko na LCD TV (LG 37 LH 4000) z vgrajenim DBVC pretvornikom tako da nimam njihovega digitalnega pretvornika, ker ga ne rabim (sicer to najbrž nima nobene veze z mojim problemom).
Na 2 programih - Travel in VH 1 namreč ni tona. Torej samo slika, na vseh drugih je vse OK. Poskusil sem spremeniti že vse opcije v meniju pod Avdio pa mi ne uspe dobiti ton na teh dveh programih. Na UPC so mi rekli, da moram izklopiti Dolby, pa te opcije ne najdem nikjer.
Mogoče mi lahko kdo pomaga..Hvala.

frenkb ::

Mislim da VH1 oddaja v Dolby načinu, mogoče bi moral nastaviti na stereo način (vsaj tako je pri meni, imam pa UPC-Handan sprejemnik).

sstruke ::

Zelo verjetno imaš avdio nastavljen na madžarščino. (vsaj pri meni je upc pošiljal madžarski ton)

Zamenjaj avdio na angleščino pa bo ok . upam

Zgodovina sprememb…

• spremenil: sstruke ()

buick ::

Glej takole je. Avdio imam na vseh programih nastavljen na finščino. Tako tudi na Travel in VH1. To je zato, ker so mi rekli, da če želim , da mi bo zadeva delovala (preko DBVC pretvornika) tako kot je treba, naj nastavim na začetku v meniju država - Finska.
Včeraj sem poskusil spremeniti jezik na teh 2 programih na angleščino in še nekaj drugih jezikov pa ni spremembe. Tona na teh 2 programih ni, na vseh drugih pa je vse ok.
Res mi ni jasno kaj še lahko storim. Predvsem na Travel bi rad imel ton, ker ga dosti gledam.
Upam, da še imaš kakšno idejo.

LexLuthor ::

Šaltej na T-2

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

Oddelek: Zvok in slika
30066260 (1774) stratosD
»

AIR bo le zaživel (strani: 1 2 3 419 20 21 22 )

Oddelek: Omrežja in internet
1086196065 (19246) markasaso12
»

Telemach digitalna tv, Pomoč!! (strani: 1 2 3 434 35 36 37 )

1833450393 (89921) zavajon
»

TV Tuner za DVB-C Terratec Cinergy C PCI HD (strani: 1 2 )

Oddelek: Strojna oprema
648772 (2761) joze67
»

kdaj bo Siol začel v optiko pošiljat boljši iptv signal?

303401 (2382) Pesimist

Več podobnih tem