Forum » Kaj kupiti » Kateri DVDrw snemalnik (hišni kino)
Kateri DVDrw snemalnik (hišni kino)
mrTwelveTrees ::
Za prijatelja iščem dvdrw snemalnik (hišni kino)
katerega se splača - v rangu cene cca 100-220 eur
Iščem takšnega ki podpira vsaj ene podnapise .SUB ali .SRT
ter da predvaja divx in xvid ... OBVEZNO SLO. znake -čžš...
-z notranjim diskom ali brez
http://www.ceneje.si/dvd-snemalniki#pag...
katerega se splača - v rangu cene cca 100-220 eur
Iščem takšnega ki podpira vsaj ene podnapise .SUB ali .SRT
ter da predvaja divx in xvid ... OBVEZNO SLO. znake -čžš...
-z notranjim diskom ali brez
http://www.ceneje.si/dvd-snemalniki#pag...
lasse007 ::
Jaz priporočam, da kupi takega z diskom, SONY ali pa Panasonic.
Snemalniki brez diska snemajo seveda samo na plošče, na enoslojni DVD pa gre malo čez 2 uri videa v DVD kvaliteti.
Snemalniki brez diska snemajo seveda samo na plošče, na enoslojni DVD pa gre malo čez 2 uri videa v DVD kvaliteti.
"Predstave s črno magijo in njenim popolnim razkrinkanjem"
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
(Mihail A. Bulgakov, Mojster in Margareta)
mrTwelveTrees ::
ok z diskom pol
sam hudič če enega najdem pa pol ne podpira podnapisov SUB ali SRT in SLO. znakov ?
sam hudič če enega najdem pa pol ne podpira podnapisov SUB ali SRT in SLO. znakov ?
TehDucky ::
http://www.mimovrste.com/artikel/171002...
Mi mamo doma tegale, z 250GB trdim diskom(dotični je 400€), vendar mislim, da ima tale enake funkcije le manj prostora. Drugače pa res 1A izdelek. Podnapise jaz ponavadi vstavljam z programo AddSub(vsaj mislim), ter jih tako integriram v film, ker rabim malo večjo pisavo zaradi kratkovidnosti(ne vidim na deleč:), kar pa mislim da se ne da naštimat na navadnih subih, ki so zraven. Jutri oz. čez dva dni lahko sprobam kakšen dvd z navadnimi subi, ter sprobam kakšna je velikost(večja,navadna,manjša) ter zapis podnapisov. Upam, da najdem kakšen film še od prej.
Mi mamo doma tegale, z 250GB trdim diskom(dotični je 400€), vendar mislim, da ima tale enake funkcije le manj prostora. Drugače pa res 1A izdelek. Podnapise jaz ponavadi vstavljam z programo AddSub(vsaj mislim), ter jih tako integriram v film, ker rabim malo večjo pisavo zaradi kratkovidnosti(ne vidim na deleč:), kar pa mislim da se ne da naštimat na navadnih subih, ki so zraven. Jutri oz. čez dva dni lahko sprobam kakšen dvd z navadnimi subi, ter sprobam kakšna je velikost(večja,navadna,manjša) ter zapis podnapisov. Upam, da najdem kakšen film še od prej.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [divXvid] Yamaha predvajalniki (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Zvok in slika | 27781 (7313) | monaco |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72558 (17320) | LexLuthor |
» | [DivXviD] Silva Schneider predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12905 (5025) | primozzzz |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36207 (14996) | aco111 |
» | konvertiranje podnapisovOddelek: Zvok in slika | 1796 (1703) | Hux |