» »

Janša in Zidar naj bi se dogovarjala

Janša in Zidar naj bi se dogovarjala

1
2
»

USS Liberty ::

Ja, pa državni udar je Janša seveda pripravljal tudi leta 94.... takrat so mediji z Mladino na čelu objavljali zgodbe, da so na Vrhniki bili že prižgani tanki, ki naj bi šli nad Ljubljano izvajat državni udar...

Janša ima edino srečo, da se sedaj piše leto 2008 in ne recimo leto 48 ali 58. Sedaj naši tardeči pač ne morejo več pred očmi sveta kar tako zlahka fizično likvidirati svojih političnih nasprotnikov, zato jim edino ostanejo medijske diskvalifikacije in likvidacije, v čimer so pravi mojstri. Kontrarevolucije pri nas kučanovi komunisti ne likvidirajo več s puškami, bajoneti in kundaki, ampak zato uporabljajo medije, katere trdno držijo v svojih rokah...
http://en.wikipedia.org/wiki/USS_Liberty_%28AGTR-5%29

Calligula ::

Morisovec, ki je takrat tudi z glavo v kandelaber butal tisteka Smolnikarja je nekaj let nazaj zivel blizu mene in so se takrat pred leti zasebno kar precej zabavali ob razlagah kako so ga iz BMWja cez okno ven zvlekli pa z glavo butali v kandelaber ipd..

Skratka te stvari so se dogajale ampak tale tema je brezvezna kot vse prejsnje, ker se itak vsi klasicni levicarski in desnicarski bolniki razvrstijo vzdolz svoje ketne kot vsak omejen hisni cucek in je pac "hranilna vrednost" debate nikakrsna.

Ima mogoce kdo celo kake informacije? Od koga, ki se recimo ukvarja z primerom? Kak odvetnik? Policist?... Potem je to zanimivo. Prazne marnje enih ali drugih tepcev nimajo smisla. Levi in desni pac.

Icematxyz ::

samo 2 možnosti sta: A) ali je janša tako pokvarjen ali pa B) so pokvarjeni njegovi politični nasprotniki,


Ali pa je pokvarjena "sedma sila" ? Bi še jaz dodal.

Karaya 52 ::

Icematxyz; je zajeto v točki B. :)

Drugače pa JJ kriv tudi ugrabitve majorja Ladislava Trohe...

Icematxyz ::

Jaz Janše ne morem zagovarjati. In me nemoti če ga privrženci zagovarjajo. Strinjam pa se, da novinari niso objektivni.

Oziroma objektivnost je zelo širok pojem. Rekel bom raje tako. Strinjam se, da če teoretično zastavimo idealen model novinarja (kar se v bistvu znova in znova zlahka naredi), da ga nikoli nebo doben novinar ispolnjeval. Lahko se samo bolj ali majn približa neka oseba temu idealu.

Naši novinarji pa sem mnenja, da vsi skupaj ne sežejo idealu niti do kolen.

Zgodovina sprememb…

poweroff ::

Če se janša umakne iz politike, bodo cela uredništva naših levih medijev končala na zaprtih oddelkih psihiatričnih ustanov, saj kar naenkrat ne bodo več mogli nikogar demonizirat in si izmišljevat lažnih zgodb. Največje psihične travme bodo pa doživeli novinarji Mladine, Dnevnika in POP TV-ja...


Mislim, da ne bo krize.

Zgodilo se bo to, kar se je zgodilo desničarjem po odhodu Kučana v pokoj.

Bolani umi so namreč naumili da Kučan v resnici še ni odšel iz politike, pač pa da deluje iz ozadja.

In ko se bo iz politike umaknil Janša, bodo bolani umi prišli na idejo, da Janša še vedno vodi politiko iz ozadja.

Ko bosta pa oba "botra" umrla, bo pa tehnologija kloniranja že toliko izpopolnjena, da boo spet brali nove teorije zarote...
sudo poweroff

poweroff ::

samo 2 možnosti sta: A) ali je janša tako pokvarjen ali pa B) so pokvarjeni njegovi politični nasprotniki, ki mu stalno podtikujejo takele novice.


Jaz mislim, da je Janša sicer naredil nekaj resnih napak in da ima avtoritaren način vodenja ter dostikrat hoče z glavo skozi zid, vendar osebno dvomim, da je pokvarjen. Vsaj ne bistveno bolj kot ostali politiki.

Verjamem, da je v stranki SDS veliko karieristov in klinetele, ki se je pač nalepila na zmagovalca.

Vprašanje pa je, kaj misliš kot politične nasprotnike. Če to misliš neposredne nasprotnike - Pahorja in ostale - dvomim, da so pokvarjeni.

Po mojem mnenju se je v Sloveniji razpasla kultura aferaštva, ki ustreza tako določenim političnim strukturam (in obeh polov - v mislih imam ne vodstva, pač pa srednji sloj aparatčikov), kot tudi medijem, ki jih zanima le naklada in dobiček.

Po moje je pokvarjence treba iskati med temi aparatčiki, ki dostikrat delujejo mimo vodstva. Tudi marsikatero svinjarijo, ki je bila zakuhana s strani SDS verjamem, da je bila zakuhana mimo vednosti in volje Janše. Prav tako pa tudi ne verjamem, da je gonjo proti Janši vodil Pahor - mu je pa seveda razvoj dogodkov zelo ustrezal...
sudo poweroff

Karaya 52 ::

Matthai> Kučan v resnici še ni odšel iz politike, pač pa da deluje iz ozadja.

Kučan ni odšel iz politike. Pojavlja se na mitingih levih strank, partizanskih proslavah, pred volitvami pa poskuša mobilizirati določeno skupino volilcev. Sicer nima več nobene funkcije, tudi "urada bivšega predsednika" ne več, vseeno pa je redno komentiral vladne ukrepe.

V pokoj je zares odšel npr. Ivo Hvalica. Slednji dobesedno beži pred kamerami, medtem ko jih okoli Kučana mrgoli. Ko se je upokojil Pučnik so ga mediji enostavno zradirali iz aktualnega političnega prostora, v tem je velika razlika.

Kučanov vpliv v politiki pa je meni težko merit.

Gregor P ::

... ravno gledam poročila in posnetke primopredaje ministrskih poslov in novinarka gre vprašat Bajuka, potem, ko je on rekel, da gre domov: "a čez lužo?" in nato Bajuk: "doma sem v Sloveniji gospa."

P.S.: napisal po spominu, ki pa na žalost ni bog ve kaj:8)
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Gregor P ()

djordjevic ::

Je pa pokazal bivši minister za kulturo, da mu je kultura španska vas.
No grave is deep enough to keep us in chains.

poweroff ::

No, ta z Bajukom je pa nizka.

Se vidi, da je kultura v Sloveniji "na podnu".
sudo poweroff

borchi ::

> No, ta z Bajukom je pa nizka.

se strinjam.

(ma pa jajca novinarka. od nsi ministrov mimgrede kako fašeš... :)))
l'jga

poweroff ::

Hehe, skoraj bi rekel da očitno še premalo, ampak kot vemo nasilje ni rešitev.
sudo poweroff

luli ::

Zanimivo, kako eni ljudje tolerirajo pošiljanje v Argentino. Ponavadi pa pošiljajo tisti, katere bi lahko brez problema poslali v rodno Bosno.

jype ::

luli> Zanimivo, kako eni ljudje tolerirajo pošiljanje v Argentino. Ponavadi pa pošiljajo tisti, katere bi lahko brez problema poslali v rodno Bosno.

Luli je iz Bosne?

Tega pa nisem vedel.

luli ::

Ne mislil sem nate. Podpisuješ se že v cirilici.

Mati ::

Ne ne, tisto je Republika srbska, ne pa Bosna...:)

Calligula ::

Sine Istrabenzovega nadzornika Kosmine je ocitno tudi mesetaril pri vladnih milijonskih poslih z Jansevim bratom Rajkom. Privatniki tile Janse, Petki,..
1
2
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Podkupnina, Janša, Patria - kje so zdaj dokazi?!

Oddelek: Problemi človeštva
353545 (2102) dbevfat
»

Desnica razpada? (strani: 1 2 3 414 15 16 17 )

Oddelek: Problemi človeštva
82996165 (79505) poweroff
»

Patrija po volitvah?

Oddelek: Problemi človeštva
202350 (1709) Person
»

Volitve (strani: 1 2 3 4 5 6 )

Oddelek: Loža
28150251 (43536) Keyser Soze

Več podobnih tem