Forum » Omrežja in internet » Wireless Linksys WRT54GL PROBLEM!
Wireless Linksys WRT54GL PROBLEM!
marko1000 ::
Pred 2mi dnevi sm si kupu wireless router "Linksys WRT54GL". Nedela mi nikakor ne. Pa nimam pojma zakaj. Tipka na routerju na kateri piše "Cisco systems", mi nikakor ne osvetli kadar jo prtisnem. Pred dvema dnevoma mi pa je, ko sem kupil in lepo vn dal in začeu inštalerat odkar sm jo prtisnu, od zdaj naprej mi pa noče in to od takrat, ko sem želel zaščito odstraniti (geslo rutrja in wpa key, potem ko sm jo že nastavil), potem sm iskluču adapter od wirelessa, da bi vidu če zahteva geslo če bi ga prkluču nazaj in se hotu povezat, potem sem ga pa že nazaj prikluču, in mi pa lučka na gumbu nikakor nemore več osvetlit ko jo prtiskam in prtiskam. In pomoje bi mogla. Ko sem ga kupil, se mi je tudi žično povezal wireless takoj na kerikol računalnik, zdej mi pa nikakor noče niti žično na noben računalnik, kaj šele brezžično in js rabm najprej žično da mi dela, da pol lah grem naprej na brezžično v nastavlanju in inštalaciji wirelessa. Prosim, če kdo, ki ni tako nesposoben kot jaz s temi stvarmi, če mi kle napiše u čem bi blo problem, ker mi je ful žou k mi noče delat nov wireless
:(
:(
blackbfm ::
Tista tipka je brezveze. Za začetek resetiraj router na tovarniške nastavitve (glej navodila). Potem se poveži na router in stvari nastavi ročno. Če boš imel enkripcijo nastavi na AES, ker TKIP jebe. To bi bilo to.
Če pa hočeš kaj več imet od routerja (stabilnost, funkcije) pa si naloži Tomato firmware
http://www.polarcloud.com/tomato
Če pa hočeš kaj več imet od routerja (stabilnost, funkcije) pa si naloži Tomato firmware
http://www.polarcloud.com/tomato
Lith ::
Resetiraš ga na default tako da izključiš električni kabel in tiščiš RESET in potem priključiš el. nazaj in še vedno 30sek držiš RESET.
¤ black holes rule; I like the speed, speed kills ¤
marko1000 ::
sm ga odnesu na servis, a mogoče ta firmware kej pomaga, če bi lažje zaznou psp? ker prej ko mi je nekako wireless delu, mi ga nikakor ni seznal ko sm kliknu scan da najde povezavo, vedno mi je napisal error
kepa ::
Js mam eno vprašanje . ko grem čes inštalacijo gre lepo potem pa nevem kako bi na tem račnalniku prišel do interneta. Hvala
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
! | Postavitev domacega omrezja in deljenje internet povezave (strani: 1 2 3 4 … 33 34 35 36 )Oddelek: Omrežja in internet | 569524 (6353) | c23po |
» | TP-Link TL-WR1043ND (strani: 1 2 3 4 … 14 15 16 17 )Oddelek: Omrežja in internet | 171331 (36224) | hojnikb |
» | [Router] Asus WL500g Premium FAQ (strani: 1 2 3 4 … 10 11 12 13 )Oddelek: Omrežja in internet | 83298 (15059) | brez-imenko |
» | Linksys WRT54GL ne dela???Oddelek: Omrežja in internet | 11600 (9111) | Kyou |
» | Novi SIOL-ovi "komunikacijski prehodi" (gateway-i) SAGEM F@st™3344 (strani: 1 2 3 4 )Oddelek: Omrežja in internet | 44097 (19637) | imallears |