» »

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -

Temo vidijo: vsi
««
68 / 86
»»

PacificBlue ::

ljudje, ki so posneli posnetke in so se kasneje znasli v javnosti, so sumljivo povezani z tv hisami, nekateri se ukvarjajo celo z editiranjem videov. to je v tem videu vse prikazano..je zlo dobr video, ker res odgovori na vecino vprasanj.

Torej ni nobenega posnetka od kaksnega turista ali kaj podobnega..in to daje vedeti,da je pri tem sodelovalo na stotine, če ne tisoče ljudi. Ni nujno da so vsi vedeli, zakaj se gre...bili pa so tam in morali so opravit, kar jim je bilo naroceno.

bluefish ::

Najbrž predvsem na ta račun, da leta 2001 še ni bila prisotna kultura nalaganja YouTube posnetkov za vsako bedarjo.

in to daje vedeti,da je pri tem sodelovalo na stotine, če ne tisoče ljudi. Ni nujno da so vsi vedeli, zakaj se gre...bili pa so tam in morali so opravit, kar jim je bilo naroceno.
Pajade. Nato so po TV izvedeli, da se gre za teroristični napad dveh letal in so nadaljnjih deset let molčali o svoji vpletenosti.

Zgodovina sprememb…

• spremenil: bluefish ()

Matev ::

Torej ni nobenega posnetka od kaksnega turista ali kaj podobnega..in to daje vedeti,da je pri tem sodelovalo na stotine, če ne tisoče ljudi. Ni nujno da so vsi vedeli, zakaj se gre...bili pa so tam in morali so opravit, kar jim je bilo naroceno.

to je bilo upam da napisano v ironičnem tonu

...

boš sedaj rekel da so bile vse solze in ves strah tisti dan zaigrane

Saj sem ze povedal, enak krik ene zenske je mozno slisat na različnih posnetkih, iz razlicnih lokacij..tudi nedvmono je da so posnetke svoh obdelali, ker je iz napak razvidno da gre za editiranje.

XsenO ::

In kje so pol letala in potniki zdej?
1 + 1 = 1

PacificBlue je izjavil:

Saj sem ze povedal, enak krik ene zenske je mozno slisat na različnih posnetkih, iz razlicnih lokacij..tudi nedvmono je da so posnetke svoh obdelali, ker je iz napak razvidno da gre za editiranje.
Oprosti, vendar pa v primeru, da je to res, to ni dokaz zarote ampak kvečjemu želja po zaslužkarstvu in ekskluzivi s strani medijskih hiš.

XsenO je izjavil:

Najbrž v penziji na Bora Bori.

Zgodovina sprememb…

Oprosti, vendar pa v primeru, da je to res, to ni dokaz zarote ampak kvečjemu želja po zaslužkarstvu in ekskluzivi s strani medijskih hiš.

Če bi bilo samo to..bi ti se verjel, tako pa se pomisli na ostale nepravilnosti.

Hm, izgleda da jih ni bilo...če najdes kaksno sliko zalujočih sorodnikov, ki čakajo na letaliscu mi jo pokazi..verjamem pa da ni bilo ne letala, ne potnikov. Tudi to, da so zaprli letalisce za javnost(čepra so uradno pricakovali sorodnike zrtev) je miloreceno cudno. O razlogih pa tisti policaj, ki je govoril pred kamero ni smel govoriti. Of Course.

Hm, izgleda da jih ni bilo...če najdes kaksno sliko zalujočih sorodnikov, ki čakajo na letaliscu mi jo pokazi..verjamem pa da ni bilo ne letala, ne potnikov.

gold fish sindrom

zate tudi holokavstva ni bilo ane?

Samuel ::

XsenO je izjavil:

Potnike so prištel cca 50.000 mrtvim na ameriških cestah letno.
Zadovoljen?

Ti to resno?

Že en simple Google search (recimo flight 11 relatives) ti najde tono linkov o žalujočih sorodnikih. Seveda boš sedaj trdil, da so to le najeti igralci in statisti.

stari ::

Motiv je 100% jasen. O tem ni dvoma. Obnašanje stavbe pri rušenju, kjer se kaže prosti pad je 100%. Eksplozije so slišane in posnete. So očividci ki zastopajo vse možnosti. Izbrani samo nekateri. O letalu se da razpravljat.

hamax ::

Če bi bilo samo to..bi ti se verjel, tako pa se pomisli na ostale nepravilnosti.

Ok, s mostom ni nic narobe. To smo ze ugotovili, oziroma bo PB ugotovil jutri, ko bo sel sam s kamero sprobati kako perspektive delujejo.
Kaj so pa ostale nepravilnosti? Izberi po tvojem mnenju najhujso, da se ne bomo ukvarjali z bedarijami.

stari je izjavil:

Motiv je 100% jasen. O tem ni dvoma. Obnašanje stavbe pri rušenju, kjer se kaže prosti pad je 100%. Eksplozije so slišane in posnete. So očividci ki zastopajo vse možnosti. Izbrani samo nekateri. O letalu se da razpravljat.

A mam samo js obcutek, da se pogovarjam z neskoncno kaseto?

Zgodovina sprememb…

• spremenil: hamax ()

Meni je zanimivo da je največja, najboljša vojska na svetu zamudila največji dogodek 21 stoletja. Vsaj "drugo" letalo bi lahko ujela, sestrelila. Ker novinarji so nanj že čakali.

lol, ni samo most.. tudi ostale stvari, ki skačejo kakšen kilometer, na istem videu in to pred WTCji.

ostale nepravilnosti si pa poglej na videu, lenuh frdamani.

Vsaj "drugo" letalo bi lahko ujela, sestrelila. Ker novinarji so nanj že čakali.
Novinarji seveda nanj niso čakali, ker se je za prvega smatralo, da je nesreča. Glede posredovanja vojaških letal pa je že bilo razloženo.

hamax ::

lol, ni samo most.. tudi ostale stvari, ki skačejo kakšen kilometer, na istem videu in to pred WTCji.

ane, tocno tako kot bi pricakovali. Pejt se ti skupi z pacificom mal v naravo.

ostale nepravilnosti si pa poglej na videu, lenuh frdamani.

Ja, in ko bomo obdelal eno neumnost boste takoj vn privlekli drugo in tako dalje.
Izberite eno najhujso napako in jo bomo skupi obdelal. Ce se izkaze da je BS, se bomo premaknl naprej.

Pač vojaška mašinerija je bila na kavici.

stari je izjavil:

Meni je zanimivo da je največja, najboljša vojska na svetu zamudila največji dogodek 21 stoletja. Vsaj "drugo" letalo bi lahko ujela, sestrelila. Ker novinarji so nanj že čakali.

Če me spomin ne vara je največja in najboljša vojska imela v prvih tednih vojne v Iraku več žrtev s strani friendly fire kot pa enemy fire.
1 + 1 = 1

Meni je zanimivo da je največja, najboljša vojska na svetu

očitno niso bili pripravljeni na kaj takega
doh

Holokavst je tle OT, bi se pa dalo kaj pogovarjati o tem ja...

Že en simple Google search (recimo flight 11 relatives) ti najde tono linkov o žalujočih sorodnikih. Seveda boš sedaj trdil, da so to le najeti igralci in statisti.

Ja, vse skup kaze na to..sori. Pa saj ne bi bil to edini primer..eden izmed povodov napada Zda na Iraq, je bilo tudi krivo pričanje 16 letne kuvajtske deklice, kako jo je skupina iračanov posilila. Kasneje se je izkazalo da posilstva sploh ni bilo, čeprav je deklica odlicno odigrala vlogo..z krododiljimi solzami.

Ne bi se cudil, če uporabljajo kake specialne tehnike, naucene iz Mk-ultra programa...

V čem je potem sploh point se pogovarjati s tabo? Povprašaš po slika žalujočih svojcev, ko jih dobiš jih zavrneš in postaviš neko novo tezo,... In tako v nedogled.

Holokavst je tle OT, bi se pa dalo kaj pogovarjati o tem ja...
Ni offtopic. Nacisti so trdili, da se holokavst ni zgodil in ni bilo pobitih toliko in toliko Judov ter ostalih skupin; ti trdiš, da žrtev v tem napadu ni. Hm, podobnost vsekakor je.

Zgodovina sprememb…

Če ni letal=) ni potnikov. Se pa strinjam da mi je verjetno tezko za sledit..saj pravim informacij je ogromno.

saj pravim informacij je ogromno.

sploh če si jih sproti zmišljuješ in preobračaš kakor ti paše

@PB: Še enkrat - V čem je potem sploh point se pogovarjati s tabo?

Če me spomin ne vara je največja in najboljša vojska imela v prvih tednih vojne v Iraku več žrtev s strani friendly fire kot pa enemy fire

sploh če verjmeš tako neodvisnemu viru kot je vojska.

bluefish je izjavil:

Povprašaš po slika žalujočih svojcev, ko jih dobiš jih zavrneš in postaviš neko novo tezo,... In tako v nedogled.

kaj točno hočeš povedat o svojcih? Saj ti žalujejo tako ali tako. lol

p2900412Ja, in ko bomo obdelal eno neumnost boste takoj vn privlekli drugo in tako dalje.Izberite eno najhujso napako in jo bomo skupi obdelal. Ce se izkaze da je BS, se bomo premaknl naprej.[/st.citat naj bi izjavil:

Kaj točno pa si ti sploh o

Kaj točno pa si ti sploh obdelal? lol

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Samuel ()

Ah, točno, pozabil sem na eno od vaših teorij po kateri so potnike sesekljali in stlačili v super raketo, ki je pred trkom v Pentagon še cik-cak zbila lampe.

stari je izjavil:

Če me spomin ne vara je največja in najboljša vojska imela v prvih tednih vojne v Iraku več žrtev s strani friendly fire kot pa enemy fire

sploh če verjmeš tako neodvisnemu viru kot je vojska.

Torej praviš, da je vojski ful v ponos, da so svoje pobili po nesreči?
1 + 1 = 1

No sej so nacisti dobivali (skrito) pomoč tudi s strani američanov. Je pa od WW2 spet amerika imela največ.

Zgodovina sprememb…

• spremenilo: stari ()

XsenO je izjavil:

Če me spomin ne vara je največja in najboljša vojska imela v prvih tednih vojne v Iraku več žrtev s strani friendly fire kot pa enemy fire.

nič te ne vara... v NY so pa sestrelili tri stolpnice.

bluefish je izjavil:

Ah, točno, pozabil sem na eno od vaših teorij po kateri so potnike sesekljali in stlačili v super raketo, ki je pred trkom v Pentagon še cik-cak zbila lampe.

preveč ozko gledaš

Zgodovina sprememb…

@PB: Še enkrat - V čem je potem sploh point se pogovarjati s tabo?

Jeba. ko napises pol strani dolg post, pa ti povezavo z adslom prekine:(

V glavnem, tle se gre samo za resnico. Nič drugega. Tezko pa je, ker vsak zagovarja svojo resnico, eni bolj iz principa, da ne bi priznali zmote..drugi pa iz velike kolicin informacij, ki jih imajo. Uradna verzija je polna lukenj, tok odrasli pa smo ze da lahk to priznamo.

Uradna verzija je luknjasta kot švicarski sir.

i386 ::

stari.... teorija zarote je pa ena sama luknja :)

Balandeque ::

Jaz bom samo glede televizij in vsega tam okoli rekel, da hoaxerji nimajo osnovnega znanja, kako se sploh dela televizija.

Če tam v kotu piše "live" to pomeni, da oddajajo program v živo. Ne pa posnetek, ki ga ravno gledate. Na kromakey se živa slika daje zelo redko, ker je pač nepredvidljiva. Taka slika se zato na hitro zmontira, da se poreže ven dolgčas in morebitne "pižame" in nato spušča v živo.

Poleg tega prvi posnetki, ki ste jih gledali v času napadov, v 99% niso delo snemalcev posameznih televizij, pač pa jih posredujejo agencije. Eno mešanico, kar so posneli vsi, ki so takrat imeli kamere v bližini. Na Manhattnu je tega veliko.

Teoretično bi vojska res morala podkupiti samo kako agencijo, recimo Reuters ali AP. Ampak recimo, nekatere evropske TV ne plačujejo Reutersa, ker je drag in imajo svojo Evrovizijo. Njih bi pa CIA že težje kupila.

Zadnje, če bi sliko CIA res predelovala, bi se to vedelo. Kakovost posnetka se namreč kontrolira (reč zgleda ko osciloskop) in bi se vedelo, kolike generacije je posnetek in tudi da je fake.

Sploh pa, jaz mislim, da Pacific in fantje malo trolajo. Trditi, da nihče na Manhattnu ni videl letala je smešno, ker ga je moralo videti zelo veliko ljudi. Letalo na 400 metrih je hudičevo glasna reč in se zagotovo ozreš za njim.
Involvement and commitment is like an eggs-and-ham:
the chicken was involved - the pig was committed.

Balandeque je izjavil:

Če tam v kotu piše "live" to pomeni, da oddajajo program v živo. Ne pa posnetek, ki ga ravno gledate. Na kromakey se živa slika daje zelo redko, ker je pač nepredvidljiva. Taka slika se zato na hitro zmontira,

hvala lepa za tole, ampak to, da so bili posnetki zmontirani, že vemo. :)

Zgodovina sprememb…

Sploh pa, jaz mislim, da Pacific in fantje malo trolajo. Trditi, da nihče na Manhattnu ni videl letala je smešno, ker ga je moralo videti zelo veliko ljudi. Letalo na 400 metrih je hudičevo glasna reč in se zagotovo ozreš za njim.

Se strinjam da je bilo glasno. to so potrdile tudi price. ampak s to razliko, da so zvok opisale veliko bolj podoben iztrelku, kot pa letalu. V več posnetkih to zatrdijo, nvem zakaj jim ne bi verjel. Mene drugace ni bilo tam..

Zadnje, če bi sliko CIA res predelovala, bi se to vedelo. Kakovost posnetka se namreč kontrolira (reč zgleda ko osciloskop) in bi se vedelo, kolike generacije je posnetek in tudi da je fake

Saj pravim, v tistem videu je razvidno da so bili posnetki predelani. res poglej si ga, če mi ne verjames.

Balandeque
lepo da poveš da je izvor slik bil zelo omejen, da govoriš o celo možni eni sami "agenciji".

Če tam v kotu piše "live" to pomeni, da oddajajo program v živo.
Tako jasno pa to ni kot je recimo to da za nočjo pride dan

Trditi, da nihče na Manhattnu ni videl letal

Lahko je bilo kaj drugega.

ampak s to razliko, da so zvok opisale veliko bolj podoben iztrelku, kot pa letalu. V več posnetkih to zatrdijo, nvem zakaj jim ne bi verjel. Mene drugace ni bilo tam..
Seveda povprečen civilist zelo dobro loči med zvokom letala in rakete. Prav tako očitno hkrati nosi plašnice ali pa je slep, da letala ne vidi.

saj bluefish, eni ste pa obupno leni, da bi si pogledali, kaj dejansko so očividci govorili o tem, kaj so videli.

jype ::

Ne, ni moglo biti nič drugega:

Seveda povprečen civilist zelo dobro loči med zvokom letala in rakete. Prav tako očitno hkrati nosi plašnice ali pa je slep, da letala ne vidi.

Ja se posebno taki, ki zvijo na manhatnu in jim vsak dan brcijo letala čez glavo:)

Samuel je izjavil:

saj bluefish, eni ste pa obupno leni, da bi si pogledali, kaj dejansko so očividci govorili o tem, kaj so videli.
Eto, prav zanalašč sem si pogledal en random posnetek priče, ki je po telefonu govorila s CNN. Pravi, da je slišala "sonic-boom", nato pa je stran nebotičnika eksplodirala.

Če bi se šlo res za ta zvok na tej višini, potem bi popokale šipe na precej širokem območju.
In spet, ženska verjetno v življenju ni slišala letala na tej višini, ko se zakanta v bajto. Kako je torej lahko kredibilna priča?

Ja se posebno taki, ki zvijo na manhatnu in jim vsak dan brcijo letala čez glavo:)
Se bomo spet morali iti osnove fizike?
Razlika je med zvokom nekaj kilometrov nad tlemi in praktično nad tvojo bučo.

Zgodovina sprememb…

Saj pravim, v tistem videu je razvidno da so bili posnetki predelani. res poglej si ga, če mi ne verjames.

Če misliš premikanje mostov in ostalega, se žal moram strinjati s tvojimi nasprotniki. Trdim, da bi vse televizije, ki bi od agencije prejele sliko, ki je šla čez kako resno obdelavo, to takoj zaznale. Posnetek se preveri, preden se začne pošiljati, potem pa še enkrat ob koncu feeda. Zmontirati v letalo v tak posnetek pač pomeni vsaj generacijo ali dve več.

Sploh drugo letalo je pa po mojem posnelo že toliko kamer, zasebnih in profesionalnih, da bi bili vsi studii na svetu zasedeni za dva meseca, če bi hotel vse posnetke sfejkat.

Eto, prav zanalašč sem si pogledal en random posnetek priče, ki je po telefonu govorila s CNN. Pravi, da je slišala "sonic-boom", nato pa je stran nebotičnika eksplodirala.

Jap, ravno ta sonic- boom je bil omenjan, pa ne samo iz strani te gospe. eden tip je preko zveze govoril z tv postajo, kjer je povedal da sploh ni videl letala, samo zvok, zvok, ki je podoben raketi. Pa se drugi primer je ko novinarka "prepricuje" drugo zensko, da se je v wtc zaletelo letalo..pa gospa ful presenecena..a res??

Da bi popokale sipe, tega pa ne morm ovrečt ali potrditi.

Jap, ravno ta sonic- boom je bil omenjan, pa ne samo iz strani te gospe. eden tip je preko zveze govoril z tv postajo, kjer je povedal da sploh ni videl letala, samo zvok, zvok, ki je podoben raketi. Pa se drugi primer je ko novinarka "prepricuje" drugo zensko, da se je v wtc zaletelo letalo..pa gospa ful presenecena..a res??
Morda zato, ker tip ni bil na "pravi" strani?

Da bi popokale sipe, tega pa ne morm ovrečt ali potrditi.
Pravzaprav tudi sam v to nisem 100% prepričan. Mythbusterja sta nekaj tej smeri preizkušala, vendar je moralo letalo prebijati zvočni zid precej blizu, da se je poznal efekt.
Po drugi strani pa imajo starši izkušnje iz naše vojnice, ko je MIG prebijal zid nad LJ in so se šipe pošteno tresle, ponekod so tudi počile.

Zgodovina sprememb…

Balandeque

CNN, FOX News, ABC so si delile posnetke iz istih kamer. Nakljucje? Če je slo za zaroto je zlo verjetno da ni kdo sploh kaj preverjal..

Zgodovina sprememb…

bluefish je izjavil:

Eto, prav zanalašč sem si pogledal en random posnetek priče, ki je po telefonu govorila s CNN. Pravi, da je slišala "sonic-boom", nato pa je stran nebotičnika eksplodirala.Če bi se šlo res za ta zvok na tej višini, potem bi popokale šipe na precej širokem območju.In spet, ženska verjetno v življenju ni slišala letala na tej višini, ko se zakanta v bajto. Kako je torej lahko kredibilna priča?

A videla je zvok? To kar so slišali je vse brez veze. Kar so videli je zanimivo.. in to od malih letal na propeler, pa vse do Boeinga 747.

Na tem videu ni nobenega letala. Le zvok.

Pacific Blue
Morda zato, ker tip ni bil na "pravi" strani?

A misliš da je takrat sploh kej razmišljal o drugi strani

CNN, FOX News, ABC so si delile posnetke iz istih kamer. Nakljucje? Če je slo za zaroto je zlo verjetno da ni kdo sploh kaj preverjal..

Ja, pa POP TV in TV SLO tudi. Istočasno. Samo da jih je slednjim posredovala Evrovizija iz Ženeve. Kupila jih je za lep denar od snemalca, ki jih je posnel. In seveda jih je preverila. Pa tudi na TVS so jih. Leta 2001 še ni nihče delal digitalno, betacami, ki so takrat laufali, so pa na presnemavanje še kar občutljivi.

in to od malih letal na propeler, pa vse do Boeinga 747.
Torej lahko sklepamo, da je bila večina v šoku in je napačno ocenila velikost ali pa so bili attention-whore.
««
68 / 86
»»

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo

Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 47 8 9 10 )

Oddelek: Loža
45633050 (3939) T-h-o-r
»

Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Problemi človeštva
68744132 (31040) Matev

Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )

Oddelek: Problemi človeštva
42024627 (20513) jype

11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
12214042 (9665) jype

Več podobnih tem