Forum » Loža » WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
WTC_What Was In Building 7 in kaj se je dejansko dogajalo 9/11 -
Temo vidijo: vsi
Samuel ::
Vprašal si me, za morebiten način podrtja svetilk in navedel sem ti ga.
Guncaj zdaj afne naprej.
Guncaj zdaj afne naprej.
bluefish ::
Vprašal si me, za morebiten način podrtja svetilk in navedel sem ti ga.No, si ga za razliko od nekaterih (kajne PacificBlue) vsaj navedel, pa čeprav je tako absurden kot omemba laserja za uničenje stavb.
Zheegec ::
Samo če svetilke podreš z eksplozivom pa res izgleda, kot da jih je nekdo "povozil" z letalom
Je pa še ena bolj preprosta in logična razlaga - mogoče jih je pa podrlo letalo, ki se je moment za tem zaletelo v nižja nadstropja Pentagona. Kdaj točno je prišlo v stik s tlemi (že pred zadetkom Pentagona mogoče?) je pa težko reči.
Saj vem, da tega koncepta ne razumeš - pa imaš zanjga kakšen dokaz, sploh ker ti je v glavo padel v 5 sekundah v to zelo dvomim.
Je pa še ena bolj preprosta in logična razlaga - mogoče jih je pa podrlo letalo, ki se je moment za tem zaletelo v nižja nadstropja Pentagona. Kdaj točno je prišlo v stik s tlemi (že pred zadetkom Pentagona mogoče?) je pa težko reči.
Tako je, navedel sem ti prvega, ki mi je padel na glavo v 5 sekundah.
Saj vem, da tega koncepta ne razumeš - pa imaš zanjga kakšen dokaz, sploh ker ti je v glavo padel v 5 sekundah v to zelo dvomim.
"božja zapoved pravi; <Spoštuj očeta in mater>,
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
ne govori pa o spoštovanju sodstva."
Janez Janša, 29.04.2014
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Zheegec ()
Štekam zakaj so ti uradne razlage tako domače. Premalo soli v glavi, ane.Sem že povedal, da se z domnevno uradno razlago ne strinjam v celoti a sem hkrati, za razliko od tebe in podobnih, sposoben ločiti domišljijo od tega.
Pa kaj je zdaj problem podrt nekaj jebenih svetilk.
Ravno tako, ni problem pobit 200+ ljudi, če se že odločiš za kaj takega.
Ravno tako, ni problem pobit 200+ ljudi, če se že odločiš za kaj takega.
Pa kaj je zdaj problem podrt nekaj jebenih svetilk.Jebene svetilke je problem podreti tako, da ne zgledajo kot odžagane z eksplozivom.
Ravno tako, ni problem pobit 200+ ljudi, če se že odločiš za kaj takega.Jasno, Hitler jih je uspel še veliko več. Težave pa je imel pri prikrivanju tega.
TESKAn ::
prmejduš je bilo manjše letalo od Boeinga, ja. (to pravi marsikateri očividec)
En očividec trdi, da je šlo za Boeinga. Imamo tudi očividca v C130, ki je videl Boeinga.
Easy kot pasulj, ane.
No vidiš, sej ti gre.
To pravijo izkušeni piloti vojaških in potniških letal.
Aha, kot oni RRjev predstavnik, ki je vehementno trdil, da deli najdeni v Pentagonu niso od RRjevega motorja - pa se je potem izkazalo, da ta predstavnik niti nima pojma, kako naj bi izgledal RRjev motor znotraj?
Ne ni, ne mešaj.
Ti delaš frape iz posnetkov WTCja in Pentagonoa, ne jaz.
Kje pa piše, da je bil vzrok vsega tega letalo. Imaš kakšen dokaz. Kakšen video??
Ja, generator pred stavbo se je iz ljubega miru razstrelil, robnik je pa zadel šef, ko je manevriral s svojim SUVjem.
Kaj je bilo, so posnele kamere videonadzora. Tega pa nočejo pokazati. Kakšno lampo pa skine tudi cruise missile, saj imajo tudi krila, res pa je da miniaturna.
Tudi motor teh raket so zelo podobni letalskim (500mph na nizki nadmorski višini pa dosežejo brez problemov).
Trdiš, da je raketa cikcakala? Nemogoče je namreč, da bi podrla tri lampe, ki ne stojijo v ravni črti.
Motorji teh raket pa niso nič podobni letalskim. Bi rad videl, kam bi spravili cruise missile z RRjevim turboventilatorskim motorjem na križarki...
Guncaj zdaj afne naprej.
Jah, to jih pa teoretiki zarot že dovolj, saj se bo revicam še zvrtelo...
Štekam zakaj so ti uradne razlage tako domače. Premalo soli v glavi, ane.
Ne ločiš med zagovarjanjem uradne razlage in nasprotovanjem teoretikom zarot in njihovim za lase privlečenim "razlagam"?
http://911review.org/brad.com/pentagon/...
En velik LOL temu "dokazovanju". Iz dveh slik, slikanih pod različnimi koti, slikanih ob različnem času sklepa na razliko, kako se je lampa odlomila? Da ne omenjam "clean break"ov, če bi si tip malo pogledal slike lamp, ki še stojijo, bi mogoče opazil, da so lampe v bistvu štanga, na katero je zgoraj _ob strani_ pritrjen nosilec z lučjo. Tako da raven rez na vrhu ni presenetljiv - v bistvu bi bili v tovarni neverjetno šlampasti, če bi delali lampe, ki so na vrhu zverižene. In ko pogledaš "closely at the hood and roof of the cab", ugotoviš, da streha se ne vidi (prenizko slikano), pokrov motorja je pa izdatno obtolčena, glede na distorzijo odseva v njej. Razen če se spet trdi, da v tovarni avtomobilov izdelujejo ukrivljene pokrove motorja. Kasneje pa spet dve sliki lamp z ostanki stekla, luba duša, steklo je prozorno za svetlobo kot prvo in drugo, spet sliki posneti ob različnem času. Utter bullshit, tale link.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
ki jo je prav v ta namen nosil s seboj.
hamax ::
Več kot polovica tvojih odgovorov nima veze z vprašanji...
Super prispevek za argumentirano debato ...
TESKAn ::
Več kot polovica tvojih odgovorov nima veze z vprašanji...
Kdo se oglaša. Še vedno čakamo na odgovor, kam so se skrili vsi potniki iz letaa, ki po vaše ni trčilo v Pentagon.
Uf! Uf! Je rekel Vinetou in se skril za skalo,
BigWhale ::
AHHH!!!
Someone need demamunization. Đizs.
Prav lepo se vidi,da gre za letalo, karkoli drugega je samo slepljenja sebe in drugih.
Oprosti, ne ne vidi se. Na nobenem posnetku ni videti letala. Videti je en flek tridesetih pixlov, ki se premika ob stavbi. Jaz sem tam videl spidermana v tistem fleku, ti pa letalo.
XsenO ::
@BW nimaš pojma tisto je bilo uber napredno letalo mikrošpija, ki je oddalo signal za detonatorje, ker je ful boj kul in spktakularno se matrati poslat mikroletlo tam namesto oslati signal iz malo močnejše antene
1 + 1 = 1
Govorimo o hitrosti 500+ mph s katero se je letalo zaletelo v Pentagon.
Da ne bi razpredal (ne)zmožnost česar takega glede hitrosti leta na taki višini (obstaja zanikanje s strani Boienga, da bi bilo letalo na taki višini sploh zmožno take hitrosti). Tukaj govorimo o strukturni integriteti letala, ki bi se pri taki hitrosti moralo raztreščit v zraku oziroma vsaj krila bi moralo odrgati.
Daj ne trapaj v tri krasne. Saj niso letala iz papirja in balse, vzdrzijo marsikatero obremenitev pa vseeno na kateri visini letijo. 500mph z nekim airlinerjem pri tleh ni noben problem doseci, ce se spustis iz ustrezne visine. 'Gas do podna' pa zadeva kr gre. Letenje pri taki hitrosti na taki visini pa ni tako zelo zahtevno, kot bi si clovek mislil. Vsa ta letala imajo FlyByWire in so v bistvu prav lahko vodljiva. Za odklone krmilnih povrsin skrbi racunalnik in jih sproti prilagaja razmeram v zraku.
Verjetno jim je v kokpitu takrat tulilo vse polno siren, da naj se dvignejo, zmanjsajo hitrost in kaj vem kaj se vse drugega storijo. Ampak na ta opozirila se jim ni bilo potrebno odzivati, mar ne?
Obremenitev letala pa ni najvecja takrat ko leti vsaj priblizno naravnost, pa ceprav je tako nizko. Obremenitve so precej vecje pri ostrih zavojih in naglih spremembah smeri pri vecjih odklonih visinskega krmila. Takrat letala razpadajo, ne pa pri letu naravnost ...
Malo letalo = cruise missile
Če se ne motim, je cruise missile dokaj hitra zadeva, ki ponavadi pride "od zgoraj", se pravi jo izstreliš, se vzpne, potem pa pade na tarčo/se zaleti vanjo od strani. Nisem pa še videl posnetka take rakete, ki bi priletela do tarče, nato malo krožila okrog nje in se vzpenjala, nato se pa zaletela vanjo. Ali boš rekel, da ob današnji tehnologiji, ko lahko zapeljejo raketo skozi okno, niso mogli do časa določit višine, kje naj se zaleti in so mogli malo "popravit" pot?
No, dejansko cruise missile lahko leti zelo blizu tlom, saj so take rakete sposobne slediti terenu in se ognejo sovraznemu radarju. Ampak. V cik caku vseeno ne morejo leteti. Poleg tega pa, kot sem ze rekel, bi pentagon podrlo _povsem_ drugace, ce bi ga zadela raketa.
Ce bi se raketa prebila do drugega obroca, potem bi bil podrt drugi obroc, prvi bi se kar stal, ker bi raketa samo letela skozenj. Ceprav je vec verjetnosti, da bi raketa priletela v prvi obroc, zaradi udarca v prvo steno bi se sprozil zakasnitveni vzigalnik in raketa bi se, ko bi bila v sredini zgradbe aktivirala in bi jo razneslo s precej vecjo mocjo, kot je pa razgonilo letalo. In kosi pentagona bi lezali dalec naokrog.
http://911review.org/brad.com/pentagon/...
tukaj imaš vse
Moj sodelavec je z avtomobilom podrl ulicno svetilko na parkiriscu, ko vozil vzratno.
Naredil je totalen 'clean cut'! Res. Svetilko je enostavno izpulilo iz tal.
imagodei ::
Pordečeli: izbrisal sem offtopic in najbolj izstopajoče žalitve. Če se kdo čuti prizadetega zaradi izbrisa ali pa ker bi bil rad izbrisan, pa sem ga zgrešil, lahko uporabi Pritožbe.
Debatirat se da tudi civilizirano, brez subtilnih in malo manj subtilnih žaljenj.
Debatirat se da tudi civilizirano, brez subtilnih in malo manj subtilnih žaljenj.
- Hoc est qui sumus -
PacificBlue ::
@PB enako bila lahko rekli, da je zmazek tisto tvoje mini letalo
Kakor želite, samo zame je veliko večji in nerazpoznaven zmazek, tisti posnetek od pentagona kot pa ta o katerem govorim. Na katerem se vidi letalo, ne papirček ali vrečko.
Še vedno mi ni jasno, zakaj so nekaterim tako pri srcu zapletene teorije s polno neznankami in ogromno vpletenimi ljudmi, ko pa popolnoma preprosta teorija (ne uradna) lahko razloži vse in z malimi popravki na željo nekaterih tudi vključi zaroto majhne skupinice.
Niso nam pri srcu, ker smo si jih zmislili, ampak zato, ker dejansko obstajajo. Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu, kot ga nam nudijo mediji pa je res razumljivo, če ti ni pol nič jasno. Poglobi se fant v študijo različnih skrivnih , nepoznanih organizacij, njihovih ljudi, njihovih agend, verovanj..in mogoče boš znal izluščit kaj iz tega. Dokler pa tega ne boš storil pa boš nam prodajal svoje poglede, s čimer ni nič narobe, samo ne trdi da je to res.Ker ti namreč manjkajo informacije, ki so znatno bolj šokantne in resnične.
I’m out.
:3
Poglobi se fant v študijo različnih skrivnih , nepoznanih organizacij, njihovih ljudi, njihovih agend, verovanj..in mogoče boš znal izluščit kaj iz tega. Dokler pa tega ne boš storil pa boš nam prodajal svoje poglede, s čimer ni nič narobe, samo ne trdi da je to res.Ker ti namreč manjkajo informacije, ki so znatno bolj šokantne in resnične.
Biblja čeprav naj bi bazirala na resničnih dogodkih je več ali manj pravljica
Davinčijeva šifra čprav izgleda zelo realna je le pravljica
Kaj potem ti pravi, da niso tvoje svetinje le pravlica?
1 + 1 = 1
Biblja čeprav naj bi bazirala na resničnih dogodkih je več ali manj pravljica
Davinčijeva šifra čprav izgleda zelo realna je le pravljica
Kaj potem ti pravi, da niso tvoje svetinje le pravlica?
Če boš bral pravljice, boš tudi verjel v pravljice, le kaj ti naj odgovorim?
Biblija je napisana za potrebe cerkve..- za manipuliranje. Recimo ne vsebuje mnogo zgodnejših in tudi pomembnejših spisov, kot recimo Book of Enoch.
Da vicijeva šifra je bila napisana, da poruši ogled cerkve. Tudi plan Illuminatov je uničenje vseh religij in ustanovitev edine religije..luciferjanstva.
Tisoče stvari potrjujejo to kar sem študiral in bral , in to dan za dnevom. Res me ni potrebno prepričevati, da nimam prav. Škoda energije.
I’m out.
V-i-p ::
Video CNN-a, snemalec gre skoraj do mesta trka v Pentagon. Kaj se vidi? Kolesa, avionska kolesa. Tam kamor bi naj usekal avion so pa še meter stran stekla cela in če se malo vživiš v lokacijo, resnično vsaka čast pilotu, ki je na tako nizki višini priletel notri.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
...in še nekaj. Zame WTC ni sporen. Sporen je samo Pentagon, ki dejansko je ena najbolj varovanih zgradb tega sveta videl sem pa do sedaj štiri frejme kar nečesa in nobenega letala. Njihove security kamere, okoliške črpalke, hoteli, zasebne kamere. Res ni prav nobene sličice na tem svetu, ki kaže letalo vsaj blizu Pentagona? Ne. Se. Hecat.
Kar lahko storiš danes, ne odlašaj na jutri. Raje reci, da si naredil že včeraj!
dejansko je ena najbolj varovanih zgradb
Zna biti res, da je ena najbolj varovanih stvab, toda ne s strani nešteto kamer, kot si vi predstavljate (Kaj i bo kamera pomagala če bo norec poskušal vstopiti v stavbo ali se zaleteti s avtom), toda s strani varnostnikov, ki so daleč bolj efektivni kot skupek kamer no razen proti letalom :P
Če pa seveda imaš podatke, ki kažejo nasprotno pa kar ve z njimi.
1 + 1 = 1
No, pa se bom malo pogovarjal sam s seboj, ker odgovorov kar se Pentagona tiče itak ne dobim. Če v gugla odtipkaš "VDOT CAM 740" dobiš rezultat, kaj snema ta prometna kamera. Cesto in na desni strani tudi Pentagon, ravno del kamor je udaril domnevni avion:
...najprej sem pomislil, da ta kamera pač ni posnela letala, ker je bila mogoče poškodovana, lahko jo je sesul ravno avion. Pa je ni, kar dokaže druga slika:
Torej iz te kamere mi lahko pokažejo ta presneti avion.
...najprej sem pomislil, da ta kamera pač ni posnela letala, ker je bila mogoče poškodovana, lahko jo je sesul ravno avion. Pa je ni, kar dokaže druga slika:
Torej iz te kamere mi lahko pokažejo ta presneti avion.
jest10 ::
Sedaj pa poglej še naše cestne kamere, koliko slik na minuto zajamejo? 1 na 10s, pa še to ne vse
No to pa je že bolj zanimivo, toda se mi zdi, da po tisti sliki, ki si nam dal je postavljena lih par centimetrov od tam kjer je bil zadetek. Trenutno pa zgleda, da je bolj usmerjena proti pentagonu
http://www.trafficland.com/city/WAS/cam...
http://www.trafficland.com/city/WAS/cam...
1 + 1 = 1
Zgodovina sprememb…
- spremenil: XsenO ()
Samo čakal sem, da bo nekdo na plano spet privlekel skrivna društva in organizacije, ki v stoletjih delovanja niso bile zmožne pobiti polovice človeštva, kljub njihovemu Velikemu Planu.
Niso nam pri srcu, ker smo si jih zmislili, ampak zato, ker dejansko obstajajo. Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu, kot ga nam nudijo mediji pa je res razumljivo, če ti ni pol nič jasno. Poglobi se fant v študijo različnih skrivnih , nepoznanih organizacij, njihovih ljudi, njihovih agend, verovanj..in mogoče boš znal izluščit kaj iz tega. Dokler pa tega ne boš storil pa boš nam prodajal svoje poglede, s čimer ni nič narobe, samo ne trdi da je to res.Ker ti namreč manjkajo informacije, ki so znatno bolj šokantne in resnične.
Pa tudi če obstajajo in imajo prste zraven, to še ne naredi vaše teorije preproste in logične.
XsenO: možno, da ta kamera res ni posnela letala, itak. Če pa si pogledamo koliko kamer je samo v Arlingtonu, kjer je Pentagon se mi zdi nelogično, da letala ni posnela nobena, sploh ker so uradno povedali, da je letalo letelo en kilometer čisto pri tleh. Naprej: vsak, ki se vsaj malo spozna na varovanje objektov na spodnji fotografiji Pentagona najde kup varnostnih kamer. Laik naj pove, mu jih bom jaz označil. Toliko, da si lahko predstavljate, kaj pomeni varovanje in naj povem še enkrat, kar sem že nekoč: veste kako je bilo varovano recimo Ministrstvo za notranje zadeve v Ljubljani leta 2001? Vsa zunanja okolica objekta je pokrita in to z kamerami, ki snemajo normalno, ne po frejmih na uro in so tudi zvočne. Pejte si enkrat pogledat na Štefanovo 2, boste vedeli o čem govorim. Pa tudi Pentagon ima milijon kotov pokritih, en bi že posnel frdaman avijon, nič bat. Zato me pa pizdi, ker malo poznam kaj pomeni varovanje nekega objekta in Pentagon je sigurno svetlobna leta pred tem, kar sem do sedaj videl. Leta 2001, se spomnim, ker sem takrat delal na NLBju je bilo potemtakem več in petkrat boljših kamer povsod, kot pri Pentagonu? Ne me jebat no...
> "Laik naj pove, mu jih bom jaz označil."
Laik? Torej ti si strokovnjak za varnost? Strokovnjak za promet (prometne kamere)? Strokovnjak za 9/11?
Laik? Torej ti si strokovnjak za varnost? Strokovnjak za promet (prometne kamere)? Strokovnjak za 9/11?
- Hoc est qui sumus -
Spajky ::
POP TV kmalu zdej ob 12.40 : Lažna žrtev 11. septembra (9/11 Faker), ameriška dokumentarna oddaja
"Bluzim na forumu, torej sem !" (še živ ) ...
imagodei: ma kakšen strokovnjak neki :). Se pa toliko spoznam, da vem kako izgleda kamera, kam se jo "strateško" postavi in bom na sliki prec tja pogledal in to našel. Nekdo mogoče ne bo in bo rekel, da jih ni. Že po ohišju kamer na Pentagonu ti pa lahko zatrdim, da so kamere vodljive, torej jih iz nadzorne sobe lahko po moli volji premikajo, obračajo, zumirajo, itd...
PacificBlue> "Niso nam pri srcu, ker smo si jih zmislili, ampak zato, ker dejansko obstajajo."
No, če pa tako poveš, je pa stvar dokazana, ane? Da ni v bistvu le tako, da te stvari obstajajo, ker so vam pri srcu? Ta izjava je - dokler je ne podkrepiš z nekimi argumenti - popolnoma enakovredna tvoji.
PB> "Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu, kot ga nam nudijo mediji pa je res razumljivo, če ti ni pol nič jasno. Poglobi se fant v študijo različnih skrivnih , nepoznanih organizacij, njihovih ljudi, njihovih agend, verovanj..in mogoče boš znal izluščit kaj iz tega. Dokler pa tega ne boš storil pa boš nam prodajal svoje poglede, s čimer ni nič narobe, samo ne trdi da je to res.Ker ti namreč manjkajo informacije, ki so znatno bolj šokantne in resnične."
Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu tako, kot nam ga nudijo teoretiki zarot, je pa res razumljivo, da MISLIŠ, da veš več. Ampak, tudi jaz znam iz delcev informacij ter indicev, ki jih mamo o zgodovinskem Jezusu, napisat knjigo, ki bo "dokazovala", da je bil Jezus v bistvu prvi nacist. To, da ti bereš knjige o skrivnih organizacijah in njihovih morebitnih agendah, te ne naredi bolj poučenega od nas. Važen je izvor, kvaliteta informacije. V srednjem veku so vedeli, da je Zemlja v centru vesolja, da je ravna in da stoji na velikanskih želvah, čeprav so dejansko že stari Grki vedeli, da je Zemlja okrogla. Ampak, krščanski veljaki so vedeli bolje: oni so imeli božanske informacije. Nepreverljive, seveda, ampak, kaj bodo govorili neki heretični Grki, zavedeni od Dionizovega napitka, če pa je bil kler neposredno božansko navdahnjen od samega vira znanja...
Tako nekako zgleda vaše izvajanje tu gor. Od vas ne pričakujemo nekega vzvišenega odnosa, češ seveda vam ni jasno, če pa ne veste toliko, kot mi. Od vas pričakujemo jasne, preverljive informacije, ne pa zgodbice, ki morda so, morda pa niso resnične. Kot sem že dejal parkrat: teoretiki zarote sami sebe podpihujete in se navzkrižno citirate po forumih, blogih in po knjigah. Ampak navzkrižno citiranje ne potrjuje vaše plati zgodbe. Zgolj vedno bolj jo zamotavate.
No, če pa tako poveš, je pa stvar dokazana, ane? Da ni v bistvu le tako, da te stvari obstajajo, ker so vam pri srcu? Ta izjava je - dokler je ne podkrepiš z nekimi argumenti - popolnoma enakovredna tvoji.
PB> "Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu, kot ga nam nudijo mediji pa je res razumljivo, če ti ni pol nič jasno. Poglobi se fant v študijo različnih skrivnih , nepoznanih organizacij, njihovih ljudi, njihovih agend, verovanj..in mogoče boš znal izluščit kaj iz tega. Dokler pa tega ne boš storil pa boš nam prodajal svoje poglede, s čimer ni nič narobe, samo ne trdi da je to res.Ker ti namreč manjkajo informacije, ki so znatno bolj šokantne in resnične."
Če pa ti gledaš na dogajanje po svetu tako, kot nam ga nudijo teoretiki zarot, je pa res razumljivo, da MISLIŠ, da veš več. Ampak, tudi jaz znam iz delcev informacij ter indicev, ki jih mamo o zgodovinskem Jezusu, napisat knjigo, ki bo "dokazovala", da je bil Jezus v bistvu prvi nacist. To, da ti bereš knjige o skrivnih organizacijah in njihovih morebitnih agendah, te ne naredi bolj poučenega od nas. Važen je izvor, kvaliteta informacije. V srednjem veku so vedeli, da je Zemlja v centru vesolja, da je ravna in da stoji na velikanskih želvah, čeprav so dejansko že stari Grki vedeli, da je Zemlja okrogla. Ampak, krščanski veljaki so vedeli bolje: oni so imeli božanske informacije. Nepreverljive, seveda, ampak, kaj bodo govorili neki heretični Grki, zavedeni od Dionizovega napitka, če pa je bil kler neposredno božansko navdahnjen od samega vira znanja...
Tako nekako zgleda vaše izvajanje tu gor. Od vas ne pričakujemo nekega vzvišenega odnosa, češ seveda vam ni jasno, če pa ne veste toliko, kot mi. Od vas pričakujemo jasne, preverljive informacije, ne pa zgodbice, ki morda so, morda pa niso resnične. Kot sem že dejal parkrat: teoretiki zarote sami sebe podpihujete in se navzkrižno citirate po forumih, blogih in po knjigah. Ampak navzkrižno citiranje ne potrjuje vaše plati zgodbe. Zgolj vedno bolj jo zamotavate.
- Hoc est qui sumus -
RoadKill je v eni drugi temi objavil sledeč link:
http://www.dailymotion.com/video/x8uei4...
Vsem teoretikom zarote, kot tudi drugim bralcem te teme priporočam ogled!
http://www.dailymotion.com/video/x8uei4...
Vsem teoretikom zarote, kot tudi drugim bralcem te teme priporočam ogled!
- Hoc est qui sumus -
fajn, uporabi ta link in mi razloži problem različnih vektorjev poleta objekta, ki so ga posnele kamere postavljene v istem kotu od WTCja v tem ta zadnjem dokumentarcu, ki si ga očitno še moraš pogledat.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: Samuel ()
Mondeo, če bi fajn bral tole temo, bi videl, da sem omenjeni video v celoti pogledal.
- Hoc est qui sumus -
Kot sem dejal, Mondeo,
zanimiv in predvsem drugačen video, kot smo jih bili vajeni. Odpira zanimiva vprašanja. Ampak, preden se lahko resno pogovarjamo o packah, Bee-Beep-ih, motnjah v prenosu in o 17 sekundnem zamiku prenosa, je treba jasno odgovorit, kje so letala in potniki v njih. Filmček se loteva teh problemov, zadovoljivih odgovorov pa ne da. Na letališčih ni bilo nikogar, ki bi čakal na družinske člane, prijatelje? Mislim, da v ZDA tisti dan bi bilo človeka, ki ne bi z gotovostjo vedel, da so potniki zanesljivo izgubili življenje v trčenjih.
Torej, kje so letala in kje so potniki? Družinski člani teh potnikov so dejansko izgubili ljubljene osebe v trčenju. Film lahko fantazira o tem, da so bili izmišljeni, ampak to je privlečeno za lase. Nekje obstajajo uslužbenci na letališču, ki so polnili kerozin, pripeljali stopnice do letala, pomagali vkrcati potnike, prodajali in preverjali karte potnikom, vkrcali prtljago... A so bili oni tudi del zarote?
Prej smo govorili o deset tisočih zarotnikih. Zdaj se ta številka še širi... Vsi kao "družinski člani" in "prijatelji"... Koliko je bilo zarotnikov? 100.000? Milijon? A je polovica ZDA nategnila drugo polovico?
zanimiv in predvsem drugačen video, kot smo jih bili vajeni. Odpira zanimiva vprašanja. Ampak, preden se lahko resno pogovarjamo o packah, Bee-Beep-ih, motnjah v prenosu in o 17 sekundnem zamiku prenosa, je treba jasno odgovorit, kje so letala in potniki v njih. Filmček se loteva teh problemov, zadovoljivih odgovorov pa ne da. Na letališčih ni bilo nikogar, ki bi čakal na družinske člane, prijatelje? Mislim, da v ZDA tisti dan bi bilo človeka, ki ne bi z gotovostjo vedel, da so potniki zanesljivo izgubili življenje v trčenjih.
Torej, kje so letala in kje so potniki? Družinski člani teh potnikov so dejansko izgubili ljubljene osebe v trčenju. Film lahko fantazira o tem, da so bili izmišljeni, ampak to je privlečeno za lase. Nekje obstajajo uslužbenci na letališču, ki so polnili kerozin, pripeljali stopnice do letala, pomagali vkrcati potnike, prodajali in preverjali karte potnikom, vkrcali prtljago... A so bili oni tudi del zarote?
Prej smo govorili o deset tisočih zarotnikih. Zdaj se ta številka še širi... Vsi kao "družinski člani" in "prijatelji"... Koliko je bilo zarotnikov? 100.000? Milijon? A je polovica ZDA nategnila drugo polovico?
- Hoc est qui sumus -
Če se je nekdo odločil narediti to kar smo videli (torej 3000 mrtvih - WTC) potem, je odstranitev 250 ljudi mala malica. Niti ne vem, zakaj se to tako poudarja. Pa to še za pol B747 ni. Takšno skupino ljudi je enostavno premikat z modernimi prevoznimi sredstvi.
Vprašanje je, ali so VSI ti ljudje sploh bili na teh letih.
Današnji dokumentarec na POPTV: podnapis
Lažna žrtev 11. septembra
nedelja / 12:40
"Tragedija, ki se je zgodila 11. septembra 2001, ko je v stolpih newyorškega World Trade Centra umrlo na tisoče ljudi, je botrovala mnogim junaškim zgodbam preživelih. Med njimi je bila tudi Tania Head, ki ji je uspelo pobegniti z 78. nadstropja, medtem ko je njen zaročenec umrl. Tania je bila celo izbrana, da je vodila prvi uradni ogled ostankov katastrofalnega napada in se rokovala s številnimi uglednimi politiki, preživelimi in družinami umrlih v terorističnem napadu. Leta 2007 pa je prišla na dan resnica. Tania Head je bila prevarantka in je bila v času napada v Španiji."
Vprašanje je, ali so VSI ti ljudje sploh bili na teh letih.
Današnji dokumentarec na POPTV: podnapis
Lažna žrtev 11. septembra
nedelja / 12:40
"Tragedija, ki se je zgodila 11. septembra 2001, ko je v stolpih newyorškega World Trade Centra umrlo na tisoče ljudi, je botrovala mnogim junaškim zgodbam preživelih. Med njimi je bila tudi Tania Head, ki ji je uspelo pobegniti z 78. nadstropja, medtem ko je njen zaročenec umrl. Tania je bila celo izbrana, da je vodila prvi uradni ogled ostankov katastrofalnega napada in se rokovala s številnimi uglednimi politiki, preživelimi in družinami umrlih v terorističnem napadu. Leta 2007 pa je prišla na dan resnica. Tania Head je bila prevarantka in je bila v času napada v Španiji."
In potem so se mi ljudje smejali, ko sem pravil kaj je folk pripravljen narediti za svojih 5 minut slave....
1 + 1 = 1
Prej smo govorili o deset tisočih zarotnikih. Zdaj se ta številka še širi... Vsi kao "družinski člani" in "prijatelji"... Koliko je bilo zarotnikov? 100.000? Milijon? A je polovica ZDA nategnila drugo polovico?Marcel Štefančič Jr. je ocenil, da bi bilo v zaroto vpletenih najmanj 200.000 ljudi.
Če se je nekdo odločil narediti to kar smo videli (torej 3000 mrtvih - WTC) potem, je odstranitev 250 ljudi mala malica.Ne gre se samo za 250 ljudi. Vmes je še kopica sorodnikov, sodelavcev, delavcev na letališčih, da ne omenjamo raznih sosedov in prijateljev.
Po tvoje bi torej potniki normalno vstopili na najavljene lete, letala bi nato pristala na nekem tajnem in neoznačenem letališču, kjer bi potnike posadili v 747 in jih odpeljali. Kam?
Marcel Štefančič naj se drži komentiranja filmov, onih ki jih predvajajo v kinu.
Sorodniki, sodelavci.. kaj točno imajo ti ljudje s tem??? A bi jim kdo moral povedati, kaj se je v resnici zgodilo? Oziroma, ti to misliš, da so bili o vsem točno informirani. Sosedi?? lol?
Po uradni razlagi so bili ti ljudje vkracani v letala in to je to. Zakaj bi moral nekdo prav posebaj razlagat, svojcem kaj se je zgodilo???? Saj so videli po TVju, ane.
Sorodniki, sodelavci.. kaj točno imajo ti ljudje s tem??? A bi jim kdo moral povedati, kaj se je v resnici zgodilo? Oziroma, ti to misliš, da so bili o vsem točno informirani. Sosedi?? lol?
Po uradni razlagi so bili ti ljudje vkracani v letala in to je to. Zakaj bi moral nekdo prav posebaj razlagat, svojcem kaj se je zgodilo???? Saj so videli po TVju, ane.
Marcel Štefančič naj se drži komentiranja filmov, onih ki jih predvajajo v kinu.Ti pa si s katerega področja?
Ne rečem, da je on nek alfa in omega, ampak glede na njegovo novinarsko pot je malo bolj kredibilen vir kot ti.
Marcel Štefančič je zame niko i ništa.
Pa ne zaradi komentiranja dogajanj o WTCju (ki jih lahko komentira popolnoma vsak papak, ki ima dostop do TVja), ampak zaradi drugih stvari.
Pa ne zaradi komentiranja dogajanj o WTCju (ki jih lahko komentira popolnoma vsak papak, ki ima dostop do TVja), ampak zaradi drugih stvari.
Marcel Štefančič je zame niko i ništa.Kdo pa si torej ti, če že predalčkamo?
Samo čakal sem, da bo nekdo na plano spet privlekel skrivna društva in organizacije, ki v stoletjih delovanja niso bile zmožne pobiti polovice človeštva, kljub njihovemu Velikemu Planu.
Koliko ljudi pa je bilo že žrtev zarot teh ljudi?? Vse revolucije in vstaje so bile organizirane s strani teh mož izza zavese, vse vojne..1, 2 in 3 ki prihaja. Vse to je zrežirano, v stilu hegelijanske dialektike, kot je že omenil eden par strani nazaj: Problem, reaction, solution...
I’m out.
Koliko ljudi pa je bilo že žrtev zarot teh ljudi?? Vse revolucije in vstaje so bile organizirane s strani teh mož izza zavese, vse vojne..1, 2 in 3 ki prihaja. Vse to je zrežirano, v stilu hegelijanske dialektike, kot je že omenil eden par strani nazaj: Problem, reaction, solution...Itak. Ampak njihov cilj je zmanjšanje svetovne populacije, ki začuda vsako leto nrašča, ne pa neka igra voščenih vojakov.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
⊘ | Kdo vodi svet in podobne zarote (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Loža | 32656 (3545) | T-h-o-r |
» | Resnična zgodovina - kdo zares vlada na zemlji (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Problemi človeštva | 43793 (30701) | Matev |
⊘ | Irak ll. Mogoče se bo pa komu posvetilo :) (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 )Oddelek: Problemi človeštva | 24302 (20188) | jype |
⊘ | 11 september in teorija zarote!? (strani: 1 2 3 )Oddelek: Loža | 13931 (9554) | jype |