» »

LCD TV do 32"

LCD TV do 32"

Silvano ::

Bolj kot prebiram po forumu, bolj sem zmeden :(
Ker imajo podobne teme razpravo dolgo kar nekaj strani in je zadeva postala nepregledna (vsaj meni), sem odprl novo temo v kateri bi opisovali LCD TVje do velikosti 32".

Ker sem omejen s prostorom, sem "prisiljen" kupiti LCD TV 26" ali 32". Sirina TVja naj ne bi presegala 74cm. Torej najverjetneje 26". Me pa zanima kateri LCD TV bi mi priporocali.
Bi pa kupil nekaj takega, ki bi vsebovalo naslednje:
- vsaj 2xHDMI
- SCART
- S-Video In
- Analogni in Digitalni Tuner
- Video Playback bi naj podpiral tudi NTSC (mislim pa, da vecina novih LCDjev to ze podpira)
- D-Sub 15 (prikljucek kot PC monitor)
- Zazeljen (ni pa nujno) Full HD, USB, HDD

Zgornja meja cene bi bila nekje 1.000€.

djordjevic ::

Philips pfl 7332. Mam pol leta, res zadovoljen. Dobiš ga za okoli 800 evrov. Če si pripravljen dat tisočaka, se zdaj gotovo dobi tud kaj boljšega. Meni je bil ta tv v dani situaciji idealna izbira.

XS!D3 ::

Zdej kar se tiče digitalnga tunerja je tko, večina TV-jev če že ma ma DVB-T, kar je za gledat digitalno prizemno televizijo (sobna antena), pa še to majo zaenkrat večinoma MPEG2, za slovenijo če že hočš uproablat more bit MPEG4, če pa hočš gledat digitalno kablsko rabš pa DVB-C tuner ozeroma za satelitsko DVB-S, za kšn IPTV pa spet neki tretjega, tko da kle morš pogledat, če ti je že to nek faktor, da je taprav tuner not oz. da to sploh rabš. Pa FullHD mislm da pr tej velikosti skor ni možno dobit, glede ostalga pa mislm da je kr velka ponudba, razn USB pa HDD so bl posebnosti kokr ne, drgač pa priporočam kšnga Sonya, k se mi zdi tud slika SD analogna signala kr redu, je pa najbolš da se oglasš mal v štacuni pa pogledaš kaj ti najbolj odgovarja.

Sem malo premislil in pretehtal @J4n3000 - jeve besede,... V bistvu res ne rabim digitalnega tunerja. HDD in USB pa sta itak "odvec",... Tako, da se zadovoljim z osnovnimi zadevami.
Zanima me, ce je mozno PC priklopit se kako drugace kot pa preko D-Sub 15 konektorja, mogoce preko HDMI? Ker, koliko sem pac pogledal TV-je, se mi zdi, da je D-Sub konektor bol redkost,...

@J4n3000 imas kaksen Sony-jev model v mislih,... ;) ?

Ima kdo kaj izkusenj s Sony KDL-26P2530K ?
Rabil bi tudi kaj vec tehnicnih podatkov o omenjenem LCD TVju. Nikjer ne najdem kaksen digitalni tuner ima in kateri kodek podpira (MPEG-2 ali MPEG-4),...:(

Zgodovina sprememb…

• spremenil: Silvano ()

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Plazma ali LCD televizor? (strani: 1 2 3 4151 152 153 154 )

Oddelek: Kaj kupiti
76961201720 (426091) antonija
»

Full HD TV (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Zvok in slika
942119166 (36153) Kovalchuk
»

vgrajen DVB-T sprejemnik

399544 (6452) Alexius Heristalski
»

Vaše Mnenje - nakup LCD TV

376159 (4630) thundercat
»

LCD tv s tunerjenm DVB-T in DVB-C ter diagonalo 66 cm