Forum » Zvok in slika » Svetujte ... Best all 'round Receiver z najboljšim Price/Pref razmerjem
Svetujte ... Best all 'round Receiver z najboljšim Price/Pref razmerjem
TRIROG ::
Oj !
Odločil sem se da je moji Yamahici RX-v430 počasi odbila zadnja ura ...
nadomestiti jo imam namen z drugim receiverjem vandar je pogoj da je dober tako za poslušanje glasbe kot gledanje filmov ...
zraven bo potrebno nabaviti tudi 5.1 sistem zvočnikov ... glede na to da ne iščem neke drage varjante se bom verjetno zadovoljil z Dali Concept 6 kot main,Concept 1 (morda 2) za surround in Concept center za center ... do okoli 600€
kaj svetujete za en receiver ki bo pasal s tem rangom zvočnikov ali morda tudi katerim boljšim?
Hvala!
Odločil sem se da je moji Yamahici RX-v430 počasi odbila zadnja ura ...
nadomestiti jo imam namen z drugim receiverjem vandar je pogoj da je dober tako za poslušanje glasbe kot gledanje filmov ...
zraven bo potrebno nabaviti tudi 5.1 sistem zvočnikov ... glede na to da ne iščem neke drage varjante se bom verjetno zadovoljil z Dali Concept 6 kot main,Concept 1 (morda 2) za surround in Concept center za center ... do okoli 600€
kaj svetujete za en receiver ki bo pasal s tem rangom zvočnikov ali morda tudi katerim boljšim?
Hvala!
yurch ::
Sam imam h Dali concept zvočnikom (concept 2, concept 1 in concept center) Denon 2803, ki odlično paše h tem zvočnikom. Če bi zdajle kupoval bi vzel Denon 2807, ne vem na kakšen cenovni razred pa ti ciljaš, tale ni med cenejšimi.
http://www.high-def.si <--- Vstopite v svet HDTV
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | 2.1 zvočniki za domači kinoOddelek: Zvok in slika | 1915 (1786) | pirx |
» | Kateri hišni kino kupiti??Oddelek: Zvok in slika | 13051 (11213) | musomanov |
» | Hišni kino [nakup]Oddelek: Kaj kupiti | 3162 (3162) | Scarface |
» | Svetujte ... Best all 'round Receiver z najboljšim Price/Pref razmerjem Tako za GlasbOddelek: Kaj kupiti | 1425 (1425) | crazy kure |
» | Hišni kino nastavitve zvočnikovOddelek: Zvok in slika | 2081 (1933) | TMN |