Forum » Igre » CoD: UO trokira
CoD: UO trokira
Heavy ::
Po dolgo časa sem ponovno namestil CoD:UO in šel malo igrati preko neta. A pojavlja se težava, saj mi igra trokira. Imam GF 7800GT in 2GB ram. Ma prejšnemu PCju z 1GB ram in GF6800 pa je delovala tekoče. V čem je težava?
hyphh ::
Predlagam, da storiš naslednje:
- da namestiš najnovejše gonilnike za grafično kartico
- defragmentacijo diska
- da preveriš, da je tvoj računalnik virus,spyware,malware - free (mimogrede preveri keri procesi so še aktivni med igranjem)
Drugače pa napiši celotno konfiguracijo svojega računalnika, če želiš da ti bolj efektivno pomagamo pri tvojem problemu.
- da namestiš najnovejše gonilnike za grafično kartico
- defragmentacijo diska
- da preveriš, da je tvoj računalnik virus,spyware,malware - free (mimogrede preveri keri procesi so še aktivni med igranjem)
Drugače pa napiši celotno konfiguracijo svojega računalnika, če želiš da ti bolj efektivno pomagamo pri tvojem problemu.
Amd Athlon 64 X2 4200+ @2,2Ghz/2,7Ghz /pod Thermalright SL-97A
2*1GB DDR400 ram PQI
Gigabyte GA-K8NF-9-RH (939 socket)
Leadtek GF 7800GT 256 MB ram /pod NV Silencer 5
Leadtek WinFast TV2000 XP - tv kartica
Creatice Soundblaster Audigy 4 OEM
80GB+160GB Maxotr
Če že silite v detajle.
-gonilniki so zadnji
-disk zagotovo ni težava, saj druge igre delajo normalno
-virusi niso, sem že pregledal
-ping pa je ponavadi okoli 60 ^^
2*1GB DDR400 ram PQI
Gigabyte GA-K8NF-9-RH (939 socket)
Leadtek GF 7800GT 256 MB ram /pod NV Silencer 5
Leadtek WinFast TV2000 XP - tv kartica
Creatice Soundblaster Audigy 4 OEM
80GB+160GB Maxotr
Če že silite v detajle.
-gonilniki so zadnji
-disk zagotovo ni težava, saj druge igre delajo normalno
-virusi niso, sem že pregledal
-ping pa je ponavadi okoli 60 ^^
mmmato ::
Pojdi v multiplayer options in preveri connection type. Ce imas nastavljeno na ISDN spremeni na DSL/Lan
rdecaluc ::
Še nekaj, ali si slučajno kaj navijal? Malo odvij pa poglej ,če bo kaj bolje.
Est modus in rebus. ,typos
rdecaluc ::
Kaj s tem misliš " ima ponavadi težave" , meni ni nikoli ga nič sral cod in to katerikoli.
Est modus in rebus. ,typos
Anarchy ::
Veš kaj probi. Probi zmanšat grafiko mislm texture character znižaj če maš previsok, probi dat na 1024*768 al kej tazga lohko je kriv ping
¸nasatvitve so že na minimum, in kot sem že povedu ni ping (ponavadi 50 na nemških serverjih)
Atos ::
UO podpira več jeder? Nekatere starejše igre ne podpirajo več jeder (recimo KOTOR 1) in moraš nastavit afiniteto na eno jedro drugače se ti pozna na delovanju
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 74813 (17579) | tropico2078 |
» | Call of duty 4 (strani: 1 2 3 4 … 13 14 15 16 )Oddelek: Igre | 71542 (13447) | oo7 |
» | Call Of Duty 5 : World at War (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Igre | 109581 (86379) | mkonci |
» | Call of duty multiplayer (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 17834 (7029) | steev |
» | Call of Duty 2 (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 12975 (8810) | G-man |