» »

Call of Duty 2

Call of Duty 2

1 2
3
»

Mirč ::

ZANIMIVO..bom sprobal
lp

Longinus ::

Ve mogoče kdo kako se vklopi shader model 3.0 v igri ?


lp
wir sind die herscher,wir sind die sklaven
wir sind uber all, wir sind nirgends
wir sind die herscher der purpurnen fluse

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Longinus ()

Mirč ::

obrnil špil,v directu x9 in grafika detail na extra,je zelo spodobna.
lp

G-man ::

Hm, preigral sem že ne vem kdaj. Solidno nadaljevanje a le ena reč me resnično moti. Verbalna driska vseh kričočih psihotično-hiperkomunikativnih NPC-jev je izredno neumna in čez nekaj časa nadležna.:\

Slide ::

Eno vprašanje glede COD2

Imam Ti4200 in v opcijah lahko nastavim na DX9, vendar opcij za sence in dynamic lightning ne vidim. Zanima me ali imate ostali uporabniki GF4 Ti4200 možnost teh nastavitev. Namreč zasledil sem, da so te opcije možne le v DX9 načinu.Verjetno špil zazna, da Ti4200 ne podppira DX9 in tako dizejbla opcije.
Tako sem prišel do zaključka, da na Ti4200, kljub nastavitvam, ki kažejo na DX9, špil laufa v DX7 načinu.
forever 200 MPH ...

Mirč ::

ta kartica ne podpira DX9 načina.
lp

G-man ::

Ti4200 strojno poganja DirectX8.1

Slide ::

Nočem pametvat, samo GF4 serije Ti4x00 so imele samo DX8 strojno podporo, namreč PS1.4 je že DX8.1, Ti4200 pa podpira samo PS1.3. Radeon 8500 pa ima strojno podporo za DX8.1

Jz drugač vem, da moja karta nima strojne podpore za DX9, jz sprašujem, če imate drugi uporabniki Ti4X00 možnosti nastavitev za shadows in dynamic light.

Ali drugače povedano, odkril sem parameter, ki kaže, na katerem DX-u ti špil laufa.

r_rendererInUse, pove v katerem modu laufa, in pri meni je res "dx7"
forever 200 MPH ...

mojsterleo ::

Hhhih ti bi špilov COD2 v DX9 načinu na GF4. Bodi vesel da ti karta ne podpira DX9 ker bi gledal diapozitive (0.1 FPS). Npr. meni na R9800pro dela v temu načinu s 15fps ali nekaj slićnega. No way dude.

Čudi me da ima špil samo DX7 pa DX9 rendererje, za DX8 pa še ni slišov. Sigurn bi na dost srednjerazrednih kartah DX8 špilov super. Lenobe.:P

Drugač pa zadevo zdej špilam in mi ni nič posebnega, glede na COD1 so neke spremembe ampak razen zdravstvenega sistema nič revolucionarnega. Boljalmanj iste pokalice, isti tanki, isti tereni, isti Nemci,... WW2 mi že pošteno zaudarja popravici rečeno.

Nevem zakaj noben ne naredi 3D shooter na temo varšavske vstaje, simulacijo desanta na Drvar al pa simulacijo Adolfa Hitlerja in Eve Braun v berlinskem bunkerju, ne pa da skos drkajo ene in iste velike bitke, ostale teme pa puščajo ob strani.

EvilDare ::

Zato ker mislijo da se to zelo dobro prodaja. In mislim da se. Jaz sem komaj čakal na Medal of honnor Pacific Assault zaradi tega ker se dogaja v džungli. Potem me je pa igralnost in grafika čisto razočarala. Trenutno so zelo popularne FPS ki se dogajajo v prostorih ne pa na prostem in vedno se "boriš" protim nekim čudnim stvorom kar tudi sovražim. Ko sem videl trailer za ps3 Killzone sem bil navdušen in upam da pride na pc. Jaz nikoli nisem bil navdušen za igranje preko interneta, zato vedno zelo dobro gledam na zgodbo in vse ostalo pri igrah. In po tem ko sem Cod 2 parkrat obrnu moram reči da me je igra razočarala. Občutek imam kot da niso naredili nič za igralnost, AI, fiziko itd. Samo nove teksture so naredili da je igra lepa in to je to. In pa tudi konec mi ni všeč. Do zdaj sem pri WW2 užival pri igri MOHAA, dodatka sta bila v redu ampak original je bil najboljši.

Mene tudi WW2 termatika ne privlači več tako kot včasih, v bistvu sedaj igram igre samo še za to ker me izgled igre. Ko sem videl fear sem bil v začetku navdušen, samo glede izgleda me je razočarala, edina stvar ki je bila v redu amapk tudi moteča je dim in prah ki je letel po zraku. Ostalo pa na nizkem nivoju, malo podrobnosti in monotonost barv. pam na boljše čase s prihodom dx10 in še močnejših grafičnih kartic, ker zgleda da ne morejo narediti igre ki bo mešanica Doom 3 (izgled), fear(igralnost) in farcry (prostranost).

Kato ::

Zdravo jaz sem špil obrnil sedaj bom pa zbrisal winse pa me zanima kje so v špilu shranjene misije, to sprašujem zato ker SAVE direktori je prazen.

mojsterleo ::

V mapi main\players so notri sejvi za vsak profil posebej.

Igi.M ::

Je kdo od vas igral igro z nvidia gonilniki 81.98 , in če je imel težave z senčenjem ali kakšnimi artifekti?

G-man ::

"Npr. meni na R9800pro dela v temu načinu s 15fps ali nekaj slićnega. No way dude."

Si dal nove gonilnike gor? Meni dela normalno, le v enih mapah okrog Caena in v Afriki(Britanci) so mi nekaj štekale.

Vsi tisti, ki vas WWII tematika že malce dolgočasi: next-gen engine WWII 3d simulacija Bo naredi iz franšize CoD franže 8-) This fall.
1 2
3
»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

cod2 fps

Oddelek: Pomoč in nasveti
494918 (2506) racinoto
»

Cod 2-------->fps-ji (strani: 1 2 )

Oddelek: Igre
8117298 (9568) DiaMonDer
»

GeForce 7600 GT

Oddelek: Kaj kupiti
432533 (1316) Being cool
»

ja en problem !!! (pri spilih)

Oddelek: Strojna oprema
61035 (945) NighthawkSLO
»

Kje je tezava?!-radeon9600pro

Oddelek: Strojna oprema
191277 (1005) Engineer_SLO

Več podobnih tem