» »

Call of duty multiplayer

Call of duty multiplayer

1
2
3

poluks ::

rabis program za wallhack to ni sam koda!

vidis infrared skozi zid/grm/zemljo

mas ene noobe k bi pol kr cez zid strelali LOL

hunter01 ::

Ok ce smo ze pri "hackih" se mi zdi da je najbolj uporabljen multihack (govorim za slovenijo), ki ti prikaže skoraj karkoli! Vidiš čez zid, grmovlje lahko popolnoma odstranis (zamislite si brecourt), metki se svetijo (vidis natancno od kod te strelja), potem lahko izklopis "fog" (pa ne un od Nvidie ampak od igre in vidis dejansko VSE! pol je mozen se speedhack (teces full hitreje), hm... za kaj vec pa nisem slisal. (govorim o hacku) potem pa so se razlicni boti kot so aimbot (vec jih je, kot recimo da samo stojis sredi mape in vse vbije aimbot sam->zelo pogost se mi je zdel pri Americas Army ko smo vcasih zaceli igrat pa nas je kr en v prvih 5 sec vse pobil kar iz spawna na spawn (mapa Bridge ce kdo pozna), potem je tak da ti obraca kamero v smeri sovraga (videl na siolu tdm), in na koncu je se kak no-recoil pri katerem ti med streljanjem ne premika krizca gor.

PS1: no vglavnem ce sem kaj zaje*al naj me kdo prosim popravi, govorim pa le po tem kar se slisal/videl in pa kar sem prebral.
PS2: imho je vsaj 1/2 igralcev na slo serverjih poizkusila s cheati in vsaj 1/4 jih redno uporablja!
PS3: Cheatanje je za Uber n00be!!!!!


Lep pozdrav

mare7 ::

poberi si patch 1.5 ki zdej je so serverji 1.5

Lešo ::

Ja in a ga Punk Buster najde?
Pridte kdaj na moj server:)
To so bile moje besede

mare7 ::

kašen punk buster..punk buster nima veze z patchi..patch je samo ''dodatek" za cod

Jok3r ::

patch je samo ''dodatek" za cod

kak dodatek ne nor!
patch je za popravilo raznih bugov v igri.

Lešo ::

Nisem mislu na 1.5 patch ampak na wallhack! ;(
Pridte kdaj na moj server:D :D :D
To so bile moje besede

hunter01 ::

Finta je v tem da z novim patchem tudi odpravijo luknje v igri inpunk busterju ki omogočaju cheatom da lahko laufajo, sam kaj ko v nekaj tednih (ali se prej) ze kdo odkrije spet kaksno luknjo in potem je spet polno cheaterjev. ;(( ;((

Lešo ::

Ja sam kokr sm jst slisu od frenda mora on to napisat v konzolo.
In ce zaprem konzolo nebi mogu?!?
Drug nacin je pa d non-stop gledam v konzolo ce je kj napisu:)
Ta drug nacin ne pride u postev ker je prevec dela:(
To so bile moje besede

hunter01 ::

sam ta zaklep konzole imho ne deluje se tako kot so si zamislni proizvajalci, ker kljub zaklepu konzole lahko se vedno spreminjam maxfps in podobne stvari, kako je za cite ne vem, tudi mi ni jasno kje ti vidis kaj jaz pisem v konzolo. Dej prosim povej k me zanima.
Hvala LP

Lešo ::

Imam server AWE MODE. In s tem ko ga "zalaufam" se mi prizge konzola. Z nje lahko kikam pisem skratka use. Zraven pa se vidm kaj se oni pogovarjao.
in ce on pritisne tipko pod esc (nevem kak se ji rece:) in bi napisu (kar kol ze) jst videm. :)
Lohka pa po koncani igri pogledam kaj so pisal in ce je kaksn nOOb chitu ga drugic kikam al pa benam>:D Kako je z navadnim serverji pa ne vem:\
To so bile moje besede

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lešo ()

Keyser Soze ::

Samo to je klinc. Morali bi obstajajti serverji oz. strani, kjer bi lahko sprobal kako delujejo tej hacki in boti oz. kjer bi lahko specal soigralce in videl, kako se obnaša oz. stil igranja, ko ima vključene te cheate.

Sedaj pa nimaš pojma, kako to izgleda. In te človek, ki je prejšni dan na serverju trpel hude agonije, sedaj v nulo sesuje. No go. Velikokrat mi ne gre v glavo, kako ti lahko v takšni goščavi, da ne vidiš slonje riti, pa če jo imaš pred sabo, spusti direkt v glavo tri šuse in padeš kot pokošen. Ne ga srat no. Ma X-ray vižn al kaj.

Sicer pa to goljufanje je totalen kulc. Hacke, cracke in podobne zadeve bi se morale zalo hitro širit po netu, tako da bi bili popravki bolj pogosti.

Zgodovina sprememb…

hunter01 ::

Te hacki SE ZELO hitro sirijo po netu! e bi hteli to vse odpravlajt sproti bi imeli za vsako igro vsaj 1x na teden nov patch! je pa finta da se cheata vglavnem na publicu! na cb warih lahko pac sprozis konflikt in potem se gledajo vsi demoti itd. admin servera lahko naredi screenshoot identicen tistemu k igra, tako da glede tega so sama pravila taksna da bi cheaterja takoj ugotovili da cheata.

Matek ::

Mja, nekdo je zgoraj napisal, da je polovica igralcev preizkusila cheate in da jih ena četrtina cheata, kar je po moje zelo zelo precenjeno.

Hacki se hitro širijo, ampak te, ki se širijo, se tudi hitro odpravi. Problem so cheaterji, ki si znajo sami napisat hacke in jih ne dajejo okrog, tiste se dosti težje zasači.

Res pa je, da je na publicu ponavadi tako, da pride kdo malo bolj naskilliran, po možnosti z urejenim configom, tako da vidi malo več kot večina z default settingi, kolje vse po vrsti in je takoj cheater. Torej v kakšnih 90% primerov, ko se vam zdi, da kdo goljufa, vas je ubil nekdo, ki pač zna igrati.

Keyser Soze je predlagal, da bi se dalo hacke kje videti, mja, saj če specas cheaterja je to očitno. Če ima aimbot, potem njegov merek sledi nasprotnikovi glavi, kakih wallhackov se pa ne da tako enostavno opaziti, pač gledaš nekaj časa in vidiš, da tip vedno ve, kje so nasprotniki.

hunter01, kar se tiče PB screenshotov, dobri hacki jih že nekaj časa znajo zaobiti, tako da to zdaleč ni rešitev.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Keyser Soze ::

Par teh simptomov, ki jih je povedal MMMato, ima 30% igralcev ali še več. Včasih prav sumljivo dobro vedo izza katerega vogala boš priletel ali pa kar dobro sledi tvoji buči. Oz. jih par pobije na kupu in v par šusih, nato je pa spet za en kur...c igralec.

Si pa dobro povedal to glede gledanja cheaterja. Kako vedeti, kako se obnaša, če še nobenega nisi videl.:\

hunter01 ::

Torej v kakšnih 90% primerov, ko se vam zdi, da kdo goljufa, vas je ubil nekdo, ki pač zna igrati.


Ta citat ima imho definitivno previsok procent, vsaj na slo serverjih za cod je definitivno tako. Da UO sploh ne omenjam! nevem kak je pri cs ali pri ET in drugod sam pri codu se cheata na publicu na veliko! Nikoli pa nisem govoril da nekdo proti kateremu igramo kak fw pa nas totalno zowna cheata! mogoče da sam tukaj pa je vsaj 90% res da clovek pac res zna igrat. Poznam pa kar nekaj ljudi k obvladajo sceno pa so na publicku cheatali sam zato da so pac vidli kak to deluje. Človek je nenazadnje firbčno bitje. :D

urbnzy ::

Kaj te lahko benajo, če cheataš?? Mislim iz čisto vseh serverjev. Ker sem js tud firbčen, sam mam originaln CK-key in nebi rad, da mi CD-key benajo. Drgač pa še nikol nisem sprobu cheatov. enkrat sem pa vseen mal isku, pa sem najdu tole(samo spisek)_NIČ NE KLIKAJTE NA TISTI STRANI-ker začne tista znana pesem: You are an idiot, lalalalalala. Drgač pa sama stran nima virusov. Tako in tako pa ne moreš downloadati ničesar.

hunter01 ::

lahko se zgodi da dobis ban z dolocenega serverja ne mores pa dobiti bana iz vseh serverjev. če mislis sprobavat cheate ti ODSVETUJEM uporabo svojega originalnega cd-keya, vec pa ne smem povedat. ceprav upam da ne mislis tega uporabljat! idealna priloznost za testiranje je na kaksnem domacem lan partyju seveda s predhodnim oznanilom da bos pac uporabil doloceno stvar in si vsi skupaj ogledate kako deluje.

LP

Lešo ::

Ce se hocte dobr naucit strelat spilite na RIFLE ONLY serverjih. (tu se naucis zelo dobro in hitro namerit kar ti pa pride se kako prav pri vseh vrstah orozja)
To so bile moje besede

Tiger ::

Ni čisto res, če te dobijo da si cheatal in imajo tvoj guid (pb ga generira iz cdkey-a), potem te dodajo na pb black listo in potem lahko svoj cd-key samo odpišeš, ker na nobenem pb enabled serverju ne boš več igral.

pb = punkbuster

Lešo ::

Edino prav!
To so bile moje besede

SisQ ::

Zdravo!

Še moj komentar. Tiger in Lešo...prav imata mater jim jebem cheatersko. Pfuuuuj, bljeeak.
Pa, da bi jim računalniki crknili...barabe.


hunter01 ::

Sam na zalost to niti ni tak simple kak se cuje (na žalost). Se nisem slisal da bi kdo prisel na pb black listo ampak je obicajno da prides samo na server ban listo. tako da potem ne mores igrati na tem serverju. čeprav če bi uvedli, da vsak k se ga dobi da vara, gre na pb - black listo potem bi imho tudi cheatanja bilo manj.

Lešo ::

He a ves kva je tud fora, da ne pride tvoja serijska na ban listo pa bi jo benal iz vseh serverju...
Itak ma vec kot 50% folka iz neta to igro in imajo sevede isto serijsko an....
pol bi bli se tisti blokirani...
Kok folka bi pa pol sploh se to spilal?
Sj bi CoD izumru:\
SisQ to si dobr povedu:)
To so bile moje besede

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lešo ()

Tiger ::

Kaj je težjega kot adminu napisat dva ukaza:
/pb_plist (izpis vseh igralcev z delnimi guidi)
/pb_sv_ban 12 (npr. 12 je številka slota igralca ki ga banate, vidite jo z prejsnim ukazom plist)

To je vsa umetnost, če pa banaš guide (recimo si ugotovil cheat na pb slikah) pa je ukaz /pb_sv_banguid guid

Kako pa izgledajo pb slike (ene par primerkov iz slo - seveda so že vsi banani)
Wallhack primer (nemca se vidi za zidom)
Radar (desno zgoraj zeleno del radarja)
Wallhack #2 (američan na stopniscu)
Aimbot (spremenjen crosshair je znak aimbota)

Je pa res, da je slo scena razno zaradi neoriginalnih cd-keyev še toliko na slabšem - bolj dojemljiva za cheaterje.
Zato pa se naša scena nekako deli na dva dela, namreč profi klani (z originali) igrajo vedno več z tujci ter samo še v posebnih slo cup-ih (kjer se obvezno zahtevajo original cd-keyi).

Lešo ::

ql te ukaze si je vredn zapomnt:D
To so bile moje besede

Lešo ::

Lepo bi prosu ce kaksen od vas ve za kaksen program ki bi med igro snemal dogajanje:\
Lepo prosim ce mi sporocite

Hvala!
To so bile moje besede

Chronoboy ::

obstaja veliko tem o teh stvareh.

Drugace pa ena od veliko moznosti. Ta je bolj za fps-je in slike, lahko pa tudi snemas nekaj casa.

Jok3r ::

/record ime_demota - snemanje
/demo ime_demota - gledanje

Goldee ::

Pa saj za aimbota takoj opazis. Clovek pac ne more uzgati 5 headshotov naenkrat?! Saj aim-bot meri samo v glavo ne? Pa tudi za wallhack - ce si dober u codu ga lahk se vedno ubijes, tudi ce te caka za vogalom. Normalno pa, da je citanje beda. Itak za cod ne rabis dost casa, da si povprecen oz. dober v igri.

Mam eno idejo kaj ko bi se folk od tuki, s temi nicki, enkrat zbral pa bi udarli en DM, TDM? Ce je kdo za... :)) js takoj, pa se server castim :D
And Now for Something Completely Different...

-two things I like about UK -Monty Python & Pink Floyd-

urbnzy ::

Demoti za COD so po mojem mnenju res neumno narejeni, ker ne moreš prestavljat na konec demota ali na začetek. Sem zadnjič gledal pr frendu en CS demo in si lahko še igralce vmes sam prestavljal in ga gledal pa še prestavljal si lahko na sredino,konec... demota.

Lešo ::

Za CoD a je potem potrebno gledat v igri a lahko na kaksnem programu oz. a je potrebno biti v igrci da pogledas a lahko kako drugace?
To so bile moje besede

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Lešo ()

Lešo ::

Thx Chronoboy!
A je se kaksen podoben ki ga pa ni treba placat in lahko snemas npr. 30 min na enkrat?:\

Hvala!
To so bile moje besede

hunter01 ::

ce hoces snemat ti res predlagam da uporabis kar sam cod in sicer z ukazi kot jih je ze nekdo napisal
/record ime_demota - zacetek snemanja
/stoprecord -konec snemanja

Za ogled pa je najlazje nabavit program seismovision!! potem samo v windowsih kliknes na demo in ti ga ze zalaufa v codu.

Matek ::

He a ves kva je tud fora, da ne pride tvoja serijska na ban listo pa bi jo benal iz vseh serverju...

Kot je nekdo napisal, mogoče na par slovenskih public serverjih, s piratskim cd-keyem lahko igraš samo na crackanih serverjih, tako da cd-key se da več ali manj učinkovito bannat.
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Tea Time ::

Imam eno vprašanje... Do interneta dostopam preko mreže. Vsi porti so zaprti (vsi razen 80?); ne spoznam se natančno, tako da upam, da se razume... Kako lahko igram COD MP na raznih serverjih? V igri mi jih sploh ne naloži, prepozna. Portov nikakor ne gre odpreti (admin ni za). A je kakšna možnost?

Hvala za odgovore, lp
Primož
Have a break!

Matek ::

Nope, Tea Time, ne bo šlo. Najbrž so tudi vsi ostali proti zaprti zaradi zvišanja produktivnosti :D .
Bolje ispasti glup nego iz aviona.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Matek ()

Tea Time ::

Eh... Malo bom potožil... Ne igram iger, ker se preprosto nimam časa uvajat in "dresirat". COD je bila edina, ki sem jo igral še v študentskih letih, pa kjer sem bil vsaj toliko dober, da sem bil tam v povprečju, včasih celo boljši (single player mi je mimo). In sem res UŽIVAL! Mah, ko sem se preselil, je bilo konec prijaznega admina, ki je odprl porte itd... Zdaj pa je vse drugače. Konec je veselja. In po odgovoru je torej to DOKONČNO!

Študentska leta so najlepša (kolikor se vam, ki še imate izpite to zdi mimo - vseeno je res). Tudi delo preko študenta -ah. Si včasih "zaspiš", delaš popoldne... Ah, kje ste študentska leta... Mogoče bi se še pa kar v en faks vpisal? :) Da bom lahko COD špilal... :)

Hvala za odgovor MadManMato. Če pa slučajno izveš za kakšno možnost, pa prosim kar na dan z odgovorom... Upanje umre nazadnje, kajne? Lp vsem.
Have a break!

hunter01 ::

Hm... kaj ce mas navaden router so porti tudi zaprti, kaj niso??? al je to kaka druga finta, ker jaz si portov za cod nisem odprl!

SisQ ::

Zdravo folk

Potrebujem ultra pomoč, ker bom drugače popizdil... U pičko mater, da ne morem napisat drugače. 4x sem že na novo naložil sistem, 7x na novo naložil igro z vsemi pizdarijami pa nič... Mater božjo. Sem jezen za popizdit... Aggghhh. Tri dni se že jebem zaradi pb init failure. Prej je vse v redu delalo, pol pa... ;((
jaaaooo, folk, ko bi vi vedeli kako sem razpižjen... Mater.
Nič nisem chital, ali karkoli drugega počel. Igro in all seeing eye sem moral na novo naložit, ker je procesor nabijalo na 100%, zdaj pa nič ne dela|O.
Napisal sem že tudi tiste ukaze kot so /pb_security 0 in 1 pa razne pizde materine. Pa nič.
Pomoč, prosim :O


Zgodovina sprememb…

hunter01 ::

ok malo se pomiri fant... prej bi tu vprasal!

Prvo napisi /pb_security 0
Potem napisi /pb_webupdate
potem pa za vsak slucaj se enkrat /pb_security 0

ZELO pomembno je da ko odpres konzolo NAJPREJ zbrises tisto osmico k se kar sama pojavi!

Vglavnem to bo DEFINITIVNO rešilo tvoj problem z pb init failure!

LP pa sporoči če gre še kaj narobe

SisQ ::

Hunter01. Hvala lepa. Deluje.
Imaš pir v dobrem.
Tu pa tam me še kikne... Na določenih. V glavnem ne na meni najljubših.
Glede /pb_webupdate: noče updejtat... Napiše webupdate timeout

Še enkrat hvala
:)


Zgodovina sprememb…

AngelOfDeath ::

Sam sem že večkrat videl da me je keri z pištolo skozi meglo zasledoval in me pokno direkt v glavo zanimivo je blo to da ko sem to komentiral je nenadoma tisti igralec s prvega mesta padel na skoraj zadnje :\
sem pa enkrat tudi ene 5krat sam vstrelil v meglo in sem bil 2x uspešen na blef 8-O
Drugače pa te za zidom lahko tudi čujejo ko dihaš ali pa se premikaš ;)

hunter01 ::

Drugače pa te za zidom lahko tudi čujejo ko dihaš ali pa se premikaš ;)


To je definitivno mogoce v UO in ni cit ampak posledica sprinta. to da se te pa slisi ce se premikas iza zida je pa cist normalno in je tudi v prvi verziji cod-a! tisto o streljanju na blef... posebaj na publicu se to lahko zgodi kar pogosto se posebno ce ze nekaj casa igras in ves kod kdo rusha... za primer povem Brecourt ko nemci streljajo cez grme proti zacetnemu spawnu americanov. (upam da me razumete) ce ne bom pa screen prlepu!

LP

Tea Time ::

Oh, ko to berem... Zlati časi. Brecourt, pa še enih par map. Admini brez posluha za odprtje portov vsaj za namene sproščanja so za odstrel! Ne razumejo osnovne biološke potrebe človeka... >:D Eh... uživajte še zame ob igranju. Zlata nemška puška, pa ameriška Thompsonka... Vse je dobro!
Have a break!

SisQ ::

V čem ti je fora....napisal si kod, da so ti roke odrezali in ne moreš več igrat. Naloži pa nažigaj.


SisQ ::

Zdravo!

Imam spet en problem u pi*** ma***. Ni druge...moram klet, ker se zajebavam že celo popoldne pa večer, da bi igral Cod pa...ku***. Tisti kur**** 1.5 patch mi ne naredi PB mape v Call of duty direktoriju in ne morem igrat. Mat** bož**, katera pizda**** si je izmislila takšne kurč*** fore.
Pa še nekaj...POZOR.
Ko sem 1. inštaliral ni bilo nobenega problema, vse s prve, če tako rečem.
Ko sem 2. inštaliral me je že pb init failure zajebaval
Ko zdaj 3. inštaliram, že ne morem patchat
Ko bom 4. inštaliral (kar verjetno bom)...še Cod ne bom mogel inštalirat
Pol pa mi rečite, da ne smem klet u pič** mate*.;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;(( ;((

Hja....na pomoč...:O


hunter01 ::

Najlazja resitev v tem primeru (upam da patch vendarle imas), da od kaksnega kolega prekopiras samo pb mapo v svoj direktorij in to bo to. najbolj simpl, ceprav mi ni jasno zakaj ti je ne naredi. mogoce zato ker nisi prav izbrisal call of duty-ja in je se vedno ostal v registru kar patch to vidi in zato ga ne mores instalirati! v skrajnem primeru prekopiraj cell call of duty od nekoga in samo se enkrat vnesi cd-key in ze bos lahko igral.

LP, upam da sem pomagal

SisQ ::

Možnosti, da bi prekopiral PB mapo nimam, ker ne poznam nobenega ki bi trenutno "nažigal".
Bom probal še po registru pobrskat, če bom kaj najdel. Čeprav do sedaj nisem tega delal, pa je vseeno naredilo PB mapo. Prav tako pa patch 1.5 tudi inštalira, saj ko probam potem še enkrat, mi napiše, da je patch že inštaliran, in da ga zaradi tega ni potrebno inštalirat.
Thja...pizdarija na kratko.:\


hunter01 ::

Ce nisi siguren ali je patch instaliran ali ne potem zalaufaj igro in tam poglej v prvem menu-ju ce pise 1.5!
Zakaj si pa sploh začel ponovno instalirat igro?
1
2
3


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Call of Duty serija - pomoč in nasveti. (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )

Oddelek: Igre
35671650 (14416) tropico2078
»

Call of duty 4 (strani: 1 2 3 413 14 15 16 )

Oddelek: Igre
78869402 (11307) oo7
»

COD-patch1.5

Oddelek: Igre
162361 (1612) PainDrinker
»

Call of duty: United offensive. kateri SLO serverji, ki so vredni?

Oddelek: Igre
91401 (1205) Blum
»

Call of duty server bo nocoj od 18.00 naprej (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Igre
14110950 (6540) Groovy

Več podobnih tem