Forum » Zvok in slika » Predvajalnik in motnje
Predvajalnik in motnje
vir ::
Dokler mi Xoro ni izdihnil je bilo vse OK...njegov kanal je bil kanal št. 0, v ostale številke kjer so TV programi pa se ni vmešaval.
Ko je Xoro odšel na drug svet je k hiši prišel novi Kiss 1100. Dela vredu, imam pa en drug problem. Ko hočem med njegovim predvajanjem pogledat na druge kanale tam več ni slovenije 1, kanala A.... ampak nekako rotirajoča se slika predvajanega filma v pleyerju. Zakaj mi to dela?
Še ena stvar. Ko pritisnem nulo je znak ¨AU¨. Ko preklapljam na druge številke-kanale tudi povsod kaže znak AU.
Pri Xorotu pa imam občutek da so bile številke tipk ki sem jih pritisnil, nisem pa siguren.
Ko je Xoro odšel na drug svet je k hiši prišel novi Kiss 1100. Dela vredu, imam pa en drug problem. Ko hočem med njegovim predvajanjem pogledat na druge kanale tam več ni slovenije 1, kanala A.... ampak nekako rotirajoča se slika predvajanega filma v pleyerju. Zakaj mi to dela?
Še ena stvar. Ko pritisnem nulo je znak ¨AU¨. Ko preklapljam na druge številke-kanale tudi povsod kaže znak AU.
Pri Xorotu pa imam občutek da so bile številke tipk ki sem jih pritisnil, nisem pa siguren.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DVDR/divx] snemalnik in Divx predvajalnik (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 63344 (15834) | Buffy |
» | [divXvid] Xoro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 39 40 41 42 )Oddelek: Zvok in slika | 227719 (38225) | fr33sat |
» | XORO DVB-T Receiver HRT 7500Oddelek: Zvok in slika | 3254 (1894) | Alexius Heristalski |
» | DVB-T Strong SRT8100HDOddelek: Zvok in slika | 2561 (2044) | Gogo |
» | [divXvid] Mercury predvajalniki (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 12415 (7502) | Alec999 |