Forum » Programska oprema » Adobe Premiere CS3
Adobe Premiere CS3
m0LN4r ::
Že sem veliko adobovih premierov dal skozi in do zdaj v nobenem nisem mel težav, vse do zgoraj omenjenega.
Težava se skriva v importanju. Prvič zaženem program in odprem nov sequence, pa recimo, da importam eno datoteko. Nato ko oznaćim nek video in ga importira, mi importira samo zvok. Tudi če ga potegnem prek se zgodi enako. Importiran file povlečem na timeline se zgodi enako samo zvok. Kje pa je video???!
A se v tem programu drugače importira video? Oz. je kdo imel podobno težavo? Al pa sem res noob pa sem nekaj spregledal?
Fala :D
Težava se skriva v importanju. Prvič zaženem program in odprem nov sequence, pa recimo, da importam eno datoteko. Nato ko oznaćim nek video in ga importira, mi importira samo zvok. Tudi če ga potegnem prek se zgodi enako. Importiran file povlečem na timeline se zgodi enako samo zvok. Kje pa je video???!
A se v tem programu drugače importira video? Oz. je kdo imel podobno težavo? Al pa sem res noob pa sem nekaj spregledal?
Fala :D
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
m0LN4r ::
Težavo sem odpravil, moral sem namestit druge codece, ker tile so se skregali z adobom.
Ampak ta program ima vseeno eno šibko točko, in sicer v predogledu se mi video zatika in to neznosno.
Mam več kot minimal requirements in še vsež windows. Do zdaj se mi ni zatikalo nikoli, a se je komu že zgodilo kaj podobnega?
Ampak ta program ima vseeno eno šibko točko, in sicer v predogledu se mi video zatika in to neznosno.
Mam več kot minimal requirements in še vsež windows. Do zdaj se mi ni zatikalo nikoli, a se je komu že zgodilo kaj podobnega?
https://ref.trade.re/38mvdvxm
Trade Republic 38MVDVXM
Trade Republic 38MVDVXM
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Plazma LG 50 pk350 (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 65285 (799) | stratosD |
» | Katera programska oprema za DVB-T mpeg4 (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Zvok in slika | 65914 (23622) | k4vz0024 |
» | DVD+dodatni podnapisi (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 77973 (20109) | CaqKa |
» | HD codec (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 17457 (10342) | GrimReaper |
» | Adobe Premiere DivX plug-inOddelek: Programska oprema | 1752 (1602) | CaqKa |