Forum » Kaj kupiti » DIVX Predvajalnik z ethernet portom
DIVX Predvajalnik z ethernet portom
andromedar ::
Pozdravljeni;
Nekako sem si zamislil, da bi s takim divx playerjem dostopal do zbirke filmov, glasbe...česarkoli pač
Zanima me, ali imate kake izkušnje s tovrstnimi playerji (katerimi?). Zaenkrat poznam samo proizvajalca KISS, ki ima kaj takega. Je še kateri?
Seveda bi rad, da me vse skupaj stane čim manj € € € :)
Ena opcija bi mogoče bila tudi nakup rabljenega modanega xbox-a (starega).....
A obstaja še kaka opcija?
Hvala
Edit: strežnik poganja Linux, tako da bi bilo fajn, če bi zadeva poznala NFS...ali vsaj SMB protokol.
Nekako sem si zamislil, da bi s takim divx playerjem dostopal do zbirke filmov, glasbe...česarkoli pač
Zanima me, ali imate kake izkušnje s tovrstnimi playerji (katerimi?). Zaenkrat poznam samo proizvajalca KISS, ki ima kaj takega. Je še kateri?
Seveda bi rad, da me vse skupaj stane čim manj € € € :)
Ena opcija bi mogoče bila tudi nakup rabljenega modanega xbox-a (starega).....
A obstaja še kaka opcija?
Hvala
Edit: strežnik poganja Linux, tako da bi bilo fajn, če bi zadeva poznala NFS...ali vsaj SMB protokol.
Eh?
- spremenil: andromedar ()
delfinus ::
Xbox ti je najboljsa opcija, ki ima ethernet. XBMC (Xbox Media Center) igra vse kar vrzes vanj, ne bos imel problemov s podnapisi, sliko si skalibriras po svojem zaslonu (od roba do roba), nastavis velikost fonta in morje morje ostalih moznosti npr. podpora DTS in DD, internet radio, preview trailerjev filmov, iger direkt z neta, s komponetnim kablom lahko prenasas sliko 1080i ali 720p. Xbox ni igracka je prava multimedijska masina.
lp, D.
lp, D.
mauzer ::
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
Zgodovina sprememb…
- spremenil: mauzer ()
mauzer ::
Oz. takole, še bolje... KLIK
Dream as if you'll live forever. Live as if you'll die today.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več (strani: 1 2 3 4 … 36 37 38 39 )Oddelek: Konzole | 171089 (9929) | kiFni |
» | [DivXviD] komponente - splošna vprašanja in primerjave (strani: 1 2 3 4 … 42 43 44 45 )Oddelek: Zvok in slika | 324711 (50055) | cryptozaver |
» | [DivXviD] Yamakawa predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )Oddelek: Zvok in slika | 36030 (14819) | aco111 |
» | DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )Oddelek: Novice / Optične enote / mediji | 9950 (8271) | Gregor P |
» | Dober software za HTPCOddelek: Zvok in slika | 1663 (1447) | mainman |