» »

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več

XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več

««
3 / 39
»»

Damch78 ::

Mene pa zanima čae lahko prek USB priklopiš digitalni fotoaparat, pa pol slike skopiraš na disk???
Anybody out there???

e-marko ::

Glede na to koliko različnih kablov in dodatkov obstaja za xbox predvidevam, da se da tudi to...;) Lahko priklopiš skoraj vse usb naprave z nekim posebnim usb kablom...:P

Mene pa zanima kakšen je ta ultimativni rgb kabel (ki je "a must have"). Malo sem gledal po netu in tega je malo morje. Eni imajo ta izhod, drugi tisti...
A je to to? :8)
http://www.gocybershop.ca/customer/prod...

LP
...somebody, somewhere...

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: e-marko ()

Damch78 ::

Vse u redu in prav, sam a lohk pol te slike prekopiraš na disk in jih z diska gledaš??
Anybody out there???

e-marko ::

Jaz sem ti odgovoril da predvidevam... Ker sam nimam xbox-a.;)

Torej bova morala oba počakati, da se tukaj pojavi kakšen lastnik xbox-a in nama pomaga.

LP
...somebody, somewhere...

s4sH ::

A se da naredit backup DVDja brez uporabe Xbox ftpja ? 8-O

mato22 ::

Kakšen backup misliš s tem. Backup iger????
Če to misliš, seveda se da na PC-ju naredit backup s programom DVD decrypter.

THor71 ::

Obstaja nek program dvd2xbox s katerim lahko presnames DVD na disk.

Slike, glasbo, filme, igre,... imas lahko na disku in beres iz njega.

s4sH ::

Hvala, ze mam, uporabil sem Game Cloner... :)

matdevil ::

Pozdravljeni!

Tudi sam imam ze od novega leta xbox (müller). Iz mrmodchips sem naročil Xenium ICE modčip 4 gen, zalotal, naložil ustrezne biose, različne dashboarde, aplikacije... Pred enim tednom sem vgradil 200GB maxtorjev disk 7200, 8MB. Deluje mi popolnoma vse, tudi Speedlinkov DVD daljinec v XBMC. Aja, ko pravite da je Aladdin čip zadosti in da ne rabite drugih funkcij, se ne bi ravno strinjal. Recimo da zafrknes nastavitve v dashu, po pomoti kaj pobrises in sistem se ti ne zalaufa. Vklopis OS od cipa in uzivas SMB, FTP, telnet, za instalacijo novega diska niti ne potrebujes Slayerja in Evox boot CD-ja, ker vse narediš s čipom. Veliko manj zamudno, sploh od zacetka ko se se igras z nastavitvami in spoznavas delovanje xboxa. Prek samega čipa izbereš, ali naj se naloži original bios ali kateri drugi itd. Moram reci da vse skupaj res ni tak bav bav, treba je le paziti pri samem lotanju, posebej d0 pointa zgoraj :). Sam sem ga ze razstavil na prafaktorje in zamenjal vent z 80 mm, zamenjal pasto na CPU in GPU z Arctic Silver 5, ter vgradil 40mm vent za hlajenje diska. Rezultat je od 10-15 stopinj hladnejsi CPU in disk.
Imam pa en problem. Ko priklopim RGB kabel na AV1 Scart, mi na 70 cm Gorenje TV-ju letijo prečne črte. Kabel RGB je tale

Barve so tudi taksne "sprane, nežive". Ko priklopim kabel na AV2 scart je slika popolnoma zelena. Če sedaj na kablu preklopim na S-video(ima to možnost), potem je slika lepa, barve žive, črte pa še vedno letijo(motnje). Uporabil sem tudi dodaten kabel Svideo->Scart in ga priklopil na izhod kabla, a je situacija popolnoma enaka. Ko sem vcasih imel priklopljen PC na TV prek tvouta(Svideo), je bila slika čista brez motenj. Sedaj moje vprašanje: Je možno da je s kablom kaj narobe, ali je mogoče s kakšno sinhronizacijo RGBja na TV-ju kaj narobe? TV je novejsi in ima 3 AV vhode, od tega je zelo ocitno AV1 samo RGB, ker za AV2 in AV3 lahko nastavljam ali je video ali svideo signal , za AV1 pa ne. Kabel je drugace nov, narocil sem ga pa iz Nemcije.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: matdevil ()

mato22 ::

A maš povsod nastavljeno na PAL v original dashboardu in tud v XBMC??

matdevil ::

Nastavitve so vse kul(sem nastudiral xbox v nulo :))) Problem sem ze resil :D . Ocitno je problem dvojna masa. Ko odklopim kabelsko in Scart audio kabel s TV na receiver je slika popolnoma cista. Sedaj moram samo se to resiti. Verjetno ozemljit receiver in pa za kabelski prikljucek se baje dobi neka vmesnik ki iznici te motnje??:\

Matej

mato22 ::

A maš mogoče PC povezan z recieverjem??? Ali pa XBOX s PC-jem??? Ker če maš, potem je res problem kabelska v povezavi s PC-jem.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mato22 ()

jerry2000 ::

Ali kdo ve kje bi dobil nadomestni DVD pogon za XBOX, ker mi je moj crknil?

Jerry
Jerry and Tom

Valentin ::

> ... za kabelski prikljucek se baje dobi neka vmesnik ki iznici te motnje??

Verjetno si že sam odgovoril.

To je vmesnik, ki galvansko loči antenski signal...
Pri meni so ga fantje od kabelske montirali zastonj, zato povprašaj svojega kabelskega operaterja.

gorann ::

malo neumno, ampak vseeno.
kje se dobi xbox z vsemi dodatki, cipom, daljincem, pa da je tako postiman, da delujejo vse piratske kopije dvdjev, divx, igrice. problem je pa to, da gotovine nimam, in da bi preko trajnika nabavljal.
verjetno bi lahko nabavil nemodan xbox potem bi pa moral dokupit se cip ter se kaj... mene pa zanima ce ze vse lahk dobim skupaj preko trajnika?

boštjan ::

evo tu lahko kupiš tak xBOX.če pa majo na obroke,pa jih sam pitaj
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Keyser Soze ::

MEne pa nekaj drugega zanima... Je možno z Xboxom surfat po internetu. Se pravi, je možno gor namestiti en brskalnik pa mogoče še poštni odjemalec?

Priklopiš tipkovnico in miš/trackball ter se povežeš in veselo surfaš.... Če nimaš nobenega filma za pogledat, ali te pa zanima če bo kakšen pameten film na sporedu v kratkem.

vivo ::

Ali kdo ve, če se da na xbox prikljucit joystic usb in s kaksnim adapterjem. Ali se ga dobi pri nas?

mitcho ::

Kje dobim najceneje mod čip za xboxa? Po možnosti pri nas.
In katerega mi bolj priporočate?

THX, Mitcho

boštjan ::

mitcho,klikni na link v mojem zadnjem postu v tej temi
NF7-S,2500+@2200MHz,MSi 5900SP,LCD Philip 190X6,Maxtor DM+9 120GB SATA,
2*256 3200/A KHX, PSU 420W DF chieftek

Reloaded ::

LP!ž
Zanimiva tema, ni kaj. Imam pa eno vprašanje :
kakšen pa je kaj modčip executor2? Je aladin boljši ali sta v bistvu skoraj enaka.
CIAO
8-) 8-) 8-)
Reloaded!!!

jamiroq ::

MEne pa nekaj drugega zanima... Je možno z Xboxom surfat po internetu. Se pravi, je možno gor namestiti en brskalnik pa mogoče še poštni odjemalec?


vse kar potrebuješ je LinksBoks browser in povezavo na net (poleg čipa seveda). Afaik pa mail clienta ni na voljo...

kakšen pa je kaj modčip executor2? Je aladin boljši ali sta v bistvu skoraj enaka.


meni je aladdin čisto dovolj (čeprav je pri nas prav nagravžno drag), ker ostalih funkcij dražjih čipov enostavno ne potrebujem... sicer pa na aladdinu lahko poganjaš xecuter 2 bios. Eno lepo primerjalno tabelo maš na xbox-scene.com.

aleszu ::

Lep pozdrav vsem !

Imam problem z mod-iranje xbox-a. Sem kupil aladdin XT chip, zalotal, sestail nazaj, delalo vse tako kot bi moralo (mislim da :)). Torej, delale so kombinacije tip, tako da si lahko vklopil ali izklopil cip in pa zaklenil oz. odlenil. Ko se je xbox startal, je bil v levem zgornjem delu v osnovnem meniju logo EVOX, kar po moje pomeni uspesno izpeljan mod.

Problem je seveda nastal z vprasanjem: Kaj pa zdaj ? Cilj tega projekta je ustvarit multimedija center za predvajanje divx-ov in mpr-jev, amapk noben ni nikjer napisal tega vmesnega koraka od instalacije cipa do instalacije xmediaplayerja. Ftp ni delal, mreza je bila nastavljena (dinamicno preko dhcp-ja), torej nobene razlike na xbox-u razen Evox-ovega logota.

Moja naslednja poteza je bila, da sem si spekel boot cd, kiaterega link je dal mate v uvodnem clanku in bootal xbox s cd-ja. Nasel nekako pot do nastavitel, kjer je seveda bil network narobe nastavljen. Sem nastavil tako kot mora bit in stisnil 'flash bios'. Ponudilo mi je tri opcije ?!?! Sem izbral prvo in je javil error, da neka dolzina nekega file-a ni vredu. Ok, potem pa gremo na drugo opcijo ............. flash gre skozi ........ @#$^#$%@^#@$#

XBOX vec ne dela v mod-anem nacinu. Cim hocem startat z vklopljenim mod-om, se xbox momentalno ugasne in prizge v normalen nacin ?!?! Ce pa drzim tipko vec kot 2 sekundi (kar zaklene cip za flash-anje), namesto da bi utripala zelena in oranzna, utripa zelena in rdeca !
S CD-ja vec ne gre boot-at.

Kaksna ideja, kako nazaj usposobim aladdina ??

Ales

mato22 ::

To kar si ti zalotal je bilo čisto v redu in prav je bilo, da se ti je na zgornjem levem robu pokazal logo. Po tem ko si uspešno zalotal vse skupaj, bi moral samo še narediti backup xbox diska na svoj PC in potem zbrisati celoten C: na Xbox-u. Potem ko bi to naredil, bi nazaj na C: od xbox-a naložil evolution x dashboard, ter reštartal konzolo in potem naložil gor vse programe, ki bi jih potreboval (media center,....).
To da si flašal bios je bilio popolnoma nepotrebno, ker je bil bios na čipu že naložen in si ga sedaj verjetno zbrisal. Pri nastavitvah bi moral samo stisniti save in nič drugega. Zato boš moral naložiti bios nazaj gor.
Samo prooblem je sedaj, da ti noče več delati modan način, ki pa ga seveda potrebuješ, da boš sploh lahko zagnal boot cd.
Mogoče se ti je staknila kakšna žićka in zato noče bootati, zato malo poglej vse lote še enkrat.

Evo tukaj sem naložil M8 bios, da ga ne boš iskal in pa še Evolution x dashboard.

Če ti pa ne bo uspelo flashat oz. usposobit čipa, potem pa najbolje da kupiš programator za Aladdin čipe, s katerim bi moral sigurno bios nazaj naložiti.
Evo tukaj pa je programator klik.

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mato22 ()

Tomy_MMX ::

replika na temo Poslano: 17.12.2004 08:37:35.

timtim se opravičujem, a ta tvoja slovenščina je pri branju prav naporna:)
Lahko bi se vsaj malo potrudil!

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tomy_MMX ()

borutz ::

bok
ok eno vprasanje.
dobil x-boxa z chipom aladin nalozil media center,..
uglavnem vse dela samo podnapisi ne.
ce gledam film iz dvd-ja kjer mam filme podnapisov ne predvaja
ce skopiram film na disk pa podnapise predvaja.
imena so ista podnapisov in filma
ali je kaksen predvajalnik za xbox ki omogoca nalaganje podnapisov posebej oz sem kaj narobe nastavil da mi ne predvaja podnapisov?

hvala

lp

mato22 ::

Podnapise bi ti moral avtomatsko predvajati sam, če imaš ime filma in ime podnapisa enaka, se pravi Film.avi in Film.srt.
Končnica podnapisov tukaj ni važna, ker Xbox bere vse podnapise. Meni dela vse odlično in še nisem imel primera, da nebi predvajalo podnapisov.
Se pravi podnapis in film morata biti v enakem direktoriju. Obstaja pa tudi mapa na Xboxu (e:\apps\xbmc\subtitles), kamor lahko skopiraš podnapise in ti jih bo avtomatsko predvajal, če bo ime podnapisa enako imenu filma in ni važnao ali ga boš predvajal s cd-ja ali diska, ker vedno najprej preveri to mapo, če kakšen podnapis ustreza filmu.
Pogleš še, če imaš vklopljene podnapise, ker jih med filmom lahko vklapljaš li izklapljaš.

jerry2000 ::

Imam 2 XBOXA. Eden ima en tak lep dashboard, nikjer ne piše kakšen, zgleda pa precej nov, je v slovenščini... Drugi pa ima enega bednega, sem pa probal par drugih, kot je Evoution X in drugi, pa niso enaki kot ta ki ga imam na prvem in je v SLOvenščini. Kdo ve kateri Dashboard je zdaj popularno dajati gor, ali pa kako bi pogledal kaj imam gor? File default je precej velik, več kot 5Mb in ne najdem takega. Mogoče je najbolje da ga preko mreže presnamem na drugega, kaj mislite?

Še nekaj, samo pripomba. Zakaj dajete vsi linke na tega Playgame, ki ima tako nabildane cene da je kar hudo. Daljinec recimo ki ga oni prodajajo za 7 jurjev (zdaj so spustili ceno z 10) ga ima konkurenca (tudi spletna trgovina) za 2.850 SIT... Enako tudi joystick in tukaj govorim o neoriginalni robi, ne o originalni...

Pozdrav

Jerry
Jerry and Tom

Keyser Soze ::

Ja no, pa povej kam naj gremo pustit naš denar...

jerry2000 ::

Saj ni da bi rad reklamo delal. Ampak jaz sem kupil tule: http://www.rodocomp.si/ Zelo kvalitetno sem dobil vse OK, cena je ful ugodna! Daljinec je odličen, joystick malo slabši kot S kontroler od MS, ampak čisto OK. Za 2.8 jurja ne vem kdo to naredi, da se mu še splača...
Jerry and Tom

mato22 ::

jerry2
Za tist dashboard se sigurno vidi, katere verzije je, ampak ti verjetno glede tega, da je lep, misliš na skin samega dashboarda.
Skinov je veliko in si jih lahko nastavljaš pod Settings v dasboardu. Veliko si jih lahko tudi downloadaš iz interneta.
Drugače pa pojdi v dasboardu na System Utils in potem na Settings in poglej tam notri pod Misc kaj piše pod "Dash version". Drugače pa je od Evolution X najnovejši dashboard verzije +3935.
Drugače pa tako kot si rekel skopiraj lepši dashboard na drug xbox.

To velja za Evolution x dashboard, če maš pa kakšnega drugega, potem ne vem kakšne so nastavitve tam, ampak sigurno ti kje piše verzijo.


Glede tistega daljinca pa moram reči, da je čisto v redu, ker ga ima kolega in je skoraj identičen originalnemu, razen tistih 4 tipk in pa samega sprejemnika. Obnese se popolnoma v redu, sploh pa za tako ceno.

jerry2000 ::

Sprejemnik na daljincu je identičen, a ni? Ker meni dela tudi z Yamaha ojačevalcem, ker originalni je kompatibilen z RCA DVD predvajalnikom, ko sem probal z RCA šifro za Yamaha ojačevalec, je daljinec sprejel, torej sploh nećrabim daljinca, le modul za sprejem IR signala ki je poleg.

Imaš pa prav, daljinec ina smerne tipke malo slabše kot originalni, kjer so lepo puščice, ampak če ne bo hujšega... Isti daljinec ki je 2850 SIT ponuja Playgame za 6850 SIT.

Glede dashboarda... Je popolnoma drugačen kot ostali, ki sem jih dal gor, vem da lahko skin spremenim. Edino kar sem našel je, da je EvoX. Sem mislil da je to Evolution X pa sem dal tega gor ampak ta je čisto drugačen, tudi nastavitve so drugačne (ne morem nastaivti da naj pri DIVX štarta media player). Pa še slovenščine nima, ta moj, ki mi je všeč pa jo ima. In tudi izvršna datoteka je krajša, tako da mi ni nič več jasno... Bi skopiral tudi default v C: disk, samo če kaj zajeb... ne bom več prišel v mrežo verjetno in bo zadeva precej zakomplicirana vsaj kot jaz to razumem, sem pa bolj začetkik na XBOX-u.

Jerry
Jerry and Tom

pumaxx ::

Ko smo že pri tem, ali je možno v katerem dashboardu nastavit samodejni zagon divx-ov oz xbmc.

mato22 ::

jerry2
Naredi si bootable cd za xbox in tako tudi če kaj zajeb..., imaš še vedno možnost vse popraviti. Ker xbox vedno ko se boota, najprej bere dvd pogon, šele nato pa disk, zato tudi če je c: popolnoma prazen in če daš notri bootable cd, lahko delaš normalno z mrežo in gor snemaš ter brišeš stvari.

pumaxx:
Jaz imam recimo naštimano tako, da ko prižgem xbox, ne gre v dasboard, ampak mi direktno naloada xbmc. Se pravi ko prižgem konzolo, im imam na ekranu takoj xbmc.
Še vedno pa lahko pridem v dashboard iz xbmc.
Če bi to rad, potem moraš narediti naslednje:
1. iz mape xbmc na e: (oz. kjer imaš xbmc) si presnami 2 fajla na c: in sicer: XboxMediaCenter.XML in Default.XBE
2. sedaj ko imaš ta dva fajla na c:, spremeni file, ki je že na c: in sicer evoxdash.xbe v nekaj drugega (recimo evox.xbe), potem pa še spremeni file default.xbe v evoxdash.xbe
3. nazadnje odpri xboxmediacenter.xml v notepadu in popravi vrstico na začetku, da bo izgledalo takole < home >E:\Apps\XBMC\< /home > , to zato, da bo pri bootanju vedel, kje se xbmc nahaja

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mato22 ()

jerry2000 ::

Meni XBMC zato ni všeč, ker DVD-jev ne predvaja dobro :-( Ni menijev in tega.

Aha boot DVD si moram narediti, morda kaj veš kje ga snamem?

Jerry
Jerry and Tom

mato22 ::

Poglej čisto prvo stran, kjer sem napisal članek o xbox-u in tam boš na sredini našel link za bootable cd, ki se ga že pripravil. Samo še zapečeš ga in to je to.

pumaxx ::

Tudi jaz nisem hotel imet XBMC za dashboard zaradi DVD-ev. Bom pa poskusil jerry2-ev nasvet. Hvala.

Buggy ::

hmmm...zelo ste me "skurli" s tem X-boxom. Sem sel danes malo gledat okoli in jih skoraj nikjer nimajo na zalogi. Tudi NET prodajalci jih nimajo. Bojda je MS-ju tsunami odnesel fabriko in imajo probleme z zalaganjem trgovin, naj bi bilo po celi EU tezko dobavljivi.
Tiste trgovine ki jih pa imajo, pa jih prodajajo za grozne cene in sicer nemodane cca 55-60Ksit.
Zgleda da bo potrebno se malo pocakat :(

pumaxx ::

mato22

nastavil sem kot si napisal, dela vredu ampak DVD-ev ne morem poganjat normalno ker ne morem v dashboard ker me vrže nazaj v xbmc.

mato22 ::

Aha, moraš spremeniti še eno vrstico v xboxmediacenter.xml in sicer odpri xboxmediacenter.xml v notepadu in poišči tole vrstico in jo napiši takole, seveda, če si spremenil fajl evoxdash.xbe v evox.xbe:
< ! -- dashboard 2 launch when exiting xbmc ! -->
< dashboard >C:\evox.xbe< /dashboard >

Potem ti bo delalo.

Ne vem pa, zakaj vam ni všeč mediacenter za gledanje dvd-jev. Sem ravnokar probal par dvd-jev pogledat in moram reči da vse deluje popolnoma normalno. Slika je odlična, nastavitve so vse, ki jih rabiš, podnapise lahko spreminjaš poljubno....

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: mato22 ()

jerry2000 ::

Jaz sem prav razočaran. Kupil sem daljinec neoriginalni, zdaj ne morem gledati DVDjev preko Microsoft DVD playerja ker napiše, da regija ni prava. DVDx2 NE SPOZNA daljinca sploh :-( Media Player ne prikaže menijev in je sploh bolj bogi (niti podnapisov ne morem izbrati z daljincem) :-((

Edina možnost je UIX dash in pa Dash2Game, ki imata DVD player ki prepozna daljinca, ampak oba Dasha sta glomazna, se počasi odpirata, jaz pa rabim samo to, da bi igral DVD-je. A je mogoče kako iz teh dashov vzeti ven le DVD player?

Ker tole mi pa res suxxx. Osnovni namen predvajanje DV filmov z daljincem je sama žalost :-( Razen če mi kdo pove, kako izbrati nastavitve (zvok 5.1 in podnapise) preko Media Center... Saj menda nekaj zdaj delajo na DVD-jih... Je nek alfa, samo nisem razvojnik, ga nimam. Skompajlirati pa ne znam niti.

Jerry
Jerry and Tom

propeler ::

A bi kdo znal povedat kje se pri nas da kupit xbox za kako normalno ceno, ali pa kje čez mejo. Če se pa kdo odpravlja po njega kam ven, bi pa lahko kakega več pripeljal. Hvala
Če bi igre poneumljale, bi se sprehajali v temi in spuščali čudne glasove.Pacman

mitcho ::

A kdo uporablja DD ali DTS računalniške zvočnike in katere (menda samo optični vhod). Rabim kabel za HDTV ali Advance AV Pack kabel ??? Imata oba optical out? imam namreč Creative DD 5.1 zvočnike ampak imajo vhod DIN in pa SPDIF. Jih lahko priključim z optiko (pomoje jih ne). Hvala,
Mitcho

delfinus ::

Potrebujes specialni kabel, ki ima ali opticni ali SPDIF izhod. V tvojem primeru bi bil boljsi SPDIF, ce ga seveda se kje dobis. Se bol frekventno dobi ta z optiko. Stane okrog 5000SITov. Ce ne dobis potem ti preostane se pretvornik iz optike na SPDIF, ki pa je za moje pojme mal drago.
Sam imam tega z optiko, zadevo vozim na Dolby Digital ojacevalec.

Ti ce imas poleg zvocnikov se ojacevalno enoto in SPDIF vhod bos lahko peljal signal iz XboXa na njih. Povej kateri model Creative Zvocnikov imas, pa bomo vedeli ali lahko to naredis ali ne.

mitcho ::

Moji zvočniki so Creative DeskTop Theater 5.1 DTT2500 Digital.
http://si.europe.creative.com/support/d...

Če bo kaj pomagalo. Ampak mislim da ne. A se dobi kabel za xbox z spdif out?
LP, Mitcho

mato22 ::

Lahko kupiš kabel in narediš takole. Čisto enostavno.

delfinus ::

To Mitcho. definitivno bo slo, tvoji zvocniki oz. tvoja ojacevalna enota ima * Dolby Digital/SPDIF input (RCA jack)

Povzeto po tem viru

Torej potrebujes XBOX kabel, ki ima RCA SPDIF izhod ali pa nabavis konverter, ki ti bo iz optike naredil RCA.

Moj dobavitelj, mi je takrat, ko sem nabavil XboXa povedal, da je mozno kabel kupiti tudi v razlicici RCA in ne samo optiki, je pa seveda vprasanje kako je z njegovo razpolozljivostjo in dobavljivostjo dan danes.

lp, D.

mitcho ::

Zgleda da bo najboljse da kupim AV kabel in vgradim SPDIF kot je poslal link mato22.
Tako da hvala za vajin trud delfincek in mato22.

LP, mitcho

mitcho ::

SPDIF izhod!
Sporočam Vam da sem uspešno vgradil SPDIF V xbox. Brez AV kabla. Če koga zanima na xbox-xcene.com je tutorial za to. V bistvu nič kaj teškega, povežeš 2 žički na RCA in eno na GROUND in dela. Na prvo brez problemov. Stalo me je nekje cca 300SIT ker nisem mogel dobiti 1RCA ampak samo 2 v kompletu :)) . tako da še enkrat hvala Delfincek in mato22 za pomoč.

LP, Mitcho

mitcho ::

Spet eno vprašanje:
Pred kratkim sem imel doma wifi router Linksys in sem xboxa povezal s kablom, PC pa wireless. S PCjom sem xboxa našel, z xboxom pa PCja NE! kako to??? Enablal sem Guest račun na PCju, pa nič. Ima mogoče kdo rešitev ali podoben primer?
če povežem PC na router preko kabla GRE!

Hvala,
Mitcho
««
3 / 39
»»


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Zaščita pred zaganjanjem tujih aplikacij na Xbox 360 končno premagana

Oddelek: Novice / Varnost
279813 (7991) Looooooka

Vse o Xbox 360 (strani: 1 2 3 436 37 38 39 )

Oddelek: Konzole
1943116622 (58132) Mavrik

Nakup Playstationa

Oddelek: Kaj kupiti
121530 (1245) Zheegec
»

Nakup konzole

Oddelek: Kaj kupiti
112017 (1878) SleepLess
»

PS2 ali Xbox"

Oddelek: Kaj kupiti
412959 (2254) ganzi

Več podobnih tem