» »

DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše

DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše

Hartware.net - Marsikdo si želi posedovati DivX predvajalnik brez ploščkosuka. S tem namreč odpade zamudno presnemavanje na CD/DVD medije. Bližnjico na tem področju ponuja sedaj tudi Yakumo s svojim Moviemasterjem. Zunanji trdi disk, ki ga polnimo preko USB 2.0, zna predvajati multimedijske vsebine tudi na TV ekranu. Za ta namen ima scart, S-video, ter digitalni in analogni audio izhod. Prežvečiti zna DVD Video, VCD, SVCD, DivX in Xvid, kot tudi mp3, wav, jpeg... Daljinec je priložen, ostali tehnični podatki v PDF obliki so dostopni na Yakumovi uradni internetni strani.

Naprodaj od septembra naprej v naslednjih izvedbah: 160GB za 149, 250GB za 169, 320GB za 199 in 400GB za 229 EUR.

Za bolj zahtevne je dražja, a boljša rešitev Freecomov MediaPlayer 35, ki se ga za 159 EUR dobi tudi brez trdega diska. IDE disk lahko potem vgradite sami. Prednosti MediaPlayerja so v tem, da ima podporo omrežnemu delovanju, širšo podporo formatom, možnost predvajanja datotek s PCja, ter podporo DivX podnapisom (.srt, .sub, .sami, .ssa), ki so centrirani.

Zadeva bazira na Sigma-Design EM8511 čipu in detajlni test ostalih funkcij in zmožnosti najdete na DVDBoards forumu.

66 komentarjev

«
1
2

sirotka ::

Mamo mi neki podobngam, 160giga, sam se mi zdi da nima divx playerja. Cena ni ravn skromna

Jaka83 ::

A ni to nekak pointless, če imaš PC oziroma sobni DVD/DiVX predvajalnik? Ne vem no, men se ne zdi nek problem posnet multimedijske vsebine na plošček oziroma preko TV-Outa predvajat iz PCja. :|

mare_ ::

Ploščkosuka??

Jaka83 ::

beri: DVD/CD enote.

darkolord ::

Tole sem vidu v eni slovenski reklami kakšen teden nazaj - ni bilo tako drago

eee ::

Mogoče kdo ve kje v Sloveniji se da oz se bo dalo to zadevo kupit?

Webko ::

http://www.e-misija.si/artikli.php?sifr... - tule. Pa še baš drago ni...

lp, Jero

eee ::

tnx! Moram samo še malo preverit kako je s podnapisi...

LoneWolf ::

Na enega takega sem naletel tudi v E'Leclercu v Ljubljani par dni nazaj. Zna bit, da je isti model kot pri e-misiji.

CWIZO ::

Bah, za tak dnar raje nabavis xbox s cipom (te bo prslo vseskupaj ceneje) in imas vse to kar ma ta + spile loh igras.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Stepni Volk ::

Več prednosti imajo tele zadeve. So multinamenske. Služijo tako zunanjemu hranjenu podatkov, kot tudi predvajanju multimedijskih vsebin.

Za zelo lenobne je glavna poanta v navezavi z [Router] Asus WL500g Premium FAQ. Vsebine, ki ta zanimajo pretočiš z interneta direktno na HDD. In ko te prime si stvari ogledaš. Brez presnemavanj. V Freecomovem primeru, ga še premakniti ni potrebno. V primeru, da imaš na zalogi kakšen IDE HDD kupiš kit verzijo in uporabiš staro robo.

Druga prednost te naprave je, da večina prebivalstva noče imeti opravka z računalnikom. Niti nima računalnika s TV-out kartico oz. računalnik ne visi zraven glavnga TVja. Tako lahko s seboj na obisk prineseš ta disk, ter sorodstvu na televiziji predvajaš tako filme, kot fotografije, ki si jih posnel.

Zadevo seveda lahko postaviš tudi v avtomobil. Pritrdiš v vzglavnike dva 7" TVja in imaš celo pot mir, ker otroci gledajo risanke, filme...

Ceni Xbox-a je potrebno dodati ceno mod-čipa, ter večjega trdega diska. Potem stvar ni cenovno mamljiva. Za vse nas, ki nas igre niti malo ne zanimajo, pa dokaj odvečna "funkcija". Vsekakor je širše uporaben, dejansko pravi računalnik v navezavi z Linuxom ali zelo dober divx predvajalnik: XBOX kot [DivXvid] predvajalnik in še več.

Najbolj univarzalen je seveda pravi računalnik. Recimo Notebook. Lahko služi za GPS v avtomobilu, za zabavo otrok, povsod lahko predvaja filme, slike... se priklaplja na internet služi kot mobilna pisarna, s Skype-om komuniciraš s svetom... Samo je potrebno dokupiti večji trdi disk, kar pa spet stane toliko, kot zunanji disk. Recimo Yakumov Moviemaster. :)

CWIZO ::

Zmodan xbox dobis za 30k, kupis en rabljen disk ali pa se ti doma kjet vala kaksen pa ga das notri.
Pa tudi če špilov ne igraš, ima xbox še vseno veliko boljšo sliko, več funkcionalnosti, popolno podporo za slovenščino (če ti to kej pomeni), zna sukat vse od DVDjev pa do GIFov in zato ne rabis nobenega linuxa. Zadeva ti zna prikazovat vreme, RSS novice in se velik ostalega (pac si potenges razen skripte dol), po domacem omrezju pa brskas z vgrajenim pregledlovalnikom in je totalno nebolece.

Res ne vidim racunice v tem, ce te xbox eventuelno pride par jurjev drazje zaradi novega diska, ce ti ponuja toliko vec kot tale skatlica.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Stepni Volk ::

Res ne dojameš poante. READY-MADE / gotovi produkt vs. napravo, ki jo moraš modat, hackat, nadgrajevat...

Odvečnih funkcij ne rabim. Tako kot me na telefonu zanima samo črnobel ekran, SMS in da zvoni.

Jaka83 ::

Mar nismo na Slo-Tech in ne na Slo-Lenoba...

Stepni Volk ::

Minimalizem. Po drugi strani funkcionalizem. Ko nekaj postaviš, želiš da dela. Večina ljudi, ki jih poznam, noče slišati za računalnike, xbox, PS2je... hočejo preprosto napravo, ki bo tako kot osnovni GSMček DELALA ob priklopu. To je vse kar si želijo.

Moj brat ima še hujšo zahtevo:
HDD predvajalnik MP3, z možnostjo ripanja in predvajanja CDjev. Ne sme biti računalnik. Lasten zaslon, da ni potrebno za uporabo vsakič znova prižgati TV-ja. Čim večji HDD (iPodi s tem odpadejo).
Jep takšnega predvajalnka nismo še našli. Freecomov prejšnji model MediaPlayer3 delno izpolnjuje te zahteve. Manjka mu CD predvajalnik. DVD snemalniki ali Kiss nimajo svojega zaslona. Izgleda nazasedena tržna niša.

Jaka83 ::

Čakaj, sej XBOX tudi dela takoj ko ga priklopiš. Če pa želiš mod čip ga pa daš vgradit. Tebi ni treba totalno nič narest.

CWIZO ::

Ce kupis zmodan xbox se ti ni treba nic ukvarjat z nemu. Kupis, priklopis, uporabljas.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Looooooka ::

Ploščkosuka??

drgač se mi zdi pa ta prvi se najbl zanimiv...ce bi meu se funkcije,ki ste jih nastel v ta drugem =)

Stepni Volk ::

Prav Slo-tech-ovec bi lahko dojel, da imamo ljudje različne zahteve. V času, ko sem bil dijak in študent, sem tudi sam tlačil vse možne beta release... potem pride služba, družina in veliko obveznosti in dejansko nimaš več časa za vse možno tuhtanje in nastavljanje različnih naprav.
Če imaš srečo, se s tem ukvarjaš profesionalno... a kovačeva kobila je vedno bosa :)

Štirje dolgoletni prijatelji vedno najdemo računalniško rešitev. A imamo žene in otroke, brate in sestre, bratrance in sestirčne, očete in mame, tete in strice, babice in dedke, ki za tovrstne rešitve nočejo niti slišati. Še manj uporabljati. Zato so Divx predvajalniki bili (in verjetno so še) tak prodajni hit. Vsak je lahko gledal divx/xvid filme. KiSS si je s tem ustvaril ime.

Poanta dobre rešitve je, da najdeš najprej tehnično rešitev, potem stvari poenostaviš tako, da večino prebivalstva to lahko uporablja na najbolj preprost - analogen način možen. Zato tudi iPodu uspeva in ne nekim über-geek naprave s 5001 funkcijo, ki jo nihče ne potrebuje.

Stepni Volk ::

Jaka83 & CWIZO - po vajini logiki bi morale biti ceste polne avtomobilov gnane na plin. Saj ga daš "modati" oz takšnega že kupiš.. in potem varšuješ, varčuješ... denar in okolje.
A vseeno ljudje tega ne počno. Nočemo razmišljati. Vse hočemo takoj, tu in zdaj. Dizli "ropotajo" in smrdijo... zato kupujemo bencinarja. Ne-modane.

Jaka83 ::

Hmmm ... pa poglejmo:
Kupiš tole napravico, zapravš kar dosti $ in kaj moraš narest in kaj dobiš:
- priklopit na TV oziroma kakšno drugo napravo za prikazovanje slike
- se navadit na sistem kopiranja in predvajanja
- skopirat zadeve na notranji disk in predvajat
- predvajaš lahko večino formatov

Kupiš zmodan X-Box za podoben $ in kaj moraš narest in kaj dobiš:
- priklopit na TV oziroma kakšno drugo napravo za prikazovanje slike
- se navadit na sistem kopiranja in predvajanja
- skopirat zadeve na notranji disk in predvajat
- predvajaš lahko večino formatov
- imaš mir pred mulci, ko so sitni, ker lahko igrajo igrice
- surfaš lahko po netu/pregleduješ pošto itd.

Men se vseen zdi da so začetni koraki ZELO podobni in enako zahtevni, samo nekje dobiš nekaj več za podoben denar.

EDIT: typo

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Jaka83 ()

CWIZO ::

Stepni Volk; folk, ki ga nastevas ne bo znal skoperat enga filma iz racunalnika na tole kistico.
Zdej pa če je pr obeh zadevah učenje enako "zajebano", s tem da je xbox boljši (spet) ne vidim razloga za nabavo te kištice.

Aja a sem omenil, da zna xbox stremat filme direktno iz računalnika in ti jih ni treba nikamor prenašat? In da lahko gledaš movi trailerje direktno iz xboxa (samo izbereš katera kategorija filmov te zanima in se sprehodiš po naslovih).
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Jaka83 ::

Mja, men se tud tko zdi. Recimo če pogledam mojo mamo ima enak problem s Pioneerjevim DVD/DiVX samostojnim predvajalnikom + JVC televizorjem v dnevni sobi, kot pa ima problemov se navadit na Outlook in Firefox.

Daedalus ::

Mah, dajta mir. Tule ma Stepni pač prav. Večini folka se nikol ni se tud nikol ne bo sanjalo, kaj zmore Xbox. Še manj pa jim je do iskanja nekega "zmododaniranega" Xboxa in pol gruntanja, kaj in kako z njim. Pa še ceni v primerjavi z zmodanim Xboxom je dost ugodna, like it or not. In ja, večina folka se bo prej naučila kopirat filme em in tja, kot pa se zezat z xboxom. Če zna povprečna tajnica nucat USB ključ, pol bo znala nucat tud prenosni disk.

Pač nekaj je treba vedet - hitro preceniš znanje povprečnega folka, ker jih ocenjuješ skoz svoje znanje. Spravita se kdaj na kak tečaj računalništva za začetnike malo pogledat, pa bota kmal vidla, kakšno je znanje ene 90% folka...nikakvo.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

Zgodovina sprememb…

  • spremenilo: Daedalus ()

CWIZO ::

Ja sej to je moj point. Glih toliko bodo znal to kistico uporabljat kokr pa xbox.
In skoperat fajl iz racunalnika na xbox je najbrz popolnoma enako kokr iz racunalnika na tisto kistico. (s tem da najbrz lahko na tej kistici koperas samo ce si za racunalnikom, ne pa direktno iz kistice).

Zgleda ne poznas xboxa, tako da ne govorikok je neki zajebano, ker res ni.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Jaka83 ::

Deadalus, sej ravno to razlagam, da je folku čist vseen kaj se bo moral naučit ... uporabljat Xbox al uporabljat takole škatlico. Vem da povprečen folk pojma nima o upravljanju računalnika (imam doma vsaj dva taka primera, preko spleta poznam še več takih osebkov - ti se vsaj na MSN znajo spravit), samo kar je bistvo je tole: Naučit se morš uporabljat tako Xbox, kot tistole škatlico. Zdej pa a si pripravljen dat tolk keša za neko napravo, ki nima take funkcionalnosti kot kakšna druga je pa tvoje merilo. Jaz osebno (in to je moje mnenje) ne bi dal toliko keša za tako napravo (niti Xbox-a ne bi kupil, ker mi je f00). Imam pa že raje zbirko DVDjev in tonamenski sukalnik ploščkov v dnevni sobi. Aja, pa s podnapisi zaenkrat še nisem imel težav, niti z nepodprtimi kodeki ali čim drugim.

Daedalus ::

Lej, eno je stara reč, ki jo je, če jo hočeš dobro izkoristit, treba modificirat. Al pa tako kupit second-hand. Po drugo se pa zapeleš v trgovino, prineseš domov, prebereš navodila in lej ga hudiča - dela. S tem, da ma stock Xbox vgrajen neverjetni 8GB disk in ga je treba razmetavat, lotat, kupovat nov disk, vgrajevat in spet sestavlat. Tole pa zmečeš skup (tistih par konektorjev) in dela. S tem, da če zna nucat P2P, DVD pekač in USB ključ, bo znal tud tole. Kaj je torej za enega povprečnega Janeza lažje?

Jaz si tegale ne bi nabavil, niti Xboxa ne. Namenski PC z namenskim softverom, pa mir.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

CWIZO ::

xobx je namenski pc z namenskim softwareom. Kaj bi se rad?

Pa zgleda si spregledal tisto zadevscino da zan xbox stremat video.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Izi ::

Res je, da se da xbox uporabljati za gledanje filmov ampak se pridržujem ostalim mnenjem, da ni ravno zamenjava za namenski predvajalnik z vgrajenim HD.

- xbox je hudo glasen in z tem popolnoma pokvari vzdušje pri gledanju filmov saj njegovo hrumenje preglasi filmski zvok. Če kakorkoli poskušaš zmanjšati hrup se bo takoj začel pregrevati.
- zgoraj predstavljeni predvajalniki so popolnoma tihi.
- xbox ima precejšno porabo elektrike in proizvede precej odvečne toplote.
- zgoraj predstavljeni predvajalnik imajo majhnoporabo elektrike in ne oddajajo zelo malo odvečne toplote
- xbox ima zelo majhen disk in če vgradiš 400GB disk v xbox te bo prišel krepko dražje kot zgoraj predstavljeni predvajalniki
- xbox je zelo grd in nikakor primeren za postavitev med ostale lepo oblikovane komponente ob TV v dnevni sobi. Tukaj je treba omeniti, da sta tudi zgoraj predstavljena predvajalnika zelo grda in ne pašeta med ostale ležeče komponente.

Vsekakor xbox nima za burek proti nemenskim predvajalnikom predvsem zaradi pregrevanja, glasnosti in premajhnega diska.

Daedalus ::

Ma kaj trmariš nekaj. Pejd na ulico, pa sprašuj folk, kaj je to streaming. Boš vidal, kolko jih briga za to.

In Xbox ni namenski PC. Je namensko računalo (igralna konzola), ki za osnovo uporablja en kup PC tehnologije ni pa PC. Če se že lih hočeš prepirat o podrobnostih...
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

CWIZO ::

Izi: si ti sploh videl xbox kdaj od blizu? Pa slike na netu ne štejejo. Dej ne bluzi o pregrevanju in glasnosti, imam ga doma in tut po ogledu dveh filmov je zadeva praktično hladna, slišiš ga pa tudi ne. Sem bil pozoren na to ko sem ga kupil in je zadeva praktično neslišna če nimaš zvočnikov prižganih. Ko pa enkrat poženeš film/igro ga pa tut slučajno ne slišiš.

To al je grd al ne je cist subjektivno, nenazadnje ga pa lahko das v omaro in se ga ne vidi.

Daedalus: a ma veze? Pac je namenska kista, ki pocne tocno tisto kar si ti v prejsnjem postu napisal, da bi rad da pocne.

A kolk jih bo brigal za streaming? Hmm ja ko mu bos enkrat razlozil, da lahko:
a.) prizge xbox & racunalnik izbere film (iz xboxa) in ga zacne gledat
ali
b.) prizge neko kisto & racunalnik, gre za racunačnik, čaka da se film prenese na kišto in gre pol na tisto kišto kjer izbere film in ga začne gledat

dvomim, da bi kdo hodel b varjanto prakticerat. No saj jest ne, ki sem rad na komot, sam čaki a ne trobite skoz da bi bli vsi radi na kamot.

Kaj vas tok moti na xboxu? da je od Microsofta? Grow up...
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Keyser Soze ::

Zakaj pa ravno xbox? Taka jajčka. Če lahko danes dobiš prenosnik precej kompaktnejših dimenzij. Ki zmore še precej več kot X-box. Kajneda... Če smo že pri tem.

Sicer pa. Zakaj imeti portable diske, če lahko pod pazduho zadegaš kar celo kišto z najnovejšo grafiko, 4imi trdimi diski, najnovešjim procesorjem, vodnim hlajenjem, 1kW napajalnikom, ipd. in laufaš z njim k prijatelju brez neta po par mp3jev.

A ni res? Al pa bog ne daj, da bi uporabil usb ključek. Kje... Če ti cela kišta omogoča toliko več. :\

Par ljudi pa res zna trosit traparije tule gor. :\

abudabi ::

Dejstvo je da xbox ki ga kupiš v trgovini ne predvaja dvix filmov in pika!

CWIZO ::

Kolikšna je pa cena tvojega kompaktnega prenosnika?
Pa bedne primerjave imaš.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

opeter ::

Folk, ki jih Stepni Volk našteva, bo prej ali slej izumrl >:D skupaj z nami. Pride neka nova generacija, ki bo že vse te zadeve imela v malem prstu. Hologramski prikaz zaslona, nič mehaničnih tipk. Samo mini škatlico, velikosti škatle vžigalic. Bo 1000x hitrejši in bo poganjal Doom XI - return to Mars. :\
Hrabri mišek (od 2015 nova serija!) -> http://tinyurl.com/na7r54l
18. november 2011 - Umrl je Mark Hall, "oče" Hrabrega miška
RTVSLO: http://tinyurl.com/74r9n7j

Daedalus ::

Kaj vas tok moti na xboxu? da je od Microsofta? Grow up...

Čisto nič. Moti me primerjanje jabk in hrušk. To je pa tud vse.
Man is condemned to be free; because once thrown into the world,
he is responsible for everything he does.
[J.P.Sartre]

CWIZO ::

Tole je pa dalec od primerjanja jabuk in hrusk. Novica govori o enem izdelku, jest sem smao izpostavil da obstaja boljsa alternativa.

Sej ni treba bit apriori proti vsaki stvari no.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Keyser Soze ::

Jah ne... Pac Cwizotove primerjave so poplnoma na mestu.:\ Vsi ostali imamo rahlo zgrešene pojme.:D

Stepni Volk ::

Pogojno "boljša". Zunanji trdi disk v osnovi služi hranjenju varnostnih kopij, prenašanju večjih količin podatkov. Zato se je marsikdo že odločil za takšno rešitev. In nihče ni za alternativo omenjal Xboxa.

Xboxov ne proizvajajo več. Novi 360 je veliko dražji, prav tako potrebuje zunanji disk, ter se ga (zaenkrat) ne da modati.

Enako so ljudje pokupili DVD Divx predvajalnike, čeprav je "Xbox" boljša rešitev. In čeprav je najboljša PC:

Zunanji trdi disk je tako nova kasta Divx predvajalnikov, ki bo samo utrdil internet kot osnovni medij. Pravzaprav se postavlja pod vprašaj smiselnost Blu-ray in HD-DVD predvajalnikov. A na to internetnost je stavil že Sun in izgubil.

Ljudje imamo radi v rokah proizvod. Škatlico z glasbo, filmom ali igrico. Zato kupujemo CD, DVD in igralne konzole v sedanji obliki. Čeprav tega ne bi bilo treba. Igro, film ali album bi lahko kupil in ga pretočil ali vedno znova uporabljal s centralnega skladišča: interneta. Kupnine bi bile lahko vezane na število uporab ali čas. Tehnično izvedljivo.

Zato DVD/Divx predvajalnik zradi tega novejšega pristopa ne bo veliko izgubil.

Stepni Volk ::

P.S. Vsak si najde zase optimalno rešitev. Za enega je to prizvod A, drugega B. Recimo pri nas se "streamboxi" niso nikoli uveljavili. V ameriki nasprotno so. Malenkost s tega področja sem že omenil v novici Tretja generacija "stisnjenke" - Squeezboxa

CWIZO ::

Nevem kje ti vidis primerjave v mojih postih.

Men je pac xbox veliko bolsji od takalih zadev. Ce vas nisem preprical mi je vseen. Vse kar sem hotel je da bi izpostavil da obstaja nekaj drugega, kar je boljse. Kupil bo pa ipak vsak tisto kar nemu nejbl pase.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Stepni Volk ::

Če trdiš, da je nekaj "boljše". S tem definitivno primerjaš. Če ne verjameš, reci svoji punci, da je sosedova "boljša". >:D

CWIZO ::

Sej bi, sam potem bi se lagal;)
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

darksamurai ::

kaj je pa konzola druge kot računalnik ki ima paš neki svojih priključkov za svoje kontrolerje...? drugač pa ima lan in lahko imaš še miš, tipkovnco... sej na Xbox-u lahko imaš windows lahko pa tudi Linux >:D... pa ti vse predvaja. tud uber computer n00b ne bi imel preveč težav z učenjem uporabljati te škatlce. tist da se pregreva je pa težava pri novem Xbox-u... osebno gledam na vedno na zmogljivostm, kvaliteto in ceno. Xbox je nedvomno boljši, sploh če imaš tamale... lahko vsaj mal igrajo gor... nej se vsak homo sapiens po svoje odloči kar mu paše...

mashine ::

http://www.marantz.com/new/index.cfm?fu... rešitev za music server samo je 10x predraga. Pozna mogoče kdo kaj podobnega, lahko tudi brez recorderja.....

MasterBlaster ::

- xbox je primarno igralna konzola - igranje iger na TV me ne zanima
- xbox je velka škatla - ni prenosljiv
- xbox nima dalinca (treba ga je dokupiti). M$ na ta način tudi pokriva licenco za DVD. Dvomim, da zraven modanega xboxa za 30 čukov pride dalinec.
- če daš xboxa v omaro ne dela dalinec >:D

Drugače je pa tole zanimiva zadeva. Čeprav bi raje mel kaj, ki bi se preko WiFi priključilo na share in predvajalo film direktno s PC-ja.
Tk je pa pika .

Gregor P ::

"Zadeva bazira na Sigma-Design EM8511 čipu"

To mi že ni všeč:|

Na čem pa mimogrede bazira Yakumo?
The main failure in computers is usually located between keyboard and chair.
You read what you believe and you believe what you read ...
Nisam čit'o, ali osudjujem (nisem bral, a obsojam).

Stepni Volk ::

Za Yakumo še ni znano. A ko ga bo kdo kupil, ga bo že stestiral ali odprl. Prodaja steče v nemčiji šele naslednji mesec.

Če bo Yakumo nadaljeval s prakticiranjem, ki jo je pri DVD Master DX4, bo potem na zunaj isto ohišje, znotraj veliko različnih sestavin. Kar zna biti čista zmeda... isti predvajalnik ima namreč celo morje različnih firmware-ov. Uporabiš napačnega in imaš probleme :(

Stepni Volk ::

Še ena zanimiva škatlica. Movie Cowboy DC-MC35UL2
Ohišje je brat dvojček Freecoma, procesor je novejši Sigma EM8621L. Zato zna predvajati WMV9, WMV-HD in DivX-HD do 10 MBit/s pri Full HD resoluciji 1920 x 1080.
Cena samo škatlice - brez HDD v deželi vzhajajočega sonca: 170 EUR.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

wlan internetni radio

Oddelek: Zvok in slika
81981 (1598) Base-T
»

[DivXviD] Firmware za predvajalnik (peka in uporaba)

Oddelek: Zvok in slika
1524565 (5063) JanezC
»

DVD/Divx/mp3 predvajalnik za lenobnejše (strani: 1 2 )

Oddelek: Novice / Optične enote / mediji
669676 (7997) Gregor P
»

XBOX VS. PS2

Oddelek: Kaj kupiti
141822 (1474) BigWhale
»

Pomoč pri izbiri kodeka

Oddelek: Zvok in slika
201759 (1464) jos69

Več podobnih tem