» »

Telekom zamuja - kako naprej?

Telekom zamuja - kako naprej?

Trdi ::

Torej Telekom bi mi moral linijo "nadgraditi" na 4 megabite, da se jih dokončno rešim (sem odjavil še ISDN zraven). Nekajkrat sem že klical na Telekom pa so me vedno usmerili na Siol. Tam pravijo, da s tem nimajo nič (medtem mi je Siol že poslal vse potrebno, od kopije pogodb, do vsega, kar rabim za registracijo), da je to vse na ramenih Telekoma. Prav tako so mi rekli, da imajo s Telekomom v pogodbi zmenjeno, da morajo stvar opraviti v roku 30-ih delovnih dni. Danes mineva 31.dan.

Kako naprej? Težko verjamem, da kdo izmed vas ni imel podobne izkušnje. Telekom ima torej očitno pravico, da mi ne priklopi linije pol leta, če tako hoče?? RAzmišljam, da bi pač zahteval odgovorno osebo - kdo bi bil najprimernejši?
Trdota d.o.o.
  • spremenil: Trdi ()

Irmscher ::

Sam ej, ta Telekom je res zabit, mene so parkrat vezal kr na SiOL, tm pa zahteval uporabniško ime, a nikol v lajfu nism bil na Siolu :D :D :D

Ja, očitno smo same ovce na forumu pa ni nihče malo bolj zaropotal. Bom pač moral sam...
Trdota d.o.o.

Ja, je zrihtano. Eno uro in pol po posredovanju so me že poklicali in najavili monterja takoj naslednji dan ob 9:30. Strašna hitrost 8-O Ob tem sem tudi spoznal, da na Telekomu obstajajo korektne in zelo prijazne osebe.
Good luck vsem z enako težavo. :D
Trdota d.o.o.

klemen22 ::

Fajn da vemo
Motiti se je človeško, odpuščati pa božje. Torej ti odpuščam ;)

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Paket Siol Trio in monopolni Telekom

Oddelek: Omrežja in internet
134031 (2197) Reycis
»

Siol VDSL2 (strani: 1 2 3 4 5 6 )

25136810 (20756) Bug
»

T-2: Splošna debata in iskanje zarote (strani: 1 2 3 459 60 61 62 )

3075271970 (68185) beta1
»

SIOL ADSL2+ (strani: 1 2 3 4 5 6 7 )

31037513 (16920) Primoz78
»

Nič več ADSLa?

423016 (1785) kleDo

Več podobnih tem