Forum » Zvok in slika » Podnapisi za francoske filme
Podnapisi za francoske filme
ossa83 ::
Lep pozdrav,
zanima me če kdo slucajno pozna kako stran na netu ki ponuja podnapise za izkljucno FRA filme
Hvala Andrej
zanima me če kdo slucajno pozna kako stran na netu ki ponuja podnapise za izkljucno FRA filme
Hvala Andrej
ossa83 ::
Sicer hvala za nsavet, samo te site sem že vse preletel - pa nimajo tega kar iščem!
Iscem varianto kloofy-ja za francoske reči. Filme ala Z (1969), Etat de siege (1973) in podobne klasike.
Lp a.
Iscem varianto kloofy-ja za francoske reči. Filme ala Z (1969), Etat de siege (1973) in podobne klasike.
Lp a.
Saladin ::
Angleške podnapise boš sigurno našel na večjih straneh.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
na najhitrejši, najvarnejši in najbolj moralen način za najdaljše obdobje.
"Utilitarianizem po Saladinovo"
madmitch ::
Saladin, ne bodi tako siguren. Za Corto Maltese ne najdeš drugega uporabnega, kot podnapise za eno risanko.
Nobody is perfect, my name is Nob Ody
Saladin ::
No ja, meni je ratalo za vse podnapise najti, tudi za bolj ekstravagantne filme.
Dobro je kar nosi največ svobodne koristi/najmanj bolečine čim več sentientom
Djurassic ::
jaz imam enako probleme. vcasih najdem kaj uporabnega na muli, vendar pa gre vecinokrat za podnapise v za mene neuporabnih jezikih.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Sublight - program za samodejni prenos podnapisov (strani: 1 2 3 4 … 9 10 11 12 )Oddelek: Zvok in slika | 109545 (14149) | Morison |
» | Linki s podnapisi za filme (strani: 1 2 )Oddelek: Zvok in slika | 178201 (55397) | Dead_Meat |
» | Program za avto download podnapisov (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 30518 (17025) | KontraCepec |
» | Maco se igra (strani: 1 2 3 4 5 6 )Oddelek: Izdelava spletišč | 25088 (14794) | MaCoFaCo |
» | James bond 007 - podnapisi za vseh 20 filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3035 (2725) | ferdo |