Forum » Zvok in slika » after effects
after effects
bender rodri ::
heya!
začel sem se ukvarjati malo z adobe after effects.. in imam trapcode efekte. problem imam namreč z efektom soundkeys, saj tutoriala nisem našel nobenega, sam pa tudi nekako ne znam prenesti efekta audio filea na tekstovni layer (pač da tekst utripa glede na ritem oz. amplitudo glasbe)
bi kdo znal pomagat???
najlepša hvala...
lp, jan
začel sem se ukvarjati malo z adobe after effects.. in imam trapcode efekte. problem imam namreč z efektom soundkeys, saj tutoriala nisem našel nobenega, sam pa tudi nekako ne znam prenesti efekta audio filea na tekstovni layer (pač da tekst utripa glede na ritem oz. amplitudo glasbe)
bi kdo znal pomagat???
najlepša hvala...
lp, jan
- premaknil iz Programiranje: Gandalfar ()
__Devil__ ::
zdravo!
Mene zanime, če se kje lahko dobijo kakšna taka vezja ki gor priklopiš lučke (LED diode) in po glasbi utripajo. Lahko je za v avto ali pa v računalnik.
Mene zanime, če se kje lahko dobijo kakšna taka vezja ki gor priklopiš lučke (LED diode) in po glasbi utripajo. Lahko je za v avto ali pa v računalnik.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Gaming PC za 700€ (strani: 1 2 )Oddelek: Kaj kupiti | 6387 (5393) | theBill |
» | Izdelava usmernika iz starega napajalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 3734 (3265) | Azrael |
» | LED VU-meter čim manjših dimenzijOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1999 (1818) | aljazh |
» | Resetiranje računalnikaOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 1285 (1068) | flasha |
» | Utripanje LED diodOddelek: Elektrotehnika in elektronika | 5696 (5523) | Mikron |