» »

Kaj je tako fascinantnega na...

Kaj je tako fascinantnega na...

«
1
2

Stepni Volk ::

Takole gre: peljem se po glavni ulici mesta in naenkrat se začne promet pred menoj odvijati po nad polžji hitrosti. Ura je takšna, da gužve ne bi smelo biti. Potem le pogledam desno naprej in zagledam, kako se zalizujeta dve lasulji.
Vsaj zdelo se mi je sprva tako.
Ko sem prišel bližje, je iz prve lasulje postala dokaj atraktivna blondinka in nek dol črnolasec.
Vsaj moji možgani so procesirali tako.
Še malce bližje pridrsim z avtomobilom in izkaže se, da ni to nikakršen hipi, temveč čisto privlačno dekle. Pogledam merilec hitrosti. Stojim. Pogledam levo desno. Pešci stojijo čeprav imajo zeleno luč na semaforju. Ozirajo se nazaj preko levo rame z izbuljenimi očmi. Nekaj žensk z zgroženim obrazom, večina le z otroško presenečenimi očmi.
Iščem levo - desno, gor in dol... kamere ali fotografa. Se snema film, nanizanka, reklama?
Nič.
Le onidve. In naenkrat je cel dan postal samo to. Poljub dveh mladenk. Sredi mesta.

Hmm. Kaj je tako fascinantnega na tem, da smo morali vsi obstati? Z menoj vred?:8)

ReBi ::

Verjetno je razlog to, da radi vidimo, če ena fest bejba uživa. Če pa naenkrat dve, pol pa je to dvojno...

jRk0 ::

Tud jaz bi pogledal :)
Heh, sam z avta glih ne bi rabli:)
You fuck up once, you loose two teeth.

Thomas ::

Odgovor ima seveda - kdaj ga pa nima - evolucijska psihologija.

Later bom povedal, kakšnega. Po izrecni želji še za kakšne druge perverznosti. ;)
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Thomas ()

Dejancek ::

Stepni Volk to ti pove sam to, da si se prehitro poročil ;)

Tody ::

Eni so gledal ker so bili zgroženi drugi ker so užival tretji ker so bili zavistni in če gledaš desno ne moreš vozit naprej :)

Dejancek ::

P.S.: Drugič imej fotič za sabo, da bomo tud mi kaj lahko pogledali na S-Tju >:D

Thomas ::

Naše daljne prababice so se - tako kot skoraj vse druge sesalske samice - bile pripravljene (mogle in hotele) ljubiti samo zelo redko. Enkrat na leto.

Če je takratni samec naletel na dve lesboično obnašajoči se prababici, je bil to zanesljiv znak, da sta (obe!?) ugodni za oploditev, saj očitno ne obvladata svojih prebujenih strasti. Boljš za njegove gene, če ga je to močno vzburilo.

Oziroma naše pradedke je, njihovih rivalov pa mogoče ne. Zato je zadnjič stal (promet)!

:)

Ja no, bo rekel kdo, zakaj pa je ta mehanizem ostal? A nisi ravno ti Thomas učil, da se neuporabne lastnosti kmalu odhoblajo iz genoma ven?

Ni neuporabna lastnost. Niti danes ne. Ženske so plodne samo par odstotkov časa. Če se zalizujejo na cesti, je verjetnost da so ravno zdaj, nekoliko večje. Procent je dovolj, da se moškim genetsko splača zastriči z ušesi.

p.s.

Sram ga bodi, kdor si ob tem misli kaj slabega!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

CWIZO ::

Bullshit.

Eni pac radi gledajo dve bejbi k se lizeta, drugi so pac zgorzeni, ker so bili tako vzgojeni.
Ni mi pa jasno kako da je celo mesto obstalo. V LJ sem ze veckrat sel mem istospolnega para, pa ni nobenga frslok tam okol zadel.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Thomas ::

Sinko, ti kar verjemi, tokrat. Kar je povedal Stepni in kar je Thomas teoretično osmislil!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tic ::

Se ne strinjam. V naravi, pri drugih vrstah ne vidim tega.

Menim, da je plod tega le moderna niša.

Tako, kot je moderna druzba uvedla razne spolne pripomočke. Poglejmo opice, od katerih nej bi se razlikovali le v 3%. Imajo lezbike in vibratorje? Pardon, za slednje so premalo tehnološko razvite, torej dildote?
persona civitas ;>

Zgodovina sprememb…

  • spremenil: Tic ()

64202 ::

> Tako, kot je moderna druzba uvedla razne spolne pripomočke. Poglejmo opice, od katerih nej bi se razlikovali le v 3%. Imajo lezbike in vibratorje?

poleg obeh omenjenih stvari poznajo se XYZ sex polozajev :D :D
Block Bonobo Foundation
I am NaN, I am a free man!

urban99 ::

od kje taka gotovost, da so bile naše praprababice frigidne? Edino, kar bi pritrjevalo temu, je zelo pozno odkritje ženskega orgazma, ampak saj užitek je najbrž tudi brez njega...

beerhunter ::

Sej ni tako fascinantno. Nenavadno je. Tega nismo najaveni. Če bi to gledal vsak dan, ene petkrat na dan, na vsakem vogalu, ne bi bilo več zanimivo. Se ne bi nihče ustavljal

Tear_DR0P ::

men je tud ratal rajcig če se dve ženski ližeta, čedalje bolj nasedam svojim genom očitno
ja stepni volk, men je rajcig, eni se pa zgražajo - je pa res da se zaenkrat še ne ustavljam na cesti zarad tega
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Tic ::

je pa res da se zaenkrat še ne ustavljam na cesti zarad tega


Ker tega pač ne videvaš? :)
persona civitas ;>

IgorGrozni ::

V meglenem spominu imam nek dokumentarec (.. ˝resen˝, saj drugačnih ne gledam ;) ) po katerem je imela Lucy tudi anatomijo prilagojeno ˝hitremu, stoječemu sexu˝ in je kot šimpanzi še sedaj, to počela večkrat na dan, tele quikiče.
Tako da Thomas, bi jaz preveril, če je ˝pramati˝dajala šanso samo enkrat letno.

Lp.IgorGrozni

Sem nekaj gledal po mreži, prišel do Leaky-ja,... pa odnehal... zeeeh...tile decemberski mački so leni ...

BigWhale ::

Kaka frigidnost? Potem je najbrz moja psica tudi frigidna, ker se goni samo enkrat na leto?

CWIZO ::

Thomas:
kot prvo nisem noben tvoj sinko, kot drugo takim bedarijam kot jih ti pises pac ne verjamem, ker so kot sem rekel: bullshit.

res, ne bodi tok pokroviteljski.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

urban99 ::

hehe, bigwhale - tvoja psica je frigidna, psi se gonijo 2x letno ;)

Ampak to je nekaj povsem drugega - jaz resnično dvomim, da je seks, katerega smoter ni izrecno reprodukcija (tudi po tem se razlikujemo od večine živali), izum zadnjih 100 let :) Po mojem je "pasalo" tudi prej, hehe

Thomas ::

CWIZO, se ti pozna, da nisi moj sinko, ja.

Kar sem rekel, sem rekel. Razne "skeptike" pozivam na snow-ov link, ki ga je skopiral še gzibret. Ne veste kje? Ni čudno, da potem tako slabo poznate stvari. "Skeptiki".
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

En link za gospodo skeptike.

As a response to the growing threat of childbirth, human females evolved away from estrus (i.e. sexual receptivity only when ovulating) to the menstrual cycle and continuous sexual receptivity.


Kot vidite modrine, daljne prababice so se redko šle sex. Pogostost je novejša pridobitev.

Sicer pa - kaj vas v šoli nič ne (na)učijo? Resno vprašam.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

urban99 ::

omfg... gospod veleum a.k.a Thomas - no offense, ampak tale link (čisti BS) in svoj vzvišeni kvazi edukativni pristop si lahko mirno nekam vtakneš, skupaj s celo teorijo, ki sloni na njem.

Šlajnov Leo fali že v prvem stavku - "Among animals only humans have difficulty giving birth." - že kdaj slišal za angleške buldoge, ki rojevajo skoraj izključno s carskim rezom? Očitno ne pa najbrž to ni edini primer...

"As a response to the growing threat of childbirth, human females evolved away from estrus (i.e. sexual receptivity only when ovulating) to the menstrual cycle and continuous sexual receptivity."

Če je bilo tvoje mame ali prababice strah seksat (očitno je frigidnost res prava beseda pa tega sprva sploh nisem vedel), ker si se ti napovedal roditi s preveliko glavo, to še ne pomeni, da zadevo lahko apliciramo na celotno populacijo... Sploh pa - število potomcev je bilo še do nedavnega precej veliko in je NAJBRŽ dokazovalo TUDI (ne trdim da to nujno drži!), da folk pač seksa, ker mu paše. Da o povezavi z mortaliteto sploh ne zgubljam besed...

Jaz tebe resno vprašam, če si že kdaj seksal - ker če imaš tudi teorijo sfaljeno, kako je šele s prakso?

Alexius Heristalski ::

že kdaj slišal za angleške buldoge, ki rojevajo skoraj izključno s carskim rezom?

To je zelo čuden primer. Zakaj bi neka pasma zevoluirala s tako recimo temu motnjo? Ni preveč praktično. Bolj verjetno je, da je imel človek prste vmes, tako kot je običajno pri mnogih drugih pasmah, ki so nastale z načrtnim križanjem.
fantje, ni blo slabo, samo dajte še v herbicidščini

urban99 ::

To je zelo čuden primer. Zakaj bi neka pasma zevoluirala s tako recimo temu motnjo? Ni preveč praktično. Bolj verjetno je, da je imel človek prste vmes, tako kot je običajno pri mnogih drugih pasmah, ki so nastale z načrtnim križanjem.


zgleda da je nam vendarle uspelo :)

drugače pa good 1 - drži, gre za umetno vzgojeno pasmo, podatek, ki se mi ni zdel pomemben, saj obstajajo tudi drugi primeri (ta je bil še najbolj toplokrven, ki ga sam poznam) Ampak, bodo zato angleški buldogi v neki prihodnosti dobili menstruacijo? Se bodo v razvoju čez recimo 100.000 let lezbično gonili po pločnikih in zato ustavljali promet? I guess not...

Prej se bo to zgodilo, če bodo recimo drugi buldogi okrog njih podobni temle iz mesta Stepnega Volka, ki česa podobnega (vsaj "v živo") v svojem selu še niso videli. Eni bodo zgroženi, druge bo samo "zanimalo", tretje rajcalo... Če se bosta pa dva buldoga zalizovala na pločniku, bo pa to poziv na auf biks...

BigWhale ::

Ja urban, uspelo nam je. Tudi Krave vec ne kotijo mladicev same. So mladici preveliki in ga krava ne more ven spravit. Ga je treba za strik privezat in ven potegnit.

Buldogi verjetno ne bodo dobili menstruacije, ker je premalo casa za prilagoditev. Poleg tega je poseg v vrsto 'umeten', zato 'normalna evolucija' ni imela casa, da pripravi vrsto na spremembo.

Saj tudi delfini niso kar cez noc nazaj v vodo poskakali. Tjulni in mrozi skacejo v vodo od kar pomnim, pa bojo se kak milijon let skakali not. Heh.

Thomas ::

Daljne prababice pomeni milijon in več let nazaj, urban999. Toda 50 tisoč let nazaj so bili ljudje genetsko praktično enaki nam, to smo rekli že mnogokrat.

Sem misli, da ti je to jasno.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

CWIZO ::

Thomas: to da so prababice sexale 1x na leto se meni cisto verjetno zdi. Bull shit je pa teorija ki si jo zgradil na tem.

Ce jest gledam dve bejbi ki se lizeta, se vzburim. Pa ne zato ker bi ju rad zaplodil, ampak zato ker bi se rad fino men.
Ce ti sexsas sam zarad reprodukcije qul, sam ne se kle pol jt enga modrijana, ki vse ve in posplosuje vse na celotno populacijo.

In ne bos verjel: sem vesel da nisem tvoj sinko, ker tvoj sinko bo/je (si sploh ze dost str) zlo bogi, verjemi.
hancic.info
I can't uninstall it, there seems to be some kind of "Uninstall Shield"...

Thomas ::

> Ce jest gledam dve bejbi ki se lizeta, se vzburim. Pa ne zato ker bi ju rad zaplodil, ampak zato ker bi se rad fino men.

Kaj bi ti rad in kaj bi tvoji geni radi, sta dve stvari. To, da bi se ti "rad fino men", je "on the top" genetske evolucijske prilagoditve samca, ki išče receptivne samice. Dve lizoči se, verjetno sta.

Ti nekoliko slabše kapiraš tele reči, ki so sicer dokaj jasne, to je. Samo vseeno nekoliko boljš od Urbana999.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

BigWhale ::

> Poleg tega je poseg v vrsto 'umeten', zato 'normalna evolucija'
> ni imela casa, da pripravi vrsto na spremembo.

Aja, se to. Do spremembe verjetno ne bo niti prislo, ker bomo buldogom stalno pomagali pri kotitvi mladicev. Ce bo kaka sprememba, potem bo samo to, da bodo mladici se vecji in se mocnejsi, ker ne bo vec problemov z rojevanjem.

Thomas ::

Še kar se tiče težavnosti porodov.

Določen procent samic umre na porodih pri vseh sesalcih. Ne morejo roditi, pa umreta oba udeležena, pa pridejo mrhovinarji in počistijo.

Človeške so si pomagale med sabo pri porodih že davno, zato so se tudi težavnejši porodi, tudi taki z več bolečin, srečno iztekli.

Tako, da je enostavnost poroda prenehala biti evolucijski faktor že dolgo nazaj. Prej nasprotno! Težavnejši porod bolj glavatega otroka se genetsko izplača.

Red Queen ima krvave kremplje in zobe, kot je rekel Dawkins.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Thomas ::

> Ce bo kaka sprememba, potem bo samo to, da bodo mladici se vecji in se mocnejsi, ker ne bo vec problemov z rojevanjem.

Možakar je od unih, ki kapirajo sistem!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Odin ::

Tisti, ki niste najbolj prepricani v moc evolucije in njenega vpliva na clovekovo obnasanje, si morate prebrat kaj vec o 'evolutionary psychology'. Mogoce se vam bo celo posvetilo, da smo pravtako sprogramirani, kot recimo Asimo. Na malo bolj kompleksnejsi nacin sicer.

Kdo bi si mislil, da je evolucija tako uspesen geek, da kaj takega spaca skupaj kot je cloveska misel.

urban99 ::

očitno mi res nekaj ni jasno... a mi tukaj govorimo o ljudeh, ki se ustavljajo ob pogledu na lezbični poljub, al o paramecijih?! Ker tukaj se zdaj govori o milijonih let... to je imho čist izven debate.

Na buldoge lahko pozabte, ste jih očitno narobe štekali - obregnil sem se samo ob Leotov quatch - prvi stavek povzetka v linku očitno takoj pade. Res, tudi krave se "rojevajo na štrik", ponavadi zaradi komplikacij in to zaradi nog, ne zaradi prevelike glave :) Nisem ne veterinar ne biotehnik, ampak tolk mi je pa že jasno, zato so se mi buldogi zdeli boljši primer. Imajo pač glavo večjo od rodil.

Cela štorija bi stala, če bi v obzir vzela vsaj delček sociologije in ostala pri ljudeh, tako pa vse skupaj milo rečeno spominja na bs. Vprašanje po mojem je - zakaj je "fenomen ustavljanja prometa", o čemer govorimo, v nekem selu v Sloveniji fenomen, recimo v Parizu, londonskem Sohu, New Yorku itd... pa nič (posebnega)?

Thomas ::

Očitno ti res marsikaj ni jasno.

Dovolj posrečen erotični prizor bo pa povzročil isto tudi v Parizu ali New Yorku. V Riadu ali Teheranu pa še bolj, jasno, saj so tam dali človeške samice v žaklje, pa jih ne pustijo dostikrat ven.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

urban99 ::

Dovolj posrečen erotični prizor bo pa povzročil isto tudi v Parizu ali New Yorku.


er... s tem se defintivno ne strinjam. Ko že ravno omenjaš Teheran ipd. - si že kdaj videl amateur porn iz recimo Teherana? Tam folk rajca "navadna" koža, gležnji, prsti na nogah ipd. "malenkosti" (za nas seveda).

Se ti zdi, da bi v NY lahko ponovili "tako močan erotični prizor" z isto vsebino? Foot fetišiste odštej... odgovor je seveda NE! Samo še ena potrditev, kako močno vlogo pri tem odigra kultura.

Thomas ::

Seveda, v New Yorku sploh ni nobene pornografije, ker nikogar nič (več) ne rajca. Majo tako kulturo. :D

Dej se zbud!
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

urban99 ::

če se mora kdo zbudit, si to kvečjemu ti - v NY se folk ne ustavlja ob lezbičnih prizorih na križišču :\

Thomas ::

Odvisno od režije, po mojem.

Pa kaj se sploh oglašaš urban999?

A si celo temo kej pametnega povedal, al si samo nekaj sitnaril?

No ja, ne spomnim se, da bi ti že sploh kdaj kaj pametnega spostal. Ne verjamem da se kdo drug. Ne verjemem da sam najdeš kakšen svoj, branja vreden post.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

urban99 ::

huhu, ti mi boš govoril, kdaj se bom oglašal? Naredi si svoj forum pa špilaj veleuma, če ti tko paše. Glede mojih postov pa slabo iščeš oz. ne najdeš nič kar bi ti ustrezalo. Če nič drugega ne najdeš, sem tukaj zato, da korigiram tvoje nebuoze... od Hitlerjevega avtomobilskega dizajna dalje >:D

Thomas ::

Aja, aja, ti si un. Ki bi v imenu politične korektnosti rad Hitlerja odrezal od zaslug za folksvagen.

No ja, roko na srce, to je Dolfe mau preplonkal od Forda, ki je bil eden njegovih fanov. Vzajemna simpatija avtomobilskega fabrikanta in političnega diktatorja. Ena (bizarna) več.

Kar se pa dizajna tiče, pa mrcina Hitler tle ene zasluge ima. Najmanj tukaj. Pa se urban999 še tako jezil.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

IgorGrozni ::

Heh, da tole pretvorim v ˝Slavno in Veliko bitko za Pravilnost evolucijske psihologije˝, naj opozorim gospode beliverje, da je tale edu link (vsebina) pobrana iz knjige g. L.Shlaina, ki je prav toliko ˝znanstvena˝ kot katerikoli roman v literaturi. Fikcija.

Je hipoteza, ki nima ne experimentov za podlago, ne preverjanja faktografije s strani strokovne javnosti ( antropologov, arheologov, somatologov, ipd...) in niti strokovne avtoritete avtorja (..at least..) za take hipoteze. Gospod je pač kirurg, ne antropolog.

Skratka je je tipični ˝hollywodski ˝ knjižno/prodajni izdelek.


Lp. IgorGrozni

Tile EDU linki, ki jih podajate, so vedno bolj UFOloški.

Thomas ::

Jest bi gospodo aevolucioniste in beliverje raznoraznih aevoluističnih teorij opozoril, da imajo polno nerešenih vprašanj za odgovoriti.

Recimo zakaj ... glej snow-ov link. Vztrajanje na "neponovljivosti" evolucijskih dogodkov IgorGrozni, je stara kreacionistična finta. FYI.
Man muss immer generalisieren - Carl Jacobi

Tear_DR0P ::

torej povzetek, kaj je sedaj fascinantnega na lezbijkah? kaj je fascinantnega na dveh osebkih ženskega spola, ki se poljubljata sredi ulice? Jst osebno sem sicer že videl dosti žensk, ki so se poljubljale med seboj, pa se mi večina poljubov niti ni zdela fascinantnih (slike takšnih poljubov so na college humor) - določeni so mi pa v glavo priigrali željo po nemudnih spolnih igricah z obema naenkrat.
pa tudi v NY, bi se kdo zelo verjetno ustavil in si ju ogledal, najverjetneje celo več njih
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Keyser Soze ::

A,a,a,a!

Z manjšim popravkom. Morata biti privlačni pripadnici nasprotnega spola. Drugače evo psihologija ne pali. Ja no sej...

Lepa polt, zdravi zobje, urejeni lasje. Skratka "reprodukcijsko primerna" oz. "genetsko zdrava" punčara.

Če se bosta poljubljali dve razštelani dečvi ne bo velik pozornosti. Kvečjemu zgražanje.:D

IgorGrozni ::

He, Keyser v obeh primerih bi bilo zanimanje. Le da enkrat zaradi ˝dovoljene˝ želje, potem pa zaradi ˝neprimerne˝ želje.

IgorGrozni

Thomas: Takole posploševanje je mau šwoh. Če je kdo proti ˝tvoji razlagi˝evolucije preko ev. psihologije,.. še ni proti evolucijski teoriji. Toliko o tem.

Le opozarjam, da takšen EDU link ne prispeva kaj dosti k verodostojnosti tvoje trditve.
Če trdiš nekaj, kar podpreš z linkom na knjigo popularne oblike, pričakuj tudi takšno obravnavo, kot Daenikenove ˝teorije˝.
Da bi držala tvoja trditev, da trosiš bisere po tem forumu, boš pa moral dati kakšne bolj relevantne, upoštevanja vredne linke.

nevone ::

Igor Grozni, a ti trdiš, da se vse seksualne fantazije sprožijo zavestno? A trdiš, da ni nekih vnaprej definiranih, z evolucijo pridobljenih vzvodov, ki so vcepljeni v človeka že genetsko.

Ali trdiš, da vsako vzburjenje potrdi oz. sproži zavest, ali pa se strinjaš, da nekaj tega se ti enostavno zgodi, šele kasneje to povežeš z zavestjo?. In tisto, kar se ti pač zgodi, ne da bi prej planiral, je moralo tudi nekje nastati. In kje drugje naj bi nastalo, kot skozi evolucijo in kopiranje vzorcev iz ene generacije na drugo. In to je tisto, kar zagovarja evolucijska psihologija. Torej procesi v tvoji glavi, ki niso nastali s tem, da si se zavestno tako odločil, ampak so samo slepo izvajanje programa, ki ga narekujejo geni. To, da potem zavest ta proces opazi in skuša nanj vplivati, je pa drugi del te zgodbe.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

IgorGrozni ::

Eh o nevone, takšen pogovor, ko ti postavljaš trditve in potem tudi odgovarjaš nanje, je tudi mau šwoh. Pa tudi samotno, se ti ne zdi ?

Jaz namreč nisem trdil še ničesar.:\

Le ob takih ˝biserih˝, kot so zgornje trditve, bi si želel, kaj drugega, kot knjigo o Atlantidi in štirih palčkih. To je vse.

Lp.IgorGrozni

nevone ::

Ali potemtakem trditev od Groznega (saj je to trditev, al kako? :\)
Tile EDU linki, ki jih podajate, so vedno bolj UFOloški.
pravzaprav nič ne pomeni. Težko, da ne.


>Jaz namreč nisem trdil še ničesar.

Aha, tvoji posti se delijo na trditve in ostale traparije.

Sicer pa, raje odgovori na vprašanja, ki so za to temo relevantna, ne pa da nekaj opletaš o mojem stilu pisanja.

o+ nevone
Either we will eat the Space or Space will eat us.

Zgodovina sprememb…

  • spremenila: nevone ()

IgorGrozni ::

Najprej si izmisliš moje trditve o sexualnih fantazijah, o zavesti in nezavesti , izvajaš kvazi logične zaključke iz izmišljenega materiala, zahtevaš odgovore na vprašanja, ki si jih vrag si ga vedi zakaj, proglasila za relevantna....

in si pri tem še nesramna (... trditve in ostale traparije...).

Zdaj manjka samo še manično podčrtavanje, kričanje in ostale stilske delicije, kajti absurdnost trditev in slabo argumentacijo že tako imaš, pa lahko začneš temo :

o+nevone: 50 let in bla,bla,bla... ( še ena nesramnost).

Jejhata, jejhata, oh no, nevone.
«
1
2


Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Stric Darwin ni več v modi (strani: 1 2 3 416 17 18 19 )

Oddelek: Problemi človeštva
90067635 (54422) BigWhale
»

Dobrota (strani: 1 2 3 4 )

Oddelek: Problemi človeštva
1629084 (7403) Saladin
»

Od kje nove ideje?

Oddelek: Znanost in tehnologija
433054 (1725) ajin
»

Človekov vpliv na lastno evolucijo

Oddelek: Znanost in tehnologija
392243 (1627) Keyser Soze
»

Zaljubljenost (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Znanost in tehnologija
1139762 (6423) 3p

Več podobnih tem