Forum » Zvok in slika » [divxvid] Scott DPX-i77 prenosni predvajalnik
[divxvid] Scott DPX-i77 prenosni predvajalnik
mcemic ::
Zanima me če se da kje dobiti upgrade za ta divx predvajalnik. Imam pa probleme s podnapisi, ker niso lepo postavljeni pa tudi šumniki ne delajo. Divx player ima možnost nadgradwitve sofware-a. Zahvaljujem se za pomoč.
- spremenilo: Stepni Volk ()
barca ::
In drgac kako se ti zdi predvajalnik, je vredu ? Ker js tud nameravam kupit nekaj tazga.
ale ale terror boys
ale ale terror boys
ale ale terror
ale ale boys
ale ale terror boys
Predvajalnik se mi zdi zlo vredu, uporabljam ga zelo veliko, ker v sobi nimam TV-ja, je pa zelo udobno gledat filme v postelji.
Rad pa bi dobil nadgradnjo ker so podnapisi brez šumnikov in niso srednisko poravnani.
Rad pa bi dobil nadgradnjo ker so podnapisi brez šumnikov in niso srednisko poravnani.
Lep pozdrav! Zanima me, če je že kdo odkril kaj novega glede firmware-a za ta predvajalnik. Zanima me tudi, če bi lahko na ta player naložil firmware, ki je namenjen kateremu drugemu predvajalniku?
LP Marko
LP Marko
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [DivXviD] Philips predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 57 58 59 60 )Oddelek: Zvok in slika | 395942 (52438) | NejcSSD |
» | [divxvid] LG predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 )Oddelek: Zvok in slika | 35461 (10281) | kekpek |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39523 (11572) | JanezC |
» | [DivXviD] Pioneer predvajalniki (strani: 1 2 3 4 … 8 9 10 11 )Oddelek: Zvok in slika | 72110 (16872) | LexLuthor |
» | [DivXviD] Evertone predvajalnikiOddelek: Zvok in slika | 14152 (5464) | Jedi Master Yoda |