Forum » Igre » A bi mi kdo naredu misijo pr gta san andreas
A bi mi kdo naredu misijo pr gta san andreas
KAMERMAN ::
Hi
Mam težavo ne znam narest misije stowaway.
Če bi mi jo kdo naredu nej mi pošle zasebno sporočilo
Že v naprej se zahvalujem
Mam težavo ne znam narest misije stowaway.
Če bi mi jo kdo naredu nej mi pošle zasebno sporočilo
Že v naprej se zahvalujem
I AM TOO STUPID TO BE STUPID SO I AM CLEVER
- zaklenil: Xplicit ()
T(he) Boss ::
Tukaj je opis
Kaj ti ne uspe z motorjem ulovit letala? Pa saj gre, samo mores direktno za njim se skozi peljat
Kaj ti ne uspe z motorjem ulovit letala? Pa saj gre, samo mores direktno za njim se skozi peljat
Zgodovina sprememb…
- spremenil: T(he) Boss ()
m.i.h.a. ::
Sej ne rabiš vozit čisto za avijonom, ampak ob njem. Tako se ti ni treba vmikat sodom. Ko pa dobiš dovolj brzine, da si že čisto pri rampi, pa zaviješ za letalo in zapelješ po rampi (pazi na sode).
Meni je v drugem šusu ratalo (v prvem nisem vedel za sode).
Aja, pa na letalu ni streljanja, jaz sem kar katano uporabljal. SEKKKK
Meni je v drugem šusu ratalo (v prvem nisem vedel za sode).
Aja, pa na letalu ni streljanja, jaz sem kar katano uporabljal. SEKKKK
Zgodovina sprememb…
- spremenil: m.i.h.a. ()
meacho ::
Že preden se začne misija držiš gas, da motor takoj potegne ko se misija začne, potem pa samo voziš ob strani in zapelješ na letalo...
gfighter ::
Pa glej da ko spelješ, da čimprej zapelješ na sredino proge, ker drugače ne ujameš aviona. Poskusi tako, da pelješ med avtomobiloma in se potem po levi ali desni umikaš sodom.
Catapultam habeo. Nisi pecuniam omnem mihi dabis, ad caput saxum immane mittam
KAMERMAN ::
Ej še vedno mi ne uspe tko da bi prosu da bi mi jo kdo nardi in sicr tko da mu moj save fail pošl na mail
I AM TOO STUPID TO BE STUPID SO I AM CLEVER
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | gta vice city (strani: 1 2 3 4 … 11 12 13 14 )Oddelek: Igre | 51079 (15682) | Heavy |
» | Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 4 … 27 28 29 30 )Oddelek: Igre | 137935 (34176) | Sandi1987 |
» | Gta san andreas kodeOddelek: Igre | 15733 (4170) | Cold1 |
» | IL2 - Sturmovik Forgoten Battles dedicated server (strani: 1 2 3 4 … 29 30 31 32 )Oddelek: Igre | 71108 (29717) | CrustyDOD |
» | Hovercraft SLOVENIA *** M A D *** (slike) (strani: 1 2 )Oddelek: Loža | 10214 (8105) | mrTwelveTrees |