Forum » Igre » Biljard, snooker
Biljard, snooker
tec ::
snooker je bwana med biljard igrami, sam da ga skapiras. Drugace pa vecinoma igram devetko, ker mi je se najbolj zanimiva.
LapD ::
hm a u sloveniji je kej miz za snooker sploh? ful mi je bl zanimiv k navadan biljard kjer ne rabis nc skila ubistvu..(na compu igram prek eurosporta ki ma dobre simulacije narjene) drgac pa biljardna hiša u lj heh..kot ze receno ce ve kdo za dobre snooker mize u lj nj pove :)
tec ::
Jest sem pred leti igral na eni v novem mestu. Potem so jo menda razzagal eni "kmetje".
Od takrat je nisem se nikjer zasledil. Pa pomoje tudi ce je kje najdem, bo v temi, ker noben ne vdrzuje take drage stvari..glede na to, da folk raje naziga kmecko osmko. Sem pa v nemciji spilal na eni cist pravi...s sodnikom :-)
Kje mas tega od eurosporta?
Od takrat je nisem se nikjer zasledil. Pa pomoje tudi ce je kje najdem, bo v temi, ker noben ne vdrzuje take drage stvari..glede na to, da folk raje naziga kmecko osmko. Sem pa v nemciji spilal na eni cist pravi...s sodnikom :-)
Kje mas tega od eurosporta?
LapD ::
nekje na netu sm bral da so na koroškem mize za snooker sam je res problem v vzdrževanju.. aja na eurosportu je pa na tem naslovu. sam prijavis se pa igras online al pa practice mode.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Snooker trening (bilijard klub)Oddelek: Loža | 2165 (1258) | sandmat |
» | Biljard.Oddelek: Loža | 5242 (3716) | Saul Goodman |
» | BiljardOddelek: Loža | 4829 (3543) | reeves |
» | Biljard???Oddelek: Loža | 11897 (10051) | _lesy |
» | BiljardOddelek: Loža | 2050 (1721) | Good Guy |