Forum » Igre » Guild Wars
Guild Wars
McGregorSLO ::
BoS Brotherhood of Slovenia sprejemamo samo 18+ clane... drgac pa slovenski klani so napisani na www.guildwars.si
Join the dark side!
strictom ::
Zaka pa ravno 18 + ?
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin
Zgodovina sprememb…
- spremenila: strictom ()
kihc ::
A bi mi lahko eden, ki je igral elementalista povedal kje se dobi meteor shower? Sem že skoraj pri koncu misij pa ga še vedno nimam, tja do Manguuma jungle sem prečesal vse queste ter skill trejderje, pa ga ne dobim, očitno sem nekje neki spregledal :/
x
NoUse4AName ::
Dobiš v north kryta province (ni mesto ampak area, tukaj živijo ascalon setlerji) ob peščeni obali. Do tja prideš če greš severno od lions arch.
Dobiš tudi quest ki te pelje tja, dobiš ga zunaj lions archa (takoj ko prideš ven iz mesta, se obrni desno), boš videl ko bojo znani liki iz ascalona stali v krogu in se menli (mhenlo, pa tile). Kako minuto jih poslušaj pa boš dobil quest. Ali pa poišči z googlom zemljevid sveta za guild wars pa bo označeno, kje je north kryta province.
Dobiš tudi quest ki te pelje tja, dobiš ga zunaj lions archa (takoj ko prideš ven iz mesta, se obrni desno), boš videl ko bojo znani liki iz ascalona stali v krogu in se menli (mhenlo, pa tile). Kako minuto jih poslušaj pa boš dobil quest. Ali pa poišči z googlom zemljevid sveta za guild wars pa bo označeno, kje je north kryta province.
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | Guild Wars (strani: 1 2 3 4 … 7 8 9 10 )Oddelek: Igre | 35491 (14520) | stražar |
» | Guild Wars FactionsOddelek: Igre | 2500 (1365) | stražar |
⊘ | Guild Wars 2Oddelek: Igre | 3181 (1921) | Tilen |
» | Guild Wars Nightfall (strani: 1 2 3 )Oddelek: Igre | 8336 (6126) | luukz |
» | Fable: The Lost ChaptersOddelek: Igre | 1930 (1020) | dolenc |