» »

NFS Underground 2

NFS Underground 2

hubertfast ::

Ojla
Imam en problem pri tej igri in sicer imam Audija A3 (dobro porihtan), brez denarja sem, končal sem vse dirke, našel vse garaže, verjamem da mi primanjkuje zvezdic, dirk pa ni več da bi zaslužil keš, kaj naj naredim? A je fora kje drugje?
Lara je zakon!!!

garv ::

Probi zmagat par outrun dirk pa boš dobu razno custom sranje (mašina, felge etc.), pol se ti pa odprejo nove dirke.

strictom ::

aha aha
sem imel isti problem. men je zaštekalo pri 25% in se mi ni hotlo odpret novo mesto. samo js sm mev piratsko verzjo;)
"Violence is the last refuge of the incompetent" - Salvor Hardin

Poleg vsek dirk ki so na voljo in ki sem jih zmagal , sem našal še ene 5 skritih dirk, vse zmagal zdaj jih pa ni več. Mislim da vem kje sem ga kiksnil, prej sem dirkal z Tiburonom, ki sem ga tudi maksimalno porihtal, pol sem pa prešaltal na A3, porabil vse za njega, očitno premalo, zdaj pa ni več nikjer za dobit keš, koliko zvezdic bi moral imeti da grem naprej, mogoče bi se dalo z tistimi malimi rdečimi in zelenimi bonusi še kaj denarja najdet, čeprav mislim da jih nimam več. Je pa res bedarija da pri zamenjavi avta zgubiš ves do takrat prislužen denar. Čaki, malo, a outrun misliš, da grem furat ene par dirk tako brez veze samo da si denar nabijem?
Lara je zakon!!!

Outrun je tole: se furaš po mestu pa srečaš razne sfrizirane avte( to so kao tvoji nasprotniki). pol se pa peleš za enim takim avtom pa ti začne tist avto blendat- to pomeni da bi rad s tabo tekmoval. in pač stisneš tipko za sprejem izziva. morš ga prehitet za 300 m pa dobiš 100$, če maš pa srečo ti pa šenka kakšen custom upgrade.

To so tej avti ki so oranžni na karti, s katero tipko mu pa potrdim izziv?
Lara je zakon!!!

Ja na karti so oranžne puščice. tipka je Enter, isto kot za vstop na navadno dirko al pa v shop.

Evo sem že prej nekaj probaj pa grem zdaj zopet z tem entrom, tnx, pa javim ali gre.
Lara je zakon!!!

Stari rulam, zopet sem glavni na cesti, tnx. Cel dan v službi sem čakal na ta trenutek zmage.
Lara je zakon!!!

no name ::

jest pa imam 6 avtu vse zvezdice in 65 000 keša!:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
No name

Tear_DR0P ::

ej tale špil je že skor povsem po mojem okusu. Mankajo mi sam še kaki bonbončki, ki so obstajal v starih NFS ala policaji in pa sistem da ko se prjaviš v tekmo ne moreš več loadat. Dnar si dal, dnar si zgubu - tko ko je mel porše :) Ko če dirko zgubiš lahko daš replay pa nisi zgubil niti dnarja niti honorja.
"Figures don't lie, but liars figure."
Samuel Clemens aka Mark Twain

Jaz imam zdaj A3, še kar porihtan, mislim, da 5,19 zvezdice pa ene 25000 keša, kdaj se mi splača menjat avto in katerega naj vzamem?
Lara je zakon!!!

Vredno ogleda ...

TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
TemaSporočilaOglediZadnje sporočilo
»

Need For Speed: Most Wanted (strani: 1 2 3 411 12 13 14 )

Oddelek: Igre
68457781 (3974) mtosev
»

NFS Underground 2 (strani: 1 2 3 4 5 )

21020381 (7511) opeter
»

Grand Theft Auto: San Andreas (PC) (strani: 1 2 3 427 28 29 30 )

1477138053 (34294) Sandi1987
»

F1 sezona 2003 (strani: 1 2 3 421 22 23 24 )

Oddelek: Loža
119240316 (24977) balocom
»

Jutri se zacne formulasticni vikend !! (strani: 1 2 3 )

Oddelek: Loža
1158198 (7220) rookie

Več podobnih tem