Forum » Zvok in slika » Klasičen problem
Klasičen problem
boklavdi ::
Včeraj sem kupil predvajalnik Yamaha DVD 550. Ko skušam gledati film Divx, mi le-tega predvaja ok, podnapisov pa ni od nikoder. Ime filma in ime podnapisov sta popolnoma enaka, na računalniku mi dela, končnica podnapisov je *.srt.
Prodajalec mi je DVD player pred menoj odklenil oziroma nadgradil firmware, tako, da naj bi vse ok delovalo.
kaj je potrebno še nastaviti? Ali morajo biti podnapisi posneti v kakšno posebno mapo ali naj bo vse posneto na ROOT-u CD-ja?
kje se torej skriva problemček?
Hvala Boris.,
Prodajalec mi je DVD player pred menoj odklenil oziroma nadgradil firmware, tako, da naj bi vse ok delovalo.
kaj je potrebno še nastaviti? Ali morajo biti podnapisi posneti v kakšno posebno mapo ali naj bo vse posneto na ROOT-u CD-ja?
kje se torej skriva problemček?
Hvala Boris.,
- zaklenil: CaqKa ()
Vredno ogleda ...
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
---|---|---|---|
Tema | Ogledi | Zadnje sporočilo | |
» | [Divxvid] Quadro predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 53955 (8780) | Spajky |
» | [divXvid] Hyundai predvajalniki (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 39520 (11569) | JanezC |
» | Pretvorba DIVX v KVCD (strani: 1 2 3 )Oddelek: Zvok in slika | 28367 (7803) | LexLuthor |
» | [DivXviD] Gericom Bellagio predvajalniki (strani: 1 2 3 4 5 6 7 8 )Oddelek: Zvok in slika | 62102 (20516) | Caniggia |
» | Snemanje avi filmovOddelek: Pomoč in nasveti | 3262 (2658) | gruntfürmich |